Telia vedättää suomalaisia

Anonyymi-ap

Joskus aikoinaan kun Vennamon Pekka eriytti Posti-Telen toisistaan ja myi Tele:n ruotsalaisille hinnalla, joka oli pienempi kuin seuraavan vuoden valtiohallinnon puhelinkulut. Silloin mietin että eihän tässä ole mitään järkeä.

No, vuoden vierivät ja mielipahaa purkaen oli pakko käyttää kertaalleen maksettuja lankalinjoja, koska paikalliset puhelinyhdistykset myivät osakkeensa Telialle. Vaan ei tarvinnut käyttää pitkään kun Telia keräsi lankalinjat pois ja kuvitteli saavansa uusia kännykkäasiakaita. Ja kas kummaa kun faksit ei menneet läpi.

No, Telia teki tulosta niillä hopeoiduilla "killuill" jotka ihmiset oli maksaneet saadakseen itselleen puhelinlinja. Mutta ei aikaakaan kun Telia vai jopa veronmaksajien rahaa ihan valtion kukkarosta otsikolla "Valokuitu joka kotiin". Ja vaikka tiettävästi niillä miljoonilla ei vedettty kansalaisten koteihin yhtään valokuitua, ei rahoja tarvinnut palauttaa.

No, viimeisimpänä kun vaihdoin liittymäni pois Telialta, vedätti se viimeisen laskun 10 päivää ilmoittamansa siirtoajankohdan yli, jotta pääsi perimään seuraavan kuukauden perusmaksunkin. Ovelaa!!

Ja kaiken kukkuraksi sähköpostiin tuli ilmitus että "Tulethan takaisin". Tietysti sitä ennen monta viestiä että "Mitä voisimme tehdä paremmin". No, kunhan nyt ensin kaivavat lankalinjat takaisin koska niistä ei saanut mitään korvausta, niin katsotaan sitten. Mutta että varmaa on ettei minusta tule enää ruotsalaisten elättäjää.

6

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Telia laittanut oma-aloitteisesti vataajan numerooni ja laskutti siitä, vaikk olen laittnut omateliassa asetuksen, ei maksullisi palveluja, vain ilmaispalvelut sallittuja, olen odottanut laskutukseen yhteydenottoa jo kuukauden turhaan ja pian toimin kaikkien Telian palvelujen suhteen yrityksessäni ja suvussani silloin varmaan tulee yrityspuolelta yhteyden ottoja, mutta myöhään.

      • Anonyymi

        Se vastaaja täytyy käytä erikseen disabloimassa, muuttui keväällä maksulliseksi, eipä moisella sinällänsä mitään teekään, en puhu vastaajien kanssa.


    • Anonyymi

      Meillähän on myös ollut monta vuotta omistusta Elisassa. Oli aika luontevaa, että me painotamme omistuksemme suomalaiseen operaattoriin, kun Telia nyt on kuitenkin hyvin selvästi ruotsalainen, Mäkinen sanoo.

      Telian suurin osakkeenomistaja on Ruotsin valtio, jolla on reilut 37 prosenttia Telian osakkeista. Suomi oli reilun kolmen prosentin osuudellaan toiseksi suurin omistaja.

      – Meidän vaikutusvalta olisi siellä aika vähäinen, Mäkinen huomauttaa.

      Huijauksia ilmassa.

    • Anonyymi

      1.Telia 2.Dna 3. Elisa puhelin ja mobiililaajakaistaliittymät, eli elisa kallein..

      • Anonyymi

        Nyt TELIAN signaali puuttuu taloyhtiön TV- kaapelista. Koetin tilata Telian kaavakkeella vikailmoitukset puhelimeeni - ei tämäkään linkki toiminut.
        Nyt sitten ollaan ilman kaapeli- TV:tä.

        Vuosia sitten erehdyin Telian kaupasta ostamaan puhelimen. Siitäkin osasi loputon riesa alkaa ja joku muu palvelu tuli tilattua ja sitten irtisanottua - laskut sentään jatkoivat tuloaan. Hyvä puoli oli, että asiakaspalvelu netissä oli iltamyöhäisin auki ja saatoin istua tuntitolkulla selvittämässä tilannetta MONENA iltana. Mitään en osta tuolta enää.

        Toinen vedätyspulju on puhelimella lehtitilauksia myyvä xxxx Hyvä Terveys ym., joka lienee lääkäriyhtymän firma. Melkein lakimies oltava ja tietotekniikan maisteri päästäkseen jatkuvasta tilauksesta irti. Kaikki se lehdet lopetin, mutta sähköposteja tuli yhtenään, viimeksi mainostivat jotakin mustan magian tapaista. Laitoin lähetyksensä menemään suoraan roskakoriin. Tuollainen vanhusten ryöstö on kirjattava rikoslakiin niin alkaisi tapahtua. Muita rikoksia kuin rikoslakiin kirjattuja ei poliisi tutki (ei siis lainsuoja koske, se perustuslain takaama).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      225
      1963
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      68
      1711
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1110
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1075
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      5
      995
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe