Linnoissa Herrojen...

Anonyymi-ap

Vankiloitakin rahvaan kielessä linnoiksi kutsutaan. Eikä näköjään suotta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009839349.html
Eipä ihme, että rikollisuus rehottaa ja linnat ovat jatkuvasti täynnä! Palkintona ilmainen täys-ylöspito, terveydenhoito ja ties mitä! Ja loistoasunto, mihin ei rehellisellä työllä ole koskaan mitään mahdollisuutta. Kaukana ovat ne ajat ja olot, joilloin Messenius istui Kajaanin linnassa ja joku toinen Oulunlinnassa siinä nykyisen Tähtitornin alla Linnansaaressa. Käykääpä katsomassa, ei ole pääsymaksua! Tosin Oulun linnan tyrmä saattaa olla auki vain kesäisin.
Kuulemma ilmaista koulutustakin saa. Messenius itse oli korkeasti koulutettu, mutta aikansa väärinajattelija. Itse sai kirjoittaa ne pari teosta, jotka joku aika sitten uusintapainettiin. Ja Oulun Tuomiokirkon seinällä roikkuu Messeniuksen muotokuva, vanhin Suomessa lajissaan. Eikä se Tuomiokirkkokaan enää tuomitse kuin väärinajattelijat: taannoin sisäänpääsy Kauneimpia Joululauluja laulamaan oli sallittua vain koronapassilla. Muu rahvas lauloi joululauluja kirkon sisäänkäynnin kohdalla kadun toisella puolella, Franzenin puiston laidassa. Kummassa lienee ollut enemmän laulajia? Kaikenlainen lesbo- ja homosakki sinne Tuomio-Kirkkoon on nykyisin erityisen tervetullutta, ei niitä pervoiluistaan tuomita vaikka Tuomio-kirkko onkin nimenä. Se on sitä uuskieltä aitoon Orwellin malliin.
Mitähän Jeesus sanoisi Oulunkin kirkon nykymenosta?
Ainakin David Wilkerson jo v 1974 ennusti, että kirkoissa tullaan järjestämään tanssiaisia. Oulussa tämä on jo tapahtunut ja ainakin Joensuun Vapaakirkossa. Mistä nyt kuuluu tanssin jytke, sieltä pian nainnin lätke, jatkaa ennustus. Wilkersonin kirjasta "Näky" ja uudemmassa painoksessa "Näky nyt" löytyy lisää.
Ainakin yksi Oulun papeista, se unkarilaisniminen, on julkisesti lehtihaastattelussa ilmoittanut olevansa jumalankieltäjä.

2

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mene vankilaan, herätys klo 6, sitten saat puuroa ja näkkileipää ja jopa yhden siivun juustoa. Sitten menet pihamaalle töihin haravoimaan, lunta luomaan, rosakia keräämään saat 1,50 € tunti. Voit myös opiskella, saat sitten sen kolmisen euroa päivä. Lounaaksi saat silakka, makkkaraa, hernesoppaa ym, "terveysravintoa. Päivälliseksi melkein samaa, Iltapalaksi voit ottaa leipää muutaman siivun. Ajattelitko illalla lähteä kartsalle kavereita moikkaamaan, ei onnistu klo 21 pitää olla omassa huoneessaan ja hiljaisuus tulee klo 23. Sänkyä ei lämmitä nainen/mies, voit kuorsata rauhassa. Kauppa-auto käy kerran viikossa, jossa on tuplahinnat verrattuna S-markettiin, Pitäsi lähteä "kylille" hoitamaan asioita, minnekään et todellakaan lähde. Alkoholia ja pilveä et todellakaan vetele, kerrankin elimistösi kiittää. Tervetuloa vankilaan, ehkäpä mielesi muuttuu kun pari vuotta hierot persettä penkkiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   508
   4525
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   57
   1909
  3. IS Viikonloppu 13.-14.7.2024

   3- -merkitty kovis Antti Skytältä. Ratkaisulauseita sai kunnolla miettiä senkin jälkeen kun niistä pääsi jyvälle. Jotkut
   Sanaristikot
   116
   1713
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   47
   1446
  5. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   103
   1377
  6. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   73
   1339
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1202
  8. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   77
   1168
  9. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1116
  10. Tässä nyt kummallakaan ei ole

   Mennyt ihan putkeen kommunikointi. Tiet on vienyt meidät erilleen. Onko nyt hyvä, näinkö toivoit mies kaiken päättyvän?
   Ikävä
   61
   957
  Aihe