Yksinäisen vanhemman joulu

Anonyymi-ap

Jo nyt ennakkoon surettaa kaikki yksinöiset, jotka viettävät joulun yksin. Eniten surettaa kaikki ne vanhemmat jotka eivät ole lapsiensa kanssa jouluna yhdessä. Tietenkin sellainen vanhempi, joka ei halua olla lapsiensa kanssa ollenkaan, sellaine lisää tähän suruuni ehkä jotain hämmennystä ja nöuränä tietenkin hyväksyn, että jotkut eivät halua olla lapsiensa kanssa tekemisissä, mutta tarkoitan siis tässä sellaisia vanhempia, jotka haluavat olla lapsiensa kanssa ja eivät voi itsestään riippumattomista syistä olla tekemissä. Surettaa kovasti heidän puolestaan.

22

1048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhdet pyhät vuodessa. Entä ne vuoden muut päivät?

    • Anonyymi

      Älä kanna ja sure tuntematomien ihmisten asumis perhe muotja. Tutuilesi ystävillesi voit sanoa kun Yksin Joulut. Voivat mennä avustajiksi Joulu aattona Köyhien jouluun. Otaajo selvää seurakunalta,sosiali virastolta Missä niitä on,miten päsee toimintaan mukaan jne.

      • Anonyymi

        Hyvä idea tuo avustajana oleminen yksinäisten jouluissa. Voisin hyvää ystävääni kehottaa osallistumaan esim sellaisee toimintaan tulevana jouluna. Tiesätkö saako sellaiseen tapahtumaan ottaa lemmikkejä mukaan? Ystävälläni on pienjyrsijä, jonka kiinnisaamisessa saattaa olla vaikeuksia, mutta jos hän vaikka häkissä sen yrittäisi ottaa mukaan.


    • Anonyymi

      Seurakunnalla tai rauhanyhdistyksellä sellaisia tapahtumia

    • Anonyymi

      Olikohan se sittenkin jouluna 2002, kun e

      • Anonyymi

        Ei ollut "Pete"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut "Pete"

        Kyllä oli "Pete"


      • Anonyymi

        Kyllä oli "Pete".


    • Anonyymi

      Sitä voi sutturat miettiä mitä on tullut tehtyä, kun on vienyt perheestä isän ja isä hylännyt lapset pakotettuna. Minusta on oikein että mies kärsii kun uskoi sutturoiden valheisiin.
      Lasten on hyvä olla äidin kanssa joka ei hylkää eikä vaihda omia lapsiaan kenehkään ulkopuoliseen.
      On surullista että perheenriikojaet eivät ota huomioon mitä toiminnallaan saa aikaan. Kuka perhe enää ottaa takasin miestä joka on heidän kertaalleen hylännyt, sitä voivat ihan itse miettiä mitä tuli tehtyä, Eivät osaa varmaan hävetä eikä katua tekosiaan. Mieshän siitä eniten kärsii, kun muu perhe on onnellinen ja jäljellä kaikki tutu, suku ja ystävät.

      • Anonyymi

        Sitä voi häntäheikit miettiä mitä on tullut tehtyä, kun on vienyt perheestä äidin ja äiti hylännyt lapset pakotettuna. Minusta on oikein että naisoletettu kärsii kun uskoi häntäheikin valheisiin.
        Lasten on hyvä olla isän kanssa ei perheenrikkojan kanssa joka ei hylkää eikä vaihda omia lapsiaan kenehkään ulkopuoliseen.
        On surullista että perheenrikkojant eivät ota huomioon mitä toiminnallaan saa aikaan. Kuka perhe enää ottaa takasin huoraavaa naista joka on heidän kertaalleen hylännyt, sitä voivat ihan itse miettiä mitä tuli tehtyä, Eivät osaa varmaan hävetä eikä katua tekosiaan. Naisoletettu siitä eniten kärsii, kun muu perhe on onnellinen ja jäljellä kaikki tutut, suku ja ystävät.


    • Anonyymi

      Sutturoiden vika tämä nyky systeemi että perhe hajotetaan. Naikoset jotka tekevät tätä etsivät aina perheellisiä ukkoja ja pääsevät näin elämään heidän siivellään, on koti on mies, eikä tarvi tehdä töitä, mies maksaa kaiken.
      Miehen lapset jäävät ja mies uskoo että lapstomman sutturan kanssa on kivaa, eikä välitä enää omasta perheestään. Miksi?

      • Anonyymi

        HÄNTÄHEIKKIEN vika tämä nyky systeemi että perhe hajotetaan. Miekkoset jotka tekevät tätä etsivät aina perheellisiä eukkoja ja pääsevät näin elämään heidän siivellään, on koti on naisoletettu , eikä tarvi tehdä töitä, nais maksaa kaiken.
        Naisen lapset jäävät ja naisoletettu uskoo että lapsettoman häntähessun kanssa on kivaa, ja jännää ,eikä välitä enää omasta perheestään. Miksi? Siksi kun se on ihanaa , rentouttavaa ja jänskää elämää, ilman vastuita.


    • Anonyymi

      Sinä voit ottaa nämä lapset huomaasi jouluksi , uudeksi vuodeksi, loppiaiseksi ,pääsiäiseksi, vapuksi, juhannukseksi ym päivinä.

      • Anonyymi

        Raision lastenvalvoja Veikko Anttila lausuman mukaisesti se ei käy, koska on lapsen edun vadtaista- minun ei tarvitse lasten valvojana perustella ja saan valehdella asioista Lounaos-Suomen Aville


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raision lastenvalvoja Veikko Anttila lausuman mukaisesti se ei käy, koska on lapsen edun vadtaista- minun ei tarvitse lasten valvojana perustella ja saan valehdella asioista Lounaos-Suomen Aville

        Tarkoitatko, että olet samaa mieltä lastenvalvojan kanssa? Tiesithän, ettei lastenvalvojien sanomisilla ja mielipiteillä juurikaan merkitystä?


    • Anonyymi

      On se kauheeta toisilla. Minä en ole koskaan ollut ilman lapsia mitään juhlapäiviä enkä muitakaan päiviä. Lapset kuuluu olla äidin luona jos isä viedään sutturoiden toimesta. Lapset ei kuulu isälle joka hylkää.

      Joka joulu ollaan oltu yhdessä ja nyt jo vuosia onlapsenlapsekin olleet täällä joka ikinen joulu. MEILLÄ ON MAHTAVAA , idiootti mies halusi hylätä kaiken kivan ja perheensä, itkekööt rauhassa omaa kohtaloaan, ei ole kivaa hällä... hehheee.

      • Anonyymi

        Mutta ei niin kauheeta, kun kuitenkin häntäheikit kelpaa loistavasti , ne ei ole idiootteja.
        Häntäheikki on se jännämies.


    • Anonyymi

      Eihän kenenkään tarvi olla yksin, lapset kuuluu äidille jos mies on viety. Silloin lapset ei kuulu miehelle, ja äiti päättää.
      Sutturat on syyllisiä miesten yksinäisyyteen, rikkovat ja usuttavat miehet jättämään perheensä ja hylkäämään lapset.

      • Anonyymi

        Eihän kenenkään tarvi olla yksin, lapset kuuluu isälle jos nainen on viety ja lähtenyt. Silloin lapset ei kuulu naiselle , ja isä päättää.
        Häntähessut on syyllisiä naisten yksinäisyyteen, rikkovat ja usuttavat naiset jättämään perheensä ja hylkäämään lapset. Naiset ovat niin tyhmiä ja vietävissä.


    • Anonyymi

      On myös oma valinta olla yksin🤗. Ja yleenssä voi olla yksin mutta ei yksinäinen! On valintoja! Mutta perheriidat on aivan toinen juttu!

    Ketjusta on poistettu 70 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1243
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      976
    3. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      899
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      879
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      864
    6. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    7. 3
      770
    8. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      751
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    Aihe