Työllisyystoimien vastustaminen on hyvinvointiyhteiskunnan syöpä

Anonyymi-ap

SAK-laisen teollisuusliiton Riku Aalto oli viime poliittisten lakkojen jälkeen päässyt televisioon kehumaan toimintaansa. Yle on vieläkin punainen, joten ruutuaikaa annetaan vasemmiston propagadalle, jota voi verrata Putinin tarinoihin.

Poliittisilla lakoilla ei saavutettu mitään, mutta Riku Aalto kehui, että näytettiin ainakin joukkovoimaa. Naurettavaa. Lakot olivat laittomia, koska ihmisiä pakotettiin lakkoihin ja työrauhavelvollisuus oli voimassa. Se oli hyökkäys Eduskuntaa vastaan, demokratiaa vastaan. Yrityksille tuli miljoonatappiot. Lapset jäivät päiväkodeissa ilman ruokaa, ihmiset eivät päässeet töihin, koska joukkoliikenne takkuili. Vaikutus lainsäädäntöön oli sama, mitä Trumpin vastaavassa pullikoinnissa Capitol-kukkulalla. Ei mitään. Pelkästään vahinkoa, ei mitään hyvää, Sitä se oli, sitä se on. Kuka kannattaa? Kukaan ei halua lakkoilla.

Mikä on ay-pomojen motivaatio järjestää lakkoja ruudussa paistattelun lisäksi? Kolme syytä: oma palkka, oma palkka ja oma palkka. Narsismia ja oman edun tavoittelua.

Ei ole saavutettuja etuja. Jo huomenna voi tulla lopputili tai lomautuslappu kouraan. Liitot eivät työllistä, yritykset työllistävät. Työnteko on parasta sosiaaliturvaa. Työllisyyttä pitää edistää. Työllisyystoimien vastustaminen on hyvinvointiyhteiskunnan syöpä.

3

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lindtmanin demarit ovat SAK:n tukijoita. Samoin vasemmistolainen ylioppilaskunta järjesti älämölöötä Helsingin yliopistolla. Banderolaissa luki yleislakko, On nuoriso tietämätöntä ja vedätettävissä.

      SDP ja Vasemmistoliitto ovat vaalien huonoja häviäjiä, mutta se ei oikeuta rikolliseen hyvinvointivaltion rakenteiden vastaiseen toimintaan.

      Seuraavat vaalit ovat neljän vuoden päästä. Niiden vaalien hallitus joutuu jatkamaan leikkauslinjalla. Valtion talous on niin heikoissa kantimissa, että kuntoon laittaminen vie hyvinkin kaksi vaalikautta. Ajatelkaa, velkojen korkoihin menee jo 3 miljardia. Siinä pitää leikata aika paljon, että saa korot maksettua. Entäs lyhennykset? Valtio tuottaa 10 miljardia tappiota. Aattele vähän.

    • Anonyymi

      Mitkään lapselliset toimet ei nyt auta yhtään, vaikka onhan moni saanut töitä työttömien haastattelijana. Ehkä ideaa voisi vielä kehittää. Virkailijathan voisivat esim. ulkoilla työttömien kanssa työkunnon ylläpitämiseksi. Työtähän voi olla tulevaisuudessa enemmänkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe