Ideoita ja visioita Puolangan antoisaan tulevaisuuteen

Anonyymi-ap

Alustusta ja toisaalta tylsääkin pohjaa keskustelulle.
Puolangalta on paljon lähtenyt väkeä muualle. Suuri osa käy Puolangalla säännöllisesti ja jopa usein. Välillä on hienoja hetkiä entisten kavereiden ja tuttujen kanssa, kun toisinaan taas sattuu, ettei juuri tuttuja tapaa.
Voisimmeko me kansalaiset tehdä asialle, yhteiselle viihtyvyydelle, virkistäytymiselle ja Puolangan kulttuuriperinnön säilymiselle jotain.
Vielä tylsempää alustusta. Keskustapuolueella on toki muualta meille hanke ja tapahtumakoordinaattori, mutta nämä kärjistetysti vain edesauttavat kulttuuriperintömme ja yhteisömme katoamista.
Keskustapuolue ei halua arvostaa meitä ihmisiä, mutta meillä on seuraavissa kunnallisvaaleissa mahdollisuus vaikuttaa nykyisten ja entisten Puolankalaisten viihtyvyyteen ja virkeyteen. Nyt on hyvä aika tuoda visioita esiin, niin tulevat keskustapuolueen ulkopuoliset ehdokkaat voivat heti mahdollisuuden tullessa optimaalisesti niitä toteuttaa.
Jotenkin on jäänyt kuva, että keskustapuolue on onnellinen jokaisesta poismuuttaneesta ja toivoo, että ei tulisi edes käymään Puolangalla.
Tämä ei ole oikein, optimaalista, eikä kulttuuriperintöä ja yhteisöä säilyttävää poliittista päätöksentekoa.
Laittakaahan visioita, mitä voisi olla Puolangan kulttuuriperintöä ja paikkakunnasta ja iästä riippumatonta yhteisöllisyyttä ylläpitävä toiminta.
Yhden visioin laitan aluksi itse. Voisiko olla entistä kulttuuriperintöä ylläpitävää yksi ikäriippumaton pilluralliviikonloppu kuukaudessa.
Ajatuksia kehiin, niin pidämme yhdessä iästä riippumatonta yhteisöllisyyttä ja kulttuuriperintöä yllä seuraavien kuntapäättäjien tuella. Elämä on liian lyhyt aika kaiken hyvän hukkaamiseen keskustapuolueelle.

7

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yrittäjän näkökulmasta ajatusta asiassa. Yrittäjillä ja palveluntarjoajilla olisi parempi mahdollisuus varautua ennalta suunniteltuun vakiintuneeseen toimintaan, eikä vain tuurilla koittaa järjestää jotain ja varautua. Olkaapa edellistä kompaten aktiivisia, niin kaikki kehittyy.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍒 ­­N­y­­­m­f­o­m­­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18103262U

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kylläpä tällä kepu vihaajalla on yrityksiä yritysten perään saada ihmiset vihaamaan kepua. Säälittää kun ei elämässä ole muuta. Luultavasti saa kiksejä tällaisesta, kun muuta ei saa. ?

    • Anonyymi

      Kyllä kepu järjestää puolangan asiat parhaan mukaan niin kuin ennenkin

      • Anonyymi

        Ehkä aloittaja on ajatellut kansalaisten mieltä virkistävän ja ylläpitävän tulevaisuuden mahdollistamista, ei niinkään kepujen oman sisäpiirin asioita.
        Eikö aloittaja tuonut esille, että vuosia ja vuosikymmeniä on menty keskustapuolueen ehdoilla ja edellytyksillä ja ollaan tilanteessa missä ollaan ja keksimmekö kansana kulttuurin säilyttämisen ja virkistäytymisen mahdollisuuksia, mitä keskustapuolue ei ole halunnut, eikä halua toteuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä aloittaja on ajatellut kansalaisten mieltä virkistävän ja ylläpitävän tulevaisuuden mahdollistamista, ei niinkään kepujen oman sisäpiirin asioita.
        Eikö aloittaja tuonut esille, että vuosia ja vuosikymmeniä on menty keskustapuolueen ehdoilla ja edellytyksillä ja ollaan tilanteessa missä ollaan ja keksimmekö kansana kulttuurin säilyttämisen ja virkistäytymisen mahdollisuuksia, mitä keskustapuolue ei ole halunnut, eikä halua toteuttaa.

        Jotain vastaavaa pitäisi keksiä, kun Joukokylän mäkivetokisat meidän kulttuuriperinnon säilyttämiseksi ja kansalaisten mielenvirkeydeksi.
        Kiitos vielä omasta puolestani tapahtuman järjestäjille ja osallistujille tärkeästä touhusta.


    • Anonyymi

      Kaikki on jo kepuilun seurauksena menetetty. Tuttava kertoi skenaariosta kymmenen vuoden päähän................... nyt ikärakenne jo karsea ,mutta joidenkin vuosien päästä tosi synkkä. Perukat jo tyhjät ja kylä tyhjenee vauhdilla ja kaikki järkevät nuoret ottaa ritolat Puolangalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe