Sain pidettyä lama-aikana työpaikkani

Anonyymi-ap

Soitin avomiehelleni jääväni tänään pariksi tunniksi ylitöihin, mutta pianhan huomasin että olinkin ainoa joka oli työpaikalla ja sitä ihmetellessäni firman omistaja tuli ja käski mut työhuoneeseensa.
Aloitti kertomalla, että on tulossa yt- neuvottelut jossa vähennetään ainakin kolmasosa porukasta ja kaikki ovat vielä vähennyslistalla.
Oli parhaillaan pahin lama ja tuskin saisin toista duunia vuosiin ja kun olimme juuri ostaneet avomieheni kanssa asunnon oli tilanne mitä peloittavin mielestäni.
Johtaja oli noin viisikymppinen ja siinä jutellessamme nousi tuolistaan ja tuli taakseni alkaen hieroa olkapäitäni ja sanoi että olisihan tässä toinenkin vaihtoehto.
Sivusilmällä huomasin kuinka miehen etumus pullotti melkoisesti ja vielä kun sitä hieroi olkaani vasten tunsin kuinka äijän kalu oli kovana, suutuin ja lähdin samantien kotiini, jossa kerroin heti tapahtumasta avomiehelleni.
Siinä sitten pohdittiin päivisin tapahtumaa ja lopulta tultiin pitkällisen pohdinnan päätteeksi että jos menettäisin duunipaikkani, joutuisimme myös myymään juuri ostetun asuntommekin.
Jos antaisit vain kerran vaan sille vanhalle äijälle, hämmästyin mieheni ehdotusta, mutta lopulta tulin ja samaan tulokseen.
Kunnes sitten perjantaina pomoni tuli taas viereeni ja sanoi että jos jäisin tänään ylitöihin vähäksi aikaa, arvasin heti mistä olisi kyse.
Onko Anna miettinyt ehdotustani, aloitti ja tuli taas taakseni olkapäitäni hieromaan, en vastannut mitään, mutta vein hermostuneena käteni miehen etumukseen ja hieroin varovasti sitä, se oli vastaukseni.
Tästähän mies innostui ja käski mun avaamaan housujensa vetskarin, vapisevin käsin tottelin ja sieltähän suorastaan ponnahti melkoinen kulli esille. Ot se suukkuun, aneli ja otti kädestäni kiinni vieden sen kullinsa varteen väkisin, jumankauta kuinka paksu se onkaan mietin ja puristelin sen vartta varovasti.
Nopeasti mies riisui housunsa ja nyt vasta sain kokonaiskuvan elimestä, joka oli melko tumma ja käyrähkö, mutta sen koko ällistytti mua ja mies huomasi sen ja sanoi olenko kskaa saanut näin isoa, en, sain vaivoin sanottua. Alkoi riisumaan mua ja nosti ison työpöytänsä päälle selälleen ja levitti jalkani rajusti auki syöksyen imuttamaan pilluani, pelästyin kuinka se alkoikin tehdä yllättäen hyvää, ei mun tästä pitäisi nauttia lainkaan , mietin.
Mutta äijä osasi juuri imuttaa oikeasta paikasta ja pelkäsin että saan orkun, koitin peitellä sitä, mutta kun iso kulli alkoi hiljaa työntymään sisääni, en teeskennellyt enää, vaan levitin jalkani äärimmilleen ja annoin jopa vastatyöntöjä jo. Kulli oli levittänyt pilluni äärimmilleen ja äijä alkoi kiihdyttämään tahtiaan, teki niin äärimmäisen hyvää ja unohdin kokonaan että puoliväkisinhän mua nai vanha äijä.
MIes veti välillä kullinsa ulos ja imutti nyt kiimasta märkää pilluani, ihailin siinä samalla äijän isoa kullia ja taashan se alkoi alkoi työstämään vauhdilla. Mies murahteli innoissaan kun huomasi että alan saada melkoista orkkua jota en edes koittanut enää peitellä, vaan huusin melkoisesti kun olin huipulla.
Tahti vain kiihtyi ja lopultahan äijä jäykisyi ja alkoi purkamaan melkoista siemenlastiaan sisääni, äijä jäykistyi joka laukauksella ja joka ainoan spermaiskun tunsin pillussani, se kyllä kiihoitti mua, vaikka ei olisi pitänyt. Lopulta vetäytyi sisältäni ja samantien lorahti tammiselle työpöydälle spermamälli ja lisäähän sitä tuli miehen aukaistessa pilluni huulia vieläkin kiimainen katse silmissään, oli se oli se melkoisen tiukkaa, kehui vielä ja samalla etusormellansa koukki pllustani lisää spermaa.
Puin nopeasti vaatteeni ja kotona kerroin samantien kaverilleni, että tänään se tapahtui, mutta yllätyin kun hän käski riisumaan vaatteeni ja alkoi ihailemaan juuri vierasta kullia saanutta pilluani, se taisi kiihoittaa, outoa. Sanoi, että pilluni oli vieläkn melkoisen tummanpunainen ja saadun näköinen, levitti samalla sitä auki ja sanoi sen olevan vieläkin märkänä. Riisui nopeasti ja huomasin kuinka hänen kalunsa oli täysin seisokissa, työnsi sen heti sisääni. Sanoi aina olleensa kiihoittunut jos pääsee naimaan juuri saanutta pillua ja eikä mennyt aikaa kun jo alkoi lastaamaan spermaansa vanhojen päälle.
Yt - neuvottelut tuli ja en joutunut lähtemään, mutta kerran viikossa jouduin jäämään "ylitöihin", mutta jo iltapäivällä pilluni oli selvästi odottavalla kannalla ja jotenkin kutisi koko ajan märkänä.
Työkaverit vähän ihmettelivät miksi en joutunut pois ja usein jopa ylitöihin jouduin, taisivat vähän aavistella, mutta ei se mua haitannut.
Sitä vähän ihmettelin kun mieheni käski aina tulla suoraa kotiin ja enkä edes saanut välillä pestä pilluani, kerranki sieltä lorahti äijän paksua spermaa kun kotona mieheni kiihoittuneena pilluani aukaisi
Otin alkkarinikin jo valmiiksi pois ja vain hame oli päälläni usein kun siihen tammiselle pöydälle asetuin jo tottuneesti ja äijä paukutti seisaaltaan toimistossaan yhä aina kiimassa.
Sain jopa melkoisen palkankorotuksen jota mieheni kutsui "pillulisäksi"

7

5863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No joko on talo maksettu?

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😍 ­­­N­­y­m­f­o­­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍒 ­­N­­­y­­­m­­f­­­o­­m­­­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18041255U

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Juupa juu. Keksi parempi satu.

    • Anonyymi

      Arvasinhan S..se oli se lasse ,eikö?
      Kiimainenhan olit aina

    • Anonyymi

      Kyllä se spedenkin on jollain maksettava niuvanniemen hoitopaikka buaahaa

    • Anonyymi

      Vaimo säilytti työpaikkansa samalla tavalla. Palkankorotusta se ei saanut mutta ylitöiden jälkeen vie aina hyväksyttäväksi kunnon kilometrikorvauslapun. Tykkäisi kyllä enemmän palkankorotuksesta. Tuo tapauskohtainen on jotenkin enemmän huorahtava.
      Kyllä se sitä kierteli ennenkuin kysyi minun mielipidettä. Myönnyin sitten pitkän harkinnan jälkeen. Aika harvoin niitä ylitöitä on. Laskutus juttuja on udeammin joten yksittäinen korvauslappu ei nousen liian suureksi.

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe