Tädin luona kaupungissa

Anonyymi-ap

Olin tullut kesäksi kaupunkiin. Yo-juhlat oli olleet viikon loppuna. Tarkoitus oli katsella tädin alle kouluikäisen lapsen perään tarvittaessa. Käytännössä olin lapsenvahtina kun täti kävi terassilla Siirin kanssa. Kummatkin ihan hyvännäköisiä pantavia naisia.

Lapsi nukahti ihan ajoissa ja itse katselin telkkaa ja luin aikani kuluksi. En oikein arvannut käydä nukkumaan ennen naisten tuloa jos vaikka pentu heräisi. Tunsit heidät lähinnä loma- ja mökkielämästä. Mökillä ollessaan maistui viini ihan kiitettävästi. Olin varmaan nähnyt heidät enemmän juhlatunnelmissa kuin selvin päin. Siksi eivät häpeilleet näyttäytyä minulle humalassa ollessaan nytkään.

Täti kolisi ekaksi eteiseen, ei kuulostanut selvältä. Siiri tuli perässä eikä käytävä tahtonut riittää. Syöksyin katsomaan. Siiri kaatui suoraan syliini. Halasi minua ja minä puristelin häntä. Hain otetta pitääkseni hänet pystyssä. Horjuimme yhdessä tosi pahasti. Meno oli kuin koulun discossa. Käteni liukui paidan alle tuntien kuuman ihon kosketuksen. Häpesin ja hämmennyin. Yritin korjata otetta asiallisemmaksi. Vasen käsi liukui paidan alla kohti rintaliivien hakasia. Oikea hamusi otetta vyöstä, ei ollut. Sormet puristivat otetta pakarasta. Farkut kastui käteni alla. Tätini naurahti sanoen voivani jättää Siirin eteisen lattialle ellen uskalla ottaa kunnolla kiinni. Horjahdin peiliä kohden. Siiri seurasi vaistomaisesti. Se oli kuin jotain tanssia. Rupesin keinahtelemaan kohti makuuhuonetta.

Tanssahtelimme pitkin käytävää. Meni oikeastaan ihan hyvin. Olin lähempänä naista kuin koskaan. Pöyrähdimme ovesta huoneeseen. Yritin toista pyörähdysta kaataakseni hänet sänkyyn. Kaaduimme päällekkäin minun jäädessä alimmaiseksi. Siiri makasi päälläni. Tuntui hyvältä. Panetti suoraan sanoen. Aistin hänen läheisyytensä. Koko vartalo oli päälläni rennosti. Siiri tuhisi nätisti. Kiersi käteni hänen ympärille, puristin lujaa tuntien itseni onnelliseksi. Havahduin vasta tätini kurkistellessa ovesta. Taidan saada juoda yksin. Teillä onkin kivaa ihan kahdestaan. Tuli kumminkin huoneeseen viini pullon kanssa. Otti tukea kädellään Siirin pepusta istuessaan. Tunsin lantion painalluksen vartalollani tädin istuessa sängynlaidalle. Käsi jäi paikalleen toisen pidellessä pulloa. Tuntui eroottiselta ajatella Siirin olevan siinä meidän välissä. Jutteli Siirin pitävän minusta.

-Se varmasti tykkäisi jos sä naisit sitä. ei ainakaan pahastuisi. Yritin sopertaa jotain Siirin nukkumisesta. Se kuule tykkää irrotella kännissä. Kaikki jätkät on sitä naineet sammuneena. Tietäisit vaan. Se on niin seksikäs. Hyvän näköiset isot rinnat. Kuule, jos haluut nähdä, mä voin auttaa. Sanoin että katellaan joku toinen päivä. Taitaa tykätä nukkua nyt. Täti pyöritteli Siirin peppua eikä puhunut mitään. Taisi katseestani arvata että nautin tilanteesta. Mietin että olisikohan pitänyt kumminkin Siiri riisua alasti kun nyt olisin apuakin saanut.

Täti horjahti noustessaan. Sanoi Siirin pitävän minusta eikä pahastuvan jos pitäisin häntä hyvänä. Totesi ovella muidenkin tekevän niin. En olisi siten ensimmäinen. Tuossa loppu lauseessa kuulosti jotenkin halveksua äänen paino. Siiriä vai muita miehiä kohtaan, en tiedä. Minulle Siiri edusti kiihottavaa kokemusta. Arvelin hänen kuitenkin haluavan herätä yksin joten keinuttelin itseni alta pois. Siirryin huoneen toisella puolella olevalle sängylle nukkumaan.

Aamulla heräsimme kahvin tuoksuun. Olin jo hetken katsellut selällään nukkuvaa Siiriä. Suljin silmäni näytellen nukkuvaa. Annoin peiton valua päältäni lattialle ja käännyin selälleni. Kuulin hiljaisen kahinan hänen laahustaessa vuoteeni viereen. Oli hiljaa hetken. Kyykistyi viereeni ottamaan pudonnutta peittoa. Oli hiljaista, tunsin kiihtyvän hengityksen ihollani. Aamu erektioni voimistui tajutessani Siirin katseen tarkkailevan sitä. Hän poistui huokaisten huoneesta.

Seurasin hetken kuluttua Siiriä aamiaiselle. Sanoi meinanneen herättää minut. Muttei raaskinut kun näytin niin kauniilta.

Harmi, totesin...
xx

0

3915

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

        Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
        Suomalaiset julkkikset
        47
        3115
      2. Henkirikos Alakylässä

        Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
        Seinäjoki
        47
        2341
      3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

        Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
        Maailman menoa
        125
        1710
      4. Tidätkö nainen

        että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
        Ikävä
        100
        1563
      5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

        Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
        Ikävä
        38
        1077
      6. Viimeinen reissu tälle kesälle

        Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
        Ikävä
        169
        954
      7. Mikä on kaivattusi etunimi?

        Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
        Ikävä
        44
        921
      8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

        Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
        Kotimaiset julkkisjuorut
        175
        856
      9. En kestä katsoa

        Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
        Ikävä
        71
        801
      10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

        Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
        Suomalaiset julkkikset
        14
        764
      Aihe