Hallituksen rasismin vastainen ohjelma on enemmän kuin mikään hallitus on tehnyt aiemmin

Anonyymi-ap

Eduskunta antoi tukensa Orpon hallituksen rasismin ja syrjinnän vastaiselle ohjelmalle äänin 106-65. Eivätkö 65 vastustajaa olekaan rasismin kitkemisen puolesta?

Lappeenrannassa järjestettiin rasismin vastainen mielenosoitus, jossa vaadittiin hallituksen alasajoa. Se ei ollut rasismin vastainen mielenosoitus, vaikka Vasemmistoliiton vaaliteltan oveen sellainen lappu oli laitettu. Se oli hallituksen vastainen mielenosoitus. Tiesivätkö ne nuoret, jotka oli houkuteltu ties millä verukkeella mukaan, mitä heidän kylteissään luki ja mitä se merkitsi? Eikö väki seuraa ollenkaan päivän politiikkaa, hallitus ja sen kaksi maalituksen kohteena ollutta ministeriä olivat jo viikolla saaneet luottamuslauseen Eduskunnassa. Vanhoja juttuja banderolleissa.

Olen iloinen siitä, että lehtitietojen mukaan rasismia kohdanneet eivät lähteneet tällaisessa mielenosoituksessa todistamaan. Sillä tavalla heitä ei tullut leimattua vasemmistopuolueiden punalipuilla. He ovat edelleen vapaita sananvapauden säilyttäneitä lähimmäisiä, ei poliittisen populismin uhreja. Kiitos.

Orpon hallitus on jo nyt tehnyt enemmän rasismin ja syrjinnän kitkemiseski kuin mikään hallitus tätä ennen, mukaan lukien Marinin viisikko neljän vuoden aikana.

Meidän tulee KAIKKIEN toimia yhdessä ja oikeasti rasismin ja syrjinnän vähentämiseksi Suomessa.

9

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Erinomaisen hyvä kirjoitus. Nämä jotka eivät tukeneet hallituksen rasismin kieltämistä haluavat ilmeisesti jatkaa rasistisia syytöksiään ja uskovat olevansa itse yli-ihmisiä jotka eivät koskaan ole lausuneet väärää todistusta lähimmäisestään, esimerkiksi syyttämällä heitä rasisteiksi.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­N­­y­­m­f­­­o­­­m­a­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Rasisti sana alkaa kulua ja menettää merkitystään.
      Sitä käytetään liikaa ihan kaikenlaisesta asiallisestakin maahanmuuttoon liittyvästä pohdinnasta.

      Kaikki nämä mielenosoitukset, onko niistä ollut todellisen rasismin kannalta enemmänkin haittaa kuin hyötyä.

      • Anonyymi

        Näihin mielenosoituksiin osallistuvat ihmiset jotka on helppo usuttaa järjettömiin tempauksiin milloin minkäkin asian puolesta.


    • Anonyymi

      🐭🐭🐭

    • Anonyymi

      Kansalaistorin poliittisessa mielenosoituksessa kuulemma persut huutelivat sivusta ja se häiritsi. Mielenosoitus oli hallituksen vastainen, ilmeisesti vasemmistoliiton junailema, jossa kovaäänisistä lauottiin valheita hallituksen toimista. Persut olivat puolustamassa totuutta ja oikaisemassa vääryyksiä. Mielenosoitus ei ollut rasismin vastainen, vaan hallituksen vastainen.

      Vasemmistoliitto ja SDP eivät ole ilmoittaneet sitoutuvansa hallituksen laajaan rasismin ja syrjinnän vastaiseen ohjelmaan. Eivät ole sanoutuneet irti rasismista. Eivätkä voikaan, kun käytännössä työpaikoilla syrjivät ja uhkailevat ammattiliittoihin kuulumattomia. Seisovat porteilla lakkovahtiliivit päällä uhkailemassa töihin meneviä ja maalittavat haukkumalla rikkureiksi. Töihin saa mennä, mutta lakkovahdit rikkovat lakia. Se on totuus.

    • Anonyymi

      Aikovatko persut osallistua ja edistää ammattiliittojen ulosmarsseja ja lakkoja hallitusta vastaan? Sellaisia on suunnitteilla.

      Taitaa olla aika ottaa etäisyyttä SAK-laiseen yhteiskuntaterroriin. Työnantajat eivät ole tehneet mitään väärää, että niitä pitäisi lakoilla kurittaa. Sitäpaitsi työrauhavelvollisuus on päällä, kun TES on voimassa. Silloin ei lakkoilla.

      Hyökkäys hallitusta vastaan on hyökkääys demokratiaa vastaan. Se on samanlaista kuin mitä huono häviäjä Trump teki USA:ssa. Kuka sellaisessa haluaa olla mukana? Kuka sellaista haluaa tukea? Näköjään huonot häviäjät SDP ja Vasemmistoliitto.

    • Anonyymi

      SDP on rasistinen puolue. Lakkojen aikana maalittavat töihin menijöitä ja eristävät joukosta. Se on rasismia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe