No, niin Suomen vajakit taas.

Anonyymi-ap

Taas meni viikonloppu ja rahat ja valtiojätkä naureskeli, ette pääse Pattayalle hä hä hä.

Joo tuossa on taas Kambodzan vapaaherran aamiainen 1500 dollarin netto-eläkkeellä. [url=https://aijaa.com/nruIcB][img]https://img.aijaa.com/m/00758/15199228.jpg[/img][/url]

Siinä oli taasen Parmasen poikaa ja Eedamim juustoa ja moniviljaleipää. Pikkuleipä lajitelmat myös runsailla hedelmillä ja tuoremehuilla.

Luin jostain palstalta eläinkaupan kommenteista, että siellä rouva oli päivitellyt viime linnanjuhlien huonoa käytöstä. Kertoi kyllä, että linnanjuhlien henkilökunta oli ollut oikein avulias hänen pikku puudelin kanssa. Se ei tahtonut jäädä sinne tyhmään koirahotelliin. Päivitteli, että minun pikku Herrkkules oli nälkäinen kotiin palattua, vaikka linnan henkilökunta oli vakuuttanut, että tarjoilu oli ollut pikku Herrkkulessille runsas ja hyvin vapaata. Syykin sitten selvisi, että siellä oli ollut se tyhmä Lennu koira, joka pissii aina ruokiin syötyään ensin.

Kohta teillä siellä Suomen hyvinvointivaltiossa on taas ne linnanjuhlat ja kansalle on ruuanjakopisteitä eri paikoissa.

Joopa joo täällä Kambodzassa ja Thaimaassa ja Pattayalla taitaa alkaa nyt se talvikausi. Lämpöä on enää yöllä 25 tai jopa 24 astetta. Päivällä se kohoaa tuonne 28 - 30 asteen kulmille. Nyt on sateet kait sitten loppuneet.

Joo osa porukasta taas ryyppäsi rahat ja herää kauheassa morkkiksesta, kun rahat meni ennen kuukauden loppua. Miettii tavanomaisesti taas förskottia. No, näin on mennyt usealla jo useita vuosia.

Poliittinen jätkä määkii suu vaahdossa, että pakolainen, pakolainen se on se syy ja EU EU on se syy. Taitaa, kuitenkin olla, niin ainakin eläkeläisten kanssa, että eläkkeen maksaa eläkevakuutusyhtiö ja taisi Retro tubella näyttää, että kyllä se ruoka on puolet halvempaa Espanjassa ja kyllä kirjoittaja haki myös viinakset ja olut Riikassa Latviasta juuri samasta syystä. Joo päätin jo aikoja sitten, että valtio vatipää ei varasta minun rahoja ja varsinkin kun pääsen eläkkeelle. Pidä viinas . . . Sanoin. Ruuat hain jakelupisteiltä ja sillee. Nyt on Parmasen poikaa leivän päällä täällä Kambodzassa. Kehitysmaassa kehitysmaassa kehitysmaassa. . . Mitäs vajakki tänään syö . . . Näytä kuva ... Näytä kuva. Vajakki ei tajua ei tajua, että ruokaa voi hakea Latviasta kun siinä säästää ja voittaa rahaa. Bensakin ja autotkin taitaa siellä olla halvempia. . . Hallitse sitä juomista jos meinaat sieltä hyvinvointivaltiosta pois selvitä.

Valehtelenko no, katso toki netistä laitan linkin myöhemmin.

38

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuossa on yksi kauppa ... Ja se on näin helppoa katsoa. Mutta vajakista ei ole edes hakemaan sitä ruokaa. Monia autopakastimia ja kylmälaukuja on olemassa. . . Aikoinaan jopa minunkin vanhemmat haki ruokaa Ruotsista. . .

      https://www.maxima.lv/akcijas-avizes/XsQlcqHsvw-w46

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­N­y­m­­­f­o­­m­­­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181168040

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Jos oikeasti haluaa ja on tahtoa päästä Pattayalle ja pois Suomesta asumaan eläkkeellä parempaa elämää. Espanjasta aina Pattayalle tai Kambodzaan.

      Kaikkeen on mahdollisuus.. . Niille joilla on vielä kykyä ja mahdollisuus. Kyllä syödä voi halvalla ja paremmin. [url=https://aijaa.com/UjW0OI][img]https://img.aijaa.com/m/00037/15199230.jpg[/img][/url]

      Tuossa on esim. 34 litraa ja kyllä siihen mahtuu. Bensaa tankki täyteen ja tupakat ja oluet kavereille.. . Kyllä rahaa voi säästää ja tehdä. Toki pitää ostaa isolla rahalla. Mutta syötävä on joka päivä.

      Miten luulet, että minä ja monet muut selvisivät Suomesta pois.

      • Anonyymi

        Sinä selvisit Suomesta sillä, että lähdit ranskisten ja svedupellejen ruokkoja karkuun kehitysmaahan ryyppäämään.


      • Anonyymi

        Luulen että jeesus otti sua kädestä, toisella kädellä ja jatkoi tumputusta toisella kohti toista tulemista, ja johdatti sinut kehitysmaahan levittämään ilosanomaa sekä jessestä että Kampotin taivaallisesta valtakunnasta.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Totta. . . Vajakki ei ymmärrä, että on EU-aika ja voit hakea ruokaa ja juomaa. . . Se on sata varma, että kukaan ei sitä sinulle tuo sinne S-markettiin samalla hinnalla ja kukaan ei sinulle niitä kauppaa samalla hinnalla.


    • Anonyymi

      Morjens vajakit! Mä olen jo täällä Hankasalmella savossa. Zaludo kahvi on 3,95 Salessa niin kauan ku tavaraa riittää pataatit hain yöllä naapurin vajasta.... tallennuin valvonta kameraan mutta sanoin naapurille että eihän toi oo yhtään mun näköinen.... se on joku muu..... https://ibb.co/88C63FD

    • Anonyymi

      Koska en ole ulkomailla asuva latva-b-eläkeläinen, kahvipakettien ja aamiaisten hinnat eivät kiinnosta minua pätkääkään. En myöskään tutki kuukausittain, miten paljon rahaa on jäänyt säästöön, sillä en säästä rahaa mihinkään.

    • Anonyymi

      Viikonloppu Bangkokissa, illalla pöytävaraus tonne Vertigo raflaan, jonka Moon Bar kuvassa. Ei ole oma kuva, oman kuvan saan vasta illemmalla kun seiskalta on pöytävaraus kahdelle. https://aijaa.com/IvDylb
      Vai on tämä Thaimaa kehitysmaa joidenkin mielestä. Tästä ei enää kehittyneempi voi olla kun ostarilla oli Rolls Roycen, Lamborghinin ja Bentleyn myymälät. Ei voi suomalainen maalaispoika kuin haukotella ihmetyksestä.

      Sairaspohkeinen mies

      • Anonyymi

        Tässä vähän "luita" näytille joita "Pasanen" ei ymmärrä että miksi pitää maksaa luista. Suosittelen kerran tilaamaan babyporsaan ribsit niin tiedät https://aijaa.com/D8Bcmz Tietenkään nuo ei vedä vertoja "Tapsan" voikkuleiville.
        Kiihottelen ruokahalua, seuralainen tulee suoraan raflaan.


      • Anonyymi

        "Vai on tämä Thaimaa kehitysmaa joidenkin mielestä."

        Ei se mikään mielipideasia ole. Tutustu Thaimaan tavallisen kansan elinoloihin, maan taloustilastojen lukuihin ja yhteiskuntarakenteisiin. Tyypillisen kehitysmaan tapaan maassa kärjistyvät ääripäät, hyvin rikkaat ja hyvin köyhät.

        Tyypillisen kehitysmaan tapaan sosiaaliturva on olematon. Siksi parikymppiset tytöt yrittävät saadaa minustakin elättäjän itselleen ja vanhemmilleen, kun käyn maassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä vähän "luita" näytille joita "Pasanen" ei ymmärrä että miksi pitää maksaa luista. Suosittelen kerran tilaamaan babyporsaan ribsit niin tiedät https://aijaa.com/D8Bcmz Tietenkään nuo ei vedä vertoja "Tapsan" voikkuleiville.
        Kiihottelen ruokahalua, seuralainen tulee suoraan raflaan.

        Voi vittu että tämä on sairasta noita luita saa ihan joka paikasta jos niitä viitsii syödä, vielä huvittavammaksi asia menee kuin noilla kehua rötöstelee, näkee ettei tajua ruuasta yhtään mitään, voi vakuuttaa olen tilannut ja syönyt ihan hyviä mutta ei missään tapauksessa sen arvoisia että niitä pitää täällä kehua rötöstellä laaturuokana, muttenkin tämä asetelma on sairas, todella sairas, sinä vietät täällä muutaman viikon loman, minä asun täällä pysyvästi, todennäköisesti myös Tapsa aasiassa ja Senssu missä sitten asuukin, meillä on täällä ruokailu joka päivä olen syönyt niiden ravintoloiden josta pidän listat läpi moneen kertaan, moneen kertaan, mitä vittua sinulle kuuluu jos bangkokissa myydään loisto-autoja, niin niitä myydään jokaisessa suurkaupungissa, vaikkapa moskovassa... vielä enemmän kuin bangkokissa.

        Meille nämä loistoautot on arkipäivää, täällä näkee joka päivä autoja jota ei suomessa näe koskaan, ei niihen enää kiinnitä huomiota, samassa suhteessa kuin sinä niitä tsiikaat, siam paragonissa niitä on myytävinä pilvin pimein, joten suunnista sinne jos haluat niitä katsella, toinen hyvä paikka on nanalla, yhden maccarin ulkopöydästä, tsiikata, jos ei tunnissa mene kahta rollsia ja viittä ferraria on ollut huono päivä...

        Hua hinissäkin tulee usein vastaa loistoautoja, se on meille ihan normaalia, nuo luut naurattavat vielä oikeasta, olet melkoinen juntti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi vittu että tämä on sairasta noita luita saa ihan joka paikasta jos niitä viitsii syödä, vielä huvittavammaksi asia menee kuin noilla kehua rötöstelee, näkee ettei tajua ruuasta yhtään mitään, voi vakuuttaa olen tilannut ja syönyt ihan hyviä mutta ei missään tapauksessa sen arvoisia että niitä pitää täällä kehua rötöstellä laaturuokana, muttenkin tämä asetelma on sairas, todella sairas, sinä vietät täällä muutaman viikon loman, minä asun täällä pysyvästi, todennäköisesti myös Tapsa aasiassa ja Senssu missä sitten asuukin, meillä on täällä ruokailu joka päivä olen syönyt niiden ravintoloiden josta pidän listat läpi moneen kertaan, moneen kertaan, mitä vittua sinulle kuuluu jos bangkokissa myydään loisto-autoja, niin niitä myydään jokaisessa suurkaupungissa, vaikkapa moskovassa... vielä enemmän kuin bangkokissa.

        Meille nämä loistoautot on arkipäivää, täällä näkee joka päivä autoja jota ei suomessa näe koskaan, ei niihen enää kiinnitä huomiota, samassa suhteessa kuin sinä niitä tsiikaat, siam paragonissa niitä on myytävinä pilvin pimein, joten suunnista sinne jos haluat niitä katsella, toinen hyvä paikka on nanalla, yhden maccarin ulkopöydästä, tsiikata, jos ei tunnissa mene kahta rollsia ja viittä ferraria on ollut huono päivä...

        Hua hinissäkin tulee usein vastaa loistoautoja, se on meille ihan normaalia, nuo luut naurattavat vielä oikeasta, olet melkoinen juntti.

        Olen just menossa vaimoni kanssa syömään porsaan luita en viitsi tilata, se on roskaruokaa... mutta jotain muuta varmasti tilaan, en vielä tiedä mitä, mutta jokin hyvä ruoka on tuloillaan, on nälkä, vai oikein porsaanluita... 555555


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vai on tämä Thaimaa kehitysmaa joidenkin mielestä."

        Ei se mikään mielipideasia ole. Tutustu Thaimaan tavallisen kansan elinoloihin, maan taloustilastojen lukuihin ja yhteiskuntarakenteisiin. Tyypillisen kehitysmaan tapaan maassa kärjistyvät ääripäät, hyvin rikkaat ja hyvin köyhät.

        Tyypillisen kehitysmaan tapaan sosiaaliturva on olematon. Siksi parikymppiset tytöt yrittävät saadaa minustakin elättäjän itselleen ja vanhemmilleen, kun käyn maassa.

        Thaimaan nimenomaan on kehitysmaa, rikkaat on rikkaita ja köyhät todella köyhiä, ihan oikeasti nämä Pattayan rakkaat on täysin jauhopäitä, Thaimaan valtiolla ei ole varaa maksaa 16 euron eläkettä 60 vuotta täyttäneille, jotain on pahasti pielessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thaimaan nimenomaan on kehitysmaa, rikkaat on rikkaita ja köyhät todella köyhiä, ihan oikeasti nämä Pattayan rakkaat on täysin jauhopäitä, Thaimaan valtiolla ei ole varaa maksaa 16 euron eläkettä 60 vuotta täyttäneille, jotain on pahasti pielessä.

        Eikö Suomi sitten ole ?
        Jos on yli miljoona perseaukista ?

        Minusta Suomi on kehitysmaa samalla kriteerillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi vittu että tämä on sairasta noita luita saa ihan joka paikasta jos niitä viitsii syödä, vielä huvittavammaksi asia menee kuin noilla kehua rötöstelee, näkee ettei tajua ruuasta yhtään mitään, voi vakuuttaa olen tilannut ja syönyt ihan hyviä mutta ei missään tapauksessa sen arvoisia että niitä pitää täällä kehua rötöstellä laaturuokana, muttenkin tämä asetelma on sairas, todella sairas, sinä vietät täällä muutaman viikon loman, minä asun täällä pysyvästi, todennäköisesti myös Tapsa aasiassa ja Senssu missä sitten asuukin, meillä on täällä ruokailu joka päivä olen syönyt niiden ravintoloiden josta pidän listat läpi moneen kertaan, moneen kertaan, mitä vittua sinulle kuuluu jos bangkokissa myydään loisto-autoja, niin niitä myydään jokaisessa suurkaupungissa, vaikkapa moskovassa... vielä enemmän kuin bangkokissa.

        Meille nämä loistoautot on arkipäivää, täällä näkee joka päivä autoja jota ei suomessa näe koskaan, ei niihen enää kiinnitä huomiota, samassa suhteessa kuin sinä niitä tsiikaat, siam paragonissa niitä on myytävinä pilvin pimein, joten suunnista sinne jos haluat niitä katsella, toinen hyvä paikka on nanalla, yhden maccarin ulkopöydästä, tsiikata, jos ei tunnissa mene kahta rollsia ja viittä ferraria on ollut huono päivä...

        Hua hinissäkin tulee usein vastaa loistoautoja, se on meille ihan normaalia, nuo luut naurattavat vielä oikeasta, olet melkoinen juntti.

        Eli kaikki sinun mielikuvitusystäväsi asuvat thaimaassa?


    • Anonyymi

      Saa nauraa oikein kunnolla kun Pasanen repeää kaikista henkseleistä aina kun mainitaan jotakin luxusta Thaimaasta, kuten hienot autot tai skybarit. Hyvännäköiset ribsit kuvassa. Ribsit on suussasulavia oikein valmistettuna ja herrain herkkua.
      Niitä valmistetaan Michelin-ravintoloissakin varsinkin Jenkeissä todella suosittuja,
      tarjoillaan makaronin ja juuston kanssa hyvän viinin kera. Maksaa parisataa dollaria.
      Harmi että Hooters joutui korona-aikaan lopettamaan Pattayalla, sillä siellä on valtakunnan parhaat ribsit huokeaan hintaan.
      Keskiviikkoisin oli tarjous että 590 bahtilla saat niin paljon bisseä ja ribsejä kuin jaksat syödä tai juoda.

      Kun on lompakossa pitoa Thaimaassa, ei tarvitse pyöriä köyhien seassa eikä tarvi majoittua paikoissa missä on russakoita. Maailmanluokan meininkiä löytyy Pattayalta ja Bangkokista eikä kattobaareissa haittaa köyhät yhtään, eikä sillä ole turistille mitään väliä että kehitysmaaksi kutsutaan. Minä kutsun Thaimaata kehittyväksi maaksi. Muut kaakkois-aasian maat tulee kaukana perässä sekä taloudessa että turistikohteena. Thaimaassa faranki ei ole alien enää missään, mutta monessa muussa ympäröivässä maassa on.
      Filsuissa on myös farankin hyvä olla ja siellä kielenä toimii englanti täysillä. Filsut kenties parempi, jos on vaimoa etsimässä.

      Menehän sinä Pasanen sinne sinun "hyvään ravintolaan" ja ota kuva kuponkiruokalan annoksesta, kuten aina.

      • Anonyymi

        USA:ssa yksi kuuluisimmista ravintoloista sai nimenomaan Michelin tähtensä ribseistään, joiden valmistaminen ja haudutus vie kolme päivää.
        https://www.youtube.com/watch?v=3lDzDjpuacQ
        Karamellisointia harjoitetaan muussakin lihassa USA:ssa ja se saattaa mennä eurooppalaiseen makuun vähän överiksi. Olen syöny Nykissä ribsejä joiden päällä oli puolen sentin kerros tummaa suklaata, eikä ollut halpa ravintola se.


      • Anonyymi

        Voi vittu luxusta, porsaan luista Michelin ravintolaksi, heikko on ruoka tietämys, kun näkee luissa jotain hienoa, 55555


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi vittu luxusta, porsaan luista Michelin ravintolaksi, heikko on ruoka tietämys, kun näkee luissa jotain hienoa, 55555

        Kuvaa kuponkiruokalasta.?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi vittu luxusta, porsaan luista Michelin ravintolaksi, heikko on ruoka tietämys, kun näkee luissa jotain hienoa, 55555

        Kuponkiruokalamies kun alkaa puhua ruokatietämyksestä, (yhdyssana) niin siinä on naurussa pitelemistä. Ribsien liha monen päivän haudutuksella marinaadissa, siinä on liha maukkaimmassa muodossa. Eniten makua. Mitään sen kummemmin hienoa siinä ei ole, mutta aivan hemmetin hyvää.
        On tullut tavaksi Pattayalla syödä loman aikana kerran tai kaksi Beefeaterissä mehevä pihvi.
        Ribsit jossakin, Sizzlerissä mättöä ja salaattipöytä, korealaisessa itsepaistoravintolassa kerran, kiinalaisissa pari kertaa, Hiltonissa viimeisenä iltana buffa, D´vareen katolla snackbar juomineen pari kertaa, loput thaikkuravintoloissa. Business loungeissa on taso laskenut koronavuosien jälkeen, aika vaatimattomat on eväät.

        Kadulta tulee ostettua makkaratikkuja, kebabia ja papayasalaattia tulisena. On jääkapissa varalta seiskan mikroruokiakin, jos nälkä hiipii eikä jaksa lähteä ulos. Irkkupubeissa on kohtalaisen hyvää mättöä myös. Noin kahdeksan ateriaa kymmenestä thairavintoloissa.
        Kaksi pikaruokapaikkaa on jonne en mene koskaan on kaksi maailman suurinta ravintolaketjua eli Subway ja McDonalds, en kyllä Burger Kingiinkään. En siksi että niissä ruoka olisi pahaa mutta niistä saa huonosti sulavan nallin mahaan. Paljon kaloreita ja transrasvaa, mutta heikko ravintoarvo.

        Luulenpa kuponkiruokalamies että minulla on aika paljon enemmän "ruokatietämystä" kuin sinulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuponkiruokalamies kun alkaa puhua ruokatietämyksestä, (yhdyssana) niin siinä on naurussa pitelemistä. Ribsien liha monen päivän haudutuksella marinaadissa, siinä on liha maukkaimmassa muodossa. Eniten makua. Mitään sen kummemmin hienoa siinä ei ole, mutta aivan hemmetin hyvää.
        On tullut tavaksi Pattayalla syödä loman aikana kerran tai kaksi Beefeaterissä mehevä pihvi.
        Ribsit jossakin, Sizzlerissä mättöä ja salaattipöytä, korealaisessa itsepaistoravintolassa kerran, kiinalaisissa pari kertaa, Hiltonissa viimeisenä iltana buffa, D´vareen katolla snackbar juomineen pari kertaa, loput thaikkuravintoloissa. Business loungeissa on taso laskenut koronavuosien jälkeen, aika vaatimattomat on eväät.

        Kadulta tulee ostettua makkaratikkuja, kebabia ja papayasalaattia tulisena. On jääkapissa varalta seiskan mikroruokiakin, jos nälkä hiipii eikä jaksa lähteä ulos. Irkkupubeissa on kohtalaisen hyvää mättöä myös. Noin kahdeksan ateriaa kymmenestä thairavintoloissa.
        Kaksi pikaruokapaikkaa on jonne en mene koskaan on kaksi maailman suurinta ravintolaketjua eli Subway ja McDonalds, en kyllä Burger Kingiinkään. En siksi että niissä ruoka olisi pahaa mutta niistä saa huonosti sulavan nallin mahaan. Paljon kaloreita ja transrasvaa, mutta heikko ravintoarvo.

        Luulenpa kuponkiruokalamies että minulla on aika paljon enemmän "ruokatietämystä" kuin sinulla.

        voi vittu ne on porsaanluita ei sen kummempia, thaimaan keittiö on maailman kuulu, laatu ruuistaan niin vittu porsaanluita, tilaa vaikka thaimaalainen kala ja äyriäiskeitto, tai somtam... tai jos varat ei riitä kalliisiin, pekingin ankkaa, tai kuningasrapua, niin vittu sinä pelle esittelet suurena herkkuna porsaan luita jotka on marinoitu, oletko oikeasti koskaan syönyt laaturuokaa, vaikkapa jyväskylässä on kissan viikset niminen ravintola, käy joskus kokeilemassa, syö sitten thaimaassa porsaanluita aasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi vittu ne on porsaanluita ei sen kummempia, thaimaan keittiö on maailman kuulu, laatu ruuistaan niin vittu porsaanluita, tilaa vaikka thaimaalainen kala ja äyriäiskeitto, tai somtam... tai jos varat ei riitä kalliisiin, pekingin ankkaa, tai kuningasrapua, niin vittu sinä pelle esittelet suurena herkkuna porsaan luita jotka on marinoitu, oletko oikeasti koskaan syönyt laaturuokaa, vaikkapa jyväskylässä on kissan viikset niminen ravintola, käy joskus kokeilemassa, syö sitten thaimaassa porsaanluita aasi.

        Kissanviikset yhdyssana, et sitten jaksanut edes raflan kotisivuilta tarkistaa?
        Räkälän ruokalista sellainen, että ei kannata nälkäisenä mennä, ellet ota lasten annosta "Nakit ja muusi".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kissanviikset yhdyssana, et sitten jaksanut edes raflan kotisivuilta tarkistaa?
        Räkälän ruokalista sellainen, että ei kannata nälkäisenä mennä, ellet ota lasten annosta "Nakit ja muusi".

        Ei tarvitse olen syönyt siellä muutaman kerran kun asuin jyväskylässä, ensimmäinen mikä hyvän ruuan ystävän pitää tajuta että laaturuoka ei ole tarkoitettu lainkaan nälkää vähentämään, sitä varten on porsaanluut ja muut roskaruuat, samoin laadukkaat raxin buffetit, laaturuokaa mennään nauttimaan, ei mättämään naamaan, voi oikein räkälä se on siitä helvetin kaukana... 55555 kissanviikset on vaan niin helvetin kallis, kun otat alkudrinksut, alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka hinta on satoja euroja... oikein niinkuin porsaanluita vieläkin naurattaa vitusti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse olen syönyt siellä muutaman kerran kun asuin jyväskylässä, ensimmäinen mikä hyvän ruuan ystävän pitää tajuta että laaturuoka ei ole tarkoitettu lainkaan nälkää vähentämään, sitä varten on porsaanluut ja muut roskaruuat, samoin laadukkaat raxin buffetit, laaturuokaa mennään nauttimaan, ei mättämään naamaan, voi oikein räkälä se on siitä helvetin kaukana... 55555 kissanviikset on vaan niin helvetin kallis, kun otat alkudrinksut, alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka hinta on satoja euroja... oikein niinkuin porsaanluita vieläkin naurattaa vitusti.

        Hieman halvempi paikka on pöllövaari, siellä on myös erinomainen ruoka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse olen syönyt siellä muutaman kerran kun asuin jyväskylässä, ensimmäinen mikä hyvän ruuan ystävän pitää tajuta että laaturuoka ei ole tarkoitettu lainkaan nälkää vähentämään, sitä varten on porsaanluut ja muut roskaruuat, samoin laadukkaat raxin buffetit, laaturuokaa mennään nauttimaan, ei mättämään naamaan, voi oikein räkälä se on siitä helvetin kaukana... 55555 kissanviikset on vaan niin helvetin kallis, kun otat alkudrinksut, alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka hinta on satoja euroja... oikein niinkuin porsaanluita vieläkin naurattaa vitusti.

        Tenho Pasanen ei edes tiedä mitä ribsit ovat. Ne on grilliruokaa. Lihan osuus vähintään 70% sillä ne luut on onttoja eikä paina mitään.

        Ribsit ovat monelle grilliruoan ykkönen. Ne vaativat hieman vaivaa, jotta lopputuloksesta tulee onnistunut. Suomessa on tarjolla kahdenlaisia possun ribsejä: kylki- ja baby back -ribsejä.
        Ne ovat kaksi erilaista ruhon osaa. Spareribsit ovat pidemmät vatsan alta leikatut ribsit, joihin jätetään yleensä reilusti lihaa. Valmistusaika on pidempi, mutta syötävää ja rasvaa on enemmän.
        Baby back -ribsit ovat puolestaan lyhyemmät ”yläosan” ribsit, eli ne leikataan selkärangasta alaspäin. Babyllä viitataankin ribsien lyhyeen mittaan, ei porsaan ikään. Baby back -ribseissä liha on mureaa ja ne valmistuvat hieman nopeammin kuin spareribsit.

        Olennaista ribsien valmistuksessa on esivalmistelu eli kypsentäminen joko folion alla uunissa tai keittäminen mausteliemessä.
        https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/173300ef-788c-4700-be09-c904ee63a563

        Oikein valmistetut ribsit ei ole mitään pikaruokaa. On aivan eri kastissa kuin makkarat, jauhelihapihvit, lihapullat, tai kana missään muodossa. Ribsejä ei voi verrata mihinkään muuhun kuin toisiin ribseihin.
        Oma mielipiteeni on että pitää varsin hyvin naudan sisäfile valmistaa ja onnistua, että se pärjää ribseille. Kuten artikkelissa todetaan, ribsit on grillaajien numero ykkönen.

        Ehkäpä nyt olet viisaampi, mutta todennäköisesti et ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tenho Pasanen ei edes tiedä mitä ribsit ovat. Ne on grilliruokaa. Lihan osuus vähintään 70% sillä ne luut on onttoja eikä paina mitään.

        Ribsit ovat monelle grilliruoan ykkönen. Ne vaativat hieman vaivaa, jotta lopputuloksesta tulee onnistunut. Suomessa on tarjolla kahdenlaisia possun ribsejä: kylki- ja baby back -ribsejä.
        Ne ovat kaksi erilaista ruhon osaa. Spareribsit ovat pidemmät vatsan alta leikatut ribsit, joihin jätetään yleensä reilusti lihaa. Valmistusaika on pidempi, mutta syötävää ja rasvaa on enemmän.
        Baby back -ribsit ovat puolestaan lyhyemmät ”yläosan” ribsit, eli ne leikataan selkärangasta alaspäin. Babyllä viitataankin ribsien lyhyeen mittaan, ei porsaan ikään. Baby back -ribseissä liha on mureaa ja ne valmistuvat hieman nopeammin kuin spareribsit.

        Olennaista ribsien valmistuksessa on esivalmistelu eli kypsentäminen joko folion alla uunissa tai keittäminen mausteliemessä.
        https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/173300ef-788c-4700-be09-c904ee63a563

        Oikein valmistetut ribsit ei ole mitään pikaruokaa. On aivan eri kastissa kuin makkarat, jauhelihapihvit, lihapullat, tai kana missään muodossa. Ribsejä ei voi verrata mihinkään muuhun kuin toisiin ribseihin.
        Oma mielipiteeni on että pitää varsin hyvin naudan sisäfile valmistaa ja onnistua, että se pärjää ribseille. Kuten artikkelissa todetaan, ribsit on grillaajien numero ykkönen.

        Ehkäpä nyt olet viisaampi, mutta todennäköisesti et ole.

        Vai oikein porsaanluille englannin kielinen nimi porsaanluut on porsaanluita eikä se muuksi muutu, vaikka niitä kuinka paljon marinoidaan, ne on porsaanluita, siis porsaan kyljestä leikattuja paloja... saat muuten suomestakin porsaanluita jopa savustettuja, että ei pääse luun puutos iskemään.. savustetut ripsit, juntin laaturuokaa, 555555 voi vittu...

        Syökää nyt edes kyljyksiä, ne on hyviä... ja on syötävää... paikkakin on sama mistä ne possusta revitään, tosin leikkaus kulma on vain eri, savu kyljykset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai oikein porsaanluille englannin kielinen nimi porsaanluut on porsaanluita eikä se muuksi muutu, vaikka niitä kuinka paljon marinoidaan, ne on porsaanluita, siis porsaan kyljestä leikattuja paloja... saat muuten suomestakin porsaanluita jopa savustettuja, että ei pääse luun puutos iskemään.. savustetut ripsit, juntin laaturuokaa, 555555 voi vittu...

        Syökää nyt edes kyljyksiä, ne on hyviä... ja on syötävää... paikkakin on sama mistä ne possusta revitään, tosin leikkaus kulma on vain eri, savu kyljykset.

        Ja makkara on varmasti grillaamisen ykkönen, että tämä on hauskaa... siis todella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja makkara on varmasti grillaamisen ykkönen, että tämä on hauskaa... siis todella.

        Voin kertoa että ostan joskus soi 88 kokonaisen porsaan kyljen, siis toisen puolikkaan, se grillataan valmiiksi, maksaa muutaman satasen.... tuossa on oikeasti hyvä ruoka muutaman vuoden takaa... https://aijaa.com/G6sRYf se on etnistä sellaista, lammasta... hua hinin mongolialainen rafla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin kertoa että ostan joskus soi 88 kokonaisen porsaan kyljen, siis toisen puolikkaan, se grillataan valmiiksi, maksaa muutaman satasen.... tuossa on oikeasti hyvä ruoka muutaman vuoden takaa... https://aijaa.com/G6sRYf se on etnistä sellaista, lammasta... hua hinin mongolialainen rafla.

        Tuossa on avoin grilli josta voi ostaa porsaanluita sekä hapankaalia sekä muusia, minulle ja vaimolle puoliksi, https://aijaa.com/8xy99e


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa on avoin grilli josta voi ostaa porsaanluita sekä hapankaalia sekä muusia, minulle ja vaimolle puoliksi, https://aijaa.com/8xy99e

        Avoin grilli? Tuo on se sama ulkoilma-kuponkiruokala josta olet ne muutkin kuvat laittanut.
        Ekassa kuvassa lautasella on jokin naaleipä jonne on laitettu pari lusikallista kebabia ja sitten siinä on sinun ranskalaiset ja ketsuppia mäkkärin tyyliin muovikipossa itse tursotettuna, eli tuo on nakkikioskiruokaa eikä sillä ole mitään tekemistä ravintolaruoan kanssa. Se on sama kuka sitä nakkaria pitää. Halvinta roskaa mitä on, sadan paateron annos jälleen kerran.

        Toisessa kuvassa on ihan ok näköiset ribsit. Sinä siis olet vetänyt ribsejä ja nyt sitten naurat ribsien ystäville?

        "Voin kertoa että ostan joskus soi 88 kokonaisen porsaan kyljen, siis toisen puolikkaan, se grillataan valmiiksi, maksaa muutaman satasen"
        -Minä voin kertoa että et ole koskaan ostanut. Mitä sinä sillä tekisit? Pakastaisit ja sitten sulattelisit niitä? Kukaan kahden hengen talous ei tarvi possua jouluksikaan kun parin kilon valmiin kinkun. Valmistettuja ribsejä ei pakastella, koko idea katoaa.

        Et poju parka vieläkään tiedä mitä on ribsit. Lue tuo Iltalehden artikkeli. Sinulla on kokemusta kahdesta ravintolasta Hua Hinissa ja siinä se. Loput on nakkariruokaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avoin grilli? Tuo on se sama ulkoilma-kuponkiruokala josta olet ne muutkin kuvat laittanut.
        Ekassa kuvassa lautasella on jokin naaleipä jonne on laitettu pari lusikallista kebabia ja sitten siinä on sinun ranskalaiset ja ketsuppia mäkkärin tyyliin muovikipossa itse tursotettuna, eli tuo on nakkikioskiruokaa eikä sillä ole mitään tekemistä ravintolaruoan kanssa. Se on sama kuka sitä nakkaria pitää. Halvinta roskaa mitä on, sadan paateron annos jälleen kerran.

        Toisessa kuvassa on ihan ok näköiset ribsit. Sinä siis olet vetänyt ribsejä ja nyt sitten naurat ribsien ystäville?

        "Voin kertoa että ostan joskus soi 88 kokonaisen porsaan kyljen, siis toisen puolikkaan, se grillataan valmiiksi, maksaa muutaman satasen"
        -Minä voin kertoa että et ole koskaan ostanut. Mitä sinä sillä tekisit? Pakastaisit ja sitten sulattelisit niitä? Kukaan kahden hengen talous ei tarvi possua jouluksikaan kun parin kilon valmiin kinkun. Valmistettuja ribsejä ei pakastella, koko idea katoaa.

        Et poju parka vieläkään tiedä mitä on ribsit. Lue tuo Iltalehden artikkeli. Sinulla on kokemusta kahdesta ravintolasta Hua Hinissa ja siinä se. Loput on nakkariruokaa.

        Ei se siitä mihinkään muutu porsaanluut on porsaanluita, siinä ekassa kuvassa ei ole ketsuppia eikä ranskalaisia, taisivat olla porkkanaa... jos oikein muistan, minulla on yli 20.000 valokuvaa täältä, sattuneesta syystä kelpuutan vain tietynlaiset palstalle,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se siitä mihinkään muutu porsaanluut on porsaanluita, siinä ekassa kuvassa ei ole ketsuppia eikä ranskalaisia, taisivat olla porkkanaa... jos oikein muistan, minulla on yli 20.000 valokuvaa täältä, sattuneesta syystä kelpuutan vain tietynlaiset palstalle,

        Ainiin tuo eka kuva on tunisialaisista ravintolasta, olen muutaman kerran siellä syönyt, hyvä ruoka mutta kallis, voisi olla viisi kertaa....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainiin tuo eka kuva on tunisialaisista ravintolasta, olen muutaman kerran siellä syönyt, hyvä ruoka mutta kallis, voisi olla viisi kertaa....

        02.40. selittelet huahinissa nakkariruokaa kolme vuotta vanhasta kuvasta joksikin muuksi?
        Millaiset kelit on Hankasalmella? 20.000 valokuvaa siitä vuokrakämpän nurkilta eikä yhtään hyvää kuvaa. Ei kannata ihan galleriaa avata Hankasalmelle noilla kuvilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        02.40. selittelet huahinissa nakkariruokaa kolme vuotta vanhasta kuvasta joksikin muuksi?
        Millaiset kelit on Hankasalmella? 20.000 valokuvaa siitä vuokrakämpän nurkilta eikä yhtään hyvää kuvaa. Ei kannata ihan galleriaa avata Hankasalmelle noilla kuvilla.

        Enpä ole hua hinissä vielä 10 vuoden aikana nähnyt yhtään snakaria, porsaanluita voi vittu, paikassa missä on maailman paras ja laadukkain keittiö, ja on siitä ylpeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä ole hua hinissä vielä 10 vuoden aikana nähnyt yhtään snakaria, porsaanluita voi vittu, paikassa missä on maailman paras ja laadukkain keittiö, ja on siitä ylpeä.

        Pattayalla on hullun miekkamiehen rottaburgeribaari. Mene sinne aamiaiselle niin saat kulinaarisen nautinnon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä ole hua hinissä vielä 10 vuoden aikana nähnyt yhtään snakaria, porsaanluita voi vittu, paikassa missä on maailman paras ja laadukkain keittiö, ja on siitä ylpeä.

        Porkkanaa ketsupilla ja mongolialainen kebab paksulla vehnäleivällä syöt ja puhut maailman parhaasta keittiöstä? Katukioskit on snagareita. Kyllä nuo on ranskalaisia ja sitä varten olet sen ketsupin ottanut, tonnikeiju.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe