Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naantalin kylpylässä vaimonikanssa olin

Anonyymi-ap

Vaimoni pää lepäsi kainalossani ja katselin kuinka hänen tissinsä nytkähtelivät tahdissa kun aivan ventovieras vanhahko mies pani häntä sängysämme.
Olmme tilanneet kolmen päivän kylpyläloman eteläsuomesta jossa kuitenkin huomasimme olevamme melkein eläkeläisten seurassa.
Uimassa ollessamme vaimoni kehui yhtä noin viisikymppistä äijää kuinka timmissä kunnossa voikaan noinkin vanha mies vielä olla, mutta sen vaimo oli pyöerähkö lyyli.
Sattui niin illalla että baarissa ne sattuivatkn viereseen pöytään istumaan ja pienessä huppelissa aletiin juttelemaan keskenään ja mies kehui kovasti vaimoani, kun sitten hänen vaimonsa mentyä vessaan sanoi antavansa vaikka mitä, että saisi panna vaimoani, vähä suutahdin ja oli vaimonikin aikas nolona.
Juteltiin niiitä näitä ja lopulta kaikki lähdettiin huoneisiime pienessä huppelissa jokainen, mutta mies tyrkytti kuitenkin käyntikrttiansa lähtiesään ja kuiskasi että jos kuitenkin kiinnostaisi tulisi vaikka heti.
Vaimoni ja huokaisi huoneesen tullessamme, olipas tysä ilta johon ja sanoin että ei tämä taida olla oikein meidän paikka lainkaan.
Siinä sitten sängyssä loikoillessamme vaimoni vähän alkoi kehuman sitä vanhaa miestä ja sen trenattua kroppaakin jonka oli altaalla nähnyt, näytin sen antamaa käyntikorttia ja sanoin kuinka se oli kehunut häntä ja sanonut kännissä antavansa vaikka mitä jos pääsisi sua naimaan.
Täh, mitä sanoitkaan, että se sellaisia aatteli, vanhahko äijäkin vielä, vaimoni huusi.
Siinä sitten loikoillessamme kädessä pyörittelin vaimoni edessä sitä käyntikorttia, siihen vaimoni sanoi, ettet voi olla tosissasi - aavisti mun aatokseni.
Soitetaan sille jos se tulisi yhdet paukut ottamaan, kun on niin tylsååkin ja ei vielä nukuttanutkaan, miettimisen jälkeen vaimoni vihdoi suostui ja hetihän mies oli jo ovellamme.
Melkein vastapäätä käytävästä vain kylpytakki päällä tuli ja tarjosin kylmät ginit ensiksi, mutta kohtahan keskustelu kääntyikin seksielämmäämme ja ujostelematta kysyi koska vaimoni on viimeksi saanut vierasta. Vaimoni kuuli tämän makkarista ja huusi, ettei koskaan ole saanut, nauroi ja painotti sanojaan että oli tosissaan.
Vaimoani selvästi kiinnosti mies ja tuli puoliavoimen aamutakin kanssa keittiön syvennykseen katsoen kuinka miehen aamutakki oli vahingossa avautunut ja paljastaen puolivelton kalun.
Vaimoni palasi takaisin makkariin ja menin samantien perässä ja heitin puolileikilläni, että etkö ole tosiaan saanut vierasta - korjataan se hetinmiten,kouraisin pillusta ja tunsin sen olevan pikkuisen kosteahko.
Et ole tosissasi, ethän ja samantien hieman aukaisi jalkojensa asentoa, vieras mies oli kuullut kaiken ja seisoi nyt makkarin oviaukossa kylpytakki avoinna, vaimoni hätääntyi ja veti suunsa eteen kätensä sanoen jessus, ei voi olla totta.
Otin vaimoni kainalooni ja mies heitti kylpytakkinsa lattialle paljastaen melkoisessa seisokissa olevan kalunsa joka oli ainakin puolta isompi kuin omani, vaimoni pakeni yhä ylemmäs kainalooniini ja vapisi, sanoen, etthän ole tosissasi ja vähän vapisikin. Mies lähestyi sänkymme päätyä ja varovasti alkoi aukaisemaan vaimoni jalkoja jotka tärisivätkin jännityksestä, ihmettelin kuinka helposti ne aukesivatkaan.
Ei, ei huusi vaimoni mutta aukaisi jalkansa kokonaan levälleen katsellen hurmioituneena miehen jäykkää siitintä jonka paksun varren suonet suorastaan hehkuivat ja herkkumutteri kiilsi punaisena.
Ei siinä esileikkejä tarvinnut liiemmin tehdä, mies alkoi välittömästi työntämään paksua kulliansa vaimoni sisään, ei , ei, taas vaimoni huusi kullin alkaessa työntymäänyhä syvemmälle pillun syövereihin.
Oli se melkoisen outoa mullekki, vaimoni pää oli kullini vieressä joka oli tässä vaiheessa mekoisen kovana kiihoituksesta, aatelkaa kun vieras mies tunkeutuu isolla kalulla vaimon pilluun, outoahan se on mutta jotenkin niin kiihoittavaa oli. Isot tissit alkoivat tahdissa heilahtelemaan kun mies alkoi kiihdyttämään tahtiaan ja kohtahan ne jopa pyörähtelivät tahdissa miehen kiihdyttäessä.
Vähän oli vaimoni pettynyt kun äijä karjaisten kuin eläin painoi aivan pohjaan ja alkoi laskemaan spermamälliänsä vaimoni pillunperukoille, liiann nopeasti, kuului vain melkoinen maiskahdus kun vihdoin vetäisi kullinsa ulos. Toi vielä seisovan kalunsa josta spermaa vieläkin valui vaimoni suun eteen ja ihmeekseni suuhan aukesi heti ja melkoinen imutushan siitä tuli, olin mustis vähän, vierasta kullia vaimoni alkoi imemään. Kullini oli kovana kuin kanki ja käänsin vaimoni vatsalleen ja aloin paukuttamaan takaapäin, pillu oli melkoisen liukas ja en ajatellut lainkaan vaikka siellä oli vieraan miehen spermat sisällä, sehän vain kiihoitti kun vaimo imi vieläkin miehen kullia ja inisi saadessan orkkua.
Oli se niin kiihoittava tilanne, että multa ja melkein heti tuli ja kun vetäydyin mihen kulli oli jo palautunut juhlakuntoon, kuului vain huokaus kun lopettuani työntyi uudelleen vaimoni pilluun.
Menin pesemään kaluani ja kuuntelin kuinka makkarsta kuului melkoinen pauke, miehen pussien hakatessa takaapäin vaimoni peppua kaluni.....

20

13910

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      onko jollain itsetyydytys vinkkejä

      • Anonyymi

        Ai sä tykkäät siitä. Taidat olla pervo idiootti.


    • Anonyymi

      Mitenkäs makkarissa jatkui menitkö jatkamaan tuo oli varmasti kiihottava tapahtuma ja oli eka vieras vuoteessanne meillä ois sama fantasia toteuttamatta t56v mies

      • Anonyymi

        Kuohi ittes urpo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuohi ittes urpo

        Delaa eunukki urpo.


    • Anonyymi

      Olin vessassa pesemässä kaluani ja jäin kuuntelemaan naimisen ääniä, pussien hakatessa vaimoni märkää klittaa joka työnnöllä kuului joka iskulla mäiskis mäiskis johon sekoittui vaimoni huohotuksen ääni ja orkun ollessa huipussaan jalat alkoivat vispaamaan ja varpaatkin olivat kippurassa. Mies nai takaapäin eläimellesesti pitäen pakaroita tiukasti käsissään ja nyt vaimoni ei pystynyt enää tukahduttamaan itseään ja alkoi ulista kuin koira, tästä mies vain innostui lisää ja kiihdytti edelleen tahtiaan astuin lähemmäksi ja kuvasin kännyllä läheltä kun vihdoin mies alkoi saamaan toista orkkuaan.
      Kullin siemenputki oli jo aivan turvoksissa ja tahdin hidastuessa se alkoi nytkähtelemään lastin lähtiessä voimalla vaimoni sisään ja eihän se koko spermalasti sinne mahtunut, nyt sitä alkoi purskahtelemaan jo kullin ja tiukan pillun huulten välistä purskahdellen, oli se erittäin kiihoittava näky jota vaimonikanssa usein uudelleen katsellaan.
      Kuului melkoinen maiskahdus miehen vihdoin vetäessä ison kalunsa ulos, kaapien samalla spermaa mukanansa koka mäiskähti parketille jatkoin kuvaamista, pillu jäi ison kalun jäljiltä auki ja sieltähän lisää lattialle mäiskähti spermaa.
      Miehen siitin oli vielä täydessä seisokissa siinä pillun vieressä tiputtaen viimeisiä spermatippoja terskan isosta reijästä, otin kuvaa koko ajan, kaluni oli räjähtämäisillään kiimasta ja heitin kännyni sängylle ja työnsin vauhdilla vielä avonna olevaan pilluun kaluni, vaimoni ynähti ja alkoi antamaan vastapotkuja. Annetaan pikkuhuoralle kerranki tarpeeksi kullia, siitähän se tykkää, huusin, paukutin vähänaikaa takaapäin ja vetäydyin ulos ja samantien mies alkoi työntämään puolivelttoa kaluansa sisään ja menihän se sinne kun oli niin hyvin rasvattu.
      Vaihdoimme vauhdissa ja kuului vain melkoinen maiskahdus kun toinen luovutti vetämällä nopeasti kullinsa oottamaan vuoroansa. Lopulta kuitenkin alkoi terskassa tekemään niin hiton hyvää ja jouduin antamaan periksi, painoin pohjaan ja annoin osani kiimapillulle, välittömästi mies ja jatkoi naimista, eikä mun lastini häirinny lainkaan. Karjaisten alkoi myös laskemaan uutta lastiaan vaimoni kiimapilluun, aloin uudelleen kuvaamaan aivan läheltä ja hyvä ettei spermaa pillu roiskauttanut linssiin, oli vaimoni pillu mekoisen käytetyn näköinen, oltiin sitä naitu varmaan puolitoista tuntia. Emme tavanneet uudelleen, mutta melkoisen kiimaiset muistot tästä reissusta jäi ja usein vaimoni vieläkin huokailee sanoen että oli se melkoinen sonnin kalu ja katuu miksi emme ottaneet miehen numeroa ylös.

      • Anonyymi

        Spedellä suoltaa taas paskaa yhteen pötköön buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä suoltaa taas paskaa yhteen pötköön buaahaa

        Niinkö se vaan spede sulla tekee. Housupyykkiä ja persees pesua äidilläs riittää.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hyi hemmetti


    • Anonyymi

      Olemme tulossa Naantalin kylpylään joku viikonloppu, viisikymppinen pariskunta, vaimo tukeva, ei ole saanut vierasta. Löytyykö varmaotteista vanhempaa iso kaluista miestä?

      • Anonyymi

        Pidä se rämesika pois ihmisten ilmoilta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidä se rämesika pois ihmisten ilmoilta

        Puhut taas ihan itsestäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidä se rämesika pois ihmisten ilmoilta

        Katos paskahousu se täällä huutelee. Tules jutteleen kasvokkain katotaan miten sulle nilkki käy.


    • Anonyymi

      Kiihotti kovasti kun ajattelin että joku örkki-mörkki nussisi mature vaimoani samalla kun pitäisin hänestä kiinni. Ja kun vieras olisi laskenut omat siemenet sisälle, minä nousisin pukille ja pumppaisin liukkaaseen pilluun omat spermat. Ja taas vaihto...

    • Anonyymi

      Jäi vielä kertomatta lähtöpäivämme aamu, vaimoni jäi huoneeseen pakkaamaan ja olin aamiaisella miehen kanssa samassa pödässä ja vähän ihmettelin kun se söi aina ainakin kuusi löysäää kananmunaa, taisi siitä saada valkuaista runsaaseen siementuotantoonsa. Mies lähti huoneeseensa ja kysyi voisiko hän käydä vaimolleni sanomassa moikat, soitin vaimolleni ja kovin oli innoissaan ja lupasi avata oven. ja sanoin tulevani ylös kolmenvartin päästä. Vähän aavistelin millaiset hyvästit mies jättää vaimolleni ja tunsin kuinka kaluni alkoi kovenemaan kun mietin kuinka varmaan vaimoani naidaan parhaillaan huoneessamme. Odotin kuitenkin lupaamani ajan ja olin ollut aivan oikeassa, astuttuani huoneesewen mies oli juuri lähtenyt ja vaimoni makasi vatsallaan sängyssämme vieläkin huohottaen ja puristaen päiväpeittoa käsillään joka oli aivan rutussa, oli varmaan tehnyt vieras iso kulli melkoisen hyvää. Huomasin kuinka jalkojen välisä kiilsi mehukas pillu joka valutti viimeisiä spermoja päiväpeitolle, nostin vaimoni sängyn päätyyn polvillensa ja tarkastelin lähimmin pillua jonka huulet olivat aivan turvoksissa ja vieläkin tulipunaiset. Klitoris oli turvoksissa ja sojoitti kuin pieni kullinpää, avasin varovasti nuorta pillua ja sieltähän valahti paksua spermaa ulos sykäyksittäin pillun värähdellessä huulet värisivät kuin horkassa. Vaimoni sanoi miehen naineen eläimellisesti ainakin puoli tuntia takaapäin roikkuvat pussit olivat piiskanneet klittaa niin kovaa että melkein oi sattunut. Olin melkoisen kiihoittunut ja kullini oli räjähtämäisillään näystä joka oli edessäni, melkoiset jäähyväiset oli mies antanut vaimolleni, vedin housuni nopeasti alas ja työnnyti sisään, vaimoni ynähti kullin mennessä samantien ohjaan. Pillu oli melkoisen mehukas ja kiihdytin nopeasti tahtia ja aloin laskemaan sisälle lastiani, sinne meni vieraan miehen spermojen päälle omakin lastini.

    • Anonyymi

      H­­­e­­­i! Ku­­tsumme sinu­t kä­ym­ään u­ude­­ss­a cha­tissa! Mei­tä on yli mil­­­jo­­­ona! 👉 http://arara-ik.com/H/C9w5P5

    • Anonyymi

      Tosi kiimasta tarinaa,toivon tuolasta itselle.Kaunista.

    Ketjusta on poistettu 54 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe