Lapsuuden kavereilla yötä 1/3

Anonyymi-ap

Olin lapsuudenkotona vanhempieni luona viettämässä isäni syntymäpäivää ja punkkasin heidän luonaan viikonlopun ajan. Lauantaina juhlien jälkeen lähdin kaupungille, jos törmäisin vaikka vanhoihin tuttuihin. Kiertelin vanhoja ja joitakin uusia baareja. Joidenkin tuttujen kanssa jäi hetkeksi jutulle, mutta puheenaiheet olivat aika pinnallisia niin jatkoin matkaa hyvinkin pian. Kaupungin ainoassa aikuisille suunnatussa yökerhossa törmäsin vanhoihin kavereihin Toniin ja Emmiin, jotka suureksi hämmästyksekseni olivat edelleen pariskunta ja lapsi määrä oli kasvanut kahdella.

Jäin Heidän kanssaan viettämään iltaa ja yön aikana kävimme paljon vanhoja asioita lävitse ja muistelimme lämmöllä huoletonta aikaa. Joimme aika hyvin illan aikana, Tonin alkaessa jo hieman sammaltaa Emmistä puhumattakaan. Nousin pöydästä todeten, että nyt on minun aika ottaa taksi ja lähteä takaisin vanhemmille. ”Et sä sinne landelle lähe…” Emmi katsoi toinen silmä suljettuna. ”Meillä on kämppä tässä ihan vieressä, tuu meille yöksi, lapset ovat mummolassa”. Johon Toni komppasi ja houkutteli minut lähtemään Heille yöksi, heillä on iso talo, jossa riittää huoneita. Kohautin hartioitani ”Samapa tuo mulle, missä nukun”.
Siirryimme yökerhon melusta kadulle Emmin tarratessa käteeni kiinni, ”Kiva nähdä sua pitkästä aikaa”, hän sopersi kiinni käsivarressani, askelten hakiessa hieman puolelta toiselle. Toni käveli perässämme tupakka suussaan. Lyhyt kävely matka taittui nopeasti ja saavuimme heidän kotiinsa, joka oli kerrostalon kattohuoneisto, jossa oli 5 huonetta ja spa osasto. Riisuin kengät ja katselin kämppää. Isoista ikkunoista näki yli kaupungin. ”Melko hulppea kämppä”, totesin kun Toni toi oluen käteeni ja istuimme olohuoneen isolle mustalle nahkasohvalle.

Emmi kävi pesemässä kasvonsa ja tuli olohuoneeseen pitkässä paitulissa ja istui siideri kädessään nojatuoliin. Juttelimme vielä tovin ja aloimme siirtyä yöpuulle. Minulle kelpasi kookas sohva erittäin hyvin yösijaksi ja asettelin Emmin tuomat tyynyt ja peiton sohvalle. Pariskunta poistui huoneeseensa sammuttaen osan valoista kämpässä. Riisuin itseni boksereille ja kävin peiton alle sohvalle. Katselin ikkunoista yöllistä taivasta, kun aloin kuulla lemmenääniä makuuhuoneesta. Välillä pientä supinaa, maiskutusta sekä tasaista ja välillä rajumpaa paukutusta ja vaimeaa, eikä niin vaimeaa ulinaa.

Pyörin sohvalla ja otin puhelimen. Aloin selailla sitä ja pian olin pornosivustoilla. Humala oli aiheuttanut itsellenikin haluja ja käteni hieroi jo paisuvaa kaluani. Vemputin peiton alla, katsellessani sekalaisia pätkiä puhelimesta. Siirsin peittoa ja otin kalun esille. Runkkasin sitä jo kunnolla ja miehisyyteni seisoikin jo kovana. Noin 15 senttiä pitkä ja viitisen senttiä leveä parruni, seisoi jo käyristyneenä, kun vetelin paksua esinahkaani rauhallisesti. Välillä vatkasin nopeammin, välillä hitaammin hieroen terskaani. Pariskunnan lemmenleikit olivat jo loppuneet. Talossa oli hiljaista ja hämärää lukuun ottamatta himmeää yö valoa, joka oli lattianrajassa ympäri saarekkeen, joka jakoi olohuoneen ja keittiön.

Käytävältä, joka vie makuuhuoneisiin kuului hapuilevia askeleita. Laitoin äkkiä kalun peiton ja näin Emmin tulevan alastomana, ottaen hieman seinästä tukea. Emmin vartalo oli seksikäs, todella kaunis. Symmetriset, ei liian isot rinnat, jotka olivat pyöreät ja edelleen terhakkaat. Kapea lantio ja paljas kumpu, pienellä tummalla karvatupsulla kruunasi kauneuden. Emmi meni tukka sekaisin kaapille ja otti mukin, jonka täytti vedellä. Hän joi vettä nojaten tiskialtaaseen, pyöreä timmi peppu minuun päin. Katselin hiljaisuudessa kauniita muotoja, hieroen samalla kaluani peiton alla. Puhelimeni oli sohvalla näyttö ylöspäin. Sain samalla viestin ja näyttö muuttui kirkkaaksi, kajastaen valoa olohuoneeseen. Emmi huomasi tämän ja kääntyi katsomaan.

”Ootsä hereillä vai” kuului humaltuneen naisen kysymys. Humala oli varmaankin vienyt Hänen estot ja näin hänen kävelevän kohti sohvaa. ”Hehe…ootsä ollu hereillä koko ajan..” Emmi tuli jalkopäähän ja puristi varpaistani. Avain silmät jo kunnolla ja katselin hänen alastonta vartaloaan. ”Jep” vastasin siten, että Emmi tajusi minun myös kuulleen heidän touhujaan. ”Ups…sori” hän virnisti ja istui nojatuoliin. ”Toni oli vaan niin kännissä, ettei siitä mitään taas tullu…eikä se edes laukee koskaan kännissä”, Emmi huokaisi. ”No se on ihan relevantti ongelma, kun on liian kännissä” hymähdin peiton alla. Katselin Emmiä nojatuolissa. Hän istui siinä rennosti, sulkematta jalkojaan. ”Mut kun ite on tälleen humalassa niin halukas ja tahdon sitä spermaa niin ärsyttää tollanen”. Pian tämän jälkeen Emmin sormet liukuivat hänen turpeille huulilleen. Katselin sohvalta, kuinka sormi liukui hitaasi paljaiden huulien väliin, käteni alkaessa hieroa taas kaluni, joka kasvoi nopeasti kovaksi...

3

3924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ...Emmi tyydytti itseään kuin näyttäen minulle, kuinka sitä tekee. Näky oli valtavan ihana. Keskisormi ja nimetön liukuivat tahdikkaasti punertaviin huuliin, jotka levittyivät niiden ympärille. Hän nosti toisen jalkansa käsinojan päälle ja näky avautui minulle paremmin. Vaimea vikinä kuului olohuoneessa. ”Seisooko sulla”, Emmi kuiskasi puristaessaan rintaansa. Nyökkäsin. Emmi nousi ja tuli sohvan viereen polvilleen ja asettui lantioni kohdalle. Hän siirsi peittoa sivuun, kunnes suonikas, jykevä kaluni tuli esille. Päästin siitä otteeni. Emmi katseli sitä hetken ja tarttui juureen sormillaan, joissa oli pitkät geelikynnet. Tunsin ihanan puristavan otteen, joka liikutti esinahkaani edes takas, paljastaen kerta toisen jälkeen paksun terskani. Emmi vatkasi kaluani niin, että käden pauke kuului selvästi, kun Hänen nyrkkinsä osui kiveksiini. Isohkot kivekseni heiluivat valtoimenaan käden liikkeen mukana.
      Emmi sormeili itseään samalla, työntäen peppuaan taaemmaksi. Hän piti kalustani kuin tennismailasta ja hieroi peukalolla terskan alta, hymyillen minulle kauniina. ”Sovitaan niin, että tää jää tähän eikä puhuta”. Nyökkäsin hyväksyvästi. Emmi nousi enemmän polvilleen ja ohjasi paksun terskani huuliinsa. Kostea kieli liukui ympäri terskaa, kunnes Emmi huulet valuivat alemmaksi, sulkien terskani kokonaan suuhunsa. Rauhallisesti aloittaen Emmi alkoi imeä nuppiani. Huulet puristuivat kovemmin varrelle ja kyrpääni upposi enemmän hänen suuhunsa. ”slurps…slots..mssusk” kuului vaan hämärässä olohuoneessa Emmin antaessa nautinnollista, kiimaista suutaan. Terska kävi välillä nielussa, jolloin Emmi pullautti kuolaisen kaluni ulos ja haukkoi hetken henkeä, kunnes otti sen taas suuhunsa.
      Emmi nousi päälleni kontilleen, tuoden kauniin posliini pillunsa naamani eteen. Tartuin pakaroihin samalla kun Emmi asetteli kaluaan takaisin suuhun. Levittelin timmejä pakaroita, jotta näin tiukan ryppyreiän. Peukaloilla levitin märkiä, turvonneita häpyhuulia ja kurotin hieman nuolaisemaan kosteaa lihaa. Maistoin Emmin hieman suolaisen ja kännisen pillun kun työnsin kielen syvälle hänen herkkuunsa. Imeskelin huulia vuoron perään, työnsin päätä kunnolla Häntä kohti, suorastaan söin pehmeää, ihanaa pillua. Painoin pari sormea sisälle ja aloin naida häntä sormin. Emmi ulisi vaimeasti notkistaen selkäänsä ja koitti runkata kaluani samalla.
      Painoin kielen vasten lämmintä peppureikää, Emmin hämmästyttyä asiasta ja katsoessa minua. Tunsin, miten reikä supisteli vasten kieltäni, ja Emmi laskeutui takaisin kaluni kimppuun. Livoin reikää ja levitin sitä sormin. Kielen pää pyöri peräaukon reunoilla, se avautui koko ajan enemmän ja sain jo painettua kielen syvemmälle suorastaan kuumaan aukkoon. Maiskuttelin rauhallisesti ja livon aukkoa koko kielen mitalla. Emmi levitti käsillään peräaukkoaan enemmän, ”tahdotko sinne”, kuului kiimainen kuiskaus. ”Voit ilman kumii panna sinne”, Emmi huokaisi ja nousi, kääntyen nyt hajareisin päälleni, kasvot minuun päin. Seurasin kun Emmi siirtyi vähän lähemmäksi ja nosti toisen jalan koukkuun. Tarttui kaluuni, piti sitä pystyssä ja kohdisti peräreikäänsä terskaani. Hieman keinuen, Emmi alkoi painaa reikäänsä terskaani vasten. Hän puuskutti ja inahteli kun paksu terskani alkoi raivata tietään sisälle...

      • Anonyymi

        ..”Uhuuha”, Emmi kiljahti nuppini painuessa sisälle tiukkaan, kuivaan peräaukkoon. Hän alkoi nostella ja laskea peppuaan pitkin varttani. Tunsin tiukan peräaukon puristuksen varrella. Rauhallisesti ensin totuttaen peräaukkonsa kaluni, Emmi alkoi ratsastaa jo enemmän. Reikä alkoi antaa myöden ja pian koko varteni oli käytössä, Emmin laskeutuessa pohjaan asti. ”Sä oot ihana” kuiskasin ja tartuin hänen rintoihinsa kiinni. Puristelin ja hieroin rintoja, joissa nännit törröttivät kovina. Emmi työsti kaluani jo kunnolla pepullaan.
        ”Sanothan sit kun tuut”, Hän tuli päälleni ja kuiskasi korvaani. Tartuin pakaroihin ja aloin naida kunnolla nostellen lantiota voimakkaasti häntä kohti. ”uuu……..a.a.aaa.a..h.h.h.h.h.h.hr.r.r.r.r.r.r.r.iiii”, Emmi vaikeroi päälläni ja kiedoin kädet hänen ympärilleen. Jykevä kyrpäni työsti punertavaa peräaukkoa surutta, isot pallit heiluvat mukana. Emmin tiukkuus alkoi olla liikaa. Tunsin, miten laukeaminen alkoi lähestyä. Vedin kalun Emmin perseestä ja sanoin laukeamisen oleva lähellä. Emmi nousi päältäni ja meni polvilleen lattialle. ”Tuu eteen”, hän huohotti ja nousin seisomaan Hänen eteensä, runkaten voimakkaasti. ”aaaaaaahha”, huohotin runkatessani aivan Emmin kasvojen edessä. Emmi katseli kaluani suu hieman raollaan ja odotti. ”VItttuuh” murahdin hiljaa, kun ensimmäinen runsas lasti spermaa purkautui Emmin kasvoille. Toinen…kolmas…neljäs sperma suihku lensi ilmoille kuorruttaen Emmin kauniita kasvoja. Emmi lipoi spermaa suuhunsa ja katseli silmiini, kun lypsin kyrpääni. Puristin veltostuvaa kaluani kunnolla ja valutin loput tipat Emmin kielelle, joka oli pitkällä ulkona suusta.
        Olimme hetken aloillamme, Emmin pyyhkiessä kasvojaan vitivalkoisesta spermastani. ”Semmoinen sotku sitten”, Emmi hymähti ja nousi seisomaan. Näin miten hän katseli tovin paksua lauennutta kaluani. Emmi haki talouspaperia keittiöstä ja tuli luokseni pyyhkien naamaansa. ”Toi olikin vähän paksumpi mitä luulin…tuonne peppuun. Se on aika hellänä vielä”, ”Ai, tekikö kipeää”, kysyin. Emmi kohautti hartioitaan ”Mut tuntui hyvälle, Tonilla ei ole läheskään noin paksu”. Emmi siisti itsensä ja sanoi menevänsä takaisin miehensä viereen nukkumaan. ”Öitä”, toivotin perään tuon herkkupepun jo keinuessa kohti makuuhuonetta ja kömmin takaisin sohvalle ja vedin peiton päälleni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ..”Uhuuha”, Emmi kiljahti nuppini painuessa sisälle tiukkaan, kuivaan peräaukkoon. Hän alkoi nostella ja laskea peppuaan pitkin varttani. Tunsin tiukan peräaukon puristuksen varrella. Rauhallisesti ensin totuttaen peräaukkonsa kaluni, Emmi alkoi ratsastaa jo enemmän. Reikä alkoi antaa myöden ja pian koko varteni oli käytössä, Emmin laskeutuessa pohjaan asti. ”Sä oot ihana” kuiskasin ja tartuin hänen rintoihinsa kiinni. Puristelin ja hieroin rintoja, joissa nännit törröttivät kovina. Emmi työsti kaluani jo kunnolla pepullaan.
        ”Sanothan sit kun tuut”, Hän tuli päälleni ja kuiskasi korvaani. Tartuin pakaroihin ja aloin naida kunnolla nostellen lantiota voimakkaasti häntä kohti. ”uuu……..a.a.aaa.a..h.h.h.h.h.h.hr.r.r.r.r.r.r.r.iiii”, Emmi vaikeroi päälläni ja kiedoin kädet hänen ympärilleen. Jykevä kyrpäni työsti punertavaa peräaukkoa surutta, isot pallit heiluvat mukana. Emmin tiukkuus alkoi olla liikaa. Tunsin, miten laukeaminen alkoi lähestyä. Vedin kalun Emmin perseestä ja sanoin laukeamisen oleva lähellä. Emmi nousi päältäni ja meni polvilleen lattialle. ”Tuu eteen”, hän huohotti ja nousin seisomaan Hänen eteensä, runkaten voimakkaasti. ”aaaaaaahha”, huohotin runkatessani aivan Emmin kasvojen edessä. Emmi katseli kaluani suu hieman raollaan ja odotti. ”VItttuuh” murahdin hiljaa, kun ensimmäinen runsas lasti spermaa purkautui Emmin kasvoille. Toinen…kolmas…neljäs sperma suihku lensi ilmoille kuorruttaen Emmin kauniita kasvoja. Emmi lipoi spermaa suuhunsa ja katseli silmiini, kun lypsin kyrpääni. Puristin veltostuvaa kaluani kunnolla ja valutin loput tipat Emmin kielelle, joka oli pitkällä ulkona suusta.
        Olimme hetken aloillamme, Emmin pyyhkiessä kasvojaan vitivalkoisesta spermastani. ”Semmoinen sotku sitten”, Emmi hymähti ja nousi seisomaan. Näin miten hän katseli tovin paksua lauennutta kaluani. Emmi haki talouspaperia keittiöstä ja tuli luokseni pyyhkien naamaansa. ”Toi olikin vähän paksumpi mitä luulin…tuonne peppuun. Se on aika hellänä vielä”, ”Ai, tekikö kipeää”, kysyin. Emmi kohautti hartioitaan ”Mut tuntui hyvälle, Tonilla ei ole läheskään noin paksu”. Emmi siisti itsensä ja sanoi menevänsä takaisin miehensä viereen nukkumaan. ”Öitä”, toivotin perään tuon herkkupepun jo keinuessa kohti makuuhuonetta ja kömmin takaisin sohvalle ja vedin peiton päälleni.

        Jälleen sarjassamme speden löpinöitä buaahaa


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      118
      9465
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      156
      2536
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      9
      1396
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe