Opposition vilttiketjusta jäälle heittämä hiekka ei paranna peliä

Anonyymi-ap

SDP:llä on oppositiossa ollessaan tapana yhdessä SAK:n kanssa toimia kuin hiekkalaatikolla leikkivä pentu, joka heittää toisten silmille hiekkaa. Kansan mielipide, vaalitulos ei miellytä. Ei miellyttänyt Trumpia, ei miellytä Lindtmanin SDP;tä. Erilaisilla verukkeilla sdp-johtoiset ammattiliitot heittävät hiekkaa jäälle, mikä ei todellakaan paranna peliä. Kansan mielipidettä pitää kunnioittaa. Lakot eduskuntaa ja sen hallitusta vastaan ovat demokratian syöpä, yhteiskuntaterrorismia.

Pro valehtelee, että työt ovat lakossa, vaikka työt eivät ole koskaan lakossa. Vain jotkut ihmiset ovat. Töihin menon estäminen ja maalittaminen ovat rikoksia. Jo liivijengin työpaikan portilla tai ovella seisominen on uhkailua. Rasismia.

PAM vauhkoaa työttömien etujen muuttamisesta. Tutkimuksen mukaan enemmistö suomalaisista työelämässä olevista kannattaa työttömyysturvan porrastamista siten, että se motivoi työtöntä ottamaan työtä vastaan. Vain 30% on sitä vastaan. Meillä on 260 000 työtöntä, vaikka työntekijöistä on pulaa. Ansiosidonnaisturvaa on syytä muuttaa työn vastaanottoa motivoivaksi. On tutkimusnäyttöä siitä, että ansiosidonnaisen porrastaminen toimii positiivisesti. Työnteko on parasta sosiaaliturvaa. Töihin meneminen pienentää tuloeroja.

Ammattiliitot uhoavat, että lakko-oikeutta ollaan poistamassa. Ei olla. Ollaan rajoittamassa yhteiskuntaa vahingoittavia lakkoja; poliittisten lakkojen kestoa korkeintaa vuorokauteen ja tukilakkoja siten, että ne ovat suhteessa varsinaiseen työtaistelutoimeen. Ei ole mitään järkeä siinä, että koko Suomen vienti pysäytetään jonkun Keuruun tehtaan lakon takia. Lakko-oikeutta ei olla poistamassa, vain vähän rajoittamassa. Ei pidä valehdella ja yllyttää vauhkoamiseen.

On ihan hyvä asia, että maanantaiset krapulapoissaolot tulevat maksullisiksi. On ihan hyvä asia, että henkilö, joka ei kykene suoriutumaan tehtävissään ja on saanut epäasiallisesta käytöksestä useita varoituksia, voidaan sanoa irti.

Ansiosidonnaisella olevien hyysääminen, krapulapoissaolojen suosiminen ja koko työyhteisöä terrorisoivien ja työntekijöiden mielenrauhaa järkyttävien suojeleminen on ammattiliitoilta väärin. Se on maton vetäminen omien jäsenien alta. Lain muutokset ovat kaikkien hyödyksi.

SDP-SAK -yhteistyö pitäisi keskittää yhteisten asioiden kehittämiseen, eikä poliittisiin ideologisiin lakkoihin. Kannattaisi olla isänmaan yhteisellä asialla, eikä sitä vastaan lisäämällä tahallaan vastakkainasettelua.

Akavan Maria Löfgrenin ja STTK:n Antti Palolan jutuissa on paljon enemmän järkeä, kuin SAK:n Jarkko Elorannan ideologisessa paasaamisessa.

5

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SDP:n kiihotustyö loppuu, kun SAK:n Ay-liitoista alkaa Jäsenet Loppua !

      Jo nyt on YTK- Yleinentyöttömyyskassa Suurin (LoimaanKassa)

    • Anonyymi

      YTK:ssa on yli puoli miljoonaa jäsentä. SAK on laskussa. SAK:n jäsenmäärä on paljon pienempi kuin YTK:n määrä, kun jäsenistöstä poistetaan kuolleet sielut ja eläkeläiset. STTK:n jäsenmäärä ja Akavan jäsenmäärä ovat nousseet.

    • Anonyymi

      Politikoida saa, mutta vain vapaa-aikana. Politikointi ei kuulu työajalle, eikä työpaikoille. Poliittiset lakot ovat syvältä ja ne haisevat 1900-luvun alun työväentaloille. Samaa asiaa, yhtä vanhaa punapropagandaa. SDP:n häpeän vuodet ovat sieltä kotoisin: 1918, 1992, 2000, 2014, 2018, 2023.

    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      🔞 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      406
      1623
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1308
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1245
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      173
      1220
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1007
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      916
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      844
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      836
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      830
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      189
      759
    Aihe