Heikko talouden hallinta

Anonyymi-ap

Ihmetyttää teknisen lautakunnan jäsenen yritys valita korkeampi tarjous tiepäällyste kilpailutuksesta kesäkuussa. Siinä olisi taas viety kaupunkilaisten rahaa yli 10 tuhatta kankkulan kaivoon. Onneksi löytyi laskentataitoisia enemmistö järkevään päätökseen. Hänellä ei ole näköjään yhteinen raha tärkeää, ja on huono laskemaan rahaa. Ei ääniä tuommoiselle.

16

818

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No, itse en yrittäjille jotka tekee konkan ja heti on uusi firma tekemässä samoilla laitteilla kuin entisessäkin firmassa töitä nosta hattua. Hyvä että joillakin on selkärankaa laittaa tuollaiset yrittäjät sivuun. Liiketoiminta kielto olisi ehkä nyky Suomessa välillä hyvä konsti estää kikkailu.

  • Anonyymi

   Jälkien korjaamiseen menee kaupungilta moninkertainen summa. Esimerkkinä kappelintie.

  • Anonyymi

   Tämä holtiton rahankäyttäjä yrittäjä pisti aika monta paikallista yrittäjää polvilleen konkallaan. Keskustalaiset, demaripuheenjohtajan johdolla ei viisveisaa muista yrittäjistä pennin vertaa.

  • Anonyymi

   Olisiko valitus puolueen kommentteja.

  • Anonyymi

   Valitus on aivan oikeassa. Muualla olisi tämän päsmärin peli katkaistu jo aikoja sitten. Ei ole ihme kun tarjoukset on kymmeniä tuhansia halvempia kuin muiden tarjoukset, niin ei se yrityksestä ainakaan kannattavaa tee. Pelin henki on kaikki otetaan vaikka tappiolla. Hoidellaan mahdolliset tulot jälki käteen lisätöillä. Kuntahan oikeastaan tukee tämän häirikön olemassa oloa ja pyllistää muille saman alan toimijoille.

   • Anonyymi

    Toisetkin kunnat käyttävät aina oman kunnan tai lähikunnan palveluita kun se on järkevää hintalapun vuoksi. Kuljetus, päivärahat jne.. tekevät hintalapusta kalliin. Olisiko valituspuolue saanut uudesta puolueen sätkynukesta narut käsiinsä. Narut on kyllä pahasti solmussa.


  • Anonyymi

   Vedättiköhän kuinka pahasti oman puolueen kalatehtailijaa. Taitaa olla lähi myymälöissä vain käteiskauppaa.

  • Anonyymi

   Kyseinen aloitus teksti osuu suoraan kyseiseen yrittäjään. Hommat tehdään tuplasti, huonosti ja viime tingassa ja jopa talvella. Laatu ei varmasti ole näillä menetelmillä priimaa
   Kappelintie on jo taas reiillä, vaikka yritys korjasi jälkiään. Eiköhän nuo väärin tehdyt hyppyritkin ole kyseisen firman tekemiä. Nämäkin kunta maksaa toiseen kertaan. Mitähän kuuluu Vaarinvuoren laittomille jätekasoille, nämäkin jäi ilmeisesti kunnan maksettavaksi. Tässä muutamia tekosia, jotka tulisi selvittää. Kunta voisi pistää tämän firman jäähylle , eikä antaa yhtään urakkaa jatkossa. Lautakunnassa on näköjään yksi viisas mies, joka pitää nimenomaan veronmaksajan puolia.

  • Anonyymi

   Heitänpä tähän yrittäjän näkökannan. Kunta antaa heikosti hoitavalle urakan. Urakoitsija ostelee velaksi paikallisista liikkeistä urakkaansa tarvitsemansa tavarat. Konkurssissa paikalliset yritykset jäävät nuolemaan näppejään. Yritykset jotka osin toimivat kaupungin omistamissa liiketiloissa ja halleissa ovat maksuvaikeuksissa. Lomauttavat työväkeä ja saattavat lopettaa. Eli kaupunki itse toimillaan saattaa tehdä hyväntahtoisesti muille yrittäjille vahinkoa. Eli tässä esimerkki kuntien oravanpyörästä. Kuntien toimialajohtajien tulisi olla hereillä ja asioista perillä. Polittinen painostus tekee kyseisistä johtajista kyvyttömiä. Lopuksi ei tarvitse ottaa aina halvinta tarjousta.

   • Anonyymi

    Kyllä johto varmasti on tutustunut firmoihin tässäkin tapauksessa. Toiseksi parhaan tarjouksen tehnyt yritys on tehnyt 2 vuotta miljoonia euroja tappiota. Ei sellainen firma tuo paremmuutta urakkatarjoukseen kun on vielä kalliimpikin. Nyt jää verotulotkin kaupunkiin kun paikallinen yritys. Tarkkuutta tarvitaan yhteisen rahan käytössä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä johto varmasti on tutustunut firmoihin tässäkin tapauksessa. Toiseksi parhaan tarjouksen tehnyt yritys on tehnyt 2 vuotta miljoonia euroja tappiota. Ei sellainen firma tuo paremmuutta urakkatarjoukseen kun on vielä kalliimpikin. Nyt jää verotulotkin kaupunkiin kun paikallinen yritys. Tarkkuutta tarvitaan yhteisen rahan käytössä.

    Toinen on tehnyt samoilla summilla konkurssin ja toisella paljon velkaa. Toinen porskuttaa omalla nimellä ja toinen on tyhjentänyt pöydän. Siinä mietittävä, oliko ensin muna vaiko kana.


  • Anonyymi

   Kiinnostuin tuosta purkujätteen varastoinnista. Eikös valvonta kuulu kaupungille, jos omistaa kyseisen maa-alueen. Yleisesti näitä varastoimiseen annettuja lupia annetaan väliaikaiseen varastointiin. Luvassa on tarkoin määrätty pelisäännöt. Eikö nyt pitäisi tutkia mitä sinne on ajettu ja jos on laittomuuksia niin joitain tulisi laittaa vastuuseen.

  • Anonyymi

   Tyyppi esimerkki korruptiokunnasta. Yksi porskuttaa kunnan verorahoilla, sukukin ja puolue jo sen velvoittaa.

  • Anonyymi

   Urakka meni sitten konkurssissa olevalle huijarille. Taas, vaikka olisi liiketoimintakiellossa.

  • Anonyymi

   Pitäisikö teknillinen johtaja vaihtaa. On aika sukkamehu ja pahasti joidenkin talutushihnassa.

  • Anonyymi

   Annetaan yritykselle mahdollisuus.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   404
   2550
  2. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   101
   1791
  3. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   488
   1552
  4. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   10
   1260
  5. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   140
   1235
  6. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   52
   1167
  7. Ilmalämpöpumpun virrankulutus vrk:ssa,

   -pakkasta n.12 astetta -sisäyksikkö säädetty 22 asteeseen (ilp) -omakotitalo öljylämmityksellä ,patterit termostaatilla
   Koti ja rakentaminen
   49
   1094
  8. Ei tämä alun perin näin pitänyt mennä

   Emme voi olla enää edes kavereita.
   Ikävä
   38
   867
  9. Tankkausasema

   Haapajärveltä epäillysti 23.-24.11. välisenä yönä varastettu tankkausasema on löytynyt ja palautettu omistajalleen. Asia
   Oulainen
   12
   842
  10. Miten ois horoskooppiketju?

   Ei ole hetkeen ollu!! Mikä on sinun skooppi? Entä ikävöimäsi?
   Ikävä
   59
   826
  Aihe