Avain Asunnot uudet järkkärit

Anonyymi-ap

Tänään tuli postiluukusta tiedote että kaikkien asumisoikeusasuntojen uudet järjestyssäännöt astuvat voimaan 1.10.2023. Asukaskato on kova häiriöiden ja myös yhtiön toiminnan takia. On aikaisemmin tullut mm että autolla pihoilla ajo, tyhjäkäynti, häiriökäyttäytyminen, tupakan poltto ei ole sallittu. Asukkaat tekevät sitä tahalleen eivätkä ymmärrä että se häiritsee asukkaita eikä yhtiötä. Samat asukkaat tulevat monta kertaa vuorokaudessa rappujen eteen tupakkaa ja kaljaa vetämään bassot täysillä, ihan Suomalaisetkin. Tupakkaa poltetaan jopa rapuissa. Tätä jengiä on rapuissa, asunnoissa, kellareissa ihan vain sikaillen ja häiriten kunnollisia asukkaita jotka sitten muuttavat pois. Näistä kaikista oli maininta joten häiriötä on paljon ja säännöt muuttuvat myös Avain vuokrataloissa. Avaimen on pakko tehdä jotain asukaskadolle. Kyllä uusia asukkaita tulee ja lähtevät muutaman kuukauden jälkeen. Etsimme myös uutta asuntoa ihan lasten turvallisuudenkin takia.

12

444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Avainhan on sellanen, että häiriköt saa jäädä ja hiljaset häädetään. Nyt ilmeisesti takkiin tullut sen verran, että pakko tehdä jotain. Hyysäävät rikollisia.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­­­N­y­m­f­o­m­­­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17999368I

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Käytännössä tupakointi on irtisanomisperuste koska jo allekirjoitettuaan sopimuksen, henkilö sitoutuu sopimuksen ehtoihin olla mm.tupakoimatta asunnossa, pihalla ja parvekkeella. Sopimusrikkomukseksi luokitelvissa oleva asia siis.
      Koskaan ei kannata suostua ja alistua näiden muista piittaamattomien ja sopimuksista välittämättömien tapaan elää vaan asuinyhteisökokouksissa ottaa asia käsittelyyn ja tehdä valituksia useamman ihmisen toimesta kiinteistömamgerille.
      Jos antaa periksi ja jättää reagoimatta, tämä sopimuksenvastainen toimnta vain jatkuu ja leviää muihinkin eli talo on " hällä väliä" tyyppien käsissä ja muiden asukkaiden simputus vain kiihtyy ja jatkuu entistä pahempana.
      Joistain ihmistä ei ole vain asumaan kerrostaloissa jossa on joitain perussääntöjä. He sopeutuvat elämään vain yhteisöissä jossa kaikki on sallittua, meluaminen, sotkeminen, tupakointi ja "koskaan ei tarvitse ottaa muita huomioon"- yhteisö olisi heille sopivampi paikka asua. Kuten joku yömaja, päihdehuollon yksikön märkäpuoli, katko tai työmaa porukan majoitus raksatyömailla eli ne kaksikerroksiset kopit joita näkee rakennustyömailla.
      Toisaalta raksamiehetkin taitavat olla kuitenkn sen verran fiksuja etteivät he tupakoi alueilla joissa se on kielletty eli sielläkin toimitaan paremmin ja noudatetaan sääntöjä ; haittaako jos poltan ja jos haittaa, ei polteta ja jos sopimus kieltää tupakoinnin sitä kieltoa noudatetaan.
      Samoin oletettavasti hoitolaitoksissakin on säännöt, mutta kukapa niiden rikkomista valvoo tai siihen reagoi? Vaikea sanoa.
      Tässä tapauksessa kyseessä ovat ehkä ihmiset jotka ylipäätäänkään eivät välitä muista ihmisistä, vain siitä omasta porukasta johon leimaudutaan ja koetaan omaksi viiteryhmäksi. Ja tietenkin siitä tärkeimmästä, maailman navasta; itsestään.

      Valitettavasti joskus nämä tämäntyyppiset, yhteiskunnasta tavalla tai toisella itsensä erotetuksi kokevat ihmiset pyrkivät kapinoiman yhteisön sääntöjä vastaan juuri siksi etteivät koe niitä sääntöjä omikseen eivätkä halua niihin alistua. Ovat tavallaan ikuisia 13- 15 kapinoivan murrosikäisen vuotiaan tasolla olevia

      . Mitään järkevää selitystä näiltä ei koskaan kuule, yleensä kommentodaan kovaäänisesti huutamalla, kiroillaan ja 90% haistatellaan jos jostain huomautetaan. Eli toimivat ikään kuin sopeutumattomat, kapinalliset kakarat.
      Ikuinen murrosikä jäänyt päälle, ei rajoja, auktoriteettiviha jäänyt pysyvästi päälle ja kaikkia sääntöjä kohtaan tunnetaan vastenmielisyyttä...todella hankalia naapureita mm.kerrostalossa.

      Eivät kuulu niihin lainkaan vaan omakotitaloihin korkeintaan. Niissäkin tietytyntyyppiset henkilöt aiheuttavat usein harmaita hiuksia lähinaapureilleen juuri välinpitämättömällä asenteillaan muita ihmisiä kohtaan ja sillä auktoriteetti- ja sääntövihallaan asenne on; mua ei kukaan täällä määrää , mä teen just ko itse haluun...

      Sääntöjä kuitenkn tarvitaan juuri kerrostaloissa asumisen suhteen ja ylipäätään yhteiskunnassa, muutoin täällä määräisivät rikolliset; sosiopaatit, psykopaatit ja kaikki muut jotka eivät kykene huomioimaan kokonaisuutta lainkaan vaan elämä pyörii vain oman navan ympärillä ja eletään siinä omassa pikku kuplassa muista piittaamatta omilla ehdoilla ja säännöillä ja vielä usein alistetaan kaikki muutkin siihen normittomaan ja kaottiseen elämään; Viinaa, tupakkaa, melua, likaa, sotkua, siivottomuutta, rauhattomuutta , epäviihtyisyyttä, epämiellyttäviä hajuja, kaoottisuutta jne.
      Sopimusrikkomus siis kyseessä ja irtisanomisperuste.

      Luulisi kiinteistömanageriakin kiinnostavan se keitä ja millä tavalla käyttäytyviä heidän hallinnoimissaan ja yhtiön omistamissaan asunnoissa asuu ja miten elävät. Omaisuudesta ja tuloista ja ennen kaikkea MAINEESTAhan tässä on heilläkin kyse.

      Ei mene asunnot kaupaksi jos porukka sikailee ja talo tulee tunnetuksi sikailjoiden suosimisesta ja löyhästä tavasta tulkita sopimussääntöjä.

      • Anonyymi

        Tuohan on kuin suoraan kuin Aatun puheista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohan on kuin suoraan kuin Aatun puheista

        Oliko vielä jotain muuta? Meni nimittäin niin ohi aiheen että olsi kannattanut se näppäileminen jättää kokonaan pois kun ei mitään järkevämpää ollut sanottavana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko vielä jotain muuta? Meni nimittäin niin ohi aiheen että olsi kannattanut se näppäileminen jättää kokonaan pois kun ei mitään järkevämpää ollut sanottavana.

        no entäs toi oma viestis?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no entäs toi oma viestis?

        Käytännön kokemuksen tuomaa realismia. Ei vihapuhetta vaan itse nähtyä ja koettua. Ja en yleistänyt . Pelkkää realismia on se että on olemassa ihmisiä jotka periaatteessa vihaavat kaikkia sääntöjä tai eivät halua alistua niihin joska ne loukkavat heidän käsitystään itsemääräämisoikeudesta. He vihaavat kaikkia kieltoja kuten tupakointikieltoa, sekin on nähty ja myös se miten jotkut asennoituvat jos ilmaisee että kärsii savusta. Kaikki tupakoivat eivät ole suonkaan samanlaisia, mutta hyvin moneen tuon tyyppiseen olen törmännyt ja joutunut nälvimisen kohteeksi, ei sentään ole uhattu henkeä, mutta muutoin on vähätelty ja mitätöity tupakoimattoman tuntemuksia.
        Tässä kohtaa sopiva vertailukohde löytyy murrosikäisistä nuorista jotka kapinoivat kaikkea vastaan, mutta heillä on mahdollisuus kasvaa aikuisiksi ja muut huomioiviksi ihmisiksi, siinä ero. Nämä vastarannankiiskit eivät tunnu kasvavan mihinkään suuntaan enää.
        . Sitten on vielä heitäkin joilla on joku neuropsykologinen sairaus tai päihdeongelma, mt- ongelma jonka seurauksena käyttäytyminen ja sopeutuminen muuhun yhteiskuntaan, yhteisöön on hyvin haasteellista. Yhteistä näille kaikille on se että muut sitten joutuvat kärsimään tästä sairaudentilasta ja poikkeamasta. Vähättelemättä heitä lainkaan, mutta nyt on kyse heistä jotka kärsivät ja siitä ettei yhteisiä pelisääntöjä noudateta. Eiväthän nämä häiriköt kärsi metelistä, tupakansavusta tai muusta?
        Yhteiskunnassa on sääntöjä, ja lakeja ja taloyhtiöissä järjestyssääntöjä joiden noudattamatta jättämisestä seuraa aina jollekin ihmisille jotain ikävää ja elämä on tuskallista juuri tietynlaisten ihmisten toiminnan myötä, siitä seuraa myös se että heidän elämänlaatunsa heikkenee..
        Sekin on faktaa, ei siinä ole mitään tekemistä ihmisarvon tai eriarvoisuuden kanssa. Nämävastarannankiiskit elävät ihan oman mielensä mukaan , toisten muuttaessa pois joten kuka sanelee kenekin elämää ja kuinka paljon. Vastarannankiiskit saavat jäädä, muut väistyvät.
        No ehkä tuo psykopaatit, sosiopaatit oli yliampuvaa mutta aika todellista, koska jos oikeasti yhteiskunnassa ei olisi mitään rajoitteita, niin kyllä nämä kyseiset tahot sen paikkansa ottavat hyvin nopeasti arvo- sääntötyhjiön yhteiskunnassa täyttääkseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no entäs toi oma viestis?

        Toisia kiusaamaan pyrkivä häiriökäyttäytyminen ei ole ihmisoikeus.


    • Anonyymi

      Asiaa !!! Kiinteistömanagerit vellihousuja kätyreitä peffan nuolijoita mutta jossain vaiheessa tyhjiä asuntoja liikaa. Muistaakseni uusi asolaki antaa luvan myydä talot jos liikaa tyhjiä asuntoja ja nyt monessa paikkaa lähennellään tuota rajaa. Sekin olisi ennakkotapaus jos näin tehtäisiin.

      • Anonyymi

        Mistä tuon keksit että uusi asolaki antaisi luvan myydä talot jos on liikaa tyhjiä asuntoja?
        En ole mistään tuollaista edes kuullut. Kaikesta muusta kyllä kuten jo talossa asuvan etuosto- oikeudesta.
        Käytännössä asoyhtiö voi myös vuokrata tyhjät asunnot, kukapa yksittäinen henkilö niitä huoneistoja nyt kalliimmalla ostaisi jos ei edullisemmillaankaan olleessa ole huoneistot tehneet kauppaansa? Asuntosijoittajille vai? Halpoja asuntoja joihin sitten tulee vuokralaisia joka tapauksessa?
        Tietenkin tarkoitat sitä että joku yritys tai kaupunki ostaa ne?
        Eli ei se että talon saa myydä johda mihinkään muuhun kuin että olemassaolevat sopimukset raukeavat asunon ostaneiden kanssa.
        . Mutta se ajatus että joku vuokrayhtiö tai vaikka vakuutusyhtiö ostaisi koko talon ja jo olemassaolevat asukkaat siirtysivät automaattisesti vuokralaisiksi ei voi pitää paikkaansa. Siinähän sivuutetaan asukkaat täysin. Uusi omistaja ei voi myöskään nostaa vuokria miten huvittaa. Ymmärtääkseni kukaan ei voi yksipuolisesti muuttaa sopimuksia mieleisekseen.
        Tietenkin se mahdollisuus on, mitä epäilen vahvasti että, Lumo tai Sato nitä ostaa koska näillä on tekemistä siinäkin että saavat asukkaat nykyisiin, omiin tyhjillään oleviin asuntoihinsa.

        Ainoa on tietenkin kaupunki, Heka esim. voisi ostaa talon ja asukkaat niin halutessaan saisivat jäädä siihen asumaan vuokralaisina ja heille tietenkin maksetaan ason myyntihinta takaisin. Saavatko he sen indeksikorotuksineen vai ei , onkin mielenkiintoinen kysymys.
        Tai se hyvitetän vuokranmaksussa jos jää vuokralle asumaan. Tosin siinä menettää rahaa jos haluaakin kuitenkin täysin omaan asuntoon joskus, eli sellainen ei kannata, paitsi pakon edessä jos muuta mahdollisuutta ei ole.. Siihenkö sitten tähdätään, on vain vuokralla ja omistusasunnoissa asuvia? Voisi sopia mainiosti kokkareiden ja persujen elämänasenteeseen?


    • Anonyymi

      Uudessa laissa on, että jos talon aso-asujien käyttöaste matala, niin voi muuttaa vuokrataloksi, ettå muuttotappiokunnissa voi tulla muutoksia.

      • Anonyymi

        Tyhjiä, kaupaksi menemättömiä asoja löytyy pääkaupunkiseudultakin joten sama uhka nihiniin kohdistuu. Muuttotappiokuntiin yleensä edes asoja rakenneta. Asojen rakentaminen kysyy sitä että alueelle on tunkua eli kysyntää on tarjontaa enemmän?.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe