Hätä pöksyssä

Anonyymi-ap

Nainen, 57 v. lievää ylipainoakin on, mutta muuten olen terve, ei vakituista lääkitystä tms. MUTTA lasketaanko vaivani virtsankarkailuksi vai mitä ihmettä tämä nyt on? Pystyn ihan normisti pidättämään - ei lirahda ponnistuksessa, nauraessa, yskiessä tms. Kun alkaa pissattaa, menen yleensä aika pian vessaan (jos se vain on mahdollista). Kaikki on ihan hyvin siihen asti, että pääsen pytyn viereen niin housuja laskiessa pissa vaan tulee väkisin ennen aikojaan, vaikka kuinka supistan lihaksia. Onkohan nyt viimeistään aika aloittaa lihasjumppa vai korvien välissäkö vika piilee? Olen huomannut, että jos tarkoituksella pidän ajatukset pois pissaamisesta tuossa riisumisvaiheessa, niin selviän kuivana. Mutta jos vaan päästän ajatuksiin kohta tapahtuvan helpotuksen, niin sitten on kyllä eka tippa pöksyssä. ihan hullu akka :D Onko kanssasisaria?

14

915

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä kanssasisaria on, täälläkin yksi. Ihan täsmälleen sama vaiva, yleensä vain aamulla. Mutta olenkin jo yli 70 v. En tiedä vaivaan muuta hoitoa kuin että intiimialue kannattaa pitää hyvin kosteutettuna voiteilla ja mahdollisesti estrogeenikapselit emättimeen. Helpottaa tilannetta sen verran, ettei isompia vahinkoja tule. Päivisin pikkuhousunsuojat varmuuden vuoksi, turvallinen olo, ei lirahda.

      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        ❤️ ­N­­­y­­­m­­f­o­­m­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Depressio ja ahdistus ovat yleisempiä inkontinenssista kärsivillä. Syy vai seuraus, mutta kroppaansa kuunnella ettei jää viime tinkaan. Tai kaiken varalta pikkulassa niin pysyy mieli tyynenä.

    • Anonyymi

      Suunnilleen samaa ikäluokkaa aloittajan kanssa, eli olen 56 v. ja normaali painoinen, sekä liikuntaa harrastava.
      Saman kaltainen ennen aikainen lirahtelu on tuttu vaiva joka alkanut vaivata juuri pissalle valmistautuessa, siis vaikka ei olisi vielä edes kova hätäkään.

      En tarvitse kuin helmat nostaa ja ruveta laskemaan pikkareita niin tipat saattaa jo karata ja usein lirahtaa ennakkoon istuinreunukselle jo heti silloin kun pyllistän, vaikka ei olisi kova kiirus ja hätä.

      Minulle käy lisäksi usein myös niin, että vaikka kuinka pitkään istun ja liruttelen niitä loppuja tippoja pöntöllä, niin kun nousen, pyyhin ja lähden vessasta, sekä käyn sen jälkeen heti normaalisti istumaan, niin jostain kummasta saattaa tirahtaa vielä muutama tippa pikkareihin.
      Omasta mielestäni en ole sieltä mitenkään löysä ja mieskin on sanonut samaa.
      No onneksi on pikkuhousun suojat keksitty ja olemassa, vaikka ei niitäkään ole kivaa jatkuvasti käyttää, mutta minkäs teet.
      Eli et ole mikään hullu Ap., tai sitten meitä on jo ainakin kaksi hullua akkaa.

      • Anonyymi

        Kuulostaa kovin tutulta - valitettavasti. Pikkarisuojat on nyt itselläkin käytössä, vaikka en minäkään niistä tykkää.
        Alitajuisesti sitä on alkanut juomista vähentää, mikä ei tietenkään oli hyvä asia. Lohdullista kuitenkin kuulla, etten ole yksin vaivani kanssa. Hassua, että tästä ei kehtaa tutussa muijaporukassakaan puhua, vaikka muuten lärsytään ummet ja lammet.


    • Anonyymi

      Olen nyt 71. Monta vuotta sitten( ehkä 10 vuotta) minulla oli vaiva, etten tahtonut keretä vessaan, ennen kuin tuli jo. Vaiva on helpottunut, vai olenko jo sinut sen kanssa. Jos lähden kaupungille, täytyy etukäteen miettiä, missä siellä on vessa. Toinen, olen huomannut, että osaan juoda sopivasti. Täytyy juoda riittävästi, mutta ei liikaa.

    • Anonyymi

      No onhan miehilläkin virtsankarkailua ja ei se tippa haittaa vielä . Sitten kyllä tuntuu aika ilkeeltä jos tuleekin enemmän .

      • Anonyymi

        Hätä-Miikka tietää tästä enemmän.


    • Anonyymi

      Tuttu riesa. Tavallaan juoksuttaa aamusta usein vessassa. Virtsaa kuitenkaan ei tule paljon kerralla, mutta heti kun huomaa että pissattaa, on jo kiire vessaan. Ikää tulee 55. En ees muista milloin oli vaihtarit- oisko 7-9 v sitten. Silloin tämä äkkiä vessaan tai lirahtaa alkoi. Töissä se on vähän kiusallista kiireen kesken juosta vessaan monesti aamuun. On jonkun kerran lirahtanut.

    • Anonyymi

      Mulla vaiva on vähän päinvastainen eli joudun käyttämään paljon alavatsalihaksia, että saan rakon tyhjäksi. Muutoin istun pöntöllä pitkään lirittelemässä.

      • Anonyymi

        Käytän säännöllisesti keltarauhashormonitabletteja asettimella emättimeen,ja jos unohtuu laittaa,on enempi pissavaivaa.Pakkoinkotenssia ilmenee yksin kotona ollessa,varsinkin aamupäivällä.Pitää käydä aamupäivällä useaamin vessassa jos on menoa.Minulle asennettiin verkko kohottamaan virtsaputken suuta 2008v,sen piti auttaa noihin lirahteluihin,mutta ei siitä ole isommin apua ollut,mihin lie kadonnut koko verkko,ei sitä tunnu enää,aiemmin tuntui istuessa kovalla tuolilla kiristävänä tunteena.


    • Anonyymi

      Voih, niin tuttua. On käynyt muutaman kerran, että jo vessan lähellä tuntuu että kontrolli pettää ja täytyy mennä jalat ristissä tai pidellä kädellä vastaan ettei karkaa. Muutaman kerran on ehtinyt tulla ihan kunnolla ennen vessan ovea. Sidettä olen pitänyt varuilta jumpassa ja lenkillä, mutta pitääkö alkaa pitämään tenaa jo jatkuvasti? Huoh. Ikää on 45v

    • Anonyymi

      Joskus saattaa kohdun laskelmatkin olla syypää juuri tuollaiseen oireeseen, kun istut vessan pöntöllä ja luulet olevasi valmis niin kumarrus että kädet ottaa lattiaan ( aiis eteenpäin) niin silloin yleensä tulee vielä vaikka kuinka paljon virtsaa .
      Ei nuo vaivat ole mitään kivoja kellekkään mutta usein juuri ikä ihmisten ongelma, toisilla alkaa ennemmin toisilla myöhemmin ja joillakin ei koskaan

    • Anonyymi

      Juttuja kun kuuntelee niin yhtäpaljon vaivoja kuin kertojiakin. Itsellä tuppaa hätä
      yllättämään, aina tulee kiire, ja kun on luullut jo selviävänsä vessaan niin karkaakin
      housuun tippa tai kaksi. Tämän vuoksi käytänkin Tenan Silhuettaa varmuudeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11041
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3093
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      213
      2945
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1736
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      50
      1630
    9. 85
      1628
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe