Eränkävijät 2023

Anonyymi-ap

Kenelle tuo ohjelma nykyään tehdään? Ei ainakaan metsästäjille ja eränkävijöille. Todennäköisesti vihreille ja muille vastaaville ituhipeille. Ohjelman taso laskee vuosi vuodelta. Oikeita metsästäjiä ei enää ole, vaan kaikki luokattomia amatöörejä Manua lukuunottamatta joka ansaitsisi ihan oman ohjelmansa.
Kala pätkät nyt ei ole koskaan kiinnostanut muutenkaan, mutta siitä plussaa ja ilmeisesti palaute tuottanut tulosta, että kalastetaan vain se mikä syödään ja huuto ja mekastus sekä kalojen tyhjänpäiväinen pyydä ja päästä rääkkääminen on ainakin vähentynyt.

Metsästys pätkät on lähinnä jotain anteeksi pyytelyä siitä että ylipäätään metsästetään. Minä en pyydä harrastustani keneltäkään anteeksi ja metsään lähdetään aina saalis mielessä ei vaan kävelemään. Tyhjän kävelyyn, kun ei tarvita haulikkoa ja kivääriä.
Suomessa on 300 000 metsästäjää ja ammattitason harrastajaa minkä kanssa kuvausryhmä pääisisi varmasti tilanteisiin. Nyt onnettomat amatöörit istuvat jossain ei missään odottamassa sitä yhtä ja ainoaa kyyhkyä jota sitten lopulta ammutaan kauas, vaikka on ensin hoettu että "ei sitten ammuta yksittäisiä vaan odotetaan parvea".
Yksi hiipii "metson haukulle" valkoisissa kiiltonahka saappaissa tai mitkä lie korkkarit onkaan jalassa ja toisessa otossa saappaat onkin yllättäen vaihtuneet tummiin. Lopulta toinen ampuu maassa juoksevan pyyn raanoihin ja sitten onnitellaan koiraa komeasta haukusta. Ei luoja!

Olen vahvasti sitä mieltä, että ohjelman perus tarkoitus nykyään on vain metsästäjien toiminnan ala-arviointi ja sellaisen julkisuuskuvan tuominen, että he ei todella edes tiedä mitä tekevät tai eivät edes osaa.
Ja tämä kuusamon blondikin joku paikallinen vihreä joten ohjelman alasajaminen ja syyt miksi näin alkaa olemaan harvinaisen selviä.
Verrataanpa Ruotsalaisiin tai Norjalaisiin metsästysohjelmiin mitkä todella tehdään metsästäjille. Metsästäjät tietävät mitä tekevät, ampumatilanteet näytetään lavastamatta aitoina ja saalista tai omaa harrastustaan ei pyydetä katsojilta anteeksi, vaan siitä osataan ottaa ilo irti onnistumisesta.
Tämän eränkävijä räpellyksen joutaa lopettaa ja tilalle aito metsästysohjelma ilman viherideologiaa ja tyhjän lässytystä.

1

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ohjelma on tehty nykyään vain tekemään metsästäjistä pellen tai pikemminkin antamaan sellainen kuva jossa täysin luokattomat amatöörit soheltavat mitä sattuu niin, että näin oikeana metsästäjänä saa silmät hävetä päästä.
      Tuo on tietoinen valinta mikä on nyky vihervasemmistolaisen ideologian tavoitekin eli saattaa niin metsästäjät kuin kaikki vastaavat muutkin naurunalaisiksi ja osaamattomiksi ja näinollen metsästyksen mustamaalaaminen lisää on helpompaa.
      Suomessa on 300 000 metsästäjää joista ohjelmaan on Manua lukuunottamatta valittu se tyhjän kävelijöiden sakki joille ei asetta tohtisi edes luovuttaakaan.
      Hauska sinällään, että Youtubeen tekee tavan metsästäjät yhtenään sata kertaa tasokkaampia videoita joissa korostuu osaaminen ja riistan tuntemuksen ammattimainen osaaminen.
      Nyky Eränkävijät sarjalle annan 0 arvosanan asteikossa 1-5.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9373
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2770
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1578
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1366
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe