Karhun metästykset loppuu.

Anonyymi-ap

Korkein hallinto-oikeus antoi tuomion.
Taitaa loppua muittenkin isojen petojen susien ainakin.

19

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vain teidän vastustajien toiveunissa.

    • Anonyymi

      TAISTELU ON VASTA ALKAMASSA.
      Juridiikan kansallisella sekä EU tasolla hyvin hallitseva luutnantti, ammattiriistanhoitaja/metsästäjä, metsätaloudenharjoittaja sekä PS-POLIITIKKO ARNO WESTERHOLM on luvannut tekevänsä kaikkensa, että neljän vuoden kuluttua metsästys,- riistanhoito- ja metsäpolitiikka vastaa mahdollisimman hyvin hänen kirjoittamansa METSÄSTYSKIRJAN lainsäädännöllisiä muutostarve-esityksiä. Westerholmilla on suora neuvotteluyhteys muun muassa Maa- ja metsätalousministerin kanssa.
      Vihervasemmistolaiset, vaaleissa vaihtumattomat virkamiehet yrittävät estää lainsäädännölliset muutokset. Sama pätee viherpolititisoituneisiin organisaatioihin kuten Riistakeskukseen, Luonnonvarakeskukseen, ELY-keskuksiin yms.
      Westerholmilla oheisella palstalla ja Perussuomalaisen puolueen blogisivustolla uusi ennen KHO: n päätösten julkaisua (lauantaina 28.10) kirjoitettu kirjoitus ”suomalainen poikkeuslupapolitiikka ei toimi”. Kirjoitus osui sopivaan saumaan, sillä seuraavana maanantaina KHO ja Riistakeskus käytännössä osoittivat Westerholmin aikaisemmin esittämät arviot tilanteen kehittymisestä jälleen kerran oikeiksi sekä kaukaa ennalta arvioiduksi.
      Lukekaa ja mainostakaa kyseistä blogikirjoitusta sekä METSÄSTYSKIRJAA!
      Ratkaisun hetket ovat käsillä!!

      • Anonyymi

        Oikea homma👍 Korruptoitunut viherideologisti toiminta on saatava riista asioista pois. "Sota" vastustajia vastaan on alettava heti.


    • Anonyymi

      Mikä on metsästäjäliiton rooli vai onko sillä roolia ollenkaan. Missään metsästykseen liittyvässä asiassa?

      • Anonyymi

        Metsästäjäliitto esittää olevansa ”kaikkien metsästäjien vapaaehtoisuuteen perustuva etujärjestö”. Totuus on toinen. Metsästäjäliitto ei omaa halukkuutta/rohkeutta todelliseen ”edunvalvontaan”. Yli puolet suomalaisista metsästäjistä eivät halua kuulua kyseiseen järjestöön ja moni siihen kuuluva on oman metsästysseuransa kanssa liiton pakkojäsen.
        Metsästäjäliitto on hyvin pitkälti viherpolitisoitunut ja toimii vihreiden tyyliin monella mandaatilla. Liiton puheenjohtaja on myös korkeassa asemassa valtiollisessa Metsähallituksessa.
        Metsästäjäliitto on häikäilemättömän moraaliton. Tuomitsi törkeästi susien luvattomaan kaatoon osallistuneet metsästäjät vaikka liiton henkilöstö tietää, että kyseiseen toimeen osallistuivat kunnialliset kansalaiset pakon sanelemana muun muassa turvatakseen läheisensä ja koiransa. Todelliset rikolliset ovat kyseisen lain aikanaan säätäneet poliitikot. Suurpedon tappamisen kuuluminen törkeän metsästysrikoksen piiriin on täysin viherideologisperusteista. Metsästäjäliitto tekee myös yhteistyötä radikaalin BirdLife-Suomen kanssa, joka yksi pääsyyllisistä vahinkolintujen järjettömiin rauhoitusaikoihin. Kyseinen järjestö sabotoi myös muun muassa variksille riistanhoidon kannalta välttämättömät kevätaikaista pyyntiä ennen pesintää koskevat poikkeusluvat.
        Metsästäjäliitto on viherpolitisoituneen Riistakeskuksen vasalli ja tähän perustuu PS-poliitikko Arno Westerholmin nimeämä kolminaispolitiikka jolla pyritään saamaan metsästäjät Riistakeskuksen kontrolliin ja rajoittamaan heidän sananvapauttaan. Aiheesta luettavaa METSÄSTYSKIRJASSA:
        -VIHERPOLITISOITUNEET ORGANISAATIOT LUKU NRO:4
        -SUOMALAINEN POIKKEUSLUPAPOLITIIKKA EI TOIMI LUKU NRO:7
        -SUURPETOJEN POISTAMINEN TÖRKEÄN METSÄSTYSRIKOKSEN TUNNUSMERKISTÖSTÄ LUKU NRO:11
        -KOLMINAISPOLITIIKKA LUKU NRO:14 VALKOHÄNTÄPEURA, LUVUN LOPPUOSIO.
        Kannustakaa kaikkia tuntemianne henkilöitä eroamaan Metsästäjäliitosta!


    • Anonyymi

      Tässäkin näkyy vihervasemmiston onnistunut soluttautuminen oikeuslaitokseen.

      • Anonyymi

        Länsimainen käsitys oikeuslaitoksesta, laeista ja asetuksista on heitetty metsästysasioissa romukoppaan kerran poliittinen ideologia ajaa näissä ohi kaiken muun. Meno siis on täysin samanlaista kun isä haki 1970 luvulla mökkiin rakennuslupaa. Kunnassa kysyivät ensin mitä puoluetta äänestät ja lupa heltiää vaan sillä perusteella. Isällä mukana ollut poliisi vain osasi lukea lakia kuntaan, että poliittinen puoli ei voi olla luvan saannin peruste.
        Nyt sama käytäntö on saastuttanut metsästyksen.
        Oikeusvaltio periaate ei näin toimi.
        Meillä on jo päätetty lopettaa kokonaan Srva toiminta ja kaikki vastaava virka-apu. Samaa puhuvat muissakin rhy.ssä.
        Sota ideologisia marginaali ryhmiä vastaan on aloitettu.


    • Anonyymi

      Lainsäädäntö asettaa nyt rajoja, ei voi mittää.
      Syy, miksi nuo pedot(susi, ilves) on ylirunsastuneet, on tarjolla oleva ruoka.
      Ja se ruoka on tässä tapauksessa amerikan lahja suomalaisille.
      Valkohäntäpeuran kanta Suomessa on aivan tolkuttoman suuri ja kuinka ollakaan, susitihentymät osuvat yksi yhteen peura-alueen kanssa.
      Peurat nyt vaan tulee vähentää minimiin tai pois tyystin, samalla putsataan petojen yltäkylläinen ruokapöytä ja kannat hupenee luontaisesti, ehkä n. 5:n vuoden viiveellä.
      Suomalainen metsäpeurakanta ei ylläpidä kummoistakaan petokantaa.

      • Anonyymi

        Oikeuslaitos ei johda maatamme. Viitaten PS-Poliitikko A Westerholmin Metsästyskirjaan: oikeuslaitos soveltaa lainsäädäntöä kulloiseenkin tapaukseen. Jos lainsäädäntö ja viranomaisratkaisut ovat systemaattisesti hallituksen ajaman politiikan vastaisia, lainsäädäntöä on muutettava. Eduskunnan, eli käytännössä enemmistöhallituksen tärkein tehtävä on lainsäädäntö. Jos hallitus omaa vahvan tahtotilan, se saa kaikki muutoksensa lakiin, oli opposotio/valiokunnat mitä mieltä tahansa. Ainoastaan perustuslain muuttaminen vaatii 5/6 enemmistön. Käytännössä muut lait saadaan virallisiksi määräenemmistöllä.
        SARJASSA JÄRKYTTÄVIÄ TOTEAMUKSIS VAPAASTI SITEERATEN, SANNA MARIN:”emme voi tehdä kyseistä asiaa koska lainsäädäntö ei puolla”= Oikearatkaisu olisi ollut lainsäädännöllinen muutos, mutta jos tahtotilaa ei löydy…?


      • Anonyymi

        Montakos valkohäntää lähes sadastatuhannesta vuosikaadosta te viherideologistit teette?
        Susikanta kasvaa, kun viherideologia on pesiytynyt kaikkialle. Samaa ei onneksi tapahdu muissa sivistyneissä pohjoismaissa kuten Ruotsissa ja Norjassakaan. Nyt pitää ensin saada nuo ideologistit putsattua kokonaan riista-asioita päättävistä tahoista ja sitten aloitettava kannanhoidollinen suden metsästys.


    • Anonyymi

      Asia on tasan tarkkaan näin, että voihan ne poliitikot päättää lopettaa karhun ja muiden petojen metsästyksen, vaan kun metsästäjät eivät lopeta, niin poliitikkojen päätöksille on yks'hailee.

      • Anonyymi

        Totuus on se, jos suurpetokannat kasvatetaan ideologian varjolla niin, että se haittaa jo merkittävissä määrin karjan yms tuotantoeläinten kasvatusta tulee oma laki ennemmin tai myöhemmin voimaan. Sitten kerätään kolehtia niille jotka tätä tekee oikeuden uhallakin. Suomalaista elinkeinotoimintaa ei tuhota pskaturkkien takia se on varma.


    • Anonyymi

      Karhuja on paikoin paljon, ja niitä pitäisi saada metsästää jottei niiden ihmispelko katoaisi ja vaaratilanteet lisääntyisi. Sitten se on myöhäistä kun karhu hyökkää ihmisen kimppuun jopa tappaakseen. Jo nyt niitä pihapiireissäkin liikkuu.

    • Anonyymi

      Niin jotta ne 'isokenkäsetkö' alkaa rajoittaa metsästystä petoeläinten kohdalla..

      Se on varsinaista toiveajatteluva..

      Meinaan kun Kuhmoon aikoinaan saapasteli nimismies ja uhosi, että hän sitä lopettaa hirventapot ja pontikankeiton, niin ukonturilaat sanoivat, jotta saathan sinä toki sen lopettaa, mutta met emme lopeta..

      Niin että monenlaista toiveajatteluva moninaisissa asioissa sano..

    • Anonyymi

      ✌️!!

    • Anonyymi

      Tulee jatkumaan.

    • Anonyymi

      No johan se susimetsästys tyssäsi taas yhen kerran luonnonsuojelijain valituksiin, vaikka Ursula von Leyen sitä suositteli, jotta harventamaan populaatiota.

    • Anonyymi

      Kyllä oli aikakin.Kouluttakaa metsästysseurojen jäsenet metsästämään.

      • Anonyymi

        Mitä kenenkään metsästykset teille vastustajille kuuluu? Pysy edelleenkin siellä omassa vastustajat palstallasi itkemässä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2472
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2277
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      73
      1102
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe