Äiti pesee

Anonyymi-ap

... Herätys! Herätys! Havahduin heräten sairaalasta. Vähitellen muistikuvani palasivat ja ymmärsin olleeni auto-onnettomuudessa. Ympärilläni oli lääkäri, muutamia hoitajia ja äitini.

"No huomenta, rakkaani, millainen on olosi?", äitini tervehti helpottuneena.

"Miten sille toiselle osapuolelle kävi", kyselin hiukan hämilläni, "entä menikö auto pahaan kuntoon?" Lääkäri kertoi, että toinen kuljettaja oli päässyt pelkällä säikähdyksellä, ja että minäkin olin ollut onnekas, sillä olin selvinnyt vain murtumilla. Molemmista käsistäni oli lääkärin mukaan murtuneet kyynärluut ja molemmat käteni oli tästä syystä kipsattu.

"Onko kipuja?", lääkäri kysyi.

"Eipä oikeastaan. Vähän pää kipeä", vastasin.

"No sitten voit halutessasi jo lähteä kotiin. Toki voit jäädä vielä tännekin, sillä kun kätesi on kipsattu, niin siitä tulee sinulle hiukan ongelmia henkilökohtaisen hygieniankin kanssa. Muun muassa suihkut ja vessassakäynnit tulevat olemaan näiden kolmen viikon ajan vaikeita. Mutta mikäli uskot, että selviät kotona, niin tottahan toki voit lähteä kotiisi itseäsi parantelemaan."

Katsoin kysyvästi äitiäni, joka hymyili iloisen näköisesti ja sanoi lääkärille, että emmeköhän me kotonakin pärjää. Lääkäri lupasi kirjoittaa reseptin hyviin särkylääkkeisiin, ja hoitaja toi minulle omat vaatteeni ja auttoi housujen pukemisessa. "Paitaa on vaikea pukea noiden kipsien takia, joten saat lainaksi täältä sairaalasta nappikiinnityksellä olevan paidan", hoitaja sanoi. Kiittelin hoitajaa nilkuttaen samalla kenkiä jalkaani. Kotimatka meni nukkuessa, sillä särkylääkkeillä tuntui olevan hiukan unettava vaikutus. Perillä heräsin äitini tönäistessä hellästi olkapäätä, että mennäänpä sisälle.

Ilta kului televisiota katsellessa. Jonkin verran puhuimme myös itse onnettomuudesta ja autoni vaurioista. Äitini kertoi pelänneensä puolestani jo aiemminkin, sillä olin niin vastikään ajanut ajokortin, ja alussahan niitä vahinkoja aina käy. Kun televisiosta ei tullut enää mitään katsottavaa, ajattelimme mennä nukkumaan. Äitini oli työttömänä. Isääni en edes muistanut, sillä isäni oli jättänyt perheen jo ollessani pieni vauva. Muita sisaruksia minulla ei ollut. Välit äitiini olivat hyvin läheiset ja avoimet.

"Kuule äiti, voisitko tulla auttamaan mua vielä yhes jutus, kun pitäs mennä vessassa käymään ennen nukkumaanmenoa", kysyin äidiltäni.

"Totta kai, minäpä tulen heti", vastasi äitini eikä ainakaan kuulostanut kovin vaivautuneelta. Itseäni tilanne hieman vaivasi, varsinkin kun otti huomioon myös isot hädät. Oli todella nolostuttavaa edes ajatella. Menin edellä vessaan, ja äitini tuli heti perässäni. "Onko pienempi vai isompi hätä?", hän kysyi hymyillen.

"Pienempi tällä kertaa", vastasin äidilleni.

"No miten sulla on yleensä tapana hoitaa tuo pissaaminen, seisaaltaan vaiko istuen?", äitini kysyi.

"No vähän miten milloinkin", naurahdin puheenaiheellemme ja jatkoin, "että ehkä seisoviltaan se käy helpommin".

"No mä avaan sun housut", äitini vastasi hiukan huvittuneen kuuloisena. Tilanne tuntui jotenkin häpeälliseltä, kun äitini pujautti vyöni auki ja laski farkkuni nilkkoihin ja raotti boksereitani edestä. Mutta eihän se aivan noin onnistu, ajattelin mielessäni ja jouduin nolostuneena pyytämään, että voisiko äitini ohjata kädellään siittimeni pois housuista ja suunnata kohti pönttöä. Äitini kurkkasi minua silmiini hieman nolostuneen näköisenä itsekin ja työnsi kätensä boksereiden sisään. Hän laski boksereita hieman alemmaksi ja ohjasi siittimeni sitten kohti wc-pönttöä.

Oli äärettömän vaikeaa saada tarpeet hoidettua, sillä sen verran vieraspissasta kärsin, etten aivan täysin pystynyt vapautumaan. Pian kuitenkin hätäni oli niin kova, että tunsin, kuinka äitini hellässä puristuksessa oleva siittimeni alkoi sylkeä virtsaa epätasaisina suihkuina pönttöön. Lopuksi äitini pyyhkäisi vielä paperilla siitintäni pyyhkien tipat kärjestä pois. Olin hieman nolostunut huomatessani pientä erektion alkua siittimessäni äitini pidellessä siitä kiinni. Tilanne kuitenkin rauhoittui, kun äitini nosti bokserit taas jalkaani ja puki farkut takaisin päälleni.

Vessaepisodin jälkeen äitini riisui minut vielä nukkumaan mennessäni jättäen totta kai bokserit jalkaan. Tämän jälkeen toivottelimme toisillemme hyvää yötä ja menimme nukkumaan. Seuraava päivä meni samalla kaavalla vessakäyntien suhteen ja valitettavasti myös isossa hädässä jouduin turvautumaan äitini apuun. Tuntui todella nolostuttavalta pyytää äitiäni yhä uudestaan riisumaan ja pitelemään minun, aikamiehen siitintä virtsaillessani, eikä oloani helpottanut myöskään se, että meinasin haluamattanikin kiihottua siitä, kun toinen ihminen koski sukupuolielintäni, enkä pystynyt estämään erektiotani.
jatkuu

5

3698

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   jatko
   Illalla äitini kertoi menevänsä suihkuun ja kyseli, että mitenkähän minun juttujen kanssa tekisi. Naurahdin, että eiköhän se vielä muutaman päivän menisi. Äitini kuitenkin toppuutteli ja kertoi, että kyllähän ne paikat piti pestä. "Ei muuta kuin tulet vain mukaan, niin pesen sunkin alavartalon ja hiukset, mutta noita kipsejä ei kyllä saisi kastella."

   "No tehdään sitten niin", vastasin äidilleni. Hetken kuluttua kävelin pesuhuoneeseen, jossa äitini oli jo riisuuntunut ja pyysi minua tulemaan luokseen, jotta voisi riisua minutkin. Äitini riisuessa minua katselin äitini vartaloa sivusilmällä. Vartalo oli hyvin kiihottavan näköinen naisvartalo. 49-vuotiaaksi ajateltuna hänen kroppansa oli mielestäni todella hyvä.

   Kun olin alasti äitini edessä, tunsin syvää häpeää, sillä tilanne ja äitini alastomuus oli kiihottanut minua niin paljon, että siittimeni oli selvästi erektiossa. Äitini vilkaisi kyllä ja huomasi muutoksen alapäässäni, mutta hymyili vain takaisin eikä halunnut selvästikään tehdä luonnollisesta reaktiostani sen suurempaa numeroa. Äitini auttoi pesemään hiukseni. "Suihkun alle sun ei kannata tulla, kun nuo sun kipsit kastus siinä, joten voisit mennä tuonne olohuoneeseen istumaan, niin mä pesen sun alapään siinä", äitini sanoi, kun hiukseni oli pesty.
   Kävelin kohti olohuonetta täysin alastomana. Äitini tuli perässäni pyyhe ympärillään, kunnes otti pyyhkeensä pois heittäen sen nojatuoliin ja käski minun istua siihen pyyhkeen päälle, jotta nojatuoli ei kastuisi. Istahdin pyyhkeen päälle nojatuoliin odottelemaan, että mitäköhän äitini oikein meinasi. Pian äitini tuli täysin alastomana sanko kädessään ja pesusieni toisessa. Hän istahti jalkojeni juureen ja pyysi minua levittämään jalkojani, jotta hän pystyisi pesemään paremmin. Äitini ilmeet oli selvästi nolostuneen näköisiä, samoin kuin minunkin, mutta äitini tuntui kuitenkin pesevän minut mielellään, enkä ainakaan huomannut minkäänlaista haluttomuutta pestä.

   Äitini kastoi pesusienen sankoon ja alkoi pestä sillä jalkojani nousten pikkuhiljaa ylemmäksi. En voinut enää estellä erektiota, se tuli väkisten. Yritin kyllä ajatella kaikkea epämukavaa, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Äitini huomasi erektioni ja välistä vilkuili paisunutta kaluani hiukan nolostuneen näköisenä. Äitini käsi hieroi nyt ilman pesusientä sisäreisiäni, ja huomasin äitini vilkaisevan minua silmiin nopeasti. Hän siirsi sitten katseensa takaisin elimeeni. Vahingossa päästin huokauksen ja tunnelma hiukan vapautui.

   "Tämä taitaa tuntua mukavalta", äitini kysyi katsellen paisunutta kaluani, hiukan virnistellen. Äitini kysyi, että pitäisikö hänen pukea päälleensä ja että häiritsikö hänen alastomuutensa minua.

   "Elä laita turhaan vaatteita. Nehän saattaisi vaan kastuakin tässä pesun tuoksinassa", vastasin. Pian äitini käsi hipaisi kivestäni ja silloin huokaisin ensimmäistä kertaa äänekkäästi ja sanoin, että jatka vaan. Erektioni oli aivan täydessä mitassa ja kullini sojotti suoraan kohti napaa kivesten levätessä nivustaipeessa. Äitini kosketteli paisuneen penikseni vartta liikuttaen saippuaista kättään hellästi edestakaisin. Suljin silmäni ja tunsin suurta häpeää. Välistä vilkaisin äitini ilmettä ja hän taas välistä minun. Sanoja siinä ei tarvittu eikä niitä siihen tilanteeseen oikein löytynytkään.

   Äitini hellä puristus kalussani oli hiukan tiukentunut, ja pian äitini kysyikin, että haluaisinko hänen hierovan lisää. "Haluan", vastasin nopeasti äidilleni. Jokin sai pääni sekoittumaan niin, että pyysin, että jos hän voisi tehdä nopeampaa liikettä. Äitini ei kuitenkaan pyynnöstäni säpsähtänyt, vaan lisäsi runkkausliikkeen tahtia. Pian tunsin, kun äitini toinen käsi kosketteli kiveksiäni.

   "Jos tuntuu hyvältä, niin anna tulla vaan. Tässähän on pesuvälineet vieressä", äitini kuiskasi hiljaa. Tunsin kuinka äitini toinen käsi hieroi kevyesti kutitellen kiveksiäni ja välistä äitini sormet kävivät välilihalla ja peräaukollani asti. Oloni oli niin kiihottunut, että kysyin ajattelematta sen enempää: "Voisitsä, äiti, tulla mun päälleni? Mun tekee nyt niin mieli." Äitini oli hetken hiljaa ja sitten kuulin, kun hän siirsi pesusangon pois jalkojeni välistä ja istahti syliini selkä minuun päin. jatkuu..

   • Anonyymi

    Äitini henkitys oli kiihtynyt hänen ottaessaan kaluni käteensä ja ohjatessaan sitä kohti omaa kosteaa lemmenpesäänsä. Tunsin ihanan väristyksen, kun kaluni luiskahti äitini sisään. Hän laski toisen kätensä kivespusseilleni ja otti toisella kädellä tukea nojatuolin käsinojasta. Hän nopeutti liikettään ja kosteat moiskahdukset kertoivat myös äitini olevan varsin kostuneessa tilassa.

    Lypsävä liike sai minut hyvin lähelle laukeamista, kunnes äitini toisen käden sormet hivelivät peräaukkoani ja välilihaani niin, etten enää pystynyt pidätellä orgasmiani. Annoin kaiken tulla äitini sisälle. Äitini jatkoi vielä liikkumistaan, kuitenkin selvästi hitaammin

    "Lupaathan, että tämä jää meidän salaisuudeksi", äitini kysyi minulta.

    "Lupaan kyllä, äitikulta."

    Äitini noustessa päältäni hänen häpyhuulistaan valui pitkä noro spermaani. "Ei haittaa, vaikka päästitkin sisääni, sillä voin hakea huomenna jälkiehkäisypillerin apteekista", äitini vielä vakuutteli painellen sormiaan sisälleen. Äitini pesi vielä omat paikkansa pesusienellä sanko alapuolellaan ja sitten vielä minun kaluni uudelleen.
    xx


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Äitini henkitys oli kiihtynyt hänen ottaessaan kaluni käteensä ja ohjatessaan sitä kohti omaa kosteaa lemmenpesäänsä. Tunsin ihanan väristyksen, kun kaluni luiskahti äitini sisään. Hän laski toisen kätensä kivespusseilleni ja otti toisella kädellä tukea nojatuolin käsinojasta. Hän nopeutti liikettään ja kosteat moiskahdukset kertoivat myös äitini olevan varsin kostuneessa tilassa.

    Lypsävä liike sai minut hyvin lähelle laukeamista, kunnes äitini toisen käden sormet hivelivät peräaukkoani ja välilihaani niin, etten enää pystynyt pidätellä orgasmiani. Annoin kaiken tulla äitini sisälle. Äitini jatkoi vielä liikkumistaan, kuitenkin selvästi hitaammin

    "Lupaathan, että tämä jää meidän salaisuudeksi", äitini kysyi minulta.

    "Lupaan kyllä, äitikulta."

    Äitini noustessa päältäni hänen häpyhuulistaan valui pitkä noro spermaani. "Ei haittaa, vaikka päästitkin sisääni, sillä voin hakea huomenna jälkiehkäisypillerin apteekista", äitini vielä vakuutteli painellen sormiaan sisälleen. Äitini pesi vielä omat paikkansa pesusienellä sanko alapuolellaan ja sitten vielä minun kaluni uudelleen.
    xx

    Ois ollut tosi kiihottavaa jos äiti olis unohtanut hakea jälkiehkäisypillerit ja olis raskaaksi tulo riski.


  • Tykkäsin tarinasta

  • Anonyymi

   Tää oli kiva juttu

  Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   275
   5979
  2. Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti.."

   Susanna Laine vetää omalla tyylillään Farmi Suomea. Minkä kouluarvosanan (4-10) antaisit juontohommista? Erinomainen =
   Suomalaiset julkkikset
   20
   2341
  3. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   120
   1893
  4. Li Andersson osoittaa OrpoPurran olevan täysin väärällä linjalla...

   ...hän löysi oikeudenmukaisempia kohteita jopa 4 miljardin edestä helposti jos halua vain on maamme talouden saattamisee
   Maailman menoa
   308
   1414
  5. En todellakaan luovuta sinun suhteesi

   Kuulet minusta vielä.
   Ikävä
   103
   1399
  6. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   59
   1381
  7. Unohtaisin kyllä ja etsisin uutta nainen

   Mutta totuus on vain se, ettei toista sinunkaltaista löydy eikä ole olemassakaan. Tietyt piirteet sinussa on niin uniikk
   Ikävä
   52
   1101
  8. Tiedoksi naiselle

   Olen vanhanaikainen mies, en anna ekoilla treffeillä.
   Ikävä
   74
   970
  9. Iida vainio ja Archie Cruz _ Suomen uudet kuninkaalliset !

   Näyttävä ja upea pari ! Ja kateelliset kiusaa ja solvaa näitä lahjakkaita nuoria.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   949
  10. Oikeasti ajattelin

   Että kaikki vain typerää leikkiä ja niin asia varmasti olikin. Väärinkäsityksiä jo liikaa niin siksi en tänne enää halu
   Ikävä
   63
   902
  Aihe