Sankari äidin päiväkirja

Anonyymi-ap

Äidistäni tuli hetkessä oikea superäiti jota opin kunnioittamaan äitini ansaitsemalla tavalla!
Aikuisena opettajana itse nyt, en ikinä ansaitse tällaista arvostusta mitä iäkäs äitini pitäisi nyt yhä vielä saada.
Kirjoitan tästä valitettavasti anonyyminä ettei äitiä kauttani tunnistettaisi.

Äitini piti päiväkirjojaan tarkasti aina lukitussa kaapissa, eikä hän koskaan antanut niitä lukea vaikka uteliaana tyttärenä sitä usein pyysinkin.
Kerran sattui tilaisuus kun kaappi oli jäänyt äidiltä lukitsematta ja kun olin yksin kotona, aloin näitä lukemaan huonoa omaatuntoa kokien.
Tekstiä riitti ajatuksineen kaikesta kokemuksineen kunnes pääsin äidin aikakaudelle, jolloin hän oli Ranskalaisten rahoittamassa kristillisessä avustustyössä sairaanhoitajana Afrikassa. Maa jossa hän oli, jääköön tunnistettavuus syistä mainitsematta.

Äiti oli pienessä kylässä kaukana isoista kaupungeista lääkäriasemalla jossa oli erittäin alkeelliset olosuhteet. Sähköäkään ei niillä ollut aina saatavilla, vedestä ja ruuastakin oli aina pulaa.
Viidakossa oli monenlaisia sotilasjoukkoja joita kaikki lääkäriasemalla työskentelevät pelkäsivät. Lahjomalla niitä, he selvisivät monista uhkaavista tilanteista kunnes leiriin aamuvarhain saapui tuntematon noin 60-70 sotilaan ryhmä joka koostui muutamaa vähän vanhempaa johtajaa lukuunottamatta lähinnä lapsisotilaista.
Nämä äidin mukaan 10-16v pojat eivät noudattaneet mitään sivistyneitä käytöstapoja ja olivat mieleltään äidin mielestä kuin pahaisten kakaroiden ja järkensä menettäneiden aikuisten säälimättömien miesten sekoitus.

Äiti valkoisena kauniina naisena joutui välittömästi sotilaiden silmätikuksi. Äiti kertoi, kuinka uhka raiskatuksi joutumisesta leijui ilmassa.
Leirin iäkäs mies lääkäri, mustaihoinen vanhempi sairaanhoitaja ja äiti suunnitteli ensimmäisenä iltana pakoa. Ilman autoa siitä tuli mahdoton ajatuskin. Eipä äiti olisi edes ehtinyt paeta kun nuo sotilaat tulivat illan tullen heidän mökkiinsä ja raahasivat äidin mukaansa isompaan majaan jossa useimmat teinipojat olivat juovuksissa juodessaan hoidoissa käytettäviä vahvoja alkoholituotteita.

Se kuinka hämmästyttävän yksityiskohtaisesti äiti osasi jälkikäteen päiväkirjaansa seuraavista 12 päivien kokemuksistaan, oli äidille jälikikäteen kenties jonkinlaista terapiaa pitääkseen mielensä terveenä.
Kaikki tästä edespäin, oli niin hurjaa tekstiä luettavakseni, että se tempaisi minut ikään kuin äidin asemaan ja koin vahvasti olevani kuin itse olisin äitinä kokenut kaiken sen, mitä nuo raakalaiset raiskaajat äidilleni tekivät!
Kaksi viikkoa nöyryyttävää seksiorjan asemaa kokeneena, äiti kertoi tuntojaan ja kaikkea kokemaansa niin, että koin vahvaa myötähäpeää kaikesta siitä häntä alistavasta ja alentavasta kohtelusta.

Äiti otti kaikki kauheudet yllättävän tyynesti kaiken vastaan kun ei muutakaan voinut, eikä hän onneksi traumatisoitunut kokemuksesta, josta joku muu heikompi nainen ei selväjärkisenä olisi selvinnyt.
Lopulta kun sotilaat jatkoivat matkaansa, ei äiti kertonut koskaan muille mitä oli joutunut kokemaan. Tämä leirin lääkäri oli aavistellut kyllä äidin joutuneen raiskatuksi mutta äiti kieltäytyi myöntämästä tällaista tapahtuneen.
Äiti huomasi pian olevansa raskaana ja pyysi sen takia leiriltä kotiuttamista. Ennen kotiin paluuta, äiti teetti isossa kaupungissa itselleen abortin. Se oli hänelle kova paikka.

Täysin mielensä arpia ei äiti tuosta tietenkään selvinnyt. Eteenpäin päiväkirjoja lukiessani ettö jo isäni kanssa seurustellessaan, oli äidillä salasuhde mieheen jonka kanssa äitini harrasti sadomasokistista seksiä!
Tämä tieto yllätti minut todenteolla!

Äidin kokema jäi mielikuviini joista en ole vieläkään päässyt irti. Häpeän itseäni, että nuo mielikuvat osin kiihoittavat minua vaikka ei missään nimessä pitäisi!! Tämän synnikseni tässä nyt tunnustan, vaikka äitini oli joutunut kokemaan jotain noin nöyryyttävää ja tuomittavan kamalaa.
Olisi ehkä pitänyt jättää äidin henkilökohtaiset ja salaiset päiväkirjat lukematta!!

9

4356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huh!! Äidilläsi on ollut tuossa melkoinen kokemus ja salaisuus josta ei kykene kenellekään kertomaan.
      Sankariäiti todellakin!!

      • Anonyymi

        Hän ei tiedä sitä että olen lukenut päiväkirjansa. Pääsisinpä lukemaan ne uudestaan kun lukemisesta on jo paljon aikaa.
        Mutta on tämä ollut äidilleni melkoinen koettelemus tosiaan.


    • Ai kauheaa!
      Anteeksi kun kysyn mutta joka päiväkö nämä kaikki 60-70 äitiäsi...? On siinä ollut kokemista ja tekemistä luoja sentään!!

      • Sattumoisin löysin sinut sinut palstalta. Juttelin aikaisemmin kanssasi. Ehkä käytin silloin nikkiä cobre. Muistaakseni keskustelunaihe oli, että harkitsit ryhtymään saunomaan poikasi kanssa erikseen.

        Vetosin monenkin siskon kokemukseen, että niin ei kannattaisi tehdä, koska se helposti johtaa myös siihen, että avoimet puhevälit seksiasiasioissa menevät poikki, eikä niitä enää helposti palauteta, jos ollenkaan.

        Jos vierailet vielä palstalla, olisin kovin kiitollinen, jos kertoilisit, kuinka teillä nykyisin sujuu. Avoin ja luonnollisen suhtautumisesi nimittäin teki minuun arvostavan vaikutuksen sinua kohtaan.

        x x x x

        En muista, kerroinko sinulle toisesta parista, joka oli samaan aikaan syntynyt seurakuntanuorissa kuin mekin vaimoni kanssa. Vierailimme toistemme luona ja saunoimme yhdessä hyvin periaatteellisessa avoimuuden hengessä, ja suunnittelimme myös tulevaisuutta.

        Samaan aikaan meille molemmille syntyi poika, joten yhdessä ajattelimme, että luonteva seksuaalikasvatus, jota itse emme olleet koskaan saaneet, on ilman muuta tuleva poikiemme osaksi. Vaimoni kanssa toteutimme unelmaamme.

        Mutta kun pojat olivat jo varttuneet, satuin jäämään ystävärouvan kanssa saunaan viimeisiksi. Hän kertoi ujostellen ja häpeillen, kuinka oli aina odottanut, että poika kasvaa niin suureksi, että voi ymmärtää. Oli lopulta jo kasvanut niin, ettei kehdannut esittää tietoja, koska ei tiennyt, minkä verran poika ennestään tietää.

        Hän ei ollut saanut kerrotuksi yhtään mitään. Lohduttelin häntä, että nykyään saa kaikkialta niin paljon tietoa, että vakavaa ei ole tapahtunut. En kuitenkaan tohtinut mainita, että KESKUSTELUVÄLIT olivat lopullisesti poikki. Vasta sitten tajusin, että eihän poikakaan enää ollut ollut yhdessä saunassa.

        Eikä rouva ollut mitenkään ujo, kyllä hän useinkin saunassa hyväili vittunsa nätisti aivan orgasmiin asti, ja kuivauspuolellakin kuivasi huolellisesti, pitkään ja moneen kertaan minuun päin kääntyen, kun olin kiitellyt häntä kauniista onanoinnista.

        Eikä hän millään tavoin estellyt tai moittinut nuorempaa tytärtään, joka availi vittuaan ja liikutteli syvällä emättimessään sormeaan.


      • Ai niin, nämä unohtuivat. 🌹👀


    • Anonyymi

      Onko opettaja rouvalla vertaiskokemusta tällaisista joukkopanoista? Oppilaita...!?

      • Anonyymi

        Juu niuvanniemen suljetulla löytyy kokemusta kera speden buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu niuvanniemen suljetulla löytyy kokemusta kera speden buaahaa

        Juu niuvanniemen suljetulla löytyy kokemusta kera speden. Tuon kerroit ihan itsestäsi.


    • Olet kuitenkin aiheellisesti ylpeä sankariäidistäsi, vaikka sen paljastamalla joutuisit kertomaan tietäväsi. 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe