Mihellä liuta lapsia eikä

Anonyymi-ap

kukaan sano mua äidiksi. Aika outo juttu, koska olen heidän äitipuoli, niin loogisesti pitäisi sanoa mua äidiksi. He ovat kyllä aika hankalia, äitiinsä tulleet, eivät tee mitään mitä käsken, ei syö ruokaani eikä juurikaan ole täällä tutustumassa minuun. se on outoa se. Ilmeisesti kunnioittavat minun omaa aikaa, ettei halua häiritä. Olen antanut luvan tulla kun sopivat minun kanssani meille tulosta, ja tuovat omat ruuat mukaan, sillä en aio ostaa ruokaa ulkopuolisille lapsille. Kiittämättömiä ovat. Eivät edes jälkiään siivoa eikä ole koulussa hyviä. Mun lapset ovat aivan erilaisia, ja siksi olisi hyvä että olisvat täällä oppimassa munlapsilta asioita.

On ne outoja, äidksihän lapset yleensä vanhempiaan kutsuu ja heillä on onni että heillä on kaksiäitiä. Entinen äiti ja nyt minä nykyinen, joka on varmasti parempi kuin vanha äiti. Vaadin pajon ja opetan asioita mutta eivät tee niitä tehtäviä mitä laitan heille kotiinsa. Äiti ei auta tekemään mitään, vaan on laiska ja saamaton, minua aina haukkuu, ja minä puhun aina hänestä nätisti.

En ole miehen kakaroille anneli vaan äiti, on turhaa edes yrittää kun eivät tee kuin snaon.

10

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nahilla luita lapsia eikä kukaan sano mua isiksi . Aika outo juttu, koska olen heidän isäpuoli , niin loogisesti pitäisi sanoa mua isiksi. He ovat kyllä aika hankalia, isäänsä tulleet, eivät tee mitään mitä käsken, ei syö ruokaani eikä juurikaan ole täällä tutustumassa minuun. se on outoa se. Ilmeisesti kunnioittavat minun omaa aikaa, ettei halua häiritä. Olen antanut luvan tulla kun sopivat minun kanssani meille tulosta, ja tuovat omat ruuat mukaan, sillä en aio ostaa ruokaa ulkopuolisille lapsille. Kiittämättömiä ovat. Eivät edes jälkiään siivoa eikä ole koulussa hyviä. Mun lapset ovat aivan erilaisia, ja siksi olisi hyvä että olisvat täällä oppimassa munlapsilta asioita.

      On ne outoja, isisksehön lapset yleensä vanhempiaan kutsuu ja heillä on onni että heillä on kaksiisiä Entinen isi ja nyt minä nykyinen, joka on varmasti parempi kuin vanha isi. Vaadin pajon ja opetan asioita mutta eivät tee niitä tehtäviä mitä laitan heille kotiinsa. Isä ei auta tekemään mitään, vaan on laiska ja saamaton, minua aina haukkuu, ja minä puhun aina hänestä nätisti.

      En ole miehen kakaroille anneli vaan äiti, on turhaa edes yrittää kun eivät tee kuin snaon.

      • Anonyymi

        Joo tyypillistä häiriköintiä naisen lapsilta. Tiukasti vaan snelet ja jos ei sovi, ei tarvi sitten tulla. Sinä määräät ja sinä olet heidn isä.. Tee asia selvksi myös naiselle , että hän puhuttelisi kakaroitaan ja saisit kunnioitusta ja hyvää kohtelua. Puhuttele itseäsi isiksi niin kyllä se siitä, ellei, muuttakaa naisen kanssa lappiin tai kauas jonne eivät pääse tulemaan.


    • Anonyymi

      Joo tyypillistä häiriköintiä miehen lapsilta. Tiukasti vaan snelet ja jos ei sovi, ei tarvi sitten tulla. Sinä määräät ja sinä olet heidn äiti. Tee asia selvksi myös miehelle että hän puhuttelisi kakaroitaan ja saisit kunnioitusta ja hyvää kohtelua. Puhuttele itseäsi äidiksi niin kyllä se siitä, ellei, muuttakaa miehen kanssa lappiin tai kauas jonne eivät pääse tulemaan.

    • Anonyymi

      Sinä olet hankala ja sairas, mene hoitoon.

    • Anonyymi

      Minun lapsi ei edes mene isälle,kun siellä on hirveä nainen.

    • Anonyymi

      Taas tää Provo. Kunhan ei ois varkauden vauvakaappaaja.

    • Anonyymi

      Lapset varmaan kunnioittaa sua niin paljon että eivät halua sanoa äidiksi, koska se muistuttaa heitä omasta äidistä. Kun kerrot heille että et suutu siitä että he sanovat sua äidisksi mikä on ihna normaalia perheissä että nainen on lapsille äiti, niin he tottuvat, puhuttele myös itseäsi äiditnä ja käsytä, vaadi ja komenna, niin siitä se lähtee.

      Entinen äiti voi katkeroitua mutta, siitä ei tarvi välittää, siksi mies on sinut etsinyt uudeksi äidiksi kun huomasi että entinen ei osannut sitä roolia.

      • Anonyymi

        Trolli.


    • Anonyymi

      Kantsii puhutella itseään äidiksi miehen lapsille, varsinkin pienemmät tottuu siihen ja isommille voi sanoa, että olen teidän äiti, halusitte tai ette, minä määrään ja te teette. Lisäksi voi snaoa että ruokaa saatte vasta kun sanottte äiti. Palkitsemisella saa heidät tekee kaikki mitä pitää. kunnioitusta tarvii uusi äiti ja sitä pitää erikseen anoa ja vaatia.

      • Anonyymi

        Kannattaa puhutella itseään isäksi naisen lapsille, varsinkin pienemmät tottuu siihen ja isommille voi sanoa, että olen teidän isä , halusitte tai ette, minä määrään ja te teette, kuten minä sanon. Lisäksi voi sanoa, että ruokaa saatte vasta kun sanotte ISÄ.. Palkitsemisella saa heidät tekee kaikki mitä pitää. kunnioitusta tarvii uusi ISÄ ja sitä pitää erikseen anoa ja vaatia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9726
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2847
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      170
      2634
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1449
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe