miten toimii rename

Anonyymi-ap

Arch-pohjaisissa toi rename käsky. Joo, se on helppo tehdä graafisesti mutta entä komentorivillä? Mintillä toimi rename 's/[^a-zA-Z0-9 &\-.]//g' *.txt mutta entä Arch-pohjaisilla? Tarkoitus on saada T͟he͟ ͟N͟a͟me͟ ͟O͟f ͟T͟he͟ ͟R͟o͟se͟ normaaliksi. Tuota ei graafiset kikkareet tee.

10

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      IDIOOTTI, graafinen uudelleen nimeäminen toimii aivan samoin kuin komentotilassa suoritettu.

      • Anonyymi

        Kuules idiootti, kerropa nyt miten teet graafista käyttöliittymää käyttäen täsmälleen saman kuin minkä aloittaja haluaa tehdä komentoriviltä? Tajusitko edes mitä toi komento tekee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules idiootti, kerropa nyt miten teet graafista käyttöliittymää käyttäen täsmälleen saman kuin minkä aloittaja haluaa tehdä komentoriviltä? Tajusitko edes mitä toi komento tekee?

        Voisin tehdä GIF leikkeen jossa käytän graafisena liittymänä "thunar" tiedoston hallintaa ja komentorivin suorittaisin "xfce4-terminal" ohjelmassa, ja varmasti saan saman lopputuloksen.

        Minulle ei moinen asia ole edes koskaan tullut mieleenikään, että pitää valita toinen tai toinen siksi ettei toisella pääse samaan lopputulokseen.

        Ihme palikoita te olette, mitä pirua te osaatte, ette yhtään mitään.

        Ylläpito poisti tuon palautteen tuohon toiseen väittämääsi:
        "Mintillä toimi rename 's/[^a-zA-Z0-9 &\-.]//g' *.txt"

        Eihän tuokaan pidä paikkaansa, "RENAME" ei toimi missään järjestelmässä tuolla tavalla. Komento on Linux komentoja, eikä sen käyttö muutu työpöytämanagerin vaihtuessa, eli komento vaatii täysin samat parametrit REIKÄISESSÄ UBUNTUSSA kuin Mintissä ja Manjarossa kuten myös Cinnamon-, GNOME-, MATE-, ja Xfce-työpöydillä.


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🔞 ­­N­­­y­­­m­­f­­o­­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181176981

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eiköhän ihan sama komento toimi Archissakin, ei tuo mikään Mintin ominaisuus ole.

      • Anonyymi

        Hyvä, sinä viisas mies, se on jut noin, RENAME ei ole Mintin komento eikä Ubuntun komento, se on Linux komento, ja toimii täysin samoin parametrein kaikissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä, sinä viisas mies, se on jut noin, RENAME ei ole Mintin komento eikä Ubuntun komento, se on Linux komento, ja toimii täysin samoin parametrein kaikissa.

        Rename on Windowsin komento.


    • Anonyymi

      Kiitos nimittelystä. Suomi24:n oma uniikki, eettinen tekoäly poisti edellisen viestini kuvakaappaus linkkeineen. Otetaan uusiksi eli ensin Arch-pohjaisen kuvakaappaus

      https://aijaa.com/Pbohmv

      ja sitten Mintin kuvakaappaus

      https://aijaa.com/uLBapN

      Toimii ihan samallatavalla kuten väititte? Lopuksi puppulause-generaattorin jorinaa pitääksi Suomi24:n oman uniikin, eettisen tekoälyn tyytyväisenä:

      Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että tietoyhteiskunta mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla. Arkielämä on opettanut meille, että informaatioteknologia panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että kotikäytössä mainetta niittänyt plug & play antaa mahdollisuuden parantaa viimeaikaisia absurdeja väittämiä. Todellisuudessa kätevä langaton teknologia yhdistettynä esimerkiksi kiinteään tilaajapalveluun kuvailee organisaation sisäisiä ratkaisumalleja. Tilastot osoittavat, että vallankumouksellinen kolmannen sukupolven matkapuhelimien ja varsinkin e-business -sektorille suunnattujen laitteiden kirjo vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään liian vähäisiä tuotannollisia resursseja. Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että yhä ihmisiä kiinnostava uusmedia parantaa asianosaisiin kohdistuvia ongelmia. Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että prototyyppiasteella oleva uusi hajauttamaton ratkaisu noudattaa epäilemättä ideatasolla yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja. Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että uusi gprs- ja ennen kaikkea liikkuvan videokuvan siirron mahdollistava umts-tekniikka yksinkertaistaa organisaation sisäisiä ratkaisumalleja. Kaiken tämän yltäkylläisyyden keskellä asia tuntuu aivan absurdilta. Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että informaatioteknologia antaa mahdollisuuden parantaa huomaamattomia haittatekijöitä.

    • Anonyymi

      Taitaa löytyä util-linux paketista jo ihan GNU:n toimesta alkuperäinen. Eri distroista löytyy saman nimisiä ohjelmia jotka ei välttämättä ole samoja(tekee kylläkin saman asian).
      Tuo ongelma on kuitenkin terminaalisi ongelma, eli ei osaa näyttää unicode-merkkiä oikein. Tehdään tiedosto:
      $ touch 我很好
      Katsotaan mistä kirjaimista nimi muodostuu antamalla ls-komento:
      $ LC_ALL=C ls 我很好
      ''$'\346\210\221\345\276\210\345\245\275'
      -tuo on kelvollinen merkkijono esim. echo-komennolle(tai mille tahansa muulle komentoriville) jolloin voit muokata haluamasi merkin siitä pois ja nimeämällä tiedoston tämän jälkeen uudestaan:
      $ OLD=`echo ''$'\346\210\221\345\276\210\345\245\275'`
      $ NEW=`echo ''$'\345\276\210\345\245\275'`
      $ rename $OLD $NEW
      Muokkauksen voi tehdä tosin graafisestikin GUI:sta käsin mikäli merkit ovat ehjiä..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe