Telia vedättää suomalaisia

Anonyymi-ap

Joskus aikoinaan kun Vennamon Pekka eriytti Posti-Telen toisistaan ja myi Tele:n ruotsalaisille hinnalla, joka oli pienempi kuin seuraavan vuoden valtiohallinnon puhelinkulut. Silloin mietin että eihän tässä ole mitään järkeä.

No, vuoden vierivät ja mielipahaa purkaen oli pakko käyttää kertaalleen maksettuja lankalinjoja, koska paikalliset puhelinyhdistykset myivät osakkeensa Telialle. Vaan ei tarvinnut käyttää pitkään kun Telia keräsi lankalinjat pois ja kuvitteli saavansa uusia kännykkäasiakaita. Ja kas kummaa kun faksit ei menneet läpi.

No, Telia teki tulosta niillä hopeoiduilla "killuill" jotka ihmiset oli maksaneet saadakseen itselleen puhelinlinja. Mutta ei aikaakaan kun Telia vai jopa veronmaksajien rahaa ihan valtion kukkarosta otsikolla "Valokuitu joka kotiin". Ja vaikka tiettävästi niillä miljoonilla ei vedettty kansalaisten koteihin yhtään valokuitua, ei rahoja tarvinnut palauttaa.

No, viimeisimpänä kun vaihdoin liittymäni pois Telialta, vedätti se viimeisen laskun 10 päivää ilmoittamansa siirtoajankohdan yli, jotta pääsi perimään seuraavan kuukauden perusmaksunkin. Ovelaa!!

Ja kaiken kukkuraksi sähköpostiin tuli ilmitus että "Tulethan takaisin". Tietysti sitä ennen monta viestiä että "Mitä voisimme tehdä paremmin". No, kunhan nyt ensin kaivavat lankalinjat takaisin koska niistä ei saanut mitään korvausta, niin katsotaan sitten. Mutta että varmaa on ettei minusta tule enää ruotsalaisten elättäjää.

7

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Telia laittanut oma-aloitteisesti vataajan numerooni ja laskutti siitä, vaikk olen laittnut omateliassa asetuksen, ei maksullisi palveluja, vain ilmaispalvelut sallittuja, olen odottanut laskutukseen yhteydenottoa jo kuukauden turhaan ja pian toimin kaikkien Telian palvelujen suhteen yrityksessäni ja suvussani silloin varmaan tulee yrityspuolelta yhteyden ottoja, mutta myöhään.

      • Anonyymi

        Se vastaaja täytyy käytä erikseen disabloimassa, muuttui keväällä maksulliseksi, eipä moisella sinällänsä mitään teekään, en puhu vastaajien kanssa.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍑 ­­N­y­­m­­­f­­o­m­­­a­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Meillähän on myös ollut monta vuotta omistusta Elisassa. Oli aika luontevaa, että me painotamme omistuksemme suomalaiseen operaattoriin, kun Telia nyt on kuitenkin hyvin selvästi ruotsalainen, Mäkinen sanoo.

      Telian suurin osakkeenomistaja on Ruotsin valtio, jolla on reilut 37 prosenttia Telian osakkeista. Suomi oli reilun kolmen prosentin osuudellaan toiseksi suurin omistaja.

      – Meidän vaikutusvalta olisi siellä aika vähäinen, Mäkinen huomauttaa.

      Huijauksia ilmassa.

    • Anonyymi

      1.Telia 2.Dna 3. Elisa puhelin ja mobiililaajakaistaliittymät, eli elisa kallein..

      • Anonyymi

        Nyt TELIAN signaali puuttuu taloyhtiön TV- kaapelista. Koetin tilata Telian kaavakkeella vikailmoitukset puhelimeeni - ei tämäkään linkki toiminut.
        Nyt sitten ollaan ilman kaapeli- TV:tä.

        Vuosia sitten erehdyin Telian kaupasta ostamaan puhelimen. Siitäkin osasi loputon riesa alkaa ja joku muu palvelu tuli tilattua ja sitten irtisanottua - laskut sentään jatkoivat tuloaan. Hyvä puoli oli, että asiakaspalvelu netissä oli iltamyöhäisin auki ja saatoin istua tuntitolkulla selvittämässä tilannetta MONENA iltana. Mitään en osta tuolta enää.

        Toinen vedätyspulju on puhelimella lehtitilauksia myyvä xxxx Hyvä Terveys ym., joka lienee lääkäriyhtymän firma. Melkein lakimies oltava ja tietotekniikan maisteri päästäkseen jatkuvasta tilauksesta irti. Kaikki se lehdet lopetin, mutta sähköposteja tuli yhtenään, viimeksi mainostivat jotakin mustan magian tapaista. Laitoin lähetyksensä menemään suoraan roskakoriin. Tuollainen vanhusten ryöstö on kirjattava rikoslakiin niin alkaisi tapahtua. Muita rikoksia kuin rikoslakiin kirjattuja ei poliisi tutki (ei siis lainsuoja koske, se perustuslain takaama).


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      441
      4748
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1692
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      92
      1425
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1336
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1286
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1161
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      56
      857
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe