Hallituksen rasismin vastainen ohjelma on enemmän kuin mikään hallitus on tehnyt aiemmin

Anonyymi-ap

Eduskunta antoi tukensa Orpon hallituksen rasismin ja syrjinnän vastaiselle ohjelmalle äänin 106-65. Eivätkö 65 vastustajaa olekaan rasismin kitkemisen puolesta?

Lappeenrannassa järjestettiin rasismin vastainen mielenosoitus, jossa vaadittiin hallituksen alasajoa. Se ei ollut rasismin vastainen mielenosoitus, vaikka Vasemmistoliiton vaaliteltan oveen sellainen lappu oli laitettu. Se oli hallituksen vastainen mielenosoitus. Tiesivätkö ne nuoret, jotka oli houkuteltu ties millä verukkeella mukaan, mitä heidän kylteissään luki ja mitä se merkitsi? Eikö väki seuraa ollenkaan päivän politiikkaa, hallitus ja sen kaksi maalituksen kohteena ollutta ministeriä olivat jo viikolla saaneet luottamuslauseen Eduskunnassa. Vanhoja juttuja banderolleissa.

Olen iloinen siitä, että lehtitietojen mukaan rasismia kohdanneet eivät lähteneet tällaisessa mielenosoituksessa todistamaan. Sillä tavalla heitä ei tullut leimattua vasemmistopuolueiden punalipuilla. He ovat edelleen vapaita sananvapauden säilyttäneitä lähimmäisiä, ei poliittisen populismin uhreja. Kiitos.

Orpon hallitus on jo nyt tehnyt enemmän rasismin ja syrjinnän kitkemiseski kuin mikään hallitus tätä ennen, mukaan lukien Marinin viisikko neljän vuoden aikana.

Meidän tulee KAIKKIEN toimia yhdessä ja oikeasti rasismin ja syrjinnän vähentämiseksi Suomessa.

9

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Erinomaisen hyvä kirjoitus. Nämä jotka eivät tukeneet hallituksen rasismin kieltämistä haluavat ilmeisesti jatkaa rasistisia syytöksiään ja uskovat olevansa itse yli-ihmisiä jotka eivät koskaan ole lausuneet väärää todistusta lähimmäisestään, esimerkiksi syyttämällä heitä rasisteiksi.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­N­­y­­m­f­­­o­­­m­a­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Rasisti sana alkaa kulua ja menettää merkitystään.
      Sitä käytetään liikaa ihan kaikenlaisesta asiallisestakin maahanmuuttoon liittyvästä pohdinnasta.

      Kaikki nämä mielenosoitukset, onko niistä ollut todellisen rasismin kannalta enemmänkin haittaa kuin hyötyä.

      • Anonyymi

        Näihin mielenosoituksiin osallistuvat ihmiset jotka on helppo usuttaa järjettömiin tempauksiin milloin minkäkin asian puolesta.


    • Anonyymi

      🐭🐭🐭

    • Anonyymi

      Kansalaistorin poliittisessa mielenosoituksessa kuulemma persut huutelivat sivusta ja se häiritsi. Mielenosoitus oli hallituksen vastainen, ilmeisesti vasemmistoliiton junailema, jossa kovaäänisistä lauottiin valheita hallituksen toimista. Persut olivat puolustamassa totuutta ja oikaisemassa vääryyksiä. Mielenosoitus ei ollut rasismin vastainen, vaan hallituksen vastainen.

      Vasemmistoliitto ja SDP eivät ole ilmoittaneet sitoutuvansa hallituksen laajaan rasismin ja syrjinnän vastaiseen ohjelmaan. Eivät ole sanoutuneet irti rasismista. Eivätkä voikaan, kun käytännössä työpaikoilla syrjivät ja uhkailevat ammattiliittoihin kuulumattomia. Seisovat porteilla lakkovahtiliivit päällä uhkailemassa töihin meneviä ja maalittavat haukkumalla rikkureiksi. Töihin saa mennä, mutta lakkovahdit rikkovat lakia. Se on totuus.

    • Anonyymi

      Aikovatko persut osallistua ja edistää ammattiliittojen ulosmarsseja ja lakkoja hallitusta vastaan? Sellaisia on suunnitteilla.

      Taitaa olla aika ottaa etäisyyttä SAK-laiseen yhteiskuntaterroriin. Työnantajat eivät ole tehneet mitään väärää, että niitä pitäisi lakoilla kurittaa. Sitäpaitsi työrauhavelvollisuus on päällä, kun TES on voimassa. Silloin ei lakkoilla.

      Hyökkäys hallitusta vastaan on hyökkääys demokratiaa vastaan. Se on samanlaista kuin mitä huono häviäjä Trump teki USA:ssa. Kuka sellaisessa haluaa olla mukana? Kuka sellaista haluaa tukea? Näköjään huonot häviäjät SDP ja Vasemmistoliitto.

    • Anonyymi

      SDP on rasistinen puolue. Lakkojen aikana maalittavat töihin menijöitä ja eristävät joukosta. Se on rasismia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe