Neitsyyteni "korkkasi" 60v mies, rahalla

Anonyymi-ap

Olin muuttanut Tampereelle opiskelemaan ja kun asunnoista oli tiukkaa jaoin pienen yksiön yhden samasta kylästä tuntemani tytön kanssa.
Jaana oli paljon kokeneempi ja oli seurustellut jo monen pojan kanssa ja nolona tunnustin hänelle että olen vielä neitsyt ja en ole ollut koskaan pojan kanssa nainut vielä. Tätä Jaana kovasti ihmetteöi ja eräänä iltana sanoi että tavallaan istun ison rahakasan päällä ja jatkoi että vanhemmat överiäät miehet maksaisivat pienen omaisuuden jos vielä pääsisivät "korkkaamaan " nuoren kokemattoman tytön pillun. Meni viikkoja ja kun Jaana sitä jankkasi melkein joka ilta ehdotti että laitetaan nettiin pieni ilmoitus jossa rahaa vastaan vanhempi herrasmies saisi korkata neitseellisen pilluni. Hommasimme vanhan kännykän ja siihen free kortin, ettei henkilöllisyytemme paljastuisi, vastauksia alkoi tulla melkein heti kymmeniä josta valitsimme korkeimman tarjouksen tehneen noin 60v miehen jonka rouva oli kahden viikon matkalla etelässä ja ehdotti tapaamista hnen kotonaan. Aloin miettimään tosissaan, uskaltaisinko moiseen ryhtyä, mutta kun Jaana sanoi tulevansa mukaan turvaksi lopulta suostuin. Mies lupasi tulla hakemaan mua kaupungilta ja hämmästyi kun meitä olikin kaksi, astuimme kuitenkin molemmat kalliinpuoleiseen autoon ja matka jatkui omakotialueelle. Katselin tarkemmin miestä joka oli harmaapäinen pitkähkö treenatun näköinen ja kysyi maksaisiko käteisellä vai tilille. Ojensi paksun kirjekuoren jonka Jaana avasi ja oli melko hämmästyneen näköinen laskiessaan rahoja, laittoi rahat visust käsilaukkuunsa. Saavuime ison omakotitalon pihalle josta autotallista pääsi suoraan sisätiloihin, pelkäsi varmaan ettei naapurit näkisi.
Jaana kertoi olevansa vain mun turvanani, johon mies nauraen vastasi, ettei varmaan molempia kykenisikään hoitelemaan, napaten samalla sinisen pillerin wiskin kanssa ja tarjosi meille myös mojovan paukun joka vähän helpotikin jännitystäni. Sanoi menevänsä ensin suihkuun ja kohtahan sieltä tulikin valkoinen kylpytakki vain pällään jonka etumusksessa olikin jo melkoinen kohouma, johdatti meidät molemmat makkariin jossa melkoisen iso vuode oli. jatkuu....

6

6226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missä viipyy jatko

    • Anonyymi

      Spedeltä suoltaa taas paskaa yhteen pötköön buaahaa

      • Anonyymi

        Joko ne sut taas jo herätti laitoksessa jossa asut? Onko Heinolan setä naapurisi? Ootteko pelanneet nyt taskubiljardia? Käykö Lahden setä naimassa myös sinua?


      • Anonyymi

        Buaahhaa speden paskan suoltaminen se vaan jatkuu. Ei mitään uutta vieläkään idiootti se jaksaa toistaa täällä ongelmastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Buaahhaa speden paskan suoltaminen se vaan jatkuu. Ei mitään uutta vieläkään idiootti se jaksaa toistaa täällä ongelmastaan.

        Sää mää ja bää se vaan porskuttaa buaahaa


    • Anonyymi

      Mies pudotti valkoisen kylpypyyhkeen ja kun katsoin Jaanaa, häneltä pääsi huokaus ja wau sana ja käännyin samalla miestä kohti jolla oli melkoinen seisokki, kulli oli tosi mahtavan kokoinen ja vaistomaisesti peloissani ristin jalkani tiukasti yhteen.
      Olin riisunut vaatteeni ja vain rintsikat ja pikkuhousut olivat päällä, mies alkoi pikkuhousujani riisumaan ja sanoi, ohos, täällähän on jo valmistauduttukin, nolotti kun olin melkoisen märkänä ja kiimassa. Otatko ensin vähän suukkuun jotta pääset vähän tuntumaan ja työnsi tattiansa suuni eteen, en ollut koskaan edes pitänyt miehen elintä kädessäni, se tuntui melkoisen kuumalta ja varovasti nuolaisin sen tattiosaa josta valui kirkasta kiimalientä isosta reijästä. Otin oikealla kädelläni varresta kiinni joka oli niin paksu ettei käteni edes ylettynyt sen ympäri, hui kuinka kuumalta se tuntuikaan.
      Levitin jalkani ja mies avasi varovasti pilluni huulija ja myhäili tyytyväisenä, tiukkaa on tiukkaa on työntäessään varovasti etusormeaan hieman sisääni ja ulos vedettyään näytti kuinka märkänä koko etusormi oli kiimaliemestäni, kyllä pikkusen nolotti taas.
      Jaana katseli vierestä miehen touhuja ja huomasin kuinka hänen toinen käsi oli farkkujen etumuksen sisällä hieroen pillua, Mies tahtoikin ensin ajaa pilluni posliiniksi ja käynnisti samalla partakoneen, mutta ei se oikein tahtonut onnaa, kun pilluni oli niin märkänä ja lopetti samantien homman ja suorastaan syöksyi nuolemaan klittaani välillä työntäen kielensä sisääni, voi että kun tekikin nannaa. Katselin kiimassa miehen kullia joka vaikutti aina vaan kasvavan tattiosan ollessa jo sinipunainen, kuin iso mustikka. Varovasti hyväili isolla tatillansa pilluni huulia ja varovasti työnsi sen puolittain sisääni, olin pyörtyä kiimasta ja jännityksestä, nyt se tapahtuu mietin, saan ensimmäistä kertaa miehen siitintä sisääni, nostin jalkani niskani taakse, että näkisin kunnolla. Siinä se teinipilluni oli kuin tyrkyllä vanhalle äijälle joka oli isäänikin vanhempi 20 vuotta, ei aivan siis mennyt tavanomaisella tavalla pilluni eka korkkaus.
      Mies puhisi kiimassa ja alkoi varovasti työntämään kulliansa sisään, mutta veti samantien sen ulos vain tattiosan käytyä sisälläni, äijä selvästi pitkitti tapahtumaa.
      Hitaasti alkoi työntämään vihdoin sitä sisääni, parahdin kivusta kun raivasi tietänsä peremmälle, mutta teki kuitenkin hemmetin hyvää, aina vain jatkoi sisäänmenoa kunnes tunsin kuinka se saavutti pilluni pohjukan, mutta vartta oli vielä melkoisesti jäljellä, sinne se vain painui edelleen kunnes kalun paksu juuri oli levittänyt pilluni huulet äärimmilleen, vähän sattui. Mies veti vauhdilla kullinsa sisältäni ja melkoinenhan ääni siitä tulikun kun tatti kovan imuäänen säestyksellä tuli ulos, mies katseli kuinka nopeasti pilluni sulkeutui, myhäili taas tyytyväisenä. Työnsi kuitenkin nyt melko nopeasti uudelleen sisääni ja alkoi melkoisen puuskutuksen säestyksellä naimaan kiihtyvään tahtiin, mieleeni tuli vanha höyryvaturi joka lähti kiihdyttämään asemalta, aloin saamaan ensimmäistä orkkuani miehen kullilla, olin pyörtyä kun teki niin hyvää orkun ollessa huipulla. Mies kiihdytti tahtiaan ja huusi samalla, nyt lähtee, nyt lähtee, pysäyttäen kullinsa pilluni pohjaan ja samassa tunsin kuinka paksu siemenputki alkoi nytkähtelemään siementen lähtiessä sykyksittäin sisääni kovalla paineella. Tunsin kuumat laukaukset sisälläni joita riitti aina vain, melkoinen määrä jota lastattiin sisääni ensimmäistä kertaa, hitaasti mies veti kaluansa ulos ja jäi katselemaan taas kuinka pilluni sulkeutui ihmetellen sanoi että koko lasti jäi sisääni, eikä yhtää tullut spermaa ulos, availi varovasti pilluni huulia katseli kuinka pilluni nytkhteli orkun jälkeen. Huh, huh, oli se niin tiukkaa, niin tiukka ja harmitteli kun oli niin nopeasti lauennut, otin märän kullin kiimoissani suuhuni joka alkoikin heti uudelleen kovenemaan. Jaanakin oli sllävälin ottanut kaikki vaatteensa pois ja meni sängyn päätyyn perse pystyssä ja sanoi haluavansa myös, otin miehen kalusta otteen ja ohjasin sen Jaanan märän pillun huulille, äijä painoi vauhdilla kullinsa pohjaan asti Jaana huokaisi kiimoissaan, alkoi melkoinen paukutus takaapäin, Kokeilin pilluani joka alkoi nyt luovuttamaan miehen spermalastiaan, sitä suorastaan tulvi nyt ulos noustessani seisomaa, menin Jaanan viereen samaan asentoon ja kohtahan muakin paukutettiin uudelleen, mies hyväili samalla Jaanan pillua ja vaihtoi välillä pillua vauhdissa. Oli jo monta kertaa vaihdettu, kunnes mies alkoi jännittyneenä laskemaan lastiaan Jaanan pillun perukoille, vähän harmitti olisin minäkin sen halunnut sisääni.
      Olimme vielä siinä peput pystyssä, pillusta spermaa valuttaen, kun makkarin ovi avautui ja miehen vaimo astui sisään matkalaukut kädessään jotka putosivatkin kolahtaen lattialle. Vai tälläistä touhua huusi ja katsoi miehensä märkää kullia joka puolijäykkänä tiputteli viimeisiä spermatippoja lattialle, emme jääneet katselemaan pidempää ja nopeasti puimme vaatteemme ja saimme kyydin samalla taksilla.

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1976
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe