Opposition vilttiketjusta jäälle heittämä hiekka ei paranna peliä

Anonyymi-ap

SDP:llä on oppositiossa ollessaan tapana yhdessä SAK:n kanssa toimia kuin hiekkalaatikolla leikkivä pentu, joka heittää toisten silmille hiekkaa. Kansan mielipide, vaalitulos ei miellytä. Ei miellyttänyt Trumpia, ei miellytä Lindtmanin SDP;tä. Erilaisilla verukkeilla sdp-johtoiset ammattiliitot heittävät hiekkaa jäälle, mikä ei todellakaan paranna peliä. Kansan mielipidettä pitää kunnioittaa. Lakot eduskuntaa ja sen hallitusta vastaan ovat demokratian syöpä, yhteiskuntaterrorismia.

Pro valehtelee, että työt ovat lakossa, vaikka työt eivät ole koskaan lakossa. Vain jotkut ihmiset ovat. Töihin menon estäminen ja maalittaminen ovat rikoksia. Jo liivijengin työpaikan portilla tai ovella seisominen on uhkailua. Rasismia.

PAM vauhkoaa työttömien etujen muuttamisesta. Tutkimuksen mukaan enemmistö suomalaisista työelämässä olevista kannattaa työttömyysturvan porrastamista siten, että se motivoi työtöntä ottamaan työtä vastaan. Vain 30% on sitä vastaan. Meillä on 260 000 työtöntä, vaikka työntekijöistä on pulaa. Ansiosidonnaisturvaa on syytä muuttaa työn vastaanottoa motivoivaksi. On tutkimusnäyttöä siitä, että ansiosidonnaisen porrastaminen toimii positiivisesti. Työnteko on parasta sosiaaliturvaa. Töihin meneminen pienentää tuloeroja.

Ammattiliitot uhoavat, että lakko-oikeutta ollaan poistamassa. Ei olla. Ollaan rajoittamassa yhteiskuntaa vahingoittavia lakkoja; poliittisten lakkojen kestoa korkeintaa vuorokauteen ja tukilakkoja siten, että ne ovat suhteessa varsinaiseen työtaistelutoimeen. Ei ole mitään järkeä siinä, että koko Suomen vienti pysäytetään jonkun Keuruun tehtaan lakon takia. Lakko-oikeutta ei olla poistamassa, vain vähän rajoittamassa. Ei pidä valehdella ja yllyttää vauhkoamiseen.

On ihan hyvä asia, että maanantaiset krapulapoissaolot tulevat maksullisiksi. On ihan hyvä asia, että henkilö, joka ei kykene suoriutumaan tehtävissään ja on saanut epäasiallisesta käytöksestä useita varoituksia, voidaan sanoa irti.

Ansiosidonnaisella olevien hyysääminen, krapulapoissaolojen suosiminen ja koko työyhteisöä terrorisoivien ja työntekijöiden mielenrauhaa järkyttävien suojeleminen on ammattiliitoilta väärin. Se on maton vetäminen omien jäsenien alta. Lain muutokset ovat kaikkien hyödyksi.

SDP-SAK -yhteistyö pitäisi keskittää yhteisten asioiden kehittämiseen, eikä poliittisiin ideologisiin lakkoihin. Kannattaisi olla isänmaan yhteisellä asialla, eikä sitä vastaan lisäämällä tahallaan vastakkainasettelua.

Akavan Maria Löfgrenin ja STTK:n Antti Palolan jutuissa on paljon enemmän järkeä, kuin SAK:n Jarkko Elorannan ideologisessa paasaamisessa.

5

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SDP:n kiihotustyö loppuu, kun SAK:n Ay-liitoista alkaa Jäsenet Loppua !

      Jo nyt on YTK- Yleinentyöttömyyskassa Suurin (LoimaanKassa)

    • Anonyymi

      YTK:ssa on yli puoli miljoonaa jäsentä. SAK on laskussa. SAK:n jäsenmäärä on paljon pienempi kuin YTK:n määrä, kun jäsenistöstä poistetaan kuolleet sielut ja eläkeläiset. STTK:n jäsenmäärä ja Akavan jäsenmäärä ovat nousseet.

    • Anonyymi

      Politikoida saa, mutta vain vapaa-aikana. Politikointi ei kuulu työajalle, eikä työpaikoille. Poliittiset lakot ovat syvältä ja ne haisevat 1900-luvun alun työväentaloille. Samaa asiaa, yhtä vanhaa punapropagandaa. SDP:n häpeän vuodet ovat sieltä kotoisin: 1918, 1992, 2000, 2014, 2018, 2023.

    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      🔞 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe