Mistä malli

Anonyymi-ap

Vantaalaisen koulun alaluokkalaiset vierailivat pääkaupunkiseudun vanhimmalla kirkolla, maahanmuuttaja taustaiset oppilaat näyttivät mitä mieltä ovat Suomesta, suomalaisista ja kristinuskosta.Hyppivät ja sylkivät sankarihaudoilla ja huusivat v.tun Jeesus.Vihervasemmisto on varmaan sitä mieltä että no lapset ovat lapsia ja niinhän ne ne tietenkin ovatkin mutta mistä lie mallia ottaneet.Luulempa että jos suomalaiset lapset noin häpäisevästi käyttäytyisivät niin siitä jo persuja ja rasisti vanhempia syytettäisiin opposition suunnalta.

17

741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei niin saa käyttäytyä.

    • Anonyymi

      Entäpä jos suomalaiset lapset olisi toimineet vastaavanlaisesti jossain islaminuskoisessa maassa?
      Vaikka Iranissa?

      • Anonyymi

        Ei taida montakaan Suomalaista lasta asua Iranissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taida montakaan Suomalaista lasta asua Iranissa.

        Pöljä, se oli metafora


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taida montakaan Suomalaista lasta asua Iranissa.

        Asuu niin sen verran jotta jihad olisi Suomelle julistettu.


    • Anonyymi

      Nuo lapsethan ovat juuri käyttäytyneet että maassa maan tavalla, vasemmistohan halveksii sotasankareita, kristinuskoa ja isänmaallisuutta, lapsiparat toteuttivat vain Marinin hallituksen henkeä.

      • Anonyymi

        Kun tajutaan Suomessa että noille lääkkeeksi täytyy antaa 4-50 g nopeasti liikkuvaa metallia ?


    • Anonyymi

      Jos kristityt lapset olisivat käyttäytyneet jonkun muun uskonnon hautausmaalla noin hävyttömästi niin viherpuna huutaisi päät punaisina että rasistinen viharikos.

    • Anonyymi

      Noudattavat vain helsinkiläisen imaamin ohjeita.

    • Anonyymi

      Eipä nyt ainakaan ollut niitä yhen ukon parjaamia persujen lapsia jotka häpeällisesti hautausmaalla riehuivat.

    • Anonyymi

      Suomessa ei vielä esiinny kranaatti-iskuja ja räjähdyksiä kuten Ruotsissa, mutta erityisesti viimeisten vuosien aikana täälläkin on saatu esimakua siitä, mitä tuleman pitää, kun seurataan Ruotsin tietä maahanmuutossa.


      Ruotsalainen kurditaustaisen taloustieteilijä Tino Sanandajin julkaisi vuonna 2016 kirjan Massutmaning (suomeksi Massiivinen haaste). Se on tähän mennessä kokonaisvaltaisin teos siitä, millaisiin massiivisiin ongelmiin massamaahanmuutto kehitysmaista Ruotsiin on johtanut.

      Kirja oli julkaisun jälkeen yksi Ruotsin myydyimmistä kirjoista (kaikki kategoriat mukaan lukien).

      Kotouttaminen ei auta

      Sanandajin mukaan Ruotsin maahanmuuton ongelmien perimmäisenä syynä ei ole se, että Ruotsi olisi ”kotouttanut” väärin tai liian vähän. Sen sijaan ongelmien juurisyynä on Ruotsin harjoittama maahanmuuttopolitiikka.

      Ruotsi on ottanut vastaan aivan liikaa sellaisia maahanmuuttajia, joilta puuttuu tarvittava koulutus pärjätä pohjoismaisilla työmarkkinoilla. Länsimaiden ulkopuolelta tulleilla maahanmuuttajilla on ollut muutenkin vaikeuksia sopeutua ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

      Monikulttuurisuuden ongelmat

      Sanandajin mukaan kulttuurisesti kaukaa tulevien maahanmuuttajien integroituminen Ruotsiin voi epäonnistua ainakin seuraavista syystä — joskin tulijoiden koulutustaso on silti ratkaisevinta:

      1) Virallinen Ruotsi yrittää kieltää oman kulttuurinsa tai pitää sitä maahanmuuttajien omaa kulttuuria vähempiarvoisena. Tällainen asenne ei kannusta tulijaa omaksumaan ruotsalaista kulttuuria.

      2) Monikulttuurisuusideologia, joka korostaa tulijoiden oman kulttuurin säilyttämisen tärkeyttä.

      3) Korkea ihmisten keskinäinen luottamus pohjoismaisissa yhteiskunnissa voi hieman paradoksaalisesti estää kaukaisesta kulttuurista tulevaa sopeutumasta ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

      Rasittaa julkista taloutta

      Maahanmuuton tuomat ongelmat näkyvät tätä nykyä päivittäin jopa suomalaisessa valtamediassa uutisina Ruotsissa tapahtuneista räjähdyksistä ja Euroopan kärkipaikalle kohonneesta aseellisesta väkivallasta. Ongelmat näkyvät myös rinnakkaisyhteiskuntien syntynä maahanmuuttajavaltaisiin lähiöihin.

      Kun tarkastellaan maahanmuuton vaikutuksia Ruotsin julkiseen talouteen — eli käytännössä ruotsalaiselle veronmaksajalle — niin maahanmuuton vaikutus kääntyi nettomääräisesti negatiiviseksi vuoden 1990 paikkeilla ja on ollut negatiivinen siitä lähtien. Tämä johtuu siitä, että Ruotsi alkoi ottaa vastaan 1980-luvulta lähtien yhä enemmän sellaisia maahanmuuttajia, joilla ei ole ollut edellytyksiä pärjätä Ruotsissa.

      Suomi tulee perässä

      Sanandaji julkaisi kirjastaan päivitetyn, englanninkielisen laitoksen vuonna 2020. Sen nimi on Mass Challenge — The Socioeconomic Impact of Migration to a Scandinavian Welfare State.

      Suomen Perustan tutkija Samuli Salminen on kirjoittanut katsauksen kirjan keskeisestä sisällöstä. Katsauksessa myös viitataan siihen, miten läheisesti Suomi kulkee Ruotsin tietä maahanmuutossa, joka rasittaa niin julkista taloutta kuin tuo mukanaan myös vakavia sosiaalisia ongelmia kuten väkivaltaiset katujengit.

    • Anonyymi

      Mamu pentuille näyttää mihin pystyy suomi konepistooli.

    • Anonyymi

      Tuollaista siitä seuraa kun viherpuna on sitä mieltä ettei maahanmuuttajia saa arvostella eikä ohjeista mistään muuten on heti rasisti.

    • Anonyymi

      Opettajat eivät muka huomanneet mitään, no ei tietenkään kun olisivat muuten joutuneet puuttumaan asiaan, jos olisi ollut kyse ihan supisuomalaisista lapsista niin kyllä olisi wilmiviestit paukkuneet ja vanhemmat saaneet kutsun puhutteluun.

    • Anonyymi

      Uskokaa nyt jo viimein että olemme islamin uskonnon mielestä vääräuskoisia koiria, ei kai noin ajattelevat koskaan tule sopeutumaan meidän yhteiskuntaan, eivätkä edes halua sitä!

      • Anonyymi

        Palestiinalaisten kuvaamissa videoissa hyökkäyksen jälkeen nämä ainoat oikeauskoiset näyttävät miten he kohtelevat kiinni saamiaan israelais sotilaita, kerta kaikkiaan petomaista touhua!


      • Anonyymi

        En ymmärrä tämän uskonnon kanssa vauhkoamista ollenkaan. Aivopestyä porukkaa....


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe