Monelle lapselle surullisia jouluja

Anonyymi-ap

Monet lapet joutuvat elämään joulut ym juhlat ja päivät ilman isää. Mitä liikkuu monen lapsen päässä, kun lapsi miettii että oma isä viettää aikaa ja joulut toisen naikkosten lasten kanssa??? Olisi aivan kauheeta ajatella moista omalle kohdalle. Miten miehet saattaa tehdä noin lapsille, miehethän on yleensä ne jotka pois kotoonta muuttaa ja lapset jäävät äidille, onneksi kuitenkin.
Toisaalta parempi elää ilman isää kun on heidät jättäneet ja hylänneet. Monet lapset ajattelevat että mikä oli heissä vikana kun isä vaihtoi lapset perheenrikkojien kakaroihin. Onneksi lapset kasvaa ja hylkäävät isänsä sitten kun eivät ole nähneet häntä vuosikymmeniin.
Miehillä on tapana ottaa yhteyttä aikjuisiin lapsiinsa, kun se vastuu aika on ohitettu. Muttta kaikki lapset hylkäävät isänsä ja eivät halua olla tekemisissä eikuisena kun isä ei halunnut olla heidän kanssaan lapsenakaan. Perheenrikkojat oli parempia kuin omat lapset.

19

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      TROLLI

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        😍 ­­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18117260B

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Juurikin näin. Ollaan kaikki asiasta samaa mieltä. Monet miehet on niin lapsellisia että vaihtaa lennosta omat lapset naikosiin. Pitää katsoa että mies on vastuullinen ja lapsirakas ja välitäää prejeestään ennenkuin suunnittelee mitään. Monesti noita naikkosia on pilvin pimein että joskus sille ei vaan voi mitään että he vievät perheestä miehen.

      • Anonyymi

        Ei tosiaanka olla samaa mieltä, vanhemmuus jatkuu erosta huolimatta ja ei kukaan nyt lapsiaan mihinkään vaihda , ne on ja pysyy, vaan puoliso vaihdetaan, tai yhteistoimin erotaan , ei kukaan nyt lastensa kanssa ole naimisissa, olet tosi yksinkertainen ihminen .
        Lisäksi ole misogynisti ja äärettömän katkera.


      • Anonyymi

        Juurikin näin. Ollaan kaikki asiasta eri mieltä. Monet naiset on niin lapsellisia vaihtaa lennosta oman miehen häntäheikkiin . Pitää katsoa että nais on vastuullinen ja lapsirakas ja välittää perheestään ennen kun suunnittelee mitään. Monesti noita miekkosia on pilvin pimein että joskus sille ei vaan voi mitään että he vievät perheestä naisen.


      • Anonyymi

        Älä kutsu ketään naikkoseksi. Katkeruus ei ole hyvä tyyli elämässä
        Jos miehellä on uusi rakas niin se ei merkitse sitä että rakkaus omiiin lapsiin jotenkin loppuisi ainostaan rakkaus on loppunut lasten äitiin, ja sekin in hyväksyttävä ei ketään pakolla pidetä ja kamalaa olisi jos pitäisi elää jonkun kanssa jota ei rakasta.
        Vanhempien velvollisuus on huolehtia lapsista ihan kuten ennenkin, erona vaan on että perhe on jakautunut kahtia ja silloin sovitaan sulassa sovussa miten lapset saavat tapailla vanhempiaan .äsiis että aletaan vihata jotain ihmistä ainoastaan siksi että mies in valinnut hänet elämäänsä jaon onnellinen hänen kanssaan


    • Monet naiset menevät naimisiin mielessään vain rahakas avioero.

      Avioerossa lapset ja asunto tuomitaan lähes poikkeuksetta naiselle. Jos nainen osaa vähän itkeä tuomarille niin miehelle ei tule edes tapaamisoikeutta lapsiinsa. Mies menettää kuitenkin puolet omaisuudestaan ja joutuu lisäksi maksamaan elatusmaksuja seuraavat 18 vuotta. Ne lapsetkaan eivät usein ole maksumiehen omia biologisia lapsia, vaan jonkun naapurin Taunon, joka oli komeampi.

      • Anonyymi

        Siinä toinen valopää joka elää viime vuosituhannella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä toinen valopää joka elää viime vuosituhannella.

        Sinä olet se perheen rikkoja, joka hyväksyy kaiken mitä sutturat tekee, siksi mielipiteesi on tuo. Kyllä uskon että vahempana kadut tekojasi ja häpeet, nyt vaan rikot ja siihen ei häpeeminen mahdu,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä olet se perheen rikkoja, joka hyväksyy kaiken mitä sutturat tekee, siksi mielipiteesi on tuo. Kyllä uskon että vahempana kadut tekojasi ja häpeet, nyt vaan rikot ja siihen ei häpeeminen mahdu,

        Et sitte muuta keksinyt, kun mollata minua, mitäs valopää nyt muuta voikaan keksiä, kun ei äly riitä 😂häpeä .


      • Anonyymi

        No empä uskomettä kukaan menee naimisiin eroa ajatellen . Se on sinun ihan oma mielipiteesi .kun naimissåiin mennään niin mennään siksi että halutaan olla yhdessä . Sitten voi tapahtua elämän varrella asioita jotka muuttavat elämää ja tulee avioero


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä olet se perheen rikkoja, joka hyväksyy kaiken mitä sutturat tekee, siksi mielipiteesi on tuo. Kyllä uskon että vahempana kadut tekojasi ja häpeet, nyt vaan rikot ja siihen ei häpeeminen mahdu,

        Katos sutturakin on taas huutelemassa perheenrikkojasta, siis puhuu ainoastaan itsestään


    • Anonyymi

      Kyllähän tuo on niin totta, ja kaikki tiedämme sen, siitä ei ole kahta sanaa.

      Lapset kärsii aina kun perheessä tapahtuu odottamatonta. Jotenkin outoa on ettei noita naikkosia saa kuriin! Mikä on se idea heillä että pitää iskee se perheellinen meis? Uskon sen olevan kosto omista ongelmistaan, he käsittelevät omia onelmia kostamalla viattomille ihmisille, näin he saavat enimmän ilon kun näkevät lasten kärsimyksen, ja miehen joka kärsii myös erittäin paljon kun menettää lapset ja perheensä.
      Kyllä vapaat naiset on niin kieroja ihmisiä, että tuntuu uskomattomalta että näin on.

      Hyvää on se, ettälapset ja äiti kyllä pärjäävät, ja ymmärtävät ettei miehellä ole enää kotiin tulemista, ja lapsetkin ymmärtää ettei halua enää isää nähdä.

    • Anonyymi

      Lapsesta tuntuu samalta kuin joku haukkuisi sinulle lastasi. Sinä haukut lapsen äitiä/isää.

    • Anonyymi

      Yleensä mies ei mitenkään halua jättää lapsiaan , kuten moni katkera lasten äiti toitottaa lapsille. Kun ero on käsillä ja toinen ei halua jatkaa aåliittoa niin eikö aikuiset ihmiset voisi soppia ihan sulassa sovussa lasten tapaamiset ja jättää ne omat tunteensa sivuun . Ei ketään pakolla saa jäämään ihmisen kanssa jonka kanssa ei viihdy enää.
      Miksi ne yksinhuoltaja äidit laittaa kampoihin aina silloin jos miehellä on uusi nainen . Ei miesketään mitättömyyteensä valitse jota exän pitäisi haukkua lapsille.
      Kun asiat puhutaan asioina ja ei käytetä lapsia pelinappulana niin nämä lapsetkin voivat paremmin, heillä on oikeus isäänsä ihan samalla tavalla kun äitiinsäkkin.
      Itse olen avioero lapsi jolta ei kysytty mitään miten minä haluaisin , ja ero hoidettiin hyvin huonosti, en nähnyt koskaan enää isääni eron jälkeen . Kuullut tädeiltäni että isä kävi katsomassa päiväkodin aidan takana minua kun leikittiin ulkona. Näin ne vaan naiset hallitsi katkeruudellaan pienen lapsen elämää. Siis minusta tuli isätön ainoastaan siksi että niin äiti kun isän uusi vaimokin kielsivät tapaamiset. Kukaan joka ei ole kokenut lapsen taholta avio eroa ei ymmärrä miltä lapsesta tuntuu kun yhtä äkkiä toinen vanhempi katoaa elämästä , siksi on törkeää että mustasukkaiset äidit lopettavat pelinsä la antavat lasten tavata omaa isäänsä ilman että lapsen pitäisi tuntea syyllisyyttä siitä että on isäänkin luona . Äiti joka kieltää lapseltaan isän tapaamiset vaan siksi että isä aloittaa uuden elämän toisen kanssa , ei rakasta omia lapsiaan ainoastaan itseään narsistin tavoin katkeruus tekee ihmisestä pedon omia lapsiaan kohtaan. Onhan ne lapset kerran tehty ihan sulassa sovussa .

    • Anonyymi

      Kyllä isää ikävöiviä lapsia on suomi täyttä. Tämä kummallinen tapa rantautunut suomeen jo vuosikymmeniä, että sutturat iskee perheellisen miehen ja rikkoo perheen ja miehen on pakko hylätä perhe ja lapset. Mikä ihme tapa ja miksi? Ja kaiksesta nämä miesten iskijät syyttää niitä lapsia ja lasten äitiä. Hei haloo, ei ole sutturoilla aivoja päässä. Mutta kukapa sitä itseään mistään syyttää, eipä eduskuntakaan syytä itseään siitä että suomella menee heikosti ja kaikki ovat käyhiä vaan syyttelee kansaa siittä että ovat itse tehneet sellasen ohjelman joka riistää kansan putupuhtaaksi.

      Mutta koska tästä perheen rikkomisesta ei saa sanktioita, niin tottakai se jaktuu ja sutturat pääsee elelemään miehen siivellä ja äiti lapsineen elää köydyydessä

      • Anonyymi

        Kyllä äitiä ikävöiviä lapsia on suomi puolillaan . Tämä kummallinen tapa rantautunut suomeen jo vuosikymmeniä, että häntäheikit iskee perheellisen naisen ja rikkoo perheen ja naisen on pakko hylätä perhe ja puolisonsa . Mikä ihme tapa ja miksi? Ja kaiksesta nämä naistenmiehet iskijät syyttää niitä lapsia ja lasten isää munatonta äijää. Hei haloo, ei ole häntähessuilla aivoja päässä. Mutta kukapa sitä itseään mistään syyttää, eipä hallituskaan syytä itseään siitä että suomella menee heikosti ja kaikki ovat köyhiä vaan syyttelee kansaa siittä, että ovat itse tehneet sellasen ohjelman joka riistää kansan putipuhtaaksi.

        Mutta koska tästä perheen rikkomisesta ei saa sanktioita, niin tottakai se jatkuu ja häntikset pääsee elelemään naisten siivellä ja isä lapsineen elää lapsiperhearkea.


    • Anonyymi

      Nää on kummallisia asioita muiden silmissä muttei perheenrikkojien, heille kun se on tavallista arkea. yhden perhen kun rikkoo ja hajottaa, he siirtyvät seuraavaan, rikkominen on heidän työtään.

      Monesti miehet menevät siihen lankaan, ja loppujen lopuksi he jäävät yksin, kun suttura lähtee ja entinen perhe ei enää huoli takasin ja läpsetkin hylkää, niin suurin kärsijä on se mies.

      Tähän ei ole mitään apua saatavilla, ja siksi siitä ei voi edes rangaista sutturoita, ja he saavat mellataa vaan.
      Prheenrikkominen on sallittua se ei ole kenenkään mielestä rikos.

      Onnellisia on lapset äidin kanssa kun elävät keskenään ja ovat onnellisia, äitihän ei koskaan jätä, ja laittaa lapset aina edelle, siksi lapset aina melkein jäävätkin äidin luo, kun monet miehet ovat haihattelijoita. Surullista että tämä saa vaan jatkua.

      Rangaistus olisi paikallaan, 20 000 kertakorvaus, ja sen jälkeen jokaiselle lapselle 5 tonnia kk ja heidän äidilleen kk korvaus ja elättäminen kuuluu sutturoille. Loppuisi perheidenrikkominen kun olisi sanktioita.

      • Anonyymi

        Nää on kummallisia asioita muiden silmissä muttei perheenrikkojien, heille kun se on tavallista arkea. yhden perhen kun rikkoo ja hajottaa, he siirtyvät seuraavaan, rikkominen on heidän työtään.

        Monesti naiset menevät siihen lankaan, kun ovat niin tyhmiä ja loppujen lopuksi he jäävät yksin, kun häntähessu lähtee ja entinen perhe ei enää huoli takasin ja lapsetkin halveksii mokomaa akkaa, , niin suurin kärsijä on se akka ite .

        Tähän ei ole mitään apua saatavilla, ja siksi siitä ei voi edes rangaista häntäheikkejä , ja he saavat mellastaa vaan, kun tyhmiä akkoja löytyy.
        Prheenrikkominen on sallittua se ei ole kenenkään mielestä rikos.

        Onnellisia on lapset isän kanssa kun elävät keskenään ja ovat onnellisia, isähän ei koskaan jätä, ja laittaa lapset aina edelle, siksi lapset aina melkein jäävätkin isien luo, kun monet akat ovat haihattelijoita. Surullista että tämä saa vaan jatkua.

        Rangaistus olisi paikallaan, 20 000 kertakorvaus, ja sen jälkeen jokaiselle lapselle 5 tonnia kk ja heidän isälleen kk korvaus ja elättäminen kuuluu häntähessuille . Loppuisi perheidenrikkominen kun olisi sanktioita.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe