Parapsykologia ja tiede tänä päivänä

Anonyymi-ap

Onko missään esitetty viime vuosikymmeninä tuoretta tieteellispohjaista tutkimusta parapsykologisten ilmiöiden todennuksesta? Aihetta tutkittiin paljonkin 1800-luvulla. Vakava tutkimus on tainnut jäädä sittemmin vain huuhaatikoiden hurmahenkiseksi harrasteeksi?

11

534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä että ei kukaan oikea tiedemies viitsi ruveta humpuukia ja huijauksia tutkimaan. Sellainen ei kuulu tieteeseen vaan vaan paremminkin sirkukseen ja kansanhuveihin.

      • Anonyymi

        Noinhan se on. Ei minkään oikean yliopiston piiristä löydy nykyään enää parapsykologista tiedekuntaa. Kuten ei myöskään ufologista tiedekuntaakaan sen enempää, jollaista ei liene ikinä ollut missään päin maailmaa.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        ❤️ ­N­­­y­m­­f­­­o­­­m­­a­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Ei täysin. Vielä ainakin 1970-luvulla oli lyhyehkö kausi, jolloin ESP-kokeilut tulivat uudelleen pinnalle ja niistä julkaistiin paljonkin materiaalia. Ongelmat pysyivät samana, eli yhtenäiset ja selkeästi toistettavat tulokset jäivät aina haaveiksi.

    • Anonyymi

      Viime vuosikymmeninä parapsykologia on tieteellisessä maailmassa saanut hieman samanlaisen kohtelun kuin dinosaurukset - näyttää siltä, että se on kadonnut sukupuuttoon. Nykyaikaisessa tieteessä ei ole saatu minkäänlaista näyttöä parapsykologisten ilmiöiden olemassaolosta. Huonoina uutisina (tai hyvinä, riippuen näkökulmasta) tutkimukset paranormaaleista voimista ovat jääneet pikemminkin kukoistavien huuhaatikoiden alueelle. Mutta kuka tietää, ehkäpä henkiä ja telepatiaa tutkitaan taas 2100-luvulla, kunhan saadaan aikamatkustus toimimaan! 😁

      • Anonyymi

        Taidankin heti varata aikamatkatoimistolta matkan 2100-luvulle ja todeta itse mitä siellä ajatellaan.
        Toisaalta voin säästää nekin rahat kun ajattelen ja käytän aivoja itse sen sijaan että ostaisin kyseisen matkan. Nimittäin ei sieltä eikä edes 3100-luvulta tai myöhempäänkään ole kukaan tullut kertomaan yhtään mitään meille tänä päivänä eläville. siitä voimme vetää johtopäätöksen että mitään parapsykologisia ilmiöitä ei ole olemassakaan. Kaikki on vain tässä ja nyt kuten jokainen voi itsekin todeta.


    • Anonyymi

      Kommunikaatio ilman sanoja ja ilman kommunikaatiovälineitä, kuten puhelimia on ihan normaalia peruskauraa. Minä olen "mielisairas" ja minulle tapahtuu sitä etenkin silloin, kun olen ilman kännykkää ja hammastahnaa (kalkkeuttaa käpyrauhasta, joka yhdistetään intuitioon) erämaassa. Mutta sitä tapahtuu myös perheenjäsenilleni ja ystävilleni, jotka ovat "normaaleja ihmisiä", käyvät töissä ja maksavat asuntolainaa yms. He ei ehkä kerro niistä kokemuksista töissä ja toreilla, vaan kertovat niistä minulle.

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18202185/kehosta-irtautumisen-kokemukset--astraalimaailma--varoitus-
        Kehosta irtautumisen kokemukset

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne

        Näyttäisi siis siltä, että analysoimalla fyysistä ja hienojakoista kehoa voimme saattaa ihmisen kuvauksen päätökseen. Fysiologia tutkii fyysistä kehoa, psykologia tutkii hienojakoista kehoa, mutta uupuuko ihminen tähän? Olemmeko ottaneet huomioon kaikki hänen tarpeensa?


    • Anonyymi

      Eiköhän nämä paranormaalit jutut ole vähän sellaisia satunnaisempia. Itse sanon niitä
      "peura-juoksi-yli-tien"-ilmiöiksi. Siis vertauksena, ei konkretiana. Ajat vaikkapa autolla ja näet peuran juoksevan edestäsi tien yli. Alueella ei ole aiemmin liikkunut peuroja, eikä varsinkaan tiellä. Kerrot toisille ihmisille, eihän sinua uskota, kun ei ole ennenkään tapahtunut. Pyydät tulemaan mukaan samaan kohtaan odottamaan, eikä mitään tapahdu. Loppupäätelmä, ei ole tapahtunut eikä ole olemassa.
      Vaihda peura-sanan tilalle mikä tahansa yliluonnollinen ilmiö, ymmärrät mitä tarkoitan.

    • Anonyymi

      Parapsykologisia ilmiöitä on mutta ei useimmiten niitä, joita tutkitaan. Tutkimuksissa erilaisissa on tullut kiistämättömiäkin tuloksia, mutta ne pimitetään kuten ufot, joista on kiistaton näyttö. Osa kiistää pallosalamoidenkin olemassaolon (koska niitä näkee niin harvoin) joka viitoittaa ajatusmaailmaa skeptikkojen. Järki on myös hyvin harvinainen ominaisuus planeetalla, että se siitä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe