Provikkapalkka on huono juttu!

Anonyymi-ap

Provikkapalkka on huono juttu! Joku saattaa kysyä miksi? Sehän saa nuoren myyntitykin luukuttamaan aivan hulluna!

Se siinä huonoa onkin. Minulla oli tähän päivään klo 13:00 asti positiivinen mielikuva DNA nimisestä yrityksestä. Olen pitkäaikainen asiakas. Puhelinliittymä ja netti on heiltä. Nyt sieltä soitti myyjä ja yritti pakkomyydä niin sinnikkäästi lisätuotteita ja palveluita, että meni maku koko putiikkiin. Mielikuvani DNA:sta on nyt NOLLA. Ala-arvoinen roskapuoti, jonka myyjä luukuttaa neljä kertaa samaa myyntitekstiä, kun ei ymmärrä mitä tarkoittaa EI.

Ei tarkoittaa, että minä en osta lisäpalvelua. Minä jatkan nykyisllä sopimuksilla, mutta minä EN osta lisänopeuksia, EN osta tablettia, EN osta virusturvaa. Ihan sama kuinka kovilla alenuksilla niitä saa. En ota, vaikka ilmeiseksi saisi.

Täytää olla aika kova provikkapalkka, että myyjä jaksaa neljättä kertaa alkaa vääntää, että "olet hullu, jos et tätä tarjousta hyväksy!" Sori, en tilaa.

Jos minä en osta, minä en osta. Kukaan myyjä ei saa minulle myytyä mitään, vaikka pelottelisi viruksilla ja verkkorikollisilla. Antaa tulla vaan verkkorikolliset. Tervetuloa koneelleni.

2

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinä on hiuksenhieno raja, että myyjä on sinnikäs ja tosissaan yrittää myydä, mutta ei ylitä tiettyä rajaa. Pitää olla todella herkällä kosketuksella, milloin asiakas linjan toisessa päässä vetää herneet nenään eikä viihdy ollenkaan luukutuksen kohteena. Jos asikas sanoo kerran ei, ja sanoo toisenkin kerran ei, miksi kolmas hyökkäysyritys muuttaisi mitään? Ja kun asiaks sanoo kolmannen kerran ei, miksi yrittää vielä neljäs kerta saada se kauppa?

      Joko myyjä on hullu tai hänellä on ihan mieletön provikkapalkka. Provikkapalkka on huono juttu. Se palkitsee väärästä asiasta.

      Olen ollut DNA:n asiakas niin pitkään kuin DNA on ollut olemassa. Jos tästä pitkästä asiakassuhteesta palkitaan sillä, että joku luukuttaa ja pakkomyy huolella maksullisia lisäpalveluita niin voi perk***.

      Onko myyjä onnistunut, jos hän:
      - ei saanut lisämyyntiä, vaikka yritti neljä kertaa
      - pitkäaikainen asiakas veti herneen nenään ja alkoi puhelun johdosta vihata DNA:ta yli kaiken ja kertoo sen kaikille? Myyjä teki minusta negatiivisen äänitorven! Onko tämä huippumyyjän tavoite? Onko tämä huipputason onnistumista myyjältä?

    • Anonyymi

      Kaikki sivistyneet yritykset maksavat tuntipalkkaa.

      Kaikki noi pelkällä provisiopalkalla tarjotut työpaikat ovat pelkkää kusetusta ja paskafirmoja, jossa myydään pillereitä ja alusasuja ja ties mitä paskaa.

      Jos yritys ei pysty maksamaan tuntipalkkaa, ei sellaista työpaikkaa kannattaa perustaa. Eikä sellaista työpaikka kaannata ottaa vastaan, missä palkkaus on pelkkä provisio.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe