Risteily äidn kanssa

Anonyymi-ap

En olisi ikinä sitten uskonut, että näin voi käydä, mutta näin vaan kävi.
Nimittäin olen harjoittelijana samassa työpaikassa kuin äitini ja tietysti viime syksynä oli firman perinteiset pikkujouluristeilyt niin kuin firmoissa nyt on tapana.
Kun risteily hetki sitten koitti, totesin, että joku älypää, ilmeisesti äitini hyväksynnällä, oli laittanut meidät äitini kanssa samaan hyttiin. Siinä meni suunnitelmani houkutella joku tyttö kanssani hyttiin peuhaamaan. No ei siinä mitään, ilta sujui työkavereiden kanssa hyvin hyvän ruuan ja juomien seurassa.
Äitiä näin pari kertaa vilaukselta. Alkon antamin rohkaisuin koitin iskeä tyttöä jos toista kuitenkaan onnistumatta. Eihän siinä muu lopulta auttanut kuin aamuyön tunteina hiippailla horjuvin askelin omaan hyttiin. Olin juuri saanut vaatteeni riisuttua, kun kuulin äitini äänen käytävältä. Hän keskusteli jonkun miehen kanssa. Kuulin äidin sanovan ”Ei, ei, Mikkokin on varmaan jo nukkumassa” ja samalla avainkortin työntyvän oveen. Ovi aukeni ja näin äidin kurkistavan ovenraosta ja toteavan, että olin jo peiton alla. Ovi meni kiinni ja kuulin selvän suudelman aiheuttamia ääniä ja äidin hyvänyön toivotukset jollekin.
Äiti astui iloisesti pikku hiprakassa hyräillen hyttiin ja huomasi minun olevan vielä hereillä. Hän alkoi kysellä iltani kulumista ja kertoi samalla, miten hauskaa hänellä oli ollut. Hän alkoi riisua vaatteitaan siinä edessäni sänkyjen välissä. Siinä häntä katsellessani humalaiset aivoni totesivat, että äiti oli loppujen lopuksi hiton seksikäs nainen. Kiinteä ja kurvikas vartalo ikäisekseen. Äiti riisui hameensa ja seisoi siinä takapuoli minuun päin pikkuhousuissa ja rintsikoissa.
En tiedä, minkä älynväläyksen sain, mutta ojensin toisen käteni peiton alta ja painoin kämmeneni juuri pikkuhousujen reunan alapuolelle äidin reidelle. Äiti jähmettyi hätkähtäen paikalleen. Silitin reittä hiljaa vieden samalla kämmeneni pyöreälle pepulle ja sanoin käheästi: ”Se on niin hiton seksikäs”.
Äiti naurahti vähän hermostuneesti kikattaen ja sanoi: ”Älä nyt, tällainen vanha nainen.”
Yht’äkkiä tunsin selvää himoa äitiäni kohtaan, ja kun äiti ei vetäytynyt pois, käteni painautui yhä rohkeammin äidin haarojen väliin, samalla kun sanoin: ”Et sä mikään vanha ole, ja sulla on niin seksikäs peppu, että ei kellään ole tollasta.” Kuin huomaamatta äidin reidet avautuivat hieman ja käteni painautui pikkuhousujen peittämää häpyä vasten. Äiti värähti tästä ja painoi oman kätensä myös haaroihinsa yrittäen painaa kättäni pois.
”Ei, et saa, ei saa. Mä olen sinun äitisi”, äitini kuiskasi. Hän ei kuitenkaan vetäytynyt pois ja sormeni hakeutuivat reisinauhan alta suoraan äidin häpyhuulille, jotka olivat selvästi kiihotuksesta kostuneet. Koukistin sormiani ja kaksi sormea painuivat liukkaiden häpyhuulten väliin sisälle hänen häpyynsä.
Äiti huokaisi syvään ja sanoi uudelleen: ”Ei me voida, mä oon sun äitisi”.
En välittänyt hänen sanoistaan, sillä tunsin, miten kaluni seisoi teräksenkovana ja mielessäni pyöri vain pillu, jossa sormeni seikkailivat.
Nousin sängylle istumaan ja painoin huuleni äidin pyllylle vieden toisen käteni etupuolelle äidin häpykummulle. Äiti painautui naamaani vasten, jolloin vein käteni lanteille pikkuhousujen vyötärönauhalle ja painoin housut hiljaa alas. Housut putosivat alas nilkkoihin ja äiti astui niistä pois. Käänsin hänet samalla ympäri niin, että hänen lantionsa ja napansa olivat suoraan silmieni edessä. Näin siististi rajatut häpykarvat ja niiden alla pilkistivät turpeat häpyhuulet.
Painoin huuleni äidin navalle. Äiti tarttui kuitenkin päähäni ja kuiskasi: ”Odota, mä käyn suihkussa”. Näin, kuinka hän vapautti kaksi raskasta rintaa riisuessaan liivinsä ja livahti suihkukoppiin.
Heittäydyin sängylle selälleni ja tunsin, miten kulliani oikein kivisti valtavasta verentungoksesta. Olin niin kiimoissani, että en enää humalaisilla aivoillani tajunnut muuta kuin himoni päästä naimaan äitini kuumaa ja kosteaa pillua.
jatkuu...

3

2579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      jatkoa...
      Äiti tuli suihkusta ja kehotti minuakin käymään peseytymässä. Otin todellisen pikasuihkun ja kun siirryin hytin puolelle, äiti makasi selällään polvet koukussa sängyllään reidet kutsuvasti raollaan. ”Ooh, sinähän olet iso poika”, kuulin hänen kuiskaavan, kun hänen katseensa tavoitti melkein kohti kattoa tummanpuhuvana sojottavan kaluni. Ei kaluni niin pitkä ole, mutta melko paksu kuitenkin.
      Painauduin sängylle äidin reisien väliin ja painoin huuleni alas äidin häpyhuulille. Aloin nuolla noita ihania häpyhuulia pitkin vedoin. Äidin lantio nytkähteli yhä kiihtyvään tahtiin kieleni pyöriessä huulilla välillä nuollen ja imaisten selvästi kohollaan olevaa klitorista. Tunsin, miten lemmennesteet kastelivat naamani. Lopulta äidin kädet tarttuivat hiuksiini ja hän kuiskasi seksikkään käheästi: ”Tule, mä haluun sen”.
      Siirryin eteenpäin kontalleni äidin reisien väliin. Tunsin, miten äidin käsi tarttui sykkivään elimeeni vetäen sitä kohti odottavaa häpyä. Lopulta tunsin, miten kaluni painautui hiljaa häpyhuulet jakaen syvälle äidin pilluun. ”Oi, ihana paksu kulli. Nai, rakas poika, nai minua”, kuulin äidin kuiskivan. Painoin samalla huuleni äidin huulille ja tunsin, miten hänen kielensä tunkeutui huulieni välistä ja kielemme kietoituivat kiihkeään suudelmaan kullini jyystäessä voimalla äidin ihanaa kiimaista pillua.
      Olin sen verran paljon juonut, että en ihan heti lauennut, vaan äiti oli se, joka ekaksi sai. Tunsin, miten hänen vartalonsa pikkuhiljaa jännittyi ja heittelehti puoleta toiselle. Lopulta orgasmin aallot ravistelivat hänen vartaloaan hänen hampaidensa puraistessa kipeästi omia huuliani. Tunsin, miten veren maku tuli suuhuni äidin tempoillessa puolelta toisella, kunnes orgasmi viimein hiljalleen vaimeni ja hän retkahti velttona alleni sängylle. Olin edelleen jäykkänä hänen sisällään. ”Odota vähän”, hän kuiskasi hengästyneenä, kun yritin tehdä muutaman työnnön. Makasimme siinä pitkään sylikkäin kaluni sykkiessä tasaisesti hänen sisällään.
      Lopulta äiti liikahti, katsoi minua hellästi ja kuiskasi: ”Saanko mä ottaa sen suuhun, kun mä oon nyt niin herkkä tuolta alhaalta?” Vastasin myöntävästi ja vetäydyin pois kuumien häpyhuulten välistä. Kuului lopsahtava ääni, kun kullini valahti ulos.
      Kierähdin äitini vierelle ja hän vei kätensä liukkaalle kalulleni. Hetken kuluttua olin selälläni ja äidin tiukat huulet ja imu sekä hänen toinen kätensä, joka runkkasi esinahkaani kiihtyvällä vauhdilla, saivat minut laukeamisen partaalle. Ei siinä lopulta kovin pitkään mennyt, kun tunsin, miten lastini syöksähti jostakin syvyyksistä suoraan äidin suuhun. Näin, miten hän useamman kerran nielaisten nieleskeli spermani viimeistä pisaraa myöten.
      Vähän toivuttuani kävimme suihkussa ja vetäydyimme omiin vuoteisiimme. Rakastelimme vielä aamulla uudelleen hivenen hitaammin mutta sitä suuremmalla antaumuksella.
      Risteily päättyi ja kotiin palattuamme asiasta ei olla puhuttu. On se äidillä mielessä, sillä olen huomannut, että hän muiden seurassa välillä hymyilee minulle aika salaperäisesti silmää iskien. Odottelen vaan, milloin tulee uusi tilaisuus! by Konne

      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍒 ­­­N­y­­m­­­f­o­m­a­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10762
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3053
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      207
      2871
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1666
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1516
    Aihe