Hyviä alastomuus tarinoita

Anonyymi-ap

Laittakaa tänne hyvii/hauskoja tilanteita missä teidät on nähty alasti (saa keksii ite)

3

814

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      192 on nähnyt tämän mutta ketään ei uskalla laittaa mitää

    • Anonyymi

      Mä olin tullut viikon lopuks mun tädille se ei viellä ollut. Kotona joten mä aloin runkata sit täti tuli ja huusi sit se anto vaihto ehdot 1.menet sohvalle alasti makaamaan ja mä kopeloin sua 2.kerron sun isälle3.menemme suihkun no menimme suihkuu koska se koolosti vaarattomalta mut siel alko runkata ja imee ja. Sano et joko katot ja koskettelet mun tissei ja pimpii tai kierrät talon alasti no mä kopeloin


      Mä olen ihmetellyt monta kertaa nyt aikuisena ollesani sitä kun oltiin pentuja niin aina piti kilpailla jostakin, Ja se joka hävisi sitä rankastiin usein housut alas, Tai alapää paljaaksi. Ja sen jälkeen tehtiin jotain sen pojan alapäälle, Tai hajettiin aikuinen paikalle katsomaan pojan munia. Sen minä ymmärän että hajettiin joku tyttö paikalle katsomaan/tutkimaan pojan vehkeet, Mutta että ruvettiin runkkaamaan toista, Tai hajettiin aikuinen paikalle. SAIRASTA MEININKIÄ.


      Olin kerran mun koulun asuntolan kerhohuoneella ja mulla rupes stondaamaan todella kovana. No vedin housut kinttuun ja kävin pyödälle istumaan ja rupesin runkkaamaan ja tulinkin aika nopeesti. Just kun olin laittamassa housuja jalkaan ovi aukes ja sisälle tuli yksi toinen tyyppi. Häivyin äkkiä paikalta mutta mällit jäi sinne lattialle.. Sen jälkeen tuo tyyppi kattoi mua vähän kieroon aina kun törmättiin mutta onneks se oli aika nörtti tyyppi joten ei ilmeisesti huudellu siitä muille tai aloittanut mitään juoruja. Nyt asia lähinnä naurattaa.




      No olin kaveril yötä ni sen kaapista/lokerosta kuulu raapimista ja painetta sitten se kaappi aukea ja me kiljuttii sitä se kaappi rupesi nauraa ja sen sisko oli siellä se nauro siitä jutusta varmaa 5 viikkoo.



      Olen 14v poika. Olin 4lk. Yksi kavereista tuli kanssani metsään leikkimään(tyttö). Alettiin kysymään toisiltamme totuus vai tehtävä. 5:den kieroksen jälkeen kysyin totuus vai tehtävä. Käskin hänen olla alasti 1min. Emme huomanneet että tytön ihastus tuli vakoilemaan meitä metsään. Joten hän näki tytön alasti, mutta kysyin häneltäkin totuus vai tehtävä. Niinpä käskin hänenkin olla alasti 1min. Tönäisin heidät vastakkain se oli noloa heille. Onneksi he eivät "panneet" pahaksi että tönäisin heidät vastakkain. Nyt he ovat yhdessä


      Olen ollut vesihierontapisteessä ja se suihku on osunut suoraan pimppaani kun olin lauantaina illalla myöhään yksin vesihieronnassa alasti. Ketään muita ei ollut enää paitsi minä…



      naiset näkivät seisovan jormasi ja huokaisivat ihastuksesta.

      toinen naisista lähestyi sinua vesi kielellä ja ennen kuin huomasitkaan oli aimo kullisi hänen suussaan. samalla kun toinen nainen nuoli komeaa kyrpääsi oli toinen jo perä pitkällä kaunis pylly paljaana... hänen kiimainen vulvansa odotti sinua ja hetkeä myöhemmin työnnyitkin siihen huokaisten.. mutta...

      saunaan astuikin kolmas nainen, joka otti ohjat käsiinsä. hän vetäisi kauniin bruneton haaroihinsa samalla ku sinä painelit blondia takaapäin.... kohta tämä uusi tuloka, punapää tuli luoksesi kaunis tuheronsa himosta sykkien... tarina jakuu seuraavassa numerossa



      Eli olin 1-2lk ja sit Mä olin säätäny jotain koulus joten oletin kukaan ei oo mun koulu matkan varrella( olin menos kotii) no sit mulle iski ihan jäätävä pisu hätä ja ajattelin et jos käyn vaa nopeasti puskassa niin kukas ei näe no sit olin siel ja mun ohi menee meijän koulun "kovis" tytöt ja sit ne huutaa mulle
      -kyl me sut nähää



      kerran uimahallissa pippeli oli tullut uimahoususta pois, oli semmoset munakiiturit, vittu että hävetti. oltiin kaikenlisäks koulun kanssa ja siel oli myös tyttöjä



      Tää ei oo pahalla mut kertokaa vaan miksi teette niin.
      Kun olin 7vuotias niin iso siskoni oli aina tuli mun luo ja sano et ota kaikki vaatteet pois mut mun mielestä se ei ollut kivaa kun mä halusin leikkii ei muo kiinnosta näkeekö juku mun pippelin silloin ja mä sanoin kerran et otetaan molemmat vaatteet pois mut hän sanoi aina et sä oot poika et pojat voi olla alasti mut tytöt ei voi ja nii edelleen mut kertokaa tytöt et miksi te teette noin onko niin kivaa nähdä se pippeli. Ja ite pidätte niin hyvän huolen että se pimppi tai tissit ei näy
      Ettekö edes uskalla edes olla ilman paitaa
      Tää ei oo loukkaus tyttöjä kohtaan mut mua ärsyttää se
      Kertokaa miksi te tytöt teette niin.

    • Anonyymi

      Kuukausi sitten oli jo lähellä. Yksissä bileissä yhden tutun muijan kanssa vähän pelehdittiin, kenen kanssa olen samassa koulussa.
      Pussailtiin ym, sitten sain vähän hiplailla jo tissejäkin ja koskea alempaakin, mutta siinä vaiheessa sitten torjuikin mut, kun ajattelin jo, että nyt alkaa panohommat.
      En tiedä sitten, jänistikö tää mimmi vai oliko alunperinkin ainoastaan kiusoittelumielellä liikkeellä..
      Harmitti vain, kun silittelin hänen pilluakin jo alkkareiden läpi ja sitten siinä vaiheessa, kun oli jo tarkoitus vetää nudeksi ja alkaa hommiin, niin olikin että ei nyt viitsikään kun kuukautisetkin ovat tulollaan.

      Oltiin ihan normaalisti koulus sit aletaan leikkii sellasta syli leikkiä et ollaan piirissä ja pitää liikkua ja istuu toisen syliin. No sitte mun ihastus istu mun syliin kaverit pikkasen kiusaa siinä ja sit se tyttö tajusin et tykkään siit ja stondis iski. Se tyttö punastu ja huomasin ku sen kaverit alko kattoo sitä silleen vink vink ilmeillä ja sit se tyttö istu lähemmäs syliin sit ku se nous siitä sanoin et voiks käydä vessassa ja kaverit kyl varmasti arvasin Miks vessaa

      Eli siis olin n. 2kk sitte (oon 14) koulun uimahallin suihkus, ja siel oltii vaa mä ja mun paras kaveri, muut oli jo pukkaris tai saunas, josta ei onneks nähny läpi, koska mun kaveri vaa huviksee vitsinä teki runkkauselettä mun munalle ehk 3 sekuntia ja sit alko stondaa kaikki 16cm ja kunnol. Oli kyl kaveri yllättäny koosta ja nolotti

      Tää ei liity stondiksiin mut oltiin kerran kaverin kaa metsäs häröilemäs ja mulle tuli kusihätä, no sit menin pururadan varteen kuselle ja katoin samal kaverii olan yli ku puhuin sille ja se vaan alko nauraa ja kysyin et mitä vittua se hekottaa ja käänsin pääni ja huomasin lenkkeilijän hölkkäävän vastaan, huusin hemmetin lujaa ja käännyin eri suuntaan ja kaveri vaan alko nauraa lujempaa ja nolotti ihan helvetisti.

      Mä olin viime kesänä meidän naapurin tytön kanssa ulkona kahdestaan metsässä viettämässä aikaa muuten vain, ollaan aika hyviä ystäviä muuten vain.
      No hänelle tuli pissahätä ja hän meni kyykistymään yhteen paikkaan, nosti vain mekon helmaa tarpeeksi ylös ja siirsi pikkarit pois tieltä.
      Mä nyt satuin näkemään koko setin ja mulla nyt väkisinkin alkoi seisomaan ja kiihotuin tietysti muutenkin, vielä kun hän pyyhkäisi alapäätään nenäliinalla tai jollain.
      Ja hän nyt tietysti huomasi mun ohuiden shortsien läpi sen pullotuksen ja sitten kyselikin jotain ja siinä alkoi vähän joku kömpelö tilanne.
      Hän taisi kysyä jotain että tekeekö sun mieli, mihin vastasin että no joo ja vaihdettiin paikkaa sitten sen verran, että oltaisiin päästy puuhaamaan.
      Hän meni pitkälleen ja piti mekonhelmaa ylhäällä ja mä menin tietysti kiireellä hänen päälleen, mutta mun muna painatui vaan hänen häpykumpuaan vasten ja mä vaistomaisesti tein jo siinä vaiheessa muutaman työntöliikkeen sillä seurauksella, että mä laukesin hänen päälleen.
      Harmitti aikalailla, kun en nyt ehtinyt päästä edes sisään, vaikka hyvältä nyt tietty tuokin tuntui.
      Mutta noloin juttu oli se, kun tottakai hänen mekkonsakin sotkui spermaan ja siitä jäi aika isotkin ja todella selvästi erottuvat tahrat. Ja käryhän siitä kävi, kun hänen äitinsä huomasi seuraavalla pyykkäyskerralla nuo spermatahrat ja tajusi vielä tietysti, että mitä ne olivat ja hoksasi vielä, että kenen "syytä" ne olivat. Tietty kun mä olin ainoo jätkä, kenen kanssa nyt tämä mun frendi oli enemmän tekemisissä.
      Oli ollut aika keskustelu heillä kotona, mihin hänen isänsäkin oli kait ollut osallisena ja tietty sain heiltä itseltäänkin hieman palautetta. Ei nyt ollut mitään vihaista tai muutenkaan sinänsä ikävää, mutta noloa kuitenkin. Just sitä tiedättekös te miten niitä vauvoja tulee ja tämä ei ole vielä teidän ikäisille sopivaa puuhaa-saarnaa jne.
      Eikä olla sen jälkeen kyllä päästy kahdestaan oikeastaan mihinkään, vaikka ei meitä nyt ole estettykään olemasta kavereita.
      Jotenkin ärsyttää vaan mua ainakin. Tietty haluttaisi nyt saattaa loppuun tuo mitä ehdittiin jo kokeilemaankin, mutta enemmän se, kun ei saada olla ihan niin vapaasti enää kavereita ja jos olen heillä käymässäkin, niin aina joku käy kurkkimassa välillä huoneen ovelta että mitä me tehdään.
      Sillä kai, että varmistavat, ettei nyt panna tai mitään muutakaan "sopimatonta".

      No niin meillä oli liikkatunti koulussa ja oltiin menossa pukuhuoneeseen vaihtaa vaatteita. Osa oli jo valmiina ja he jättivät oven auki Sitten oven luota kulki poika ja mulla ei ollut housuja...ja se oli sillee "terve.." mä vaan huusin 😫


      Tähän väliin yksi mun nolo juttu, joka unohtui muista: Olin kerran pukemassa ulkovaatteita pukkarissa, kun avasin vessan oven siellä oli joku pikkupoika housut alhaalla, ovi ei ollut lukossa. Sitten jotkut 2lk avasi sen oven vaikka tiesi, se on siellä!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8721
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2613
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe