Sattuiko teistä kukaan seuraamaan Pirhan Kangasalan suoran videoinnin kuulemistilaisuutta?

Anonyymi-ap

Pirhan Kangasalan kuulemistilaisuudessa oli bussilasteittain pälkäneläisiä puolustamassa kuntansa terveyspalveluja. Pälkäneen kunnanjohta piti loistavan puheensa kuntansa terveyspalveluiden säilyttämisen puolesta.
Myös muissa aiemmissa Pirhan kuntien kuulemistapauksissa kuntajohtajat esim. Ikaalisista ja Urjalasta olivat valmistautuneet hyvin ja monipuolisesti puolustamaan kuntiensa terveyspalvelujen säilyttämistä kuntalaistensa edun mukaisesti.
Kuhmoisten terveyspalvelut ja niiden kysymykset olivat myös vahvasti lakkautusuhan alaisina Pirhan tilaisuudessa.
Pirhan kuulemistilaisuudesta löytyy ilmeisesti myös tallenne myöhemmin seurattavaksi.

21

758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Sattuiko teistä kukaan seuraamaan Pirhan Kangasalan suoran videoinnin kuulemistilaisuutta?"
      Kyllä sattui...!!!
      Olisipa ollut viimeinen kuolinisku eripuraiselle kunnallemme, jos eivät Silmu ja Osku olisi olleet paikalla ja SELVÄSANAISESTI ilmaisseet, että Kuhmoinenkin on yhä olemassa. Heitä komppasivat mm. Sahalahden ja Kuhmalahden asukkaat, jotka jo tietävät mitä tarkoittaa palvelujen karsiminen kun kuntaliitoksissa joutuu Kangasalan syliin.
      Osku toimitti samalla perille 750 allekirjoittajan adressin, mikä ei sekään ollut lainkaan turha toimi. Hänen puheenvuoronsa sai paikalla olleelta yleisöltä raikuvat aplodit.

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        ❤️ ­N­­y­­m­f­o­­­m­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18011233T

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Missä oli eilen Kokoomus ja Kankkunen? Mahtoivatko edes seurata kotoa käsin netin välityksellä, miten Kuhmoinen, Pälkäne, Orivesi ja Kangasalan sivukylät (Sahalahti, Kuhmalahti ja Pohja) puolustivat oikeuksiaan?

      • Anonyymi

        Se ei paljon Kuhmoisten kokoomustalaisia ja senioreita häiritse. Sen sijaan syvä katkeruus Oskua kohtaan heitä häiritsee, on jo aivan silmiin-pistävää suurelle yleisöllekin. Heille vain kokoomus ja puolue-uskollisuus on täysin ylitse kaiken, uskonsa kohde ja elämän tarkoitus. Millään muulla ei ole heille mitään väliä. Ei millään muulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ei paljon Kuhmoisten kokoomustalaisia ja senioreita häiritse. Sen sijaan syvä katkeruus Oskua kohtaan heitä häiritsee, on jo aivan silmiin-pistävää suurelle yleisöllekin. Heille vain kokoomus ja puolue-uskollisuus on täysin ylitse kaiken, uskonsa kohde ja elämän tarkoitus. Millään muulla ei ole heille mitään väliä. Ei millään muulla.

        "Millään muulla ei ole heille mitään väliä. Ei millään muulla." On sillä väliä, että saa omat sukulaisensa ujutettua hoitojonojen ohi tarvittaessa.


    • Anonyymi

      Ja mitä tekee Valtteri? Istuu tinderin kanssa ja tikitokkaa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin on kadonnut Kuhmoislaisten uho? Vuonna 2016 uutisoitiin että Kuhmoinen on pieni gallialaiskylä, joka ei isompien tahtoon taivu.

        https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000007390770.html

        2000 - 2010 ajanjaksolla Kuhmoisissa uhottiin ja kunta toimi yrittäjänä, mutta siitäkään ei mitään tullut.


    • Anonyymi

      Minulle jäi epäselväksi, millä perusteella valtuuston 1. varapuheenjohtaja Sarvala aikoo maksattaa parkkisakkonsa Pirkanmaan hyvinvointialueella. Riittääkö perusteluksi se, että hän on sosiaalidemokraatti?

    • Anonyymi

      Asia on kokonaisuudessaan tärkeä kunnan kokonais elinvoimalle. Jokainen työpaikka kunnassamme on säilyttämisen arvoinen. Jokaisen sairaanhoitajan työpaikan eteen on kuntalaisten taisteltava. Kuntalais-adressi vuodeosaston puolesta on kuntalaisten, omaisten ja vapaa-ajan asukkaiden yhteistyötä parhaimmillaan. Todistaa hyvää yhteishenkeä ja elinvoimaa yhteisen hyvän ja turvallisen elämän eteen.

    • Anonyymi

      Onhan se hyvä näyttää Pirhan päättäjille, että täällä Itä-Pirkanmaalla asuu ihan oikeita ihmisiä eikä pelkkiä pelinappuloita.

      • Anonyymi

        Ja kokoomuksen seniilikerho, joka haluaa vain päteä martti-sedän mieliksi, mutta muiden kuntalaisten vahingoksi.


    • Anonyymi

      Martti Kankkunen on suututtanut suuren osan kuntalaisia kansalaisadressin vastaisilla teoillaan ja vähättelyllään.
      Kankkusen kirjoitus, viestit ja puheet vanhemmalle väestölle ovat osoittaneet Kankkusen eriytyneen kuntalaisten elämästä yhtä vaarallisesti kuin Pirkanmaan johtoon 17500€ palkallaan noussut Marina Erola kirjoituksillaan ja pyrkimyksillään Pirkanmaan kuntien alas ajamiseksi elinvoimaltaan. Kankkunen ei kunnioita muiden kuntalaisten mielipiteitä. Hänen sairaloinen vallanhimonsa on vaarallisella tasolla. Hän on pitkään ollut huolestuttavan itsekäs ja vaarallinen henkilö kuntamme taloudelle ja kehitykselle. Oman edun ja vallan tavoittelu on ollut hänen tavaramerkkinsä aina siitä hetkestä kun hän muutti kuntaan. Toinen kalliiksi kunnan taloudelle tullut henkilö on tänne aikoinaan muuttanut eläkeläinen Eero Ikonen joka hänkin on Facebookissa asettunut kuntalaisadressin vastaiseksi henkilösi kansalaisten sananvapautta vastaan. Häntä onneksi ei viime vaaleissa muutaman äänen saldollaan enään päästetty valtuustoon sekoittamaan kuntamme taloudellisia asioita.

      • Anonyymi

        No huh! Onpa törkeää puhetta ja henkilökohtaisuuksiin menevää. On ilo, jos kuntaamme saadaan fiksuja ja aktiivisia ihmisiä tekemään vapaaehtoisesti työtä kuntalaisten eteen. Onko sinut koskaan valittu luottamustehtäviin, onko sinua pyydetty ja oletko tullut valituksi? Sopii tarjoutua päättäjäksi ja uskaltaa avataan suunsakin siellä tehtävissä.


    • Anonyymi

      Äänestäjät eivät valitettavasti tiedä, että MK vanhempaa voi pitää kunnan kehityksen kannalta haitallisimpana eliönä 30 vuoteen. Aina kun suhteellisesti valtuustossa joudutaan äänestämään, niin hän on mukana. Jännä ilmiö eikö. Sattumaa tietysti.

      • Anonyymi

        MK allekirjoitti LW osakas-ja rahoittajasopimuksen, jolla kunta menetti 5,5 miljoonaa markkaa


    • Anonyymi

      Mitä tarkoittaa "suhteellisesti joudutaan valtuustossa äänestämään"?

    • Anonyymi

      Kankkunen toimii oma etu ja kokouspalkkioiden kiilto silmissään.

      • Anonyymi

        Tyypillinen vanhan (neuvosto-) liiton ahne poliitikko jolle mikään ei riitä.


    • Anonyymi

      Mitä eikö Valtteri ollut ees paikalla tai saati pitänyt puhetta??? Missä hän oli?

      • Anonyymi

        Tiktokkaamassa, pekkoilemassa tai tinderissä.....Laulun sanoin....Etsin kundii tiukka vartaloista joka itseään diggaa eikä älyllä loista....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7566
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4362
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2145
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      37
      1708
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe