Uskotko avaruuselämään vai vain tunnistamattomiin ilmailmiöihin?

Anonyymi-ap

Julkaistu alunperin yhdessä Facen UFO-ryhmässä:

1/2
"Tässä ryhmässä on kahdenlaisia ihmisiä. Osa on kiinnostunut lähinnä ufoilmiöistä, osa taas avaruuselämästä ja jopa kohdannut maan ulkopuolisia. Kaikkien havainnot tai tietoisuuden taso/ajatusmaailma sekä ymmärryksen taso ei mene samalla tasolla. Monilla on paljon esim. alitajuisia pelkoja vielä selvitettävänä/purettavana, ennen kuin voi astua valoilmiöistä seuraavalle tasolle, eli miettimään niiden kuskeja, sekä mahdollisesti jopa tapaamaan avaruusporukoita. Osalle tulee niin sanotusti paskat housuun jo lentävistä valoistakin, kaikki ei ole valmiita edes niitä näkemään.

Jokainen menee omalla tasollaan ja se on ok, eikä se tarkoita, että joku olisi toista parempi, mutta ymmärryksessä on eri tasoja. Kun ymmärtää taustalla olevan salailun, niin on helpompi ymmärtää myös avaruusporukoita. Kannattaa tustua esim. ufotutkija Steven Greerin juttuihin.

Tässäkin ryhmässä on useita suomalaisia ns. kontaktihenkilöitä, eli ihmisiä jotka ovat avaruusporukkaa tavanneet, Suomessa heitä on ainakin satoja, ellei jopa tuhansia. Ilmiö on todellinen, vaikkakin harvat näitä kokevat ja sillekin on syynsä, koska Maapallo käy vielä kehittymisvaihettaan galaktiseksi planeetaksi. Paljon on kuitenkin tapahtunut ihan esim. viimeisenä kolmena vuotena, USA:n kongressin tasolla on jo myönnetty, että valtion jaostoilla on hallussa aluksia sekä niistä on löydetty maan ulkopuolista biologista elämää. Miksi asia myönnettiin vasta nyt? Koska on vähän pakko jo, ihmiskunnan herääminen on ollut kiihtyvää ja parempi on myöntää asia ja jutella siitä edes hieman avoimesti kuin kertoa sen, että on valehdeltu ihmisille yli 70 vuotta.

Vielä parikymppisenä kun luulin olevani valmis avaruuskontakteihin ja niitä pyysin, niin aika nopeasti otin takapakkia kun ensimmäisiä yhteyksiä starttailtiin... Sanoin, että menkää pois, en ole valmis... vaikka niin kovin luulin olevani valmis. Pelot tulivat kuitenkin pintaan, vaikka yhteyden aloittamiset olivat aika neutraaleita ja he menivät heti pois kun minua alkoi pelottaa.

Silloin oli paljon alitajuisia pelkoja vielä purettavana, mutta nykyään on vähän helpompaa ja yhteydet ovat aktiivisempia. Olen tavannut "heitä" ihan kasvotusten, normaalissa tietoisuuden tilassa (unien yms. lisäksi), mutta alukseen en ole vielä uskaltanut fyysisesti mennä (unien kautta kyllä siirretty niihin jo tietoisuus katselemaan lyhyiksi aikaa). Se (fyysisesti alukseen meneminen) vaatii vielä työstettävää itsessä, koska osa itsestä haluaa vielä uskoa, että kaikki ei olekaan totta. Se on aika iso maailmankuvanmuutos tietää, että avaruuselämää on, sen sijasta että haluaisi uskoa tai uskoisi. Tiedän, että heitä on, mutta aluksessa fyysisesti käynti pelottaa, ainakin vielä toistaiseksi. Odotan seuraavaa face to face keskustelukertaa avaruusystävieni kanssa ja aion nyt paremmin raportoida/kirjoittaa ylös keskustelussa käytyjä asioita. Näitä tyyppejä joita kutsun avaruusviikingeiksi ovat myös nähneet muutamat kaverini jotka ovat olleet tapaamisia todistamassa, yksi tutuistani kirjasi myös keskusteluja puhelimeensa talteen.

Tulevaisuudessa olisi mahtavaa käydä näitä keskusteluja aktiivisesti ja jakaa niitä nettiin, ihan sama uskooko sitten ihmiset niihin vai eivät... informaatio on aina se tärkein näissä, uskoo itse lähteeseen tai ei. Jos informaatiossa on jotain mukaan otettavaa, ja uskaltaa edes hetkeksi itsensä kuunnella viestiä ja sen sisältöä, ilman pelkoa ja ennakko-oletuksia, voi saada jotain itselleen, mutta se vaatii sen ensiaskeleen, niin kuin missä tahansa uusissa asioissa. Ja kyllä, aiheen ympärillä on myös huijareita, ihan kaikkia ei kannata uskoa, mutta kaikkia voi yrittää ymmärtää ja sitten tulkita itse annettavan informaation kautta... se vie toki hieman aikaa ja vaatii tutustumista aiheeseen.

Suurin osa ryhmäläisistä uskoo maan ulkopuoliseen elämään ja siihen, että täällä vieraillaan. Näin on selvinnyt viimeksi tehdyssä kyselyssä. Suurin osa siis luultavasti myös haluaa tietää avaruusporukoista, eikä vaan valoilmiöistä. Montaa tyyppiä myös harmittaa se, että he kokevat ettei täällä voi oikein vapaasti puhua jos aihe ylittää ufo/valopalloaiheen, koska silloin alkaa kritisointi (joka on tietty ok, skeptisyys ei ole kiellettyä), sekä dumaaminen (joka taas ei ole ok, kaikilla on oikeus mielipiteisiin)."

1

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      2/2

      "Ihmisillä on aitoja kokemuksia ja ilmiöitä voi myös kuvata, vaikka olisikin huono kuvauslaitteisto tai olosuhteet jne... Toivon, että tämä ymmärretään. Toivon, että voisitte hieman antaa tilaa meille jotka olemme avaruusporukoita kokeneet (te jotka olette vielä ufoilmiöissä, ettekä vielä ole saavuttaneet ymmärrystä avaruusporukoista) ja koittaa objektiivisesti ymmärtää ja selvittää kokonaiskuvaa, johon kuuluu avaruusporukat, kyllä he ovat todellisia. Yhteys on todellinen, ja totuus ei pala tulessakaan. Gosiakaan ei huvikseen asioista kerro (henkilö jolla oli live ja suora kirjoitusyhteys netin kautta Taygetalaisiin), en usko että kukaan kestäisi tällaisen paineen alla, ellei tietäisi olevansa oikean asian kanssa tekemisissä. Jos tarkoitus olisi saada huijaamalla tai muulla tavalla rahaa, niin Youtubevideoiden teko ja itsensä naurunalaiseksi sekä jopa uhan alle tekeminen ei ole se tapa toimia... paremmin tienaa vaikka raksaduunia tekemällä tai olemalla valelääkäri.
      Toivottavasti pystymme ryhmässä toimimaan ymmäräten toisiamme, yhteisönä. Meillä monilla on kaikenlaisia kokemuksia ja olisi hienoa pysytä tutkimaan yhdessä netissä löytyviä videoita, ilman sen suurempia vastakkainasetteluita. Miettiä itse sisältöä, eikä käydä pintakeskustelua videoiden laadusta!!! Vaan siitä mitä videoilla näkyy! Onko tämä liikaa vaadittu?
      Toivon myös teiltä jotka olette hereillä osallistumista, tiedän se on välillä raskasta kun tulee niskaan dumaamista ja välillä tulee oltua väärässäkin, se on myös ihan ok. Toivon, että voimme toimia paremmin ja eheämmin yhteisönä, toisiamme ymmärtäen. Olemmehan jokainen totuuden etsijöitä, eikö niin? Eikös ole niin, että totuus on se jota haluamme? Eikös ole niin, että totuus on tärkeämpää kuin oikeassa oleminen? Joskus pitää olla väärässä tietääkseen totuuden... Tämä skene ja sen sisäiset asiat ovat todella laajoja, muistakaa katsoa jokaista asiaa omana yksikkönään sekä kun kyseessä on informaatio, voi sitä ristivertailla muiden kontaktihenkilöiden tietoihin. Parasta on tavata muita henkilöitä, ette/emme ole yksin."

      - Vesa Äijälä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11241
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3133
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2984
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1785
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1754
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    9. 85
      1738
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe