Äiti ja tytär

Anonyymi-ap

Tämä tapahtui aikoinaan täyttäessäni 18 vuotta ja päästessäni ensimmäisiä kertoja yökerhoon. Asuin tuolloin vielä pienellä kotipaikkakunnallani, ja yökerhoja pienestä väkiluvusta johtuen oli vain yksi. Muutama pubi oli vaihtoehtoina yöllä puoli kahteen saakka, mutta siitä oli jatkettava yleensä tähän yökerhoon, jos mieli pitää hauskaa vielä neljään saakka.
Eräänä lauantai-iltana lähdimme kaveriporukalla bailaamaan ja juopottelemaan tuohon kyseiseen yökerhoon. Pohjat oli alla ja meno oli mukavan rattoisaa. Yökerhossa oli tuona iltana hieman poikkeuksellista enemmän porukkaa johtuen jostain kumman teemaillasta, mikä siellä järjestettiin. Tanssiravintolan puolelta oli paikalle saapunut vanhempaa porukkaa, mutta myös nuorisoa oli paikalla kiitettävä määrä. Tapasin siinä illan tiimellyksessä erään perhetuttavan, Ritvan 49, jonka kanssa juttelimme vain niitä näitä, olihan hän äitini hyvä ystävä.

Juteltuamme tiemme erosivat jälleen, kun etsin käsiini kaverit ja juomaa tilattiin lisää. Noin tunnin päästä, jo enemmän humalapäissäni, tapasin Ritvan uudelleen. Ritvakin alkoi olla jo hieman humalassa, kuitenkin vähemmän kuin minä, ja menimme leikillämme tanssimaan yhden hitaan kappaleen, valssin askelilla toki ja jutellen. Sanoja en muista, enkä paljon muutakaan tuosta hetkestä, mutta jotain oli tullut sanottua, koska lähdimme siltä seisomalta Ritvan varaamaan hotellihuoneeseen, joka oli yökerhon rakennuksessa.
Tulimme huoneeseen ja kysyin, missä hänen miehensä oli. "Meillä oli naisten kanssa tänään saunailta, Kalevi jäi kotiin", Ritva vastasi. Istuimme alas ja juotiin paukut baarikaapista. "Lupaatko, että tämä jää meidän väliseksi", Ritva kysyi ja minä tottakai vakuutin hänelle ettei hätää olisi. Olinhan sinkkumies vailla mitään hävittävä. Ritva käväisi wc:ssä ja minä otin vaatteet pois ja menin sängylle. Myös Ritva oli riisunut itsensä alasti ja tuli sängylle. Ritva oli ikäisekseen kaunis nainen, oikeastaan todella kaunis. Hän oli myös ainut, jonka tiedettiin kotipitäjässäni ottaneen vanhoina päivinään silikonit.

Ritva laski käden reidelleni ja suuteli minua kiihkeästi. En ollut ennen vanhemman naisen kanssa ollut, mutta olin aavistanut oikein, koska se tuntui maagiselta. Ritva laski päänsä hitaasti alas ja otti kyrvästäni kiinni. "Mä tyhjään sut eka niin jaksat sit kauemmin", Ritva sanoi ja alkoi ottaa rajusti suihin. ei mennyt aikaakaan, vaikka humalassa olinkin, kun laukesin Ritvan suuhun. Se, että Ritva nieli kaiken, oli minulle yllätys.
Kävin vessassa pesemässä kullini spermasta ja syljestä ja palasin sänkyyn. Maattiin yhdessä sängyllä hetken aikaa ja suudeltiin. Ei mennyt montaakaan minuuttia, kun kyrpäni alkoi jälleen kovettua. Nyt puolestaan minä laskeuduin Ritvan haaroihin ja aloin nuolla hellästi klitorista. Silloin tapahtui kuitenkin jotain, mikä säikäytti minut ja Ritvan kuin helvetti. Avainkortti kävi ja ovi aukesi.
Hetken olin jo varma, että nyt tulee turpiin ja lujaa, kunnes huomasin, että ovella seisoi 15-vuotias tyttö, Tiia, Ritvan tytär, suu auki ja paikoilleen jähmettyneenä. "Kuinka sä tänne pääsit, Tiia", Ritva kysyi. Tiia oli saanut respasta kortin, kun oli kysynyt äitiään. Kaupunki oli pieni ja kaikki tunsivat kaikki, joten avain oli uskallettu antaa. "Mitä helvettiä te oikein teette", sai Tiia sanottua. Ritva nousi ja käveli alastomana Tiian luo ja halasi häntä. "Ei hätää kulta, tule tänne", Ritva sanoi ja ohjasi Tiian sängylle istumaan. Minä vain istuin peiton alla enkä tiennyt mitä olisi pitänyt ajatella tai tehdä. Pitäisikö äkkiä pukea ja lähteä vai odottaa mitä tässä tapahtuu. Istuin vain, ja silloin se tapahtui. Ritva kertoi Tiialle, että hän tulisi mukaan ja äiti opettaisi jotain seksistä, mutta siitä ei saisi kertoa kenellekään. En tiedä mitä Tiian päässä tuolloin liikkui, mutta ei hän ainakaan vastustellut.
jatkuu...

2

3860

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   jatko...
   Ritva riisui hänet pikkuhoususilleen, pyysi sänkyyn ja halasi. Ritva veti peiton pois päältäni ja otti jäykän kullini käteensä. Hän otti suihin muutaman kerran ja käski sitten Tiian tehdä saman. Hiukan jännittyneenä Tiia otti kyrvän suuhunsa ja teki muutaman pienen liikkeen. Ritva käski jatkaa ja asettui Tiian taakse ja alkoi kevyesti nuolla häntä. Ei Tiiakaan mikään tietämätön varmaan ollut, koska ei vastustellut ja alkoi vähitellen päästä toimintaan mukaan. En voi kuvitella parempaa näkyä, kun katsoin alas. Nuori tyttö otti suihin kontallaan ja tämän äiti takana nuoli tytön pillua.

   Ritva nousi ylös, otti Tiiaa vyötäisiltä ja nosti hänet ratsastusasentoon. Tytön pillu oli tiukka ja aikaa meni hetken, ennenkuin Ritva sai kullini upotettua Tiian tavaraan. "Hitaalla liikkeellä, edestakaisin ja niin syvälle kuin kestät", äiti opasti tytärtä. Tiia laskeutui alas ja pääsin suutelemaan häntä suulle. Tiia alkoi huohottaa ja äännellä, kun hän ratsasti kovan kyrpäni päällä. Ritva katseli tätä hetken, meni sitten WC:hen ja palasi sieltä kädessään paperituppo, joka oli kostutettu veteen sekä saippuapurkki. Ritva pyyhki Tiian pyllyreiän märällä vesitupolla ja alkoi hiljalleen nuolemaan sitä. "Mitä sä äiti teet?" Tiia sai kysyttyä ratsastaessaan mun päällä. "Saat nähdä pian", Ritva vastasi. Ritva kastoi etusormensa saippuaan ja vei sormen varovasti Tiian pyllyreiälle.

   "Tää voi tuntua vähän jännälle, mutta koita kestää niin se helpottaa", Ritva sanoi. Sen jälkeen hän työnsi etusormea varovasti Tiian pyllyyn ja näin kuinka Tiia irvisti hieman, mutta rauhoittui pian. Minä jatkoin panemista ja Ritva työntämistä sormea Tiian pyllyyn. "Nouse Tiia-kulta ylös polvilleen ja tuu Jesse sä tänne taakse", Ritva opasti. Ritva levitti Tiian jalkoja niin leveälle kuin sai ja käski mut kontilleen Tiian taakse. "Jos tää sattuu liikaa, niin sano sit" Ritva sanoi Tiialle ja otti mun kyrvästä kiinni. Hän runkkasi sitä hetken saippuaa käsissään ja vei sen sitten Tiian pyllyreiälle. Pikkuhiljaa aloin työntää sitä sisäänpäin, mutta jouduin ottamaan takaisin, koska Tiia päästi huudon. Ritva kokeili pyllyä vielä sormella ja sen jälkeen kokeiltiin uudelleen. Nyt kyrpä upposi pikkuhiljaa Tiian perseeseen, mutta ei kovin paljon ensimmäisellä kerralla. Aloin hitaasti ja vähitellen naimaan ja parinkymmenen vedon jälkeen 2/3 kullistani upposi Tiian perseeseen. Näin peilistä, kuinka Tiian silmistä valui kyyneleitä, mutta en tiedä olivatko nuo kyyneleet ilosta, kiihkosta vai tuskasta, mutta ei hän vastaankaan pannut.

   Kiihdytin tahtia ja Tiian persereiän ympärystä alkoi tu! lla tulipunaiseksi. Tunsin kuinka laukeaminen olisi lähellä ja sanoin sen Ritvalle. Ritva käski mun vetää kalu ulos ja komensi Tiian ympäri. Laukesin äidin ohjeiden mukaan Tiian suuhun. Spermat oli vielä Tiian suussa, kun Ritva käski häntä nielemään sen. Tiia pudisti päätään ja oli sylkäisemässä sitä pois, kun Ritva suuteli häntä. Ritva otti suullaan spermat Tiian suusta ja nielaisi ne.
   Makasin hetken vielä sängyllä, jonka jälkeen puin päälleni ja lähdin huoneesta. Oli vaikea uskoa, että oli juuri saanut vanhalta naiselta mahtavan suihinoton ja hänen tyttäreltään suihinoton ja anaalipanon. Tuon illan jälkeen ollaan nähty useita kertoja, mutta asiasta ei olla sanaakaan puhuttu.
   xx

  • Anonyymi

   Sairas fantasia sinulla alle 16 vuotiaasta, kuole pois.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   69
   1305
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1217
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   113
   1155
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   73
   1070
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   57
   877
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   75
   751
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   682
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   41
   681
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   362
   669
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   656
  Aihe