Nettikauppa huijarin ovelle itse?

Anonyymi-ap

Moi,

Kysymys niille jotka ovat tulleet huijatuksi kun olette ostaneet jotain esim. Huutonet tai tori. Fi palvelun kautta.
Kun olette rikosilmoituksen tehneet ja siitä ei ole mitään hyötyä ollut, niin oletteko kukaan ite menneyt huijarin ovelle vaatimaan rahojanne takaisin?
Itse olen ajatellut tekeväni juuri niin ja dokumentoin koko homma videolle ja laitan vaikka youtubeen. Nykyään somea pitäisi enemmän käyttää näissä asioissa ja tuoda huijarit esille.
Itse menetin 310e huutonet ostoksessa miehelle suonenjoelta. ja tein rikosilmoituksen, mutta poliisi itsekkin sanoi, että minun ei kannata odottaa rahojani takaisin, eli toisin sanottuna minun pitäisi vaan hyväksyä että rahani menetin ja itse tekijällelle tuskin tulee mitään, kun on niin "pieni summa" joo tosi pieni itselleni, Siis ei todellakaan ole.!!
Homma näyttää olevan niin, että näille huijareille ei koskaan tule mitään näistä huijauksista, joka on kyllä todella naurettavaa.
Tässäkin tapauksessa homma on 100% ja todisteet on, että rikos on tapahtunut mutta silti mitään ei tule tapahtumaan rikolliselle.
Minua varoittanut poliisi ja lähipiirini, että ei kannata mennä Itse koska siitä voi tulla minulle ongelmia, siis MINULLE rikoksen uhrille voi tulla jotain, vain siitä että Menen ovelta vaatimaan MINUN rahojani takaisin!!!!!
Kertokaa omia kokemuksia huijauksista ja oletteko saaneet rahojanne takaisin tai tosiaan menneet tapaamaan itse rikollista?
Minua ei siis pelota seuraukset tästä itselleni, minä en voi antaa vaan asian olla, että joku minun rahani otti ilman minkäänlaista omatuntoa ja selviää siitä ilman seurauksia.

6

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta että poliisi ei saa aikaiseksi mitään ja ihmettelen ettei heti suljeta näiden rötöstelijöiden pankkitileja rahojen palauttamiseksi. Toinen asia joka vähentäisi näitä huijauksia olisi että kaikki pankit sulkisi näiden tilit niin pitkäksi aikaa että rikos selvitetty. Itsääni huijasi marketplace mies joka lopetti yhteydenpidon kun sai rahat. En tilaa enään mitään etukäteen maksaen.

      • Anonyymi

        " Toinen asia joka vähentäisi näitä huijauksia olisi että kaikki pankit sulkisi näiden tilit niin pitkäksi aikaa että rikos selvitetty."

        Hieno ajatus. Pääsisin vihdoin kiusaamaan exää oikein kunnolla. Ei hän mitään petoksia ole tehnyt, mutta kyllä se akkaa harmittaisi, kun herättäisin epäilyn moisesta, ja akka joutuisi myymään persettään käteisellä saadakseen ruokarahat tilin ollessa kiinni.


      • Anonyymi

        Noin se pitäisi mennä joo. Itsekkään en osta mitään enään muutakuin Noudolla tai huutonetistä, jos ostan käytän huuto turva palvelua käyttäviä Myyjiä Ainoastaan.
        Niin ja mobile pay mahdollisuus pitäisi myös ottaa rikollisen pois käytöstä, itse tein mobile paylle myös ilmoituksen rikollisen numerosta, Mutta tuskin hekään mitään asialle rupeavat tekemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noin se pitäisi mennä joo. Itsekkään en osta mitään enään muutakuin Noudolla tai huutonetistä, jos ostan käytän huuto turva palvelua käyttäviä Myyjiä Ainoastaan.
        Niin ja mobile pay mahdollisuus pitäisi myös ottaa rikollisen pois käytöstä, itse tein mobile paylle myös ilmoituksen rikollisen numerosta, Mutta tuskin hekään mitään asialle rupeavat tekemään.

        En oikein käsittänyt kuinka ajattelit voittavasi siinä mitään jos laitat jonkun youtubeen? vittuillessaan hän voi nostaa syytteen yksityisyyden loukkauksesta syytteen vaikka tietäisi ettei voita mitään. Tässä pätee vanha sanonta tyhmästä päästä kärsii koko roppa. vuosia huutonetissä kauppaa tehneenä en ole euroakaan menettänyt. joku meni siis vikaan


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍑 ­N­­y­­m­­­f­­o­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18096414M

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ketjun aloittajalle: Syyllistyt itse rikokseen ja pääset maksajan osaan.

      Näin toimii oikeusvaltio. Rikollisen oikeudet menevät uhrin oikeuksien edelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe