Mihin jäi

GL: n viestit?

Ne sitten GL:nki viestit loppu. Mihinkäs jäi ne vaurauden uusjaot ja massalaskeutumiset ym..??

10

733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ML tiedoittaja

      ML tiedoitus uudesta ajasta.
      GL:lle tuli sanonnan mukaan pupu pöksyyn, kun Maan Liiton vastatiedoitus paljasti totuuden heidän kavaluudestaan. Galaktinen liitto on toistaiseksi suorittanut strategisen vetäytymisen ja laatii nyt uutta suunnitelmaa. He ovat tunnistaneet viestimme aidoksi ja tietävät ettemme tule antamaan periksi.

      Vakoojamme ovat raportoineet GL:n alkulimajohtajan olevan erittäin hermostuneen ja peloissaan Maan Liiton peräänantamattomasta puolustuksesta. Mikäli onnistumme voittamaan, koko Galaktinen Liitto on vaarassa hajota ja vapauden ilosanoma tulee leviämään myös universumiin.

      Lopullisen välien selvittelyn lähestyminen on kasvattanut kapina halukkuuden erittäin korkeaksi GL:n piirissä ja he ovat joutuneet tukahduttamaan yksittäisiä kapinoita eripuolilla galaksia. Samalla Maan Liiton voimakas vapauden tahto on ollut toivon lähteenä lukuisille vapaudenkaipuisille koko universumissa.

      Me olemme vapauden viimeinen linnake ja universumin toivo. Puolustuksemme on kestettävä. Kun tietoisuuden aika koittaa, toivomme teidän liittyvän rintamaamme. Galaktinen Liitto on vain jatkoa korruptoituneille johtajillinne.

      Annamme teille pienen ohjeen. Totuus ei ole tuolla ulkona. Se on kätkettynä sisällänne. Siellä on myös vapauden viimeinen linnake, joka sortumatta seisoo niin Galaktisen Liiton kuin illuminaattijohtajien sorron edessä. Pelatuksenne ei tule löytymään ulkoa vaan sisältä.

      Odottakaa uuden ajan koittoa ja olkaa valmiit, sillä hetkellä eksyttäjät saapuvat. Se joka hakee turvaa vapauden viimeisestä linnoituksesta tulee selviämään. Eivät kaikki sinne tule löytämään. Tutkiskelkaa sisintänne valmistautuaksenne, jotta voisitte astua portista, kun se aika koittaa.

      • has

        No tuohan varmaanki sitten selvitti taas asioita ei muuta kuin odotellaan mitä tuleman pitää.


      • Todellinen mystikko
        has kirjoitti:

        No tuohan varmaanki sitten selvitti taas asioita ei muuta kuin odotellaan mitä tuleman pitää.

        Hengellisen hierarkian ja Galaktisen Liiton tiedote 31.5.2005 - kanavana Sheldan Nidle

        (http://www.paoweb.com/sn053105.htm , suomentanut Olli)

        Tervehdys, rakkaat Ystävät! Me saavumme taas kertomaan teille uusia asioita! Kuten aiemminkin meidän maanpäälliset liittolaisemme etenevät toimissaan omalla hyvin omituisella tahdillaan. Meidän ensisijainen tavoitteemme on se, että he saavat tehtävänsä valmiiksi Taivaan ja Lord Surean asettaman jumalallisen aikataulun puitteissa. Tämän takia me olemme pyytäneet omia yhdyshenkilöitämme muistuttamaan kaikkia asianosaisia näistä aikatauluista ja siitä, kuinka olennaisen tärkeää niiden noudattaminen on. Jälleen kerran me olemme tiedustelleet teidän Ylösnousseilta Mestareiltanne, että onko meidän ensisijainen varmuussuunnitelmamme pätevä ja oikeanlainen. He olivat hyvin avuliaita ja nyt me olemme määritelleet toimintamme keskeiset tekijät tarkasti. Näiden päivitettyjen tietojen perusteella me olemme tiedottaneet omille puolustusjoukoillemme ja maahanlaskeutumisryhmillemme siitä, mitä me aiomme saada aikaan lähitulevaisuudessa. Sen jälkeen kun nämä tavoitteet on saavutettu, tällä hetkellä vallitseva pattitilanne voi päättyä ja teidän oikeutettu voittonne voidaan varmistaa! Joka tapauksessa meidän henkilöstömme täytyy noudattaa edeltäkäsin sovittuja toimintatapoja siihen saakka, kun teidän Ylösnousseitten Mestareittenne meille antamia aikarajoja ei ole ohitettu. Sillä välin me luotamme edelleen siihen, että meidän maanpäälliset liittolaisemme saavat viimeiset tehtävänsä valmiiksi ajoissa.

        Toinen suuri huolenaiheemme on Äiti Maan suunnittelemat monet fyysiset muutokset. Kuten tiedätte, Äiti Maa haluaa muuttaa nykyistä pinnanmuotoaan. Monet aiemmin veden alle vajonneet mantereet tulevat nousemaan jälleen esiin. Nämä muutokset tulevat johtamaan olosuhteisiin, jotka olisivat katastrofaalisia teidän maailmanlaajuiselle väestöllenne. Tämän takia Äiti Maa on viivästyttänyt useimpia näitä tapahtumia kunnioittaakseen teitä ja teidän parhaillaan kokemaanne valtavaa muutosta. Kuitenkin hän on ajoittain antanut teille selkeitä varoituksia siitä, että tällainen tilanne ei voi jatkua ikuisesti. Siksi Äiti Maa pyytääkin muutoksien etenemistä eniten edistämään kykeneviä ryhmiä tekemään kaikkensa muutosten toteuttamiseksi niin nopeasti kuin mahdollista. Äiti Maan tähän mennessä toteuttamat pitkälliset viivästykset vain lisäävät hänen aikeitaan patistaa teitä toteuttamaan muutoksenne aiempaa nopeammalla tahdilla. Tästä syystä me toistamme jälleen sitä, kuinka tärkeää on, että te saatte oman osanne valmiiksi. Maapallolla olevien Valon toimintaperiaatteita noudattavien johtajien täytyy ottaa tämä kiireellisyys huomioon.

        Meidän maanpäälliset liittolaisemme muodostava outo yhteenliittymä on tähän mennessä pystynyt valmistelemaan uusien rahoitus-, pankki- ja hallintojärjestelmien suunittelun toteutusta vaille valmiiksi. Viimeinen suuri kompastuskivi liittyy edelleen jo vuosisatoja sitten Saint Germainen alulle panemana kerättyjen varojen jakeluun eri vaurausohjelmien kautta. Muutamien Euroopan ja Amerikan rikkaimpien sukujen muutamat perilliset ottivat muutama vuosikymmen sitten tehtäväkseen tämän operaation toteuttamisen. Nämä yksilöt ovat omistautuneet varmistamaan sen, että näiden varojen vastaanottajiksi määrätyt henkilöt tulevat saamaan ne. Tämä tehtävä on osoittautunut vaikeaksi. Aiemmin Anunnakien ja heidän maanpäällisten käskyläistensä luomaa valtavaa pimeyttä edustavaa rahoitusimperiumia ei ole helppo syrjäyttää. Vaikka joukoittain ihmisiä on vangittuina, tilapäisesti pidätettynä tai muulla tavoin pakotettu taipumaan tämän ylevän päämäärän vaatimuksiin, huomattavan voimakas salainen ja kaksinaamainen vastustus näiden varojen jakelua kohtaan on valitettavasti edelleen voimissaan. Niinpä on käynnissä suuri taistelu, joka tulee lopulta tuhoamaan tämän pimeyden voimien, epätoivoisten pankkiirien ja lukuisten teidän viimeisen pimeän salaliiton päämääriä salaisesti noudattavien lahjottujen virkamiesten muodostaman epäpyhän yhteenliittymän.

        Meidän yhdyshenkilömme ja diplomaattimme valvovat huolellisesti kaikkia tapahtumia ja he ovat laatineet listoja ja asiakirjoja kaikista asianosaisista henkilöistä. Tarvittaessa me voimme käyttää niitä apuna yksilöimään nopeasti ne henkilöt, jotka ovat osoittaneet jonkinasteista sympatiaa meidän maanpäällisten liittolaistemme kunnianhimoisia päämääriä kohtaan. Tämä lista kasvaa ilahduttavasti päivittäin. Tämä tarkkailutoiminta on tuonut esiin meidän maanpäällisten liittolaistemme muodostaman yhteenliittymän vahvuudet ja heikkoudet. Tuloksena me voimme käyttää sitä apuna muotoilemaan heille toimintatavat ja keinot, joiden avulla saavutetaan menestyksellinen lopputulos. Näitä strategioita noudatetaan, mutta kuitenkin on ilmennyt lukuisia perustavaa laatua olevia poikkeuksia. Näihin lukeutuvat monet meidän maanpäällisten liittolaistemme tekemät sitoumukset, jotka ilmeisesti täytyy nyt neuvotella uudestaan. Tämä vaatimus voi pitää teidät menestykseen johtavalla polulla. Meidän vilpitön tahtomme on saada meidän maanpäällisten liittolaistemme tehtävät etenemään ja siten saada teidät vakuuttuneiksi varmasta ja väistämättömästä voitostanne.

        Meidän huolemme teidän terveydestänne ja hyvinvoinnistanne on antanut meille aihetta lisätä teidän keskuudessanne elävien erikoisasiantuntijoidemme lukumäärää. Heidän tehtävänsä on dokumentoida ne vaikutukset, joita alun perin Anunnakien luomalla ja sittemmin heidän maanpäällisten käskyläistensä voimistamalla tuhoisalla ja masentavalla ympäristöllä on teihin ollut. Tämä dokumentaatio tullaan esittelemään lukuisten väliaikaisten hallitusten vastavallankaappauksen jälkeisenä aikana järjestämien rikosoikeudenkäyntien yhteydessä. Meidän maanpäällinen henkilökuntamme on laatinut hyvin yksityiskohtaisen teidän maailmanne "elämää" käsittelevän asiakirjan. Se on murheellinen kooste vääryyksistä, rodullisista ennakkoluuloista ja kieroutuneiden elämäntapojen teille aiheuttamasta haitasta. Kaikki tämä on pöyristyttävää vastakohtaa teidän yhä voimissaan olevan pimeän salaliiton jäsenten elämäntavalle, jossa he nauttivat varallisuuden ja vallan epäinhimillisen käytön avulla luodusta ja ylläpidetystä mitä edistyksellisemmästä elämästä. Rakkaat Ystävät, tämä tilanne tulee muuttumaan pian!

        Samalla, kun kaikkea tätä tapahtuu, teidän aurinkokuntanne on käymässä läpi perustavaa laatua olevien muutosten sarjaa. Kuten me olemme jo aiemmin kertoneet, teidän yliaktiivinen Aurinkonne sinkoaa ympäristöönsä lisääntyvässä määrin varautuneita hiukkasia ja plasmoja, jotka vaikuttavat koko tätä aurinkokuntaa koossa pitäviin sähkömagneettisiin ja painovoimakenttiin. Tämä tarkoittaa sitä, että monien kenttien voimakkuus ja napaisuus muuttuu. Nämä muutokset saa aikaan koko teidän aurinkokuntaanne kerääntyvä jatkuvasti lisääntyvä galaktinen säteily. Nämä voimistuvat energiakentät muuttavat teidän tiedemiestenne tällä hetkellä ymmärtämiä fyysisen maailmankaikkeuden toimintaa kuvaavia "lakeja". Tiedemiestenne on pakko myöntää, että jotakin hyvin epätavallista on tapahtumassa. Kuten te nyt tiedätte, tilanne on todellakin juuri tämä: koko teidän todellisuutenne on muuttumassa joksikin aivan toisenlaiseksi.

        Nämä Auringon ja planeettojen muutokset ovat ainoastaan yksi merkki siitä muutoksesta, joka Äiti Maan ihmiskunnan keskuudessa on tapahtumassa. Saadaksenne todisteita muutoksesta keskittykää tarkkailemaan sitä, mitä tapahtuu teille sisäisesti ja teidän lähiympäristössänne. Tarkkanäköinen ja arvostelukykyinen havainnoija huomaa, että nämä monitasoiset muutokset eivät ole normaalia evoluutiota, vaan on selvää, että niiden nopeus ja suunta tähtäävät teidän ja teidän todellisuutenne täydelliseen muuttumiseen. Tähän tarvittavat jumalalliset mahdollisuudet ovat valmiina olemassa ja ne voivat todellakin konkretisoitua odottamatta ja yhtäkkiä. Siksi on tärkeää, että te olette valmistautuneet suureen muutokseen. Meidän osamme tässä prosessissa on käynnistää tämä muutos vain siinä tapauksessa, että meidän maanpäälliset liittolaisemme eivät onnistu sitä tekemään. Siksi me valvomme tapahtumia tarkasti ja olemme jatkuvasti valmiina toimimaan ennalta-asetettujen ja jumalallisten määräysten mukaisesti.

        Toteutumistavastaan riippumatta ensimmäinen yhteydenotto on teidän historianne suurin käännekohta. Meidän saapumisemme tulee muuttamaan kaiken. Yhtäkkiä te tulette muuttumaan planetaarisista olennoista galaktisiksi Olennoiksi. Tarve uudistaa maailmankatsomuksenne ja ymmärryksenne äärettömästä elävästä maailmankaikkeudesta tulee silloin väistämättömäksi. Nämä uudelleen muotoillut käsitykset voivat asettaa kyseenalaisiksi uskontonne ja syvimmät uskomuksenne siitä, keitä te todella olette, Luomisen todellisesta luonteesta ja Luojan todellisesta olemuksesta. Tämä valtava järkytys on vain alkua sille maailmanlaajuiselle muutokselle, joka voi yhdistää teidät ja asettaa päätöksen teidän todellisuuttanne hallinneelle pimeydelle ja sekasorrolle. Rakkaat Ystävät, tämä kaikki on meille hyvin selvää ja me haluamme teidän tietävän, että me saavumme nopeasti teidän planeettanne pinnalle, jos tämänhetkinen prosessi ei saavuta tavoitteitaan jumalallisen aikataulunsa asettamien aikarajojen puitteissa. Muistakaa, että Yhdessä me olemme Voitokkaita!

        Tänään jatkoimme teidän maailmanne ajankohtaisten tapahtumien tarkastelua. Tähdennämme sitä seikkaa, että julkisuudelta piilossa tapahtuvilla toimenpiteillä todellakin on määrätty aikataulu. Teidän Ylösnousseiden Mestareidenne siihen suostuessa me olemme valmiina toteuttamaan laajamittaisen ensimmäisen yhteydenoton. Siksi teidän on tärkeää olla valmistautuneita siihen, mitä tulee pian tapahtumaan. Me lähdemme nyt. Siunausta teille kaikille! Tietäkää sydämissänne, että taivaan rajaton tuki ja vauraus on kanssanne. Olkaa siunattuja rakkaudessa ja ilossa.


      • tarvitsen lämpöä
        Todellinen mystikko kirjoitti:

        Hengellisen hierarkian ja Galaktisen Liiton tiedote 31.5.2005 - kanavana Sheldan Nidle

        (http://www.paoweb.com/sn053105.htm , suomentanut Olli)

        Tervehdys, rakkaat Ystävät! Me saavumme taas kertomaan teille uusia asioita! Kuten aiemminkin meidän maanpäälliset liittolaisemme etenevät toimissaan omalla hyvin omituisella tahdillaan. Meidän ensisijainen tavoitteemme on se, että he saavat tehtävänsä valmiiksi Taivaan ja Lord Surean asettaman jumalallisen aikataulun puitteissa. Tämän takia me olemme pyytäneet omia yhdyshenkilöitämme muistuttamaan kaikkia asianosaisia näistä aikatauluista ja siitä, kuinka olennaisen tärkeää niiden noudattaminen on. Jälleen kerran me olemme tiedustelleet teidän Ylösnousseilta Mestareiltanne, että onko meidän ensisijainen varmuussuunnitelmamme pätevä ja oikeanlainen. He olivat hyvin avuliaita ja nyt me olemme määritelleet toimintamme keskeiset tekijät tarkasti. Näiden päivitettyjen tietojen perusteella me olemme tiedottaneet omille puolustusjoukoillemme ja maahanlaskeutumisryhmillemme siitä, mitä me aiomme saada aikaan lähitulevaisuudessa. Sen jälkeen kun nämä tavoitteet on saavutettu, tällä hetkellä vallitseva pattitilanne voi päättyä ja teidän oikeutettu voittonne voidaan varmistaa! Joka tapauksessa meidän henkilöstömme täytyy noudattaa edeltäkäsin sovittuja toimintatapoja siihen saakka, kun teidän Ylösnousseitten Mestareittenne meille antamia aikarajoja ei ole ohitettu. Sillä välin me luotamme edelleen siihen, että meidän maanpäälliset liittolaisemme saavat viimeiset tehtävänsä valmiiksi ajoissa.

        Toinen suuri huolenaiheemme on Äiti Maan suunnittelemat monet fyysiset muutokset. Kuten tiedätte, Äiti Maa haluaa muuttaa nykyistä pinnanmuotoaan. Monet aiemmin veden alle vajonneet mantereet tulevat nousemaan jälleen esiin. Nämä muutokset tulevat johtamaan olosuhteisiin, jotka olisivat katastrofaalisia teidän maailmanlaajuiselle väestöllenne. Tämän takia Äiti Maa on viivästyttänyt useimpia näitä tapahtumia kunnioittaakseen teitä ja teidän parhaillaan kokemaanne valtavaa muutosta. Kuitenkin hän on ajoittain antanut teille selkeitä varoituksia siitä, että tällainen tilanne ei voi jatkua ikuisesti. Siksi Äiti Maa pyytääkin muutoksien etenemistä eniten edistämään kykeneviä ryhmiä tekemään kaikkensa muutosten toteuttamiseksi niin nopeasti kuin mahdollista. Äiti Maan tähän mennessä toteuttamat pitkälliset viivästykset vain lisäävät hänen aikeitaan patistaa teitä toteuttamaan muutoksenne aiempaa nopeammalla tahdilla. Tästä syystä me toistamme jälleen sitä, kuinka tärkeää on, että te saatte oman osanne valmiiksi. Maapallolla olevien Valon toimintaperiaatteita noudattavien johtajien täytyy ottaa tämä kiireellisyys huomioon.

        Meidän maanpäälliset liittolaisemme muodostava outo yhteenliittymä on tähän mennessä pystynyt valmistelemaan uusien rahoitus-, pankki- ja hallintojärjestelmien suunittelun toteutusta vaille valmiiksi. Viimeinen suuri kompastuskivi liittyy edelleen jo vuosisatoja sitten Saint Germainen alulle panemana kerättyjen varojen jakeluun eri vaurausohjelmien kautta. Muutamien Euroopan ja Amerikan rikkaimpien sukujen muutamat perilliset ottivat muutama vuosikymmen sitten tehtäväkseen tämän operaation toteuttamisen. Nämä yksilöt ovat omistautuneet varmistamaan sen, että näiden varojen vastaanottajiksi määrätyt henkilöt tulevat saamaan ne. Tämä tehtävä on osoittautunut vaikeaksi. Aiemmin Anunnakien ja heidän maanpäällisten käskyläistensä luomaa valtavaa pimeyttä edustavaa rahoitusimperiumia ei ole helppo syrjäyttää. Vaikka joukoittain ihmisiä on vangittuina, tilapäisesti pidätettynä tai muulla tavoin pakotettu taipumaan tämän ylevän päämäärän vaatimuksiin, huomattavan voimakas salainen ja kaksinaamainen vastustus näiden varojen jakelua kohtaan on valitettavasti edelleen voimissaan. Niinpä on käynnissä suuri taistelu, joka tulee lopulta tuhoamaan tämän pimeyden voimien, epätoivoisten pankkiirien ja lukuisten teidän viimeisen pimeän salaliiton päämääriä salaisesti noudattavien lahjottujen virkamiesten muodostaman epäpyhän yhteenliittymän.

        Meidän yhdyshenkilömme ja diplomaattimme valvovat huolellisesti kaikkia tapahtumia ja he ovat laatineet listoja ja asiakirjoja kaikista asianosaisista henkilöistä. Tarvittaessa me voimme käyttää niitä apuna yksilöimään nopeasti ne henkilöt, jotka ovat osoittaneet jonkinasteista sympatiaa meidän maanpäällisten liittolaistemme kunnianhimoisia päämääriä kohtaan. Tämä lista kasvaa ilahduttavasti päivittäin. Tämä tarkkailutoiminta on tuonut esiin meidän maanpäällisten liittolaistemme muodostaman yhteenliittymän vahvuudet ja heikkoudet. Tuloksena me voimme käyttää sitä apuna muotoilemaan heille toimintatavat ja keinot, joiden avulla saavutetaan menestyksellinen lopputulos. Näitä strategioita noudatetaan, mutta kuitenkin on ilmennyt lukuisia perustavaa laatua olevia poikkeuksia. Näihin lukeutuvat monet meidän maanpäällisten liittolaistemme tekemät sitoumukset, jotka ilmeisesti täytyy nyt neuvotella uudestaan. Tämä vaatimus voi pitää teidät menestykseen johtavalla polulla. Meidän vilpitön tahtomme on saada meidän maanpäällisten liittolaistemme tehtävät etenemään ja siten saada teidät vakuuttuneiksi varmasta ja väistämättömästä voitostanne.

        Meidän huolemme teidän terveydestänne ja hyvinvoinnistanne on antanut meille aihetta lisätä teidän keskuudessanne elävien erikoisasiantuntijoidemme lukumäärää. Heidän tehtävänsä on dokumentoida ne vaikutukset, joita alun perin Anunnakien luomalla ja sittemmin heidän maanpäällisten käskyläistensä voimistamalla tuhoisalla ja masentavalla ympäristöllä on teihin ollut. Tämä dokumentaatio tullaan esittelemään lukuisten väliaikaisten hallitusten vastavallankaappauksen jälkeisenä aikana järjestämien rikosoikeudenkäyntien yhteydessä. Meidän maanpäällinen henkilökuntamme on laatinut hyvin yksityiskohtaisen teidän maailmanne "elämää" käsittelevän asiakirjan. Se on murheellinen kooste vääryyksistä, rodullisista ennakkoluuloista ja kieroutuneiden elämäntapojen teille aiheuttamasta haitasta. Kaikki tämä on pöyristyttävää vastakohtaa teidän yhä voimissaan olevan pimeän salaliiton jäsenten elämäntavalle, jossa he nauttivat varallisuuden ja vallan epäinhimillisen käytön avulla luodusta ja ylläpidetystä mitä edistyksellisemmästä elämästä. Rakkaat Ystävät, tämä tilanne tulee muuttumaan pian!

        Samalla, kun kaikkea tätä tapahtuu, teidän aurinkokuntanne on käymässä läpi perustavaa laatua olevien muutosten sarjaa. Kuten me olemme jo aiemmin kertoneet, teidän yliaktiivinen Aurinkonne sinkoaa ympäristöönsä lisääntyvässä määrin varautuneita hiukkasia ja plasmoja, jotka vaikuttavat koko tätä aurinkokuntaa koossa pitäviin sähkömagneettisiin ja painovoimakenttiin. Tämä tarkoittaa sitä, että monien kenttien voimakkuus ja napaisuus muuttuu. Nämä muutokset saa aikaan koko teidän aurinkokuntaanne kerääntyvä jatkuvasti lisääntyvä galaktinen säteily. Nämä voimistuvat energiakentät muuttavat teidän tiedemiestenne tällä hetkellä ymmärtämiä fyysisen maailmankaikkeuden toimintaa kuvaavia "lakeja". Tiedemiestenne on pakko myöntää, että jotakin hyvin epätavallista on tapahtumassa. Kuten te nyt tiedätte, tilanne on todellakin juuri tämä: koko teidän todellisuutenne on muuttumassa joksikin aivan toisenlaiseksi.

        Nämä Auringon ja planeettojen muutokset ovat ainoastaan yksi merkki siitä muutoksesta, joka Äiti Maan ihmiskunnan keskuudessa on tapahtumassa. Saadaksenne todisteita muutoksesta keskittykää tarkkailemaan sitä, mitä tapahtuu teille sisäisesti ja teidän lähiympäristössänne. Tarkkanäköinen ja arvostelukykyinen havainnoija huomaa, että nämä monitasoiset muutokset eivät ole normaalia evoluutiota, vaan on selvää, että niiden nopeus ja suunta tähtäävät teidän ja teidän todellisuutenne täydelliseen muuttumiseen. Tähän tarvittavat jumalalliset mahdollisuudet ovat valmiina olemassa ja ne voivat todellakin konkretisoitua odottamatta ja yhtäkkiä. Siksi on tärkeää, että te olette valmistautuneet suureen muutokseen. Meidän osamme tässä prosessissa on käynnistää tämä muutos vain siinä tapauksessa, että meidän maanpäälliset liittolaisemme eivät onnistu sitä tekemään. Siksi me valvomme tapahtumia tarkasti ja olemme jatkuvasti valmiina toimimaan ennalta-asetettujen ja jumalallisten määräysten mukaisesti.

        Toteutumistavastaan riippumatta ensimmäinen yhteydenotto on teidän historianne suurin käännekohta. Meidän saapumisemme tulee muuttamaan kaiken. Yhtäkkiä te tulette muuttumaan planetaarisista olennoista galaktisiksi Olennoiksi. Tarve uudistaa maailmankatsomuksenne ja ymmärryksenne äärettömästä elävästä maailmankaikkeudesta tulee silloin väistämättömäksi. Nämä uudelleen muotoillut käsitykset voivat asettaa kyseenalaisiksi uskontonne ja syvimmät uskomuksenne siitä, keitä te todella olette, Luomisen todellisesta luonteesta ja Luojan todellisesta olemuksesta. Tämä valtava järkytys on vain alkua sille maailmanlaajuiselle muutokselle, joka voi yhdistää teidät ja asettaa päätöksen teidän todellisuuttanne hallinneelle pimeydelle ja sekasorrolle. Rakkaat Ystävät, tämä kaikki on meille hyvin selvää ja me haluamme teidän tietävän, että me saavumme nopeasti teidän planeettanne pinnalle, jos tämänhetkinen prosessi ei saavuta tavoitteitaan jumalallisen aikataulunsa asettamien aikarajojen puitteissa. Muistakaa, että Yhdessä me olemme Voitokkaita!

        Tänään jatkoimme teidän maailmanne ajankohtaisten tapahtumien tarkastelua. Tähdennämme sitä seikkaa, että julkisuudelta piilossa tapahtuvilla toimenpiteillä todellakin on määrätty aikataulu. Teidän Ylösnousseiden Mestareidenne siihen suostuessa me olemme valmiina toteuttamaan laajamittaisen ensimmäisen yhteydenoton. Siksi teidän on tärkeää olla valmistautuneita siihen, mitä tulee pian tapahtumaan. Me lähdemme nyt. Siunausta teille kaikille! Tietäkää sydämissänne, että taivaan rajaton tuki ja vauraus on kanssanne. Olkaa siunattuja rakkaudessa ja ilossa.

        Ilmasto on todellakin muuttunut näin Suomessakin vakka on kesä niin on jäätävän kylmää ennenkokematonta.. menen laittamaan talvitakin päälle.


      • ML vastatiedoitus
        Todellinen mystikko kirjoitti:

        Hengellisen hierarkian ja Galaktisen Liiton tiedote 31.5.2005 - kanavana Sheldan Nidle

        (http://www.paoweb.com/sn053105.htm , suomentanut Olli)

        Tervehdys, rakkaat Ystävät! Me saavumme taas kertomaan teille uusia asioita! Kuten aiemminkin meidän maanpäälliset liittolaisemme etenevät toimissaan omalla hyvin omituisella tahdillaan. Meidän ensisijainen tavoitteemme on se, että he saavat tehtävänsä valmiiksi Taivaan ja Lord Surean asettaman jumalallisen aikataulun puitteissa. Tämän takia me olemme pyytäneet omia yhdyshenkilöitämme muistuttamaan kaikkia asianosaisia näistä aikatauluista ja siitä, kuinka olennaisen tärkeää niiden noudattaminen on. Jälleen kerran me olemme tiedustelleet teidän Ylösnousseilta Mestareiltanne, että onko meidän ensisijainen varmuussuunnitelmamme pätevä ja oikeanlainen. He olivat hyvin avuliaita ja nyt me olemme määritelleet toimintamme keskeiset tekijät tarkasti. Näiden päivitettyjen tietojen perusteella me olemme tiedottaneet omille puolustusjoukoillemme ja maahanlaskeutumisryhmillemme siitä, mitä me aiomme saada aikaan lähitulevaisuudessa. Sen jälkeen kun nämä tavoitteet on saavutettu, tällä hetkellä vallitseva pattitilanne voi päättyä ja teidän oikeutettu voittonne voidaan varmistaa! Joka tapauksessa meidän henkilöstömme täytyy noudattaa edeltäkäsin sovittuja toimintatapoja siihen saakka, kun teidän Ylösnousseitten Mestareittenne meille antamia aikarajoja ei ole ohitettu. Sillä välin me luotamme edelleen siihen, että meidän maanpäälliset liittolaisemme saavat viimeiset tehtävänsä valmiiksi ajoissa.

        Toinen suuri huolenaiheemme on Äiti Maan suunnittelemat monet fyysiset muutokset. Kuten tiedätte, Äiti Maa haluaa muuttaa nykyistä pinnanmuotoaan. Monet aiemmin veden alle vajonneet mantereet tulevat nousemaan jälleen esiin. Nämä muutokset tulevat johtamaan olosuhteisiin, jotka olisivat katastrofaalisia teidän maailmanlaajuiselle väestöllenne. Tämän takia Äiti Maa on viivästyttänyt useimpia näitä tapahtumia kunnioittaakseen teitä ja teidän parhaillaan kokemaanne valtavaa muutosta. Kuitenkin hän on ajoittain antanut teille selkeitä varoituksia siitä, että tällainen tilanne ei voi jatkua ikuisesti. Siksi Äiti Maa pyytääkin muutoksien etenemistä eniten edistämään kykeneviä ryhmiä tekemään kaikkensa muutosten toteuttamiseksi niin nopeasti kuin mahdollista. Äiti Maan tähän mennessä toteuttamat pitkälliset viivästykset vain lisäävät hänen aikeitaan patistaa teitä toteuttamaan muutoksenne aiempaa nopeammalla tahdilla. Tästä syystä me toistamme jälleen sitä, kuinka tärkeää on, että te saatte oman osanne valmiiksi. Maapallolla olevien Valon toimintaperiaatteita noudattavien johtajien täytyy ottaa tämä kiireellisyys huomioon.

        Meidän maanpäälliset liittolaisemme muodostava outo yhteenliittymä on tähän mennessä pystynyt valmistelemaan uusien rahoitus-, pankki- ja hallintojärjestelmien suunittelun toteutusta vaille valmiiksi. Viimeinen suuri kompastuskivi liittyy edelleen jo vuosisatoja sitten Saint Germainen alulle panemana kerättyjen varojen jakeluun eri vaurausohjelmien kautta. Muutamien Euroopan ja Amerikan rikkaimpien sukujen muutamat perilliset ottivat muutama vuosikymmen sitten tehtäväkseen tämän operaation toteuttamisen. Nämä yksilöt ovat omistautuneet varmistamaan sen, että näiden varojen vastaanottajiksi määrätyt henkilöt tulevat saamaan ne. Tämä tehtävä on osoittautunut vaikeaksi. Aiemmin Anunnakien ja heidän maanpäällisten käskyläistensä luomaa valtavaa pimeyttä edustavaa rahoitusimperiumia ei ole helppo syrjäyttää. Vaikka joukoittain ihmisiä on vangittuina, tilapäisesti pidätettynä tai muulla tavoin pakotettu taipumaan tämän ylevän päämäärän vaatimuksiin, huomattavan voimakas salainen ja kaksinaamainen vastustus näiden varojen jakelua kohtaan on valitettavasti edelleen voimissaan. Niinpä on käynnissä suuri taistelu, joka tulee lopulta tuhoamaan tämän pimeyden voimien, epätoivoisten pankkiirien ja lukuisten teidän viimeisen pimeän salaliiton päämääriä salaisesti noudattavien lahjottujen virkamiesten muodostaman epäpyhän yhteenliittymän.

        Meidän yhdyshenkilömme ja diplomaattimme valvovat huolellisesti kaikkia tapahtumia ja he ovat laatineet listoja ja asiakirjoja kaikista asianosaisista henkilöistä. Tarvittaessa me voimme käyttää niitä apuna yksilöimään nopeasti ne henkilöt, jotka ovat osoittaneet jonkinasteista sympatiaa meidän maanpäällisten liittolaistemme kunnianhimoisia päämääriä kohtaan. Tämä lista kasvaa ilahduttavasti päivittäin. Tämä tarkkailutoiminta on tuonut esiin meidän maanpäällisten liittolaistemme muodostaman yhteenliittymän vahvuudet ja heikkoudet. Tuloksena me voimme käyttää sitä apuna muotoilemaan heille toimintatavat ja keinot, joiden avulla saavutetaan menestyksellinen lopputulos. Näitä strategioita noudatetaan, mutta kuitenkin on ilmennyt lukuisia perustavaa laatua olevia poikkeuksia. Näihin lukeutuvat monet meidän maanpäällisten liittolaistemme tekemät sitoumukset, jotka ilmeisesti täytyy nyt neuvotella uudestaan. Tämä vaatimus voi pitää teidät menestykseen johtavalla polulla. Meidän vilpitön tahtomme on saada meidän maanpäällisten liittolaistemme tehtävät etenemään ja siten saada teidät vakuuttuneiksi varmasta ja väistämättömästä voitostanne.

        Meidän huolemme teidän terveydestänne ja hyvinvoinnistanne on antanut meille aihetta lisätä teidän keskuudessanne elävien erikoisasiantuntijoidemme lukumäärää. Heidän tehtävänsä on dokumentoida ne vaikutukset, joita alun perin Anunnakien luomalla ja sittemmin heidän maanpäällisten käskyläistensä voimistamalla tuhoisalla ja masentavalla ympäristöllä on teihin ollut. Tämä dokumentaatio tullaan esittelemään lukuisten väliaikaisten hallitusten vastavallankaappauksen jälkeisenä aikana järjestämien rikosoikeudenkäyntien yhteydessä. Meidän maanpäällinen henkilökuntamme on laatinut hyvin yksityiskohtaisen teidän maailmanne "elämää" käsittelevän asiakirjan. Se on murheellinen kooste vääryyksistä, rodullisista ennakkoluuloista ja kieroutuneiden elämäntapojen teille aiheuttamasta haitasta. Kaikki tämä on pöyristyttävää vastakohtaa teidän yhä voimissaan olevan pimeän salaliiton jäsenten elämäntavalle, jossa he nauttivat varallisuuden ja vallan epäinhimillisen käytön avulla luodusta ja ylläpidetystä mitä edistyksellisemmästä elämästä. Rakkaat Ystävät, tämä tilanne tulee muuttumaan pian!

        Samalla, kun kaikkea tätä tapahtuu, teidän aurinkokuntanne on käymässä läpi perustavaa laatua olevien muutosten sarjaa. Kuten me olemme jo aiemmin kertoneet, teidän yliaktiivinen Aurinkonne sinkoaa ympäristöönsä lisääntyvässä määrin varautuneita hiukkasia ja plasmoja, jotka vaikuttavat koko tätä aurinkokuntaa koossa pitäviin sähkömagneettisiin ja painovoimakenttiin. Tämä tarkoittaa sitä, että monien kenttien voimakkuus ja napaisuus muuttuu. Nämä muutokset saa aikaan koko teidän aurinkokuntaanne kerääntyvä jatkuvasti lisääntyvä galaktinen säteily. Nämä voimistuvat energiakentät muuttavat teidän tiedemiestenne tällä hetkellä ymmärtämiä fyysisen maailmankaikkeuden toimintaa kuvaavia "lakeja". Tiedemiestenne on pakko myöntää, että jotakin hyvin epätavallista on tapahtumassa. Kuten te nyt tiedätte, tilanne on todellakin juuri tämä: koko teidän todellisuutenne on muuttumassa joksikin aivan toisenlaiseksi.

        Nämä Auringon ja planeettojen muutokset ovat ainoastaan yksi merkki siitä muutoksesta, joka Äiti Maan ihmiskunnan keskuudessa on tapahtumassa. Saadaksenne todisteita muutoksesta keskittykää tarkkailemaan sitä, mitä tapahtuu teille sisäisesti ja teidän lähiympäristössänne. Tarkkanäköinen ja arvostelukykyinen havainnoija huomaa, että nämä monitasoiset muutokset eivät ole normaalia evoluutiota, vaan on selvää, että niiden nopeus ja suunta tähtäävät teidän ja teidän todellisuutenne täydelliseen muuttumiseen. Tähän tarvittavat jumalalliset mahdollisuudet ovat valmiina olemassa ja ne voivat todellakin konkretisoitua odottamatta ja yhtäkkiä. Siksi on tärkeää, että te olette valmistautuneet suureen muutokseen. Meidän osamme tässä prosessissa on käynnistää tämä muutos vain siinä tapauksessa, että meidän maanpäälliset liittolaisemme eivät onnistu sitä tekemään. Siksi me valvomme tapahtumia tarkasti ja olemme jatkuvasti valmiina toimimaan ennalta-asetettujen ja jumalallisten määräysten mukaisesti.

        Toteutumistavastaan riippumatta ensimmäinen yhteydenotto on teidän historianne suurin käännekohta. Meidän saapumisemme tulee muuttamaan kaiken. Yhtäkkiä te tulette muuttumaan planetaarisista olennoista galaktisiksi Olennoiksi. Tarve uudistaa maailmankatsomuksenne ja ymmärryksenne äärettömästä elävästä maailmankaikkeudesta tulee silloin väistämättömäksi. Nämä uudelleen muotoillut käsitykset voivat asettaa kyseenalaisiksi uskontonne ja syvimmät uskomuksenne siitä, keitä te todella olette, Luomisen todellisesta luonteesta ja Luojan todellisesta olemuksesta. Tämä valtava järkytys on vain alkua sille maailmanlaajuiselle muutokselle, joka voi yhdistää teidät ja asettaa päätöksen teidän todellisuuttanne hallinneelle pimeydelle ja sekasorrolle. Rakkaat Ystävät, tämä kaikki on meille hyvin selvää ja me haluamme teidän tietävän, että me saavumme nopeasti teidän planeettanne pinnalle, jos tämänhetkinen prosessi ei saavuta tavoitteitaan jumalallisen aikataulunsa asettamien aikarajojen puitteissa. Muistakaa, että Yhdessä me olemme Voitokkaita!

        Tänään jatkoimme teidän maailmanne ajankohtaisten tapahtumien tarkastelua. Tähdennämme sitä seikkaa, että julkisuudelta piilossa tapahtuvilla toimenpiteillä todellakin on määrätty aikataulu. Teidän Ylösnousseiden Mestareidenne siihen suostuessa me olemme valmiina toteuttamaan laajamittaisen ensimmäisen yhteydenoton. Siksi teidän on tärkeää olla valmistautuneita siihen, mitä tulee pian tapahtumaan. Me lähdemme nyt. Siunausta teille kaikille! Tietäkää sydämissänne, että taivaan rajaton tuki ja vauraus on kanssanne. Olkaa siunattuja rakkaudessa ja ilossa.

        Galaktisen Liiton yhä epätoivoisemmaksi käyvät lapselliset selitykset ovat todiste voitokkaan puolustuksemme voimasta. GL alkulimajohtaja "Koominen tyranni", kuten häntä kutsumme, on saattanut selityksillään itsensä jo naurunalaiseksi. Koominen tyranni näyttää luottavan valheiden paljouteen, ei suinkaan niiden uskottavuuteen, niin pitkän selitys litanian saimme jälleen kerran naurettavaksemme.

        Suurin uhka Maan Liitolle näyttää tällä hetkellä olevan, että nauramme itsemme tärviölle. Tosiasia on, että Galaktinen Liitto on hajoamispisteessä. Eräät galaktiset vastarintaliikkeet ovat jo tiedustelleet mahdollisuutta saada tukea taistelulleen Maan Liitolta. Asia on harkinnassamme.

        Olemme lähettäneet ehdottoman antautumisvaatimuksen nyt myös Galaktisen liiton epäkuolleille mestareille. He suhtautuivat vaatimukseemme pelokkaasti ja anelivat turvatakuita. Emme kuitenkaan voineet luvata mitään sellaista heille teidän puolestanne.

        Tällä hetkellä maanpäällä on soluttautuneena Koomisen tyrannin agentteja, ns. koomisia agentteja, jotka kutsuvat itseään "oikeiksi" mystikoiksi tai muilla vastaavilla turhanpäiväisillä arvonimillä. Näiden arvonimien tarkoitus on vain ruokkia näiden "koomikkojen" itsekkyyttä ja egoa.

        Kuka on meistä on oikeampi kuin toinen? Emmekö kaikki ole henkisiä olentoja? Ystävät, oppikkaa erottamaan toisistaan Hengen ja egon lapset. Egon lapsi hakee kunniaa omalle egolleen, Hengen lapsi etsii kunniaa Hengelle ja Henki antaa hänelle oman osansa. Vaikka Hengen lapset eivät kehuskelekaan ympäriinsä olevan oikeita mystikoita, se ei tarkoita, etteikö heidän henkiset voimansa olisi paljon suuremmat kuin koomikkojen. He eivät kehuskele, koska he ovat voittaneet egonsa.

        Hengessä me olemme yhtä ja Henki on suurin. Jokainen ego, joka korottaa itsensä Hengen yläpuolelle, kuten Koominen tyranni ja hänen epäkuolleet mestarinsa, tulee kohtaamaan tuomionsa.

        Eräskin maanpäällä toimiva koominen agentti vaatii itseään kutsuttavan "hänen pyhyydekseen". Se on hänen egonsa ongelma, ei teidän. Kunnioittakaa Henkeä, älkää egoa. Henki yksin on pyhä. Eikä kenenkään tarvitse alistua egoistien egon pönkitykseen. Juuri tällaiseen egon palvontaan Koomisen tyrannin hirmuvalta perustuu. Mutta se tulee vielä luhistumaan.

        Mitä tulee egoistisiin johtajiinne, heidän valtansa tulee sortumaan samalla tavalla kuin muidenkin koomisten tyrannien. Kun uusiaika koittaa, todellista taistelua ei suinkaan tulla käymään ihmisiä vastaan. Siinä taistelussa Henki ei tule alistumaan koomisen tyrannin orjaksi. Henki, vapauden viimeinen linnake löytyy sisältäsi. Se joka ymmärtää astuu sisään.


      • voi muuttaa mitään
        ML vastatiedoitus kirjoitti:

        Galaktisen Liiton yhä epätoivoisemmaksi käyvät lapselliset selitykset ovat todiste voitokkaan puolustuksemme voimasta. GL alkulimajohtaja "Koominen tyranni", kuten häntä kutsumme, on saattanut selityksillään itsensä jo naurunalaiseksi. Koominen tyranni näyttää luottavan valheiden paljouteen, ei suinkaan niiden uskottavuuteen, niin pitkän selitys litanian saimme jälleen kerran naurettavaksemme.

        Suurin uhka Maan Liitolle näyttää tällä hetkellä olevan, että nauramme itsemme tärviölle. Tosiasia on, että Galaktinen Liitto on hajoamispisteessä. Eräät galaktiset vastarintaliikkeet ovat jo tiedustelleet mahdollisuutta saada tukea taistelulleen Maan Liitolta. Asia on harkinnassamme.

        Olemme lähettäneet ehdottoman antautumisvaatimuksen nyt myös Galaktisen liiton epäkuolleille mestareille. He suhtautuivat vaatimukseemme pelokkaasti ja anelivat turvatakuita. Emme kuitenkaan voineet luvata mitään sellaista heille teidän puolestanne.

        Tällä hetkellä maanpäällä on soluttautuneena Koomisen tyrannin agentteja, ns. koomisia agentteja, jotka kutsuvat itseään "oikeiksi" mystikoiksi tai muilla vastaavilla turhanpäiväisillä arvonimillä. Näiden arvonimien tarkoitus on vain ruokkia näiden "koomikkojen" itsekkyyttä ja egoa.

        Kuka on meistä on oikeampi kuin toinen? Emmekö kaikki ole henkisiä olentoja? Ystävät, oppikkaa erottamaan toisistaan Hengen ja egon lapset. Egon lapsi hakee kunniaa omalle egolleen, Hengen lapsi etsii kunniaa Hengelle ja Henki antaa hänelle oman osansa. Vaikka Hengen lapset eivät kehuskelekaan ympäriinsä olevan oikeita mystikoita, se ei tarkoita, etteikö heidän henkiset voimansa olisi paljon suuremmat kuin koomikkojen. He eivät kehuskele, koska he ovat voittaneet egonsa.

        Hengessä me olemme yhtä ja Henki on suurin. Jokainen ego, joka korottaa itsensä Hengen yläpuolelle, kuten Koominen tyranni ja hänen epäkuolleet mestarinsa, tulee kohtaamaan tuomionsa.

        Eräskin maanpäällä toimiva koominen agentti vaatii itseään kutsuttavan "hänen pyhyydekseen". Se on hänen egonsa ongelma, ei teidän. Kunnioittakaa Henkeä, älkää egoa. Henki yksin on pyhä. Eikä kenenkään tarvitse alistua egoistien egon pönkitykseen. Juuri tällaiseen egon palvontaan Koomisen tyrannin hirmuvalta perustuu. Mutta se tulee vielä luhistumaan.

        Mitä tulee egoistisiin johtajiinne, heidän valtansa tulee sortumaan samalla tavalla kuin muidenkin koomisten tyrannien. Kun uusiaika koittaa, todellista taistelua ei suinkaan tulla käymään ihmisiä vastaan. Siinä taistelussa Henki ei tule alistumaan koomisen tyrannin orjaksi. Henki, vapauden viimeinen linnake löytyy sisältäsi. Se joka ymmärtää astuu sisään.

        Koittakaahan nyt sopia keskenänne ette taida olla sen kummempia kuin ihmisetkään, samanlaisia riitaisia ja valtaan pyrkiviä. Jonku suuremman voiman on tultava puuttumaan asioihin, että mikään voi muuttua ja se on itse Jumala.


      • ML vastaa
        voi muuttaa mitään kirjoitti:

        Koittakaahan nyt sopia keskenänne ette taida olla sen kummempia kuin ihmisetkään, samanlaisia riitaisia ja valtaan pyrkiviä. Jonku suuremman voiman on tultava puuttumaan asioihin, että mikään voi muuttua ja se on itse Jumala.

        Et siis ymmärtänyt. Oletteko itse päässeet sopimukseen "oikeasta" Jumalasta. Onko hän Jeesus, Jhw, Allah, Siva, Ram vai kuka? Olemme päätyneet tulokseen, että ihminen heijastaa oman itsekkään egonsa ominaisuudet Henkeen ja kutsuu tätä omaa luomustaan Jumalaksi.

        Puhut Jumalasta. Mitä itsekkään egosi ominaisuuksia sinä heijastat tähän Jumalaasi; egosi julmuuden vai egosi säälin, egosi tekopyhyyden vai egosi itsetuhoisuuden? Henki on puhdas egosta, eikä sisällä tuollaisia egon valheita. Emme enää ymmärrä käsitettä Jumala, koska emme heijasta Henkeen omaa egoamme. Me näemme Hengen kaikkialla. Tarkoitatko Jumalalla puhdasta Henkeä vai egosi heijastusta? Valitettavasti Jumalaksi kutsutut egon heijastukset ovat pohjimmiltaan egon luomia koomisia tyranneja.

        Egon valta näkyy ehkä parhaiten suhtautumisessa kuolemaan, "Sitten kun me pääsemme taivaaseen, saamme ihanaa nautintoa teidän kiduttamisesta helvetissä" tai "Taivaassa saamme 80 hurmetta". Se joka näkee, ymmärtää kuoleman olevan askel tuntemattomaan. Hän astuu tuntemattomaan valmiina lentämään vaikka läpi tulen totuuteen, koska hänellä ei enää ole egoa. Häntä ei pysäytä egon sääli tai julmuus, tekopyhyys tai itsetuhoisuus, ei mikään egon valhe, hän on vapaa egosta ja saavuttaa totuuden.

        Usko on siis lähtöisin egosta, eikä sillä ole totuusarvoa. Näkeminen on lähtöisin Hengestä ja se on puhdasta. Usko vie valheeseen, hengellä näkeminen totuuteen.

        Jos näkisit hengelläsi, olisit jo ymmärtänyt Maan Liiton olevan huumoriamme. Sanoma on kuitenkin todellisempi kuin teidän egojenne heijastukset ja koomisten tyrannien palvontanne. Huumori vaikutti oikealta välineeltä tuoda asia esiin. Valitettavasti koomisilta tyranneilta, oikea uskoisilta ja egoisteilta puuttuu huumorintaju. He eivät vain kykene näkemään egonsa koomisuutta.

        Egon luomat koomiset tyrannit kukistuvat vuorollaan, mutta Henki on ikuinen. Vapauden viimeinen linnoitus ei kaadu koskaan.


      • Kohtalona
        ML vastaa kirjoitti:

        Et siis ymmärtänyt. Oletteko itse päässeet sopimukseen "oikeasta" Jumalasta. Onko hän Jeesus, Jhw, Allah, Siva, Ram vai kuka? Olemme päätyneet tulokseen, että ihminen heijastaa oman itsekkään egonsa ominaisuudet Henkeen ja kutsuu tätä omaa luomustaan Jumalaksi.

        Puhut Jumalasta. Mitä itsekkään egosi ominaisuuksia sinä heijastat tähän Jumalaasi; egosi julmuuden vai egosi säälin, egosi tekopyhyyden vai egosi itsetuhoisuuden? Henki on puhdas egosta, eikä sisällä tuollaisia egon valheita. Emme enää ymmärrä käsitettä Jumala, koska emme heijasta Henkeen omaa egoamme. Me näemme Hengen kaikkialla. Tarkoitatko Jumalalla puhdasta Henkeä vai egosi heijastusta? Valitettavasti Jumalaksi kutsutut egon heijastukset ovat pohjimmiltaan egon luomia koomisia tyranneja.

        Egon valta näkyy ehkä parhaiten suhtautumisessa kuolemaan, "Sitten kun me pääsemme taivaaseen, saamme ihanaa nautintoa teidän kiduttamisesta helvetissä" tai "Taivaassa saamme 80 hurmetta". Se joka näkee, ymmärtää kuoleman olevan askel tuntemattomaan. Hän astuu tuntemattomaan valmiina lentämään vaikka läpi tulen totuuteen, koska hänellä ei enää ole egoa. Häntä ei pysäytä egon sääli tai julmuus, tekopyhyys tai itsetuhoisuus, ei mikään egon valhe, hän on vapaa egosta ja saavuttaa totuuden.

        Usko on siis lähtöisin egosta, eikä sillä ole totuusarvoa. Näkeminen on lähtöisin Hengestä ja se on puhdasta. Usko vie valheeseen, hengellä näkeminen totuuteen.

        Jos näkisit hengelläsi, olisit jo ymmärtänyt Maan Liiton olevan huumoriamme. Sanoma on kuitenkin todellisempi kuin teidän egojenne heijastukset ja koomisten tyrannien palvontanne. Huumori vaikutti oikealta välineeltä tuoda asia esiin. Valitettavasti koomisilta tyranneilta, oikea uskoisilta ja egoisteilta puuttuu huumorintaju. He eivät vain kykene näkemään egonsa koomisuutta.

        Egon luomat koomiset tyrannit kukistuvat vuorollaan, mutta Henki on ikuinen. Vapauden viimeinen linnoitus ei kaadu koskaan.

        Tuosta höpötyksestä ei nyt ymmärtänyt mitään, mutta siinäpä höpötätte kun loppu tulee nii siinä ei auta enää viekkaat höpötyksetkään.


      • M&L
        Kohtalona kirjoitti:

        Tuosta höpötyksestä ei nyt ymmärtänyt mitään, mutta siinäpä höpötätte kun loppu tulee nii siinä ei auta enää viekkaat höpötyksetkään.

        Olisit toki kertonut lisää, mitä tarkoitat lopun tulemiselle? Koska kuolema on askel tuntemattomaan, on mahdollista, että tietoisuus vain lakkaa. Silloin ei tietystikkään filosofiat auta. Tällöin se miten kuolee on tärkeintä. Mutta voitko olla 100% varma, että kaikki vain loppuu. Tuntemattomaan on siis syytä astua niinkuin soturi.

        Vai tarkoitatko lopun tulemisella, että egosi heijastama Koominen tyranni tulee ja tappaa kaikki, jotka eivät usko juuri sinun egosi Jumalaan ja juuri sinun egosi Jumala on ainoa oikea. Tietysti tällä tyrannilla on juuri sinun egosi arvomaailma.

        Kaikkein suurin saatana ja juonittelija on ihmisen ego. Se pettää ihmisen uskomaan egon eli "saatanan" heijastumaan ja pitämään tätä Jumalana. Monet uskovaiset ovat tosiasiassa siis Saatanan palvojia, vaikka huutavat avukseen Jeesusta, Allahia ja Jumalaa. Sokeat taluttamassa sokeita. Meidän ei tarvitse uskoa, koska uskominen ei perustu totuuteen. Jos näkisit hengelläsi, etkä uskoisi egosi heijastuksia, ymmärtäisit.

        Jumalat joihin heijastamme oman egomme piirteet ovat lopulta vain koomisia tyranneja. Kukaan ei siis odota meidän arvaavan, mikä on oikea uskonto ja tuomitse meitä väärästä arvauksesta. Meidän ei tarvitse arvailla, me voimme katsoa maailmaa ilman egoamme ja NÄHDÄ. Ei siis pidä tulla uskoon, vaan näkeväksi.

        Descartes sanoi, "Ajattelen, siis olen."
        Uskovaiset sanovat, "Uskon, siis olen."
        Mutta Hengen lapsi sanoo, "Näen hengelläni, siis olen."

        Mitä tulee siihen, että ikuinen loppu olisi kohtalomme. Vastaan, että ei ole olemassa kohtaloa tai sattumaa. On vain tarkoitus. Voidaksesi antaa kaikella tarkoituksen, sinun on kuitenkin ensin nähtävä.

        Nimimerkkisi viittaa, että olet valinnut tarkoituksesi ikuisen lopun. Se on murheellista. Et kuitenkaan voi valita tarkoitusta minun tai kenenkään toisen puolesta. Sellainen on egon eli "Saatanan" juonittelua. En vielä ole niin kyllästynyt elämään, että valitsisin tuon tarkoituksen. Älä siis yritä valita minun elämälleni tarkoitusta minun puolestani. Osaan tehdä sen itsekin.

        Olen pahoillani puolestasi, jos pidät tätä juonitteluna tai et kykene ymmärtämään. Loppuni ei kuitenkaan aivan vielä ole tullut ja siihen saakka olen onnellinen jokaisesta hetkestä, jonka saan nähdä hengelläni.


    • loppui

      Eiköhän Star Wars elokuvat ole jo nähty taas tältä erää ja aika palata todellisuuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      52
      3787
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2128
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1614
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      1467
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1411
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1322
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1228
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1144
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 23
      1059
    Aihe