Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Heikko talouden hallinta

Anonyymi-ap

Ihmetyttää teknisen lautakunnan jäsenen yritys valita korkeampi tarjous tiepäällyste kilpailutuksesta kesäkuussa. Siinä olisi taas viety kaupunkilaisten rahaa yli 10 tuhatta kankkulan kaivoon. Onneksi löytyi laskentataitoisia enemmistö järkevään päätökseen. Hänellä ei ole näköjään yhteinen raha tärkeää, ja on huono laskemaan rahaa. Ei ääniä tuommoiselle.

17

934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No, itse en yrittäjille jotka tekee konkan ja heti on uusi firma tekemässä samoilla laitteilla kuin entisessäkin firmassa töitä nosta hattua. Hyvä että joillakin on selkärankaa laittaa tuollaiset yrittäjät sivuun. Liiketoiminta kielto olisi ehkä nyky Suomessa välillä hyvä konsti estää kikkailu.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­N­­­y­­m­­­f­o­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18019476J

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jälkien korjaamiseen menee kaupungilta moninkertainen summa. Esimerkkinä kappelintie.

    • Anonyymi

      Tämä holtiton rahankäyttäjä yrittäjä pisti aika monta paikallista yrittäjää polvilleen konkallaan. Keskustalaiset, demaripuheenjohtajan johdolla ei viisveisaa muista yrittäjistä pennin vertaa.

    • Anonyymi

      Olisiko valitus puolueen kommentteja.

    • Anonyymi

      Valitus on aivan oikeassa. Muualla olisi tämän päsmärin peli katkaistu jo aikoja sitten. Ei ole ihme kun tarjoukset on kymmeniä tuhansia halvempia kuin muiden tarjoukset, niin ei se yrityksestä ainakaan kannattavaa tee. Pelin henki on kaikki otetaan vaikka tappiolla. Hoidellaan mahdolliset tulot jälki käteen lisätöillä. Kuntahan oikeastaan tukee tämän häirikön olemassa oloa ja pyllistää muille saman alan toimijoille.

      • Anonyymi

        Toisetkin kunnat käyttävät aina oman kunnan tai lähikunnan palveluita kun se on järkevää hintalapun vuoksi. Kuljetus, päivärahat jne.. tekevät hintalapusta kalliin. Olisiko valituspuolue saanut uudesta puolueen sätkynukesta narut käsiinsä. Narut on kyllä pahasti solmussa.


    • Anonyymi

      Vedättiköhän kuinka pahasti oman puolueen kalatehtailijaa. Taitaa olla lähi myymälöissä vain käteiskauppaa.

    • Anonyymi

      Kyseinen aloitus teksti osuu suoraan kyseiseen yrittäjään. Hommat tehdään tuplasti, huonosti ja viime tingassa ja jopa talvella. Laatu ei varmasti ole näillä menetelmillä priimaa
      Kappelintie on jo taas reiillä, vaikka yritys korjasi jälkiään. Eiköhän nuo väärin tehdyt hyppyritkin ole kyseisen firman tekemiä. Nämäkin kunta maksaa toiseen kertaan. Mitähän kuuluu Vaarinvuoren laittomille jätekasoille, nämäkin jäi ilmeisesti kunnan maksettavaksi. Tässä muutamia tekosia, jotka tulisi selvittää. Kunta voisi pistää tämän firman jäähylle , eikä antaa yhtään urakkaa jatkossa. Lautakunnassa on näköjään yksi viisas mies, joka pitää nimenomaan veronmaksajan puolia.

    • Anonyymi

      Heitänpä tähän yrittäjän näkökannan. Kunta antaa heikosti hoitavalle urakan. Urakoitsija ostelee velaksi paikallisista liikkeistä urakkaansa tarvitsemansa tavarat. Konkurssissa paikalliset yritykset jäävät nuolemaan näppejään. Yritykset jotka osin toimivat kaupungin omistamissa liiketiloissa ja halleissa ovat maksuvaikeuksissa. Lomauttavat työväkeä ja saattavat lopettaa. Eli kaupunki itse toimillaan saattaa tehdä hyväntahtoisesti muille yrittäjille vahinkoa. Eli tässä esimerkki kuntien oravanpyörästä. Kuntien toimialajohtajien tulisi olla hereillä ja asioista perillä. Polittinen painostus tekee kyseisistä johtajista kyvyttömiä. Lopuksi ei tarvitse ottaa aina halvinta tarjousta.

      • Anonyymi

        Kyllä johto varmasti on tutustunut firmoihin tässäkin tapauksessa. Toiseksi parhaan tarjouksen tehnyt yritys on tehnyt 2 vuotta miljoonia euroja tappiota. Ei sellainen firma tuo paremmuutta urakkatarjoukseen kun on vielä kalliimpikin. Nyt jää verotulotkin kaupunkiin kun paikallinen yritys. Tarkkuutta tarvitaan yhteisen rahan käytössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä johto varmasti on tutustunut firmoihin tässäkin tapauksessa. Toiseksi parhaan tarjouksen tehnyt yritys on tehnyt 2 vuotta miljoonia euroja tappiota. Ei sellainen firma tuo paremmuutta urakkatarjoukseen kun on vielä kalliimpikin. Nyt jää verotulotkin kaupunkiin kun paikallinen yritys. Tarkkuutta tarvitaan yhteisen rahan käytössä.

        Toinen on tehnyt samoilla summilla konkurssin ja toisella paljon velkaa. Toinen porskuttaa omalla nimellä ja toinen on tyhjentänyt pöydän. Siinä mietittävä, oliko ensin muna vaiko kana.


    • Anonyymi

      Kiinnostuin tuosta purkujätteen varastoinnista. Eikös valvonta kuulu kaupungille, jos omistaa kyseisen maa-alueen. Yleisesti näitä varastoimiseen annettuja lupia annetaan väliaikaiseen varastointiin. Luvassa on tarkoin määrätty pelisäännöt. Eikö nyt pitäisi tutkia mitä sinne on ajettu ja jos on laittomuuksia niin joitain tulisi laittaa vastuuseen.

    • Anonyymi

      Tyyppi esimerkki korruptiokunnasta. Yksi porskuttaa kunnan verorahoilla, sukukin ja puolue jo sen velvoittaa.

    • Anonyymi

      Urakka meni sitten konkurssissa olevalle huijarille. Taas, vaikka olisi liiketoimintakiellossa.

    • Anonyymi

      Pitäisikö teknillinen johtaja vaihtaa. On aika sukkamehu ja pahasti joidenkin talutushihnassa.

    • Anonyymi

      Annetaan yritykselle mahdollisuus.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe