SRVA-TOIMINTA LOPETETTAVA!

Anonyymi-ap

Viherpolitisoitunut Riistakeskus kirjoittaa, että metsästäjien tulisi jatkaa SRVA-toimintaa! Lakko alkaa siis tehota. Riistakeskus harhauttaa blogissaan, että kyseinen toiminta on eläinsuojelullista. Valkohäntäpeuralta pois kaatolupa ja 500 hehtaarin aluevaade ja riittävästi kaatolupia hirvelle sekä suurpetopolitiikka kuntoon niin SRVA-toiminnan tarve vähenisi. SRVA-toimintaa kuulemma arvostetaan, voidaan sanoa kuka ei vastaanottaisi ilmaista työtä.
Riistakeskus yrittää syyllistää lakkoilijat epäeläinsuojelumaisesta toiminnasta. Totuus on toinen! Riistakeskus on epäonnistuneella lupapolitiikalla ajanut tilanteen kolarialttiiksi ja näin ollen epäeläinsuojelumaiseksi. Ehkäpä Riistakeskuksen julkisten hallintotehtävien päällikkö Sauli Härkönen keskuksen pääviherideologina näyttäisi esimerkkiä ja suuren palkkansa ohella ilmoittautuisi SRVA- toimintaan omalla vapaa-ajallaan, ilman mitään korvausta! Jos Riistakeskusta ei eri lakoilla laiteta kuriin, mikään ei lainsäädännössä muutu. Kolarit johtuvat väärästä metsästyspolitiikasta. Tämäkö tulisi hyväksyä ja jatkaa aivottomana renkinä SRVA-toimintaa.
•Suurpetopolitiikka Metsästyskirjan 11 luvun mukaiseksi.
•Valkohäntäpeurapolitiikka kyseisen teoksen luvun nro:14 mukaiseksi.
•Hirville riittävästi kaatolupia.
•Suurella budjetilla toimivan Riistakeskuksen maksettava korvaus jokaisesta SRVA-tilanteesta.
Tässä minimi ehdot jotta metsästäjien kannattaa edes suunnata ajatusta koko toiminnalle. Metsästyspolitiikka vakavassa kriisissä, ehdoista ei tule tinkiä tuumaakaan. SRVA-toiminta MAANLAAJUISEEN LAKKOON VÄLITTÖMÄSTI! VIHREÄT JA HEIDÄN KÄTYRINSÄ YMMÄRTÄVÄT VAIN MOUKARIA, YHTEISTYÖ ON TOTAALISESTI LOPPU!

72

2111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäys vielä ylläolevaan. Riistakeskus on omalla, epäonnistuneella politiikallaan aiheuttanut tilanteen, jossa kolariuhka merkittävästi kasvaa. Sitten syytetään SRVA-lakkoilijoita epäeläinsuojelullisesta toiminnasta. Metsästyspolitiikka on ollut kansalaisten, eli ihmisten epäsuojelullista jo pitkään. Tuhannet autokolarit, maatilojen konkurssit ja kohta tulevat kuolonuhrit suurpetopolitiikan suhteen. Riistakeskukselta todellisuus hämärtynyt jo kauan sitten.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­­­N­­­y­­­m­­­f­o­­m­­­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18105221H

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Suomen kansa, metsästäjät, maa- ja metsätaloudenharjoittajat, ammattikalastajat sekä jatkuvasti laajenevan susivaara-alueen asukkaat ovat ”suomalaiseen tyyliin” olleet liian kauan vaiti. Tämä on yksi syy vihreiden pääsyyn sellaiseen asemaan, että voivat harjoittaa epäsuoraa politikointia. Jos päättäjät eivät omaa raudanlujaa selkärankaa asiat huononevat entisestään myös oikeistohallituksen ollessa vallassa.
      Miettikää Eurooppaa, Unkari tekee mitä haluaa ollen nettosaaja ja komissio vikisee. Balttianmaissa kaadetaan vuosittain lähes 600 sutta ja se ei EU:n komissiota häiritse. Suomi on mallioppilas ja tiukentaa itse EU:n säädöksiä sekä elää täysin vihervasemmiston lietsomassa EU:n pelossa. Ranskan presidentti ehdotti eläkeiän nostamista kahdella vuodella ja autot olivat viikkokaupalla tulessa kaduilla. Kuinka Riistakeskus voi olla ”yllättynyt” että lopultakin metsästäjät reagoivat ja lopettavat muun muassa SRVA-toiminnan. Olisihan se järjetöntä, että metsästäjät saavat valtiollisilta organisaatioilta ja oikeusinstansseilta p….a jatkuvasti niskaansa ja sitten vielä odotetaan, että suoritettaisiin vapaa-ajalla ilmaiseksi asioita joiden syyt ovat valtiollisen, viherpolitisoituneen koneiston itse aiheuttamat! Pitää puuttua syyhyn ei seuraukseen kuten SRVA-toiminta tällä hetkellä ei pääse tekemään. Viherpolitisoituneen Riistakeskuksen tulisi myöntää riittävästi kaatolupia hirville, lupapolitiikka ja 500 hehtaarin aluevaade pois valkohäntäpeuralta ja muutoinkin maamme johdon tulisi laittaa viherpolitisoitunut virkamieskoneisto kuriin jotta suurpetopolitiikka saadaan vastaamaan realiteetteja. JOHAN KOLARIT VÄHENEVÄT! SRVA lopettaminen aiheuttaa valitettavasti haittaa poliisille sekä maa-ja metsätaloudelle. Uskon kuitenkin heidän ymmärtävän, että nyt on saatava politiikka kuntoon. Hallitus ollut vallassa yli puolivuotta ja mitään ei ole saatu aikaiseksi. Tahtotila löytyy, mutta vaaleissa vaihtumaton vihervasemmistolainen virkamieskoneisto ”heittää kapuloita rattaisiin”. Kannanhoidollinen metsästys on jo ajatuksen tasolla tuhoon tuomittu. Poliiseille maksetaan palkkaa ja maa sekä metsätaloudenharjoittajat voivat hakea korvauksia. He kyllä järkevinä ihmisinä ymmärtävät, että asioiden on nyt muututtava ja se vaatii muutakin kuin NÖYRÄÄ MIELISTELYÄ VIRKAMIEHILLE. Riistakeskuksen budjetti paisuu ja Luonnonvarakeskus etsii jo kymmenettä vuotta veronmaksajien vuotuisella 80 miljoonan euron rahoituksella suden ulostetta. ON LOISTAVAA JA KANNUSTETTAVAA, ETTÄ METSÄSTÄJÄT VIHDOIN ALKAVAT AKTIVOITUA. Susialueella ei koiria tule päästää vapaaksi ja SRVA:n minimi vaade tulee olla, että ammattimaisesta avusta maksetaan korvausta koskien jokaista tehtävää. Rahaa kyllä löytyy viherpolittisiin toimiin, mutta metsästäjiä pidetään ”hyväntahtoisina hölmöinä” jotka kaiken jälkeen vielä vapaa-aikanaan ilmaiseksi tekevät töitä valtiolle jonka metsästyslainsäädäntö on täysin mätä!
      •Lopettakaa SRVA-toiminta, jos teille ei siitä makseta korvausta ja jos se aiheuttaa uhkaa koirillenne.
      •Lopettakaa koirametsästys alueilla jossa paras ystävänne voi joutua suden tappamaksi. Hirvieläintuhot eskaloituvat, mutta se ei ole teidän vikanne. Viherbyrokraatit saavat alkaa etsimään korvausrahoitusta omista projekteistansa.
      •Mitä Metsästäjäliitto on saanut aikaiseksi? EI MITÄÄN! Erotkaa kyseisestä Riistakeskuksen vasalliorganisaatiosta. Nykyinen Metsästäjäliitto on alkunsa järkyttävä irvikuva!
      •Irtaantukaa HELMI-ohjelmasta ja kaikista sen osakokonaisuuksista, olette siinä vain vihreiden renkeinä! Älkää käyttäkö ammattitaitoanne ja aikaanne supikoiran ja minkin pyyntiin kosteikoilta. Vesilinnut ovat vihreiden pakkomielle ja antakaa heidän itse hoitaa petopoisto joka muutoinkin on turhaa jos samaiselta alueelta ei vähennetä tehokkaasti keväisin varis- ja lokkilintuja. Kohdentakaa pyyntitoimet omien alueidenne riistanhoitoon. KYSYMYS: Miksi kosteikkosopimuksissa tiedot ovat julkisia ja paikalle rakennetaan lintutorni? En usko, että lienee vastauksen tarvetta, tiedätte kyllä itse ketkä torneista kiikaroivat.
      Riistakeskuksen Jari Pigg ilmoitti YLE: n uutisissa, että SRVA-toimista irtaantuminen olisi vain joidenkin uhoa jota todellisuudessa ei tapahdu. NÄYTTÄKÄÄ, ETTÄ KYLLÄ TAPAHTUU JA VÄLITTÄKÄÄ TIETOA MEDIALLE. Riistakeskuksen aika yksipuolisena ja manipuloivana äänitorvena saa loppua.

      • Anonyymi

        Tämä👍 Erinomainen kirjoitus!


    • Anonyymi

      Erottiin just Tassu kirjaamisista ja SRVA toiminnasta Kuopiossa, meitä oli 15 hlön porukka.

      • Anonyymi

        Hyvä👍 Homma etenee.


      • Anonyymi

        Riistakeskus yrittää pitää kiinni siitä, että mitään suurempaa boikottia ei olisi tai tulisi. Tämän takia SUOSITTELEN kaikkia esimerkiksi SRVA-toiminnasta irtisanoutuvia ilmoittamaan kyseisestä OIKEASTA RATKAISUSTA tänne blogisivustolle. Sivustoa seuraa niin Riistakeskus, Metsästäjäliitto, kuin ennen kaikkea MEDIA, POLIITIKOT SEKÄ TAVALLISET KANSALAISET! Heille on näytettävä, että olemme tosissamme. Emme enää suostu vapaa-aikana tekemään ilmaista työtä, vailla kiitosta viherpolitisoituneille instansseille jotka kaatavat vain p….a niskaamme. Samoin osoitamme, että välitämme metsästäjän parhaasta ystävästä ja emme ehdoin tahdoin altista koiriamme susilaumojen raatelemiksi.
        LISÄÄ HENKILÖITÄ BOIKOTTIIN, LISÄÄ ILMOITUKSIA PALSTALLE💪!


    • Anonyymi

      Vihreät palstanmoderoijat tekevät parhaansa. Lähes kaikkien akuutteihin ongelmiin kantaaottavien kirjoitusten kohdalla lukijamäärä alussa ei täsmää. Nyt siirrytty jo piilottamaan kommenttien määrää. Ajatelkaa, takana ovat aikuiset ihmiset jotka näkevät suunnattomasti vaivaa asiasta joka on huomattu ja ollut käsittelyssä jo kauan sitten!

    • Anonyymi

      ✌️!!

    • Anonyymi

      SRVA on melko uusi keksintö. Mitenhän sitä ennen pärjättiin ilman...

      • Anonyymi

        Sopii miettiä miten te vihervasuritkin ennen pärjäsitte ilman soijalattea sekä älykännykkää.


    • Anonyymi

      SRVA on tosiaan lopetettava. Kolarieläinten lopettajia on aina löytynyt ilman byrokraattista järjestelmää joka nyt alkaa kääntyä tehtäväänsä vastaan kun aloittaa venäjän tyyliin kiukuttelun kaikille.

      • Anonyymi

        Keitäs ne lopettajat ja jäljittäjät sitten on olleet ennen metsästäjiä ja srva toimijoita? Ette ainakaan te ituhipit ja kukkahattutädit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keitäs ne lopettajat ja jäljittäjät sitten on olleet ennen metsästäjiä ja srva toimijoita? Ette ainakaan te ituhipit ja kukkahattutädit.

        Kylän metsästäjät jos tarvetta on ollut. Nyt tämä liivimiesten kerho ns. hoitaa hommaa mutta alkaneet kiristää lisää oikeuksia kun ovat "asemaan" päässeet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylän metsästäjät jos tarvetta on ollut. Nyt tämä liivimiesten kerho ns. hoitaa hommaa mutta alkaneet kiristää lisää oikeuksia kun ovat "asemaan" päässeet.

        Sehän ei teidän viherideologistien elämää miksikään muuta hoitaa ne kuka tahansa tai ei kukaan, joten mitä edes kommentoit asiaa johon sinulla ei ole osaa ei arpaa. Pysy niissä kontulan pilvikerhoissasi yms mitä osaat.🤣
        Terveisin "liivimies".


    • Anonyymi

      Suomalainen oikeusjärjestelmä on mätä, sen tietävät kaikki jotka ovat olleet esimerkiksi asianomistajana tai oikeusavustajana varsinkin luontoon ja ympäristöön liittyvissä kysymyksissä. Ilveskanta on Suomessa elinvoimainen. Silti lupia myönnettiin vain 300 millä ei ole mitään käytännön merkitystä varsinkin kun jakaantuvat ympäri poronhoitoalueen eteläpuoleisen Suomen. Nyt totuudesta vieraantunut ja juridista ”pilkunviilausta” harjoittava Korkein hallinto-oikeus on saattanut vihreiden valitusten johdosta lukuisan määrän ilveslupia toimenpanokieltoon.
      Kuka tätä maata oikein johtaa? Kuka uskoo vielä mantraan 28 kannanhoidollisen (poikkeus) luvan toteutumisesta koskien talven sudenpyyntiä? Poikkeusluvat eivät kertakaikkiaan toimi suomalaisessa yhteiskunnassa niin kauan kun metsästyslain 90§ mahdollistaa jopa perustuslain vastaiset valitukset.
      HYVÄT METSÄSTÄJÄT!
      On todellakin tullut aika aktivoitua ja näyttää, että, emme enää hyväksy oheista toimintaa. Poliittinen tahtotila osittain löytyy, mutta vaaleissa vaihtumattomat vihervasemmistolaiset ministeriöiden virkamiehet pystyvät edelleen täydellä teholla harjoittamaan epäsuoraa politikointia jota tuetaan Luonnonvarakeskuksen manipuloiduilla tutkimuksilla. SRVA-toiminta on saatava totaalisesti boikottiin. Kuten ylempänä olevassa kommentissani totesin, siitä aiheutuu poliisille ja maa sekä metsätaloudenharjoittajille valitettavasti haittaa. He kyllä ymmärtävät, olemme pakonedessä! Lisäksi kuten aikaisemmin totesin, poliisille maksetaan palkkaa ja maa sekä metsätaloudenharjoittajat saavat korvauksia. Lisäksi moni poliisi sekä maa-ja metsätaloudenharjoittaja on myös metsästäjä, tämä lisää asiamme ymmärtämistä.
      •SRVA-toiminta lopetettava, jos siitä ei makseta korvausta. On järjetöntä, että suomalaiset metsästäjät tukevat vapaa-aikanaan, ilmaiseksi, koiransa susialueilla vaarantaen viherpolitisoituneita organisaatioita jotka kiitokseksi ajavat metsästäjäkunnan sekä kaikkia aloja joihin metsästys vaikuttaa totaaliseen perikatoon. Oheista palstaa lukee moni, ILMOITUS TÄNNE, KUN OLETTE LOPETTANEET SRVA-TOIMINNAN!
      Myös kaikki muut viherpolitisoituneet ohjelmat boikottiin. HELMI, SOTKA, RIEKKO, TASSU YMS. VIHERPOLITISOITUNUTTA VERONMAKSAJIEN RAHANHAASKAUSTA!

      • Anonyymi

        Maassa on 300 000 metsästyskortillista ja siis n. 200 000+ aktiivimetsästäjää, heidän oikeutensa on turvattava. Maassa on 5 300 000 ei metsästävää joten heitäkö ei tarvitse kuunnella...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maassa on 300 000 metsästyskortillista ja siis n. 200 000 aktiivimetsästäjää, heidän oikeutensa on turvattava. Maassa on 5 300 000 ei metsästävää joten heitäkö ei tarvitse kuunnella...

        Teitä metsästystä vastustavia roskasakkia ei ole tuo loppu määrä jonka lasket metsästäjien ulkopuolelle. Vaimoni ei myöskään metsästä, mutta ei kuulu todellakaan teidän viherideologistien marginaaliin.
        Tutkimusten mukaan 90% kansasta suhtautuu myönteisesti metsästykseen ja mikäli teillä viheranarkisti piireissä osataan edes alkeellista prosenttilaskua, niin koita laskea niiden osuus tuosta 5.3 miljoonasta. Metsästystä vastustavien prosentti on suorassa suhteessa vihreiden ja vasemmiston kannatukseen eli marginaalia.😅
        Toisekseen mitä edelleen teet metsästys palstalla, kun et tänne kuulu trolli?


    • Anonyymi

      Tuoreimmat - Kainuun Sanomat
      Puolet Kuhmon srva-vapaaehtoisista lopettanut ‒ syynä nykyinen petopolitiikka

    • Anonyymi

      Myös Tuusniemellä laitettiin SRVA toiminta seis.

      • Anonyymi

        Hyvä! Sama suunnitteilla meilläkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä! Sama suunnitteilla meilläkin.

        SUOMALAISET METSÄSTÄJÄT NOUSEVAT VIHDOIN JA TOTEAVAT, ETTÄ VIHERVASEMMISTOLAINEN SORTOPOLITIIKKA LOPETETAAN. SRVA SEKÄ MUUT PROJEKTIT JÄIHIN JA ILMOITUS LOPETTAMISESTA TÄLLE PALSTALLE💪✌️!


    • Anonyymi

      Ilvesluvat lähes maan laajuisesti toimeenpanokieltoon. Johtaako maatamme kansan vaaleissa antaman mandaatit mukainen hallitus vai oikeuslaitos ja marginaaliin kuuluvat vihervasemmistolaiset toimijat. SRVA sekä muu vapaaehtoistoiminta jäihin!

    • Anonyymi

      Ei se loukkaantuneen hävittäminen enää ilmaista ole. Pitää toimittaa polttolaitokseen ja maksaa poltto.

    • Anonyymi

      SRVA stop koko maassa, nyt suurin osa Savoa lopettanut.

      • Anonyymi

        Hyvä, metsästäjät aktivoituvat ajamaan asiaansa ja SAVOLAISET näyttävät esimerkkiä muulle Suomelle! SRVA ja muut vapaaehtoisuuteen perustuvat projektit jäihin. Jos emme itse pelasta suomalaista metsästystä, sitä ei tee kukaan. LAITTAKAA ILMOITUS OHEISEEN KETJUUN KUN OLETTE IRTAANTUNEET AMMATTITAITOAMME HYVÄKSIKÄYTTÄVISTÄ PROJEKTEISTA. Poliitikot, media, yms. seuraa tätä kirjoitusketjua. EROILMOITUS TÄNNE, SE PALVELEE METSÄSTYKSEN TULEVAISUUTTA💪!


    • Anonyymi

      Hyvä. Eivät tuki tietä ja komentele maanomistajia nämä tärkeät "virka-apulaiset"

      • Anonyymi

        Edelleen teillä metsästyksen vastustajilla ei ole aariakaan maata ettekä te koskaan edes näe srva toimintaa kaupunkiyksiöidenne ikkunoista, joten tämän aiheen eikä muunkaan metsästysaiheen pidä koskettaa teitä millään muotoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleen teillä metsästyksen vastustajilla ei ole aariakaan maata ettekä te koskaan edes näe srva toimintaa kaupunkiyksiöidenne ikkunoista, joten tämän aiheen eikä muunkaan metsästysaiheen pidä koskettaa teitä millään muotoa.

        Kun joku ei ole samaa mieltä niin on kaupunkilainen ituhippi. Nelivuotias käyttäytyy tuolla tavoin "ite oot lällällää"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun joku ei ole samaa mieltä niin on kaupunkilainen ituhippi. Nelivuotias käyttäytyy tuolla tavoin "ite oot lällällää"

        Olet siis "nelivuotias", kun lukee toisen ketjun samaan aikaan kirjoittamaasi kommenttia mitä tulee kun hirvi ja koira risteytyy.🤣
        Siinä mainiosti korostuu teidän metsästyksen vastustajien älykkyyden taso.😂


    • Anonyymi

      Itse irtisanouduin srva tehtävistä. Samoin kaikesta muustakin vapaaehtoistoiminnasta.

    • Anonyymi

      Vieremällä stop srvalle. Kiitos Vieremäläiset!

    • Anonyymi

      HYVÄ Vieremäkeläiset💪! Aloitetaan oikeudenmukaisuuden vaatiminen yhtenä VAHVANA rintamana! Lisää metsästäjiä/seuroja mukaan boikottiin. Laittakaa ilmoitus oheiselle palstalle, siten saamme julkisuutta jonka vihervasemmistolainen media on meiltä vienyt. Samoin saamme sanamme kuuluviin ja ymmärretyksi niille jotka eivät metsästä.
      Tilanne on KATASTROFAALINEN! Metsästyslainsäädäntö koskettaa suoraan lähes miljoonaa kansalaistemme ja se on saatava KOKONAISREMONTTIIN. Jos lainsäädäntöä ei saada todellisuutta vastaavaksi, loppuu koiralla tapahtuva metsästys susialueilla, todella moni maatalouden ja ammattimaisen kalastuksen harjoittaja ajautuu konkurssiin sekä metsätalous muuttuu kannattamattomaksi. Lisäksi syntyy Riistakeskuksen ”kouluttama” metsästäjäsukupolvi joka ei enää tunne menneisyyttään ja arvosta vanhakantaista metsästystä. Kaikkein VAKAVIMPANA VAROITUKSENA kohta tulee väistämättä IHMISUHREJA suurpetojen johdosta.
      Maamme kaikki toimet ovat hyvin omintakeiset. Vihreät sabotoivat poikkeuslupia, viherpolitisoituneet viranomaiset ”viilaavat pilkkua”, oikeuslaitos ei noudata ”lain henkeä” vaan suurennuslasilla etsii ”porsaanreikiä”, poliitikot kuuntelevat vain politisoituneita vaaleissa vaihtumattomia virkamiehiä, tutkimus on valjastettu tukemaan epätotuutta, MUTTA KUKA OTTAA VASTUUN KUN SUSI TAPPAA ENSIMMÄISEN IHMISEN TAI ILVES PUREE KURKUN AUKI PIENELTÄ, ULKONA NUKKUVALTA LAPSELTA? Ei kukaan! Edellä mainitun takia on toimittava. Kuten alkuosissa kirjoitin SRVA boikotista syntyy haittaa valitettavasti poliisille ja maa-sekä metsätaloudelle. Heille kuitenkin maksetaan palkkaa ja minimaalisen korvausten sijaan joka ikinen tapettu lammas, ulosteilla tuhottu peltoneliömetri sekä syöty puuntaimi on KORVATTAVA TÄYSIMITTAISESTI. Rahaa löytyy kosteikkoprojekteista, Luonnonvarakeskuksen sekä Riistakeskuksen rahoituksesta sekä täysin ylisuureksi paisuneesta vihreiden ”miehittämästään” ympäristöministeriön budjetista.METSÄSTÄJÄT, JOS OLEMME ”hyväntahtoisija ja auttavaisia HÖLMÖJÄ” meidän hyväksikäyttömme jatkuu ja palkkioksi saamme vain p….a niskaamme minkään muuttumatta.
      •SRVA boikottiin
      •HELMI, SOTKA, RIEKKO, TASSU, SORKKA, YMS. lopetettava. Metsästäkööt vihreät itse vieraspetonsa kosteikoilta. Suorittakaa riistanhoitoa vain omilla maillanne.
      •EROTKAA SUURPETOYHDYSHENKILÖN TEHTÄVISTÄ, kohta teidät kuitenkin erotetaan kuten moni joka on kertonut totuuden.
      •IRTISANOUTUKAA METSÄSTÄJÄLIITOSTA, SE ON VAIN RIISTAKESKUKSEN VASALLI.
      •METSÄSTYSLEHDET OVAT MUUTTUNEET VIHREÄN VALHEEN ÄÄNITORVIKSI, KANNATTAAKO NIITÄ ENÄÄ TILATA ELLEI MOTIIVI TILAAMISELLE OLE TARKKAILU MITÄ POLIITTINEN VIHOLLINEN TEKEE.

      ON RATKAISUN AIKA💪✌️!!

    • Anonyymi

      Riistavesi Kuopion suunnalla mukana talkoissa eli SRVA lakkoon menimme.

      • Anonyymi

        Hyvä Riistaveden metsästäjät💪!


    • Anonyymi

      Voi hellanlestas näitä suuria mettämiehiä . Olaan niin kovin suurta . Valtio ottakoon luvat pois näiltä .

      • Anonyymi

        Ja sinä se jatkat metsästyksen vastustajana metsästyspalstan trollaamista. Edellisessä ketjussa kyselinkin, että koskas ne sinun äidinkielen kurssin alkeet alkaakaan? xD


    • Anonyymi

      Metsästäjät voisivat mennä lakkoon auraamattomien metsäautoteiden takia. Viikonlopun hirvihommassa vain pari hiihtotaitoista pääsi oikeisiin paikkoihin passiin koska tiet olivat ajamattomassa kunnossa.

      • Anonyymi

        Mistä sinä metsästyksen vastustajana tiedät minne metsästäjät pääsi ja minne ei.🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sinä metsästyksen vastustajana tiedät minne metsästäjät pääsi ja minne ei.🤣

        Olin siellä metsässä metsästämässä, suksilla sinne pääsee. Niitä sanotaan kulkupaikoiksi mistä elukat kulkee yleisimmin ja sinne nyt ei autolla päässyt. Niitä riittää jotka autossa tuijottelee luuria, eikö vaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olin siellä metsässä metsästämässä, suksilla sinne pääsee. Niitä sanotaan kulkupaikoiksi mistä elukat kulkee yleisimmin ja sinne nyt ei autolla päässyt. Niitä riittää jotka autossa tuijottelee luuria, eikö vaan?

        Monesko kymmenes tutka trollaus tämä oli sinulta tässä kuussa? Onko vastustajissa yksinäistä?🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monesko kymmenes tutka trollaus tämä oli sinulta tässä kuussa? Onko vastustajissa yksinäistä?🤣

        Öh, en trollaile vaan kirjoitan omista kokemuksista. Yritä lukea ajatuksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Öh, en trollaile vaan kirjoitan omista kokemuksista. Yritä lukea ajatuksella.

        Ja ihan sattumalta täällä vain provosoit metsästäjiä.🤣


    • Anonyymi

      Nyt alkaa jo SRVA lakko laajeta ihan kunnolla, hieno homma. Vihdoinkin metsästäjille löytyi tukea yli yhdistysrajojen.

      • Anonyymi

        Metsästäjille löytyy myös vahvaa poliittista tukea ja se kaikkien on muistettava! Juridiikan hyvin tunteva Petussuomalainen poliitikko Arno Westerholm, joka myös on kirjoittanut puolueen Metsästyskirjan, antaa täyden tukensa ja kannustaa metsästäjiä irtaantumaan SRVA-toiminnasta blogissaan; on ratkaisun aika!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsästäjille löytyy myös vahvaa poliittista tukea ja se kaikkien on muistettava! Juridiikan hyvin tunteva Petussuomalainen poliitikko Arno Westerholm, joka myös on kirjoittanut puolueen Metsästyskirjan, antaa täyden tukensa ja kannustaa metsästäjiä irtaantumaan SRVA-toiminnasta blogissaan; on ratkaisun aika!

        Kaikesta vihervasemmistolaisia organisaatioita ja politiikkaa tukevista, vapaaehtoisista toimista luovuttava.


    • Anonyymi

      Juankoski here I come. Eli mukana boikotissa.

      • Anonyymi

        Loistava ratkaisu Juankosken metsästäjät. Koko maa irti SRVA-toimista ja susilupia ei tule hakea!


    • Anonyymi

      Metsästäjät!
      Nyt viimeisetkin pois SRVA-toiminnasta ja muusta viherpolitisoituneita organisaatioita tukevasta ilmaistyöstä. Asia ei enää toimi niin, että ME käytämme ammattitaitoamme ilmaiseksi, koiramme vaarantaen vapaa-aikanamme ja kiitokseksi saamme pelkästään kuraa niskaan ja yhä järjettömämpiä lakeja noudatettavaksi.
      Tätä palstaa seuraa media/poliitikot. Ilmoitus hyvät kolleegat, kun olette ryhtyneet SRVA yms toimien boikottiin!
      EMME SAA OIKETTA ELLEMME ITSE SITÄ VAADI✌️

      • Anonyymi

        Nimenomaan! Tätä sanomaa on levitettävä ja metsästyksen alasajolle tehtävä loppu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan! Tätä sanomaa on levitettävä ja metsästyksen alasajolle tehtävä loppu!

        Osuimme asian ytimeen kun palstan vihervasemmistolainen moderoija piilottelee kyseistä viestiketjua vaikka edellä olevien kahden kommentin takia pitäisi olla kärjessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osuimme asian ytimeen kun palstan vihervasemmistolainen moderoija piilottelee kyseistä viestiketjua vaikka edellä olevien kahden kommentin takia pitäisi olla kärjessä.

        Kyllä. Tätä palstaa moderoi metsästyksen vastainen henkilö ja yksi metsästyksen vastustaja trollaa päätyönään palstaa ja mustamaalaa sekä maalittaa metsästäjiä kokopäivätoimisesti. Siksi tätä ketjua on nostettava säännöllisesti esiin ja muutkin vastaavat asiaketjut.👍
        Kovaa työtä se vaatii, mutta pääasia että näille viherideologisteille ja vastustajille ei anneta tuumaakaan periksi.😊


    • Anonyymi

      Moderointi ja trollaus kertovat selkeästi, että vihervasemmisto ei pysty argumentoimaan palstalla esitettyjä hyvin perusteltuja näkemyksiä vastaan. Jos et voi voittaa argumentaatiota, piilota vastustajan sanoma, tyypillistä vihervasemmiston hallitseman median toimintaa.
      Pitäkäämme huoli, että tärkeät ja kantaa ottavat kirjoitukset nostetaan moderoinnista huolimatta esiin uudestaan ja uudestaan. Palstalla käy joka päivä satunaisia kävijöitä, jos yksikin uusi vierailija päivässä saa terveitä ja raikkaita ajatuksia sekä uskoa tulevaan palstan kirjoituksista OLEMME VOITOLLA!

    • Anonyymi

      ”KUNNIA KESTÄVÄN PALKKA”!

    • Anonyymi

      Tuntuu olevan tässä kirjoitusketjussa esiin tulevat asiat ja faktat katkeraa kalkkia vihervasemmistolle kun viestiketju jatkuvasti piilotetaan vanhentuneiden kirjoitusten alle!

    • Anonyymi

      Tässä ”sananvapauden ihmemaassa” politisoituneen median osalta on yleensä tärkeämpää se mitä he eivät sano, kuin se mistä puhuvat. Palstan aktiivilukijat ovat varmasti huomanneet kuinka oheista SRVA-toiminnasta irtaantumiskeskustelua ”piilotetaan” todella aktiivisesti!
      VASTAISKU:
      •Nostakaa keskusteluosio kommentilla näkyviin jotta satunainenkin lukija lukee sen.
      •Ilmoitus keskustelu ketjuun kun olette eronneet SRVA:sta, lumijälkilaskennoista, yms. Yksittäisen metsästäjän kannalta vahvin kannanotto nykyiseen tilanteeseen.
      •Välittäkää kaikin keinoin tietoa Metsästyskirjasta eteen päin. Suositelkaa sen lukemista ja haastattelun kuuntelemista erityisesti metsästystä tuntemattomille, Riistakeskuksen koulutuksen saaneille ja vihreän ideologian aivopesemille henkilöille. SOME JULISTAMAAN TOTUUTTA!

      • Anonyymi

        Moderointi kovenee, ei nouse enää minun kommenteille kirjoitus kärkeen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moderointi kovenee, ei nouse enää minun kommenteille kirjoitus kärkeen!

        Moderointi piilottelee näitä asia kirjoituksia kuten myös palstaa aktiivisesti terrorisoiva metsästyksen vastustaja jonka pääasiallinen maalittaminen viime kuukaudet on kohdistuneet hirvenmetsästäjiin.
        Aina kun tämäkin keskustelu nostetaan kommentein ylös ei mene montaakaan minuuttia, kun palstatrolli nostelee vanhoja tekemiään metsästäjien maalittamis ketjuja ylös.
        Täällä ollaan hengessä mukana ajamassa tätä viherideologiaa alas.👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moderointi piilottelee näitä asia kirjoituksia kuten myös palstaa aktiivisesti terrorisoiva metsästyksen vastustaja jonka pääasiallinen maalittaminen viime kuukaudet on kohdistuneet hirvenmetsästäjiin.
        Aina kun tämäkin keskustelu nostetaan kommentein ylös ei mene montaakaan minuuttia, kun palstatrolli nostelee vanhoja tekemiään metsästäjien maalittamis ketjuja ylös.
        Täällä ollaan hengessä mukana ajamassa tätä viherideologiaa alas.👍

        Hyvä, kunnia kestävän palkka💪!


    • Anonyymi

      Oulainen mukana SRVA lakossa.

    • Anonyymi

      "srva-toiminta pitää lopettaa jos siitä ei makseta korvausta", näin joku kirjoitteli.
      Mihinkäs ne tilanteista johtuvat, usein käyttökelpoiset ruhot ja lihat joutuu? Jos srva-toimijoille, voisi ajatella sen olevan varsin kohtuullinen korvaus toiminnasta.
      Metsästäjäliitosta voi kyllä sanoa, että sen voisi lakkauttaa. Tuskin kovinkaan moni jäisi/jää suuresti kaipaamaan ko. organisaatiota tai sen julkilausumia.

      • Anonyymi

        Kolarissa runnotut tai pidenpään vammautuneet tulehdukselliset ruhot eivät todellakaan ole "usein käyttökelpoisia"
        Huomaa, että et ole koskaan kolari elukoita hoitanut pois saati ymmärrä asiasta mitään.
        Siksi tuo ei ole kohtuullista korvausta nähnytkään, koska eläinten poisvienti on jokatapauksessa yksinomaan sen metsästäjäporukan/srva porukan tehtävä.
        Mainitse yksikin taho joka toimii tieliikenne/ratatyö tärkeissä tehtävissä vapaaehtoisesti ja vielä niin, että ryhmän viranomaistaholta oikein odotetaan toimivan jokaisessa tehtävässä ilman palkkiota?
        Kommenttisi on vihreän kirjoittama minkä paljastaa asiantuntemattomuus ja vähättely. Miksi vihreät haluaa lakkauttaa muitakin metsästysorganisaatioita se on kaikille selvää muutenkin.
        Vaikka te kuvittelette hyötyvänne suurpetopolitiikan aiheuttamasta vapaaehtoistoiminnan lakkoilusta olette loputa te se taho joka tämän taistelun häviää. Muista se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolarissa runnotut tai pidenpään vammautuneet tulehdukselliset ruhot eivät todellakaan ole "usein käyttökelpoisia"
        Huomaa, että et ole koskaan kolari elukoita hoitanut pois saati ymmärrä asiasta mitään.
        Siksi tuo ei ole kohtuullista korvausta nähnytkään, koska eläinten poisvienti on jokatapauksessa yksinomaan sen metsästäjäporukan/srva porukan tehtävä.
        Mainitse yksikin taho joka toimii tieliikenne/ratatyö tärkeissä tehtävissä vapaaehtoisesti ja vielä niin, että ryhmän viranomaistaholta oikein odotetaan toimivan jokaisessa tehtävässä ilman palkkiota?
        Kommenttisi on vihreän kirjoittama minkä paljastaa asiantuntemattomuus ja vähättely. Miksi vihreät haluaa lakkauttaa muitakin metsästysorganisaatioita se on kaikille selvää muutenkin.
        Vaikka te kuvittelette hyötyvänne suurpetopolitiikan aiheuttamasta vapaaehtoistoiminnan lakkoilusta olette loputa te se taho joka tämän taistelun häviää. Muista se.

        Niitähän myydään huutokaupoissa ja joku käärii hyvät rahat. Ennen srva:ta paikalliset metsästäjät kävivät poksauttamassa kolarieläimet. Nyt tästä ollut tullut virasto joka alkaa sanella sääntöjä, ei tarvita jatkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niitähän myydään huutokaupoissa ja joku käärii hyvät rahat. Ennen srva:ta paikalliset metsästäjät kävivät poksauttamassa kolarieläimet. Nyt tästä ollut tullut virasto joka alkaa sanella sääntöjä, ei tarvita jatkoon.

        Mikä virasto? Kuten sanoin, kun et ymmärrä hölkäsen pöläystä asiasta on parempi kun pidät turpasi kiinni.
        Mikään virasto ei minulle sanele ehtoja, kun tulee ilmoitus että tule jäljittämään ja hakemaan kolari elukka pois paikalta.
        Yhdessä teemme kyllä sen päätöksen, että emme tule enää avustamaan valtiota asiassa missä se näyttää muutenkin metsästäjille pelkkää keskisormea.
        Sinun jatko ilmoituksillasi ei ole asian kanssa mitään tekemistä, koska ette ituhippi porukoinenne hoida muutenkaan luontoon ja eläimistöön liittyviä asioita muutakuin kaikesta valittamalla.


    • Anonyymi

      Soisalo irtisanoi myös.

      • Anonyymi

        Erinomainen ratkaisu Soisalon metsästäjät!
        Lisää vain ilmoituksia kun olette irtaantuneet SRVA-toimista, kolmiolaskennoista, yms. viherpolitisoituneita organisaatioita tukevista toimista!


    • Anonyymi

      Koilis-savo ulos SRVAsta.

      • Anonyymi

        Koillis-Savon petoasiantuntijat ovat legendaarisia


      • Anonyymi

        Hyvä Koilis-Savo👍. Metsästäjät yhteiseen rintamaan viherideologisia virkamiehiä ja organisaatioita vastaan. Riistakeskus ilmoitti nettisivuillaan, että on todella suosittu! Naurettava väite. 300 000 metsästäjästä vain noin 4000 oli vastannut. Lisäksi tiedän monta vastaajaa jotka kritisoivat Riistakeskusta. Ei tullut kritiikki yllättävästi esille😄!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koillis-Savon petoasiantuntijat ovat legendaarisia

        Kyllä! Petoasiantuntijana voi esiintyä ihminen joka ei ole koskaan nähnyt petoa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä! Petoasiantuntijana voi esiintyä ihminen joka ei ole koskaan nähnyt petoa!

        Ja metsästyksen vastustajana voi esiintyä henkilö joka ei ole koskaan nähnyt, kokenut saati edes jutellut metsästäjien kanssa.
        Riittää vihreiden tai vasemmiston kannatus ja, "mutta kun metsästäjät tappavat kaikki" kommentointi netissä.


    • Anonyymi

      Taitaa Kuopion Rhy:n vuosikokous jatkua edelleen kaduilla ja kahviloissa...oli kuulemma puurot ja vellit menneet sekaisin kokouksen työjärjestyksen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe