Neptun ja Cocor

tietoa??

Kertokaa Neptunista ylipäätänsä ja siisteydestä. Mitä siellä uskaltaa syödä? Cocorista jos joku on ollut niin voisi kertoa hieman :)

4

958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • permanentti

      hei mitä haluaisit tietää? Otin muuten viime vuonna hotellissa spriraali-permanentin maksoi jotain 20 euroa pitkiin hiuksiin. Onnistui hyvin.

    • ulk0suomalainen

      Itse olen kyseissä hotellissa ollut kaksi kertaa, ennen restaurointia ja jälkeen sen. hotelli on hyvinkin korkea tasoinen, siisti, palvelu pelaa.ehdottomasti paras neptunin alueella. Itse en tiedä minkälainen ravintola hotellilla on. sijainti on mitä mahtavin ei sijaitse ihan "keskustassa", hotellin takaa löytyy minun mielestä paras rantaosuus... josta myös löytyy kaksi hyvää ravintolaa, siellä kannattaa maistaa keittoja, salaatteja, ihan mitä vain.. muutenkin ruoka on kohtalaisen hyvää muuallakin, ehdottomasti kannattaa kokeilla erikoisuuksiakin.palvelu ei ole aina ihan priimaluokkaa ravintoloissa, saattaa vielä löytyä paikkoja jossa englantia ei puhuta hyvin. valitettavasti neptuninkin ennen niin rauhaisa meno on vaihtumassa massaturismin hälyyn, ennen sai rannalla olla rauhassa, ainakin ennen paikallisten kesälomia...

      • Elokuussa mennään

        29.7 siis mennään.


      • june

        Cocorin kommenteista olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, mutta palvelun tasosta aika lailla toisella kannalla. Tulimme sunnuntaina viikon lomalta ja hotellimme oli Cocor. Saattaa toki johtua aikaisesta ajankohdasta, mutta meillä palvelu pelasi todella hyvin joka paikassa. Englanti saattoi hieman takellella, mutta aina tulimme ymmärretyksi eikä auttamisen halusta voi romanialaisia syyttää. Tekisi terää suomalaisille tarjoilijoille mennä tsekkaamaan miten hommia hoidetaan! Juokseva tarjoilija ei ollut mitenkään poikkeus ja hymyä riitti joka tilanteeseen.

        Pikku vinkkinä heitän (usean baarin) vessojen tason -tai tason puuttumisen tarkemmin ajatellen- johon kannattaa varautua pitämällä paperia taskussa eikä kosteuspyyhkeetkään haitaksi ole :) Siisteissäkään ravintoloissa ei välttämättä ole kuin yksi vessa ja harvemmin paperia. Voi vain kuvitella tilannetta varsinaisen sesongin aikaan, n.150 asiakaspaikkaa ja tasan yksi vessa... Äläkä ihmettele kun haeskelet vessaa ja baarimikko lähtee saattamaan sinua n.100m'n päässä olevaan yleiseen vessaan.

        Tuota wc-ongelmaa lukuunottamatta kaikki sujui loistavasti ja voin todella lämpimästi suositella Romaniaa matkailumaana. Kävimme omatoimimatkalla junalla Bukarestissa ja se toi mukavaa vaihtelua löhöilyyn.

        Olet valinnut tasokkaan hotellin jossa kaikki toimii ja voit huoletta viettää antoisan loman. Ei muuta kun hauskaa lomaa!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe