Yksinäisen vanhemman joulu

Anonyymi-ap

Jo nyt ennakkoon surettaa kaikki yksinöiset, jotka viettävät joulun yksin. Eniten surettaa kaikki ne vanhemmat jotka eivät ole lapsiensa kanssa jouluna yhdessä. Tietenkin sellainen vanhempi, joka ei halua olla lapsiensa kanssa ollenkaan, sellaine lisää tähän suruuni ehkä jotain hämmennystä ja nöuränä tietenkin hyväksyn, että jotkut eivät halua olla lapsiensa kanssa tekemisissä, mutta tarkoitan siis tässä sellaisia vanhempia, jotka haluavat olla lapsiensa kanssa ja eivät voi itsestään riippumattomista syistä olla tekemissä. Surettaa kovasti heidän puolestaan.

24

1209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhdet pyhät vuodessa. Entä ne vuoden muut päivät?

      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        💋 ­­N­­­y­­­m­­­f­­­o­­­m­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18018506h

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Älä kanna ja sure tuntematomien ihmisten asumis perhe muotja. Tutuilesi ystävillesi voit sanoa kun Yksin Joulut. Voivat mennä avustajiksi Joulu aattona Köyhien jouluun. Otaajo selvää seurakunalta,sosiali virastolta Missä niitä on,miten päsee toimintaan mukaan jne.

      • Anonyymi

        Hyvä idea tuo avustajana oleminen yksinäisten jouluissa. Voisin hyvää ystävääni kehottaa osallistumaan esim sellaisee toimintaan tulevana jouluna. Tiesätkö saako sellaiseen tapahtumaan ottaa lemmikkejä mukaan? Ystävälläni on pienjyrsijä, jonka kiinnisaamisessa saattaa olla vaikeuksia, mutta jos hän vaikka häkissä sen yrittäisi ottaa mukaan.


    • Anonyymi

      Seurakunnalla tai rauhanyhdistyksellä sellaisia tapahtumia

    • Anonyymi

      Olikohan se sittenkin jouluna 2002, kun e

      • Anonyymi

        Ei ollut "Pete"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut "Pete"

        Kyllä oli "Pete"


      • Anonyymi

        Kyllä oli "Pete".


      • Anonyymi

        Miksi jälleen valehtelet Pete!?? Minulla ei ole mitään ex-lapsia; katkeroitunut vieraannuttaja äiti Tiina ja Raision kaupungin perhepalvelut ovat itse aiheuttaneet perättömällä lausunnollaan 27.5.2008 lasten olosuhteista Raision
        poliisi ja syyttäjä todennut Naantalin kaupungin toimineen lainvastaisesti; julkaistessaan salassa pidettävää tietoa
        mm. toimeentulotukea koskevassa asiassa oikeudetta yleisessä tietoverkossa,- lisäksi mm. yksityisyys rikos! voit tarkistaa asian mm. Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta, digi- ja väestötietovirastosta, josta sinulle todetaan että vieraannuttaja äiti Tiinan hakemus Timon huoltajuudesta on hylätty käräjäoikeuden 2017 lainvoimaisella tuomiolla, eikä Timo ole mikään lasten isä, uusi isä ja huoltaja Karin lapsille!! Kunpa Tiina ja Raision perhepalvelut saisi ne aivot pian! Sinulle ei ole esitetty mitään tuomioistuimen päätöstä, jossa Timo olisi Karin lasten isä, uusi isä ja huoltaja Varsinais-Suomen käräjäoikeuden 2017 eikä Timo ole mikään lasten isä, uusi isä ja huoltaja Karin lapsille!! Kunpa Tiina ja Raision perhepalvelut saisi ne aivot pian! Sinulle ei ole esitetty mitään tuomioistuimen päätöstä, jossa Timo olisi Karin lasten isä, uusi isä ja huoltaja Varsinais-Suomen käräjäoikeuden 2017 lainvoimaisella tuomiolla ja/ tai muun tuomioistuimen päätöksellä - lopeta valehtelu ja virheellisen tiedon levitys palstalla se on rikos!!
        𝙺𝚞𝚗𝚙𝚊 𝚃𝚒𝚒𝚗𝚊 𝚓𝚊 𝚃𝚒𝚖𝚘 𝚜𝚊𝚒𝚜𝚒 𝚊𝚒𝚟𝚘𝚝!


    • Anonyymi

      Sitä voi sutturat miettiä mitä on tullut tehtyä, kun on vienyt perheestä isän ja isä hylännyt lapset pakotettuna. Minusta on oikein että mies kärsii kun uskoi sutturoiden valheisiin.
      Lasten on hyvä olla äidin kanssa joka ei hylkää eikä vaihda omia lapsiaan kenehkään ulkopuoliseen.
      On surullista että perheenriikojaet eivät ota huomioon mitä toiminnallaan saa aikaan. Kuka perhe enää ottaa takasin miestä joka on heidän kertaalleen hylännyt, sitä voivat ihan itse miettiä mitä tuli tehtyä, Eivät osaa varmaan hävetä eikä katua tekosiaan. Mieshän siitä eniten kärsii, kun muu perhe on onnellinen ja jäljellä kaikki tutu, suku ja ystävät.

      • Anonyymi

        Sitä voi häntäheikit miettiä mitä on tullut tehtyä, kun on vienyt perheestä äidin ja äiti hylännyt lapset pakotettuna. Minusta on oikein että naisoletettu kärsii kun uskoi häntäheikin valheisiin.
        Lasten on hyvä olla isän kanssa ei perheenrikkojan kanssa joka ei hylkää eikä vaihda omia lapsiaan kenehkään ulkopuoliseen.
        On surullista että perheenrikkojant eivät ota huomioon mitä toiminnallaan saa aikaan. Kuka perhe enää ottaa takasin huoraavaa naista joka on heidän kertaalleen hylännyt, sitä voivat ihan itse miettiä mitä tuli tehtyä, Eivät osaa varmaan hävetä eikä katua tekosiaan. Naisoletettu siitä eniten kärsii, kun muu perhe on onnellinen ja jäljellä kaikki tutut, suku ja ystävät.


    • Anonyymi

      Sutturoiden vika tämä nyky systeemi että perhe hajotetaan. Naikoset jotka tekevät tätä etsivät aina perheellisiä ukkoja ja pääsevät näin elämään heidän siivellään, on koti on mies, eikä tarvi tehdä töitä, mies maksaa kaiken.
      Miehen lapset jäävät ja mies uskoo että lapstomman sutturan kanssa on kivaa, eikä välitä enää omasta perheestään. Miksi?

      • Anonyymi

        HÄNTÄHEIKKIEN vika tämä nyky systeemi että perhe hajotetaan. Miekkoset jotka tekevät tätä etsivät aina perheellisiä eukkoja ja pääsevät näin elämään heidän siivellään, on koti on naisoletettu , eikä tarvi tehdä töitä, nais maksaa kaiken.
        Naisen lapset jäävät ja naisoletettu uskoo että lapsettoman häntähessun kanssa on kivaa, ja jännää ,eikä välitä enää omasta perheestään. Miksi? Siksi kun se on ihanaa , rentouttavaa ja jänskää elämää, ilman vastuita.


    • Anonyymi

      Sinä voit ottaa nämä lapset huomaasi jouluksi , uudeksi vuodeksi, loppiaiseksi ,pääsiäiseksi, vapuksi, juhannukseksi ym päivinä.

      • Anonyymi

        Raision lastenvalvoja Veikko Anttila lausuman mukaisesti se ei käy, koska on lapsen edun vadtaista- minun ei tarvitse lasten valvojana perustella ja saan valehdella asioista Lounaos-Suomen Aville


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raision lastenvalvoja Veikko Anttila lausuman mukaisesti se ei käy, koska on lapsen edun vadtaista- minun ei tarvitse lasten valvojana perustella ja saan valehdella asioista Lounaos-Suomen Aville

        Tarkoitatko, että olet samaa mieltä lastenvalvojan kanssa? Tiesithän, ettei lastenvalvojien sanomisilla ja mielipiteillä juurikaan merkitystä?


    • Anonyymi

      On se kauheeta toisilla. Minä en ole koskaan ollut ilman lapsia mitään juhlapäiviä enkä muitakaan päiviä. Lapset kuuluu olla äidin luona jos isä viedään sutturoiden toimesta. Lapset ei kuulu isälle joka hylkää.

      Joka joulu ollaan oltu yhdessä ja nyt jo vuosia onlapsenlapsekin olleet täällä joka ikinen joulu. MEILLÄ ON MAHTAVAA , idiootti mies halusi hylätä kaiken kivan ja perheensä, itkekööt rauhassa omaa kohtaloaan, ei ole kivaa hällä... hehheee.

      • Anonyymi

        Mutta ei niin kauheeta, kun kuitenkin häntäheikit kelpaa loistavasti , ne ei ole idiootteja.
        Häntäheikki on se jännämies.


    • Anonyymi

      Eihän kenenkään tarvi olla yksin, lapset kuuluu äidille jos mies on viety. Silloin lapset ei kuulu miehelle, ja äiti päättää.
      Sutturat on syyllisiä miesten yksinäisyyteen, rikkovat ja usuttavat miehet jättämään perheensä ja hylkäämään lapset.

      • Anonyymi

        Eihän kenenkään tarvi olla yksin, lapset kuuluu isälle jos nainen on viety ja lähtenyt. Silloin lapset ei kuulu naiselle , ja isä päättää.
        Häntähessut on syyllisiä naisten yksinäisyyteen, rikkovat ja usuttavat naiset jättämään perheensä ja hylkäämään lapset. Naiset ovat niin tyhmiä ja vietävissä.


    • Anonyymi

      On myös oma valinta olla yksin🤗. Ja yleenssä voi olla yksin mutta ei yksinäinen! On valintoja! Mutta perheriidat on aivan toinen juttu!

    Ketjusta on poistettu 75 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe