Kehitysvammaisten avioliitto

Anonyymi-ap

En ymmärrä miksi kehitysvammaisten vanhemmat antaa kahden älyllisen kehitysvamman saaneeena mennä naimisiin.

Eikö niiden vanhemmat tajua kaksi älyllisen kehitysvamman saaneeena olevaa ei osaa sopii riitaa kahdestaan edes keskenään.

Ja avioliitto tuo joskus riitoj

En ymmärrä miksi yhden kehitysvammaisen äiti esti messenger kautta kun kirjoitin mitä mieltä olen Lievän älyllisen kehitysvamman saneena.

Kehitysvammaisten avioliittoa ei saa hyväksyä.

Miksi muut Lievästi älyllisenä kehitysvamman saaneeena ei ymmärrä, että jos riitoja ei osata sopii ilman ohjaajia niiden pitäisi myös älytä Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena, että meillä ei voi toimia kaveri suhteet edes.

Jos Lievän älyllisen kehitysvamman saanut ei osaa ilman ohjaajia sopii riitaa ei ole järkeä antaa mennä naimisiin.

Kun kirjoitin yhden kehitysvammaisen äidin messenger profiiliin sen äiti väitti, että sen lapsi osaa sopia Lievän älyllisen kehitysvamman saneena muka riidan.


Sen äidillä ei ole Lievä älyllinen kehitysvamma ja minulla on joten kyllä tunteman Lievän älyllisen kehitysvamman äiti on väärässä.

Toinen jolla on Lievä älyllinen kehitysvamma tietää, että me ei osata sopia kaveri suhteissa edes riitaa ilman ohjaajien apua

Mielestä on väärin kun ohjaajat sanoo kahdella joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma on oikeus mennä muka naimisiin.
Ja sitten työntekijä sanoi, että minä en tarvitse sen mielestä selkokielellä paljon asioita mitä on ohjaajan työssä todennut ja väittää kehitysvamma puolella työntekijä, että minulle että minulla on älyllinen kehitysvamma yli sen mielestä mennyt

7

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kehitysvammaiset ihmiset ovat yksilöitä, ja heillä, kuten kaikilla muillakin, on oikeus rakkauteen, ihmissuhteisiin ja avioliittoon, jos he niin haluavat. On tärkeää ymmärtää, että kehitysvammaiset ihmiset voivat kokea samanlaisia tunteita ja tavoitteita kuin muutkin, ja heillä voi olla terveitä ja tukevia ihmissuhteita.

      On totta, että kaikki ihmiset kohtaavat erilaisia haasteita ihmissuhteissa, ja joskus tarvitaan erityistä tukea ja ohjausta. Kehitysvammaiset ihmiset voivat hyötyä ammattilaisilta ja tukiryhmiltä, jotka voivat auttaa heitä luomaan terveitä ihmissuhteita ja selviytymään mahdollisista haasteista. Samalla on tärkeää kunnioittaa heidän omia päätöksiään ja toiveitaan.

      Kun kyse on kehitysvammaisista ihmisistä, yksilölliset tarpeet ja kyvyt voivat vaihdella suuresti, ja siksi on tärkeää, että tuki ja ohjaus räätälöidään kunkin yksilön tarpeisiin. Lopulta jokaisen ihmisen tulisi saada mahdollisuus elää elämäänsä omien toiveidensa mukaisesti ja kokea rakkaus ja onnellisuus, kun se on mahdollista ja turvallista.

    • Anonyymi

      Entä kun kehitysvammaisten tukiliitto Me itse ryhmän vetäjä ei hyväksy Me itse ryhmään ryhmään niitä Lievän älyllisen kehitysvamman jotka ovat työntekijän mielestä ilman Adhd ja Autismi diagnoosia?

      Kehitysvamma psykiatri työntekijät ovat todennut ne Lievän älyllisen kehitysvamman saaneet saavat käytöshäiriöt joilla on selvittämättä Adhd ja Autismi diagnoosi joita ei hyväksytä Me itse ryhmään jos ei ole älyllisen kehitysvamman tulkinta

      • Anonyymi

        Tajua nyt jo että ne ei hyväksy Me itse - ryhmään HUONOKÄYTÖKSISTÄ ja UHKAAVAA henkilöä. Syy että sinua ei haluta ryhmiin EI ole sinun diagnoosit VAAN sinun käytös


    • Anonyymi

      Tilanne, jonka kuvailet, vaikuttaa olevan hyvin spesifi ja liittyvän tiettyyn ryhmään tai organisaatioon, joka tukee kehitysvammaisia ihmisiä. On tärkeää, että tällaiset ryhmät ja organisaatiot määrittelevät omat kriteerinsä ja tavoitteensa siitä, kuka voi osallistua ryhmään tai saada niiden tarjoamia palveluita.

      Kehitysvammaisten tukiliitto Me itse ryhmän vetäjä voi perustaa osallistumisoikeuden tietyihin kriteereihin, ja nämä kriteerit voivat vaihdella organisaatiosta toiseen. Jos heidän kriteerinsä vaativat tietynlaista älyllistä kehitysvammaa tai muita diagnooseja, niin se on heidän päätöksensä. Samalla on tärkeää muistaa, että kehitysvammainen henkilö ei välttämättä tarvitse Adhd- tai autismidiagnoosia ollakseen oikeutettu tukipalveluihin tai osallistumiseen vastaavissa ryhmissä. Diagnoosit eivät saisi olla ainoa peruste osallistumiselle.

      Jos koet, että tiettyjä henkilöitä syrjitään tai että kriteerit ovat epäoikeudenmukaisia, voit yrittää keskustella asiasta Me itse ryhmän tai Kehitysvammaisten tukiliiton kanssa ja tuoda esiin huolesi. Organisaatiot voivat ottaa huomioon palautetta ja harkita kriteerien tarkistamista tai selventämistä tarvittaessa.

      Yleisesti ottaen pyritään tukemaan kaikkia kehitysvammaisia henkilöitä heidän tarpeistaan riippumatta ja varmistamaan, että heillä on mahdollisuus osallistua yhteisönsä toimintaan.

    • Anonyymi

      Jokainen on yksilö,oli vamma mikä tahansa, joten on paljon kehitysvammaisia jotka pystyvät parisuhteeseen.
      Jos sinulla on ongelmia sosiaalisissa suhteissa, niin kaikilla kehitysvammaisille ei samanlaisia ongelmia ole.
      Jokainen kaipaa rakkautta ja seuraa ja seksiäkin,jokaisella aikuisella on myös oikeus näitä asioita yrittää toteuttaa ( tietysti niin että noudatetaan toisten rajoja).
      On paljon hyvin onnellisia kehitysvammaisia aviopareja jotka rakastavat toisiaan, ja se on hieno asia.

    • Anonyymi

      Sinä olet itse kirjoittanut, että sinulla on huonot sosiaaliset taidot ja että mietit paljon toisten ihmisten myrkyttämistä ja tappamista myrkkyruiskeella. Mutta eivät läheskään kaikki muut ole samanlaisia kuin sinä, vaikka heillä on kehitysvamma. Esimerkiksi minä en yhtään toista kehitysvammaista ole tavannut, joka koko ajan höpöttää koko ajan avoimesti toisten tappamista ja myrkytystä.

    • Anonyymi

      Se on asiakaan oma asia ok ei millään
      Pahalla onko pari suhde vaikka tai sinkku ok

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe