POHDISKELTAVAA SIITÄ MIKSI LINTUINFLUENSSA LEVIÄÄ TURKISTARHOILLA!

Anonyymi-ap

Turkistarhat ovat olleet monien vuosikymmenten ajan tulenarka puheenaihe. On käynyt yksiselitteisen selväksi, että vihervasemmisto ei kaihda keinoja koskien kyseistä ammattikuntaa. Vihreät ovat lisäksi ainoa puolue vasemmistoliiton kanssa jonka kärkipolitikoissa on avoimen, jopa lakia voimakkaasti rikkovan kansalaistottelemattomuuden julkisesti hyväksyviä henkilöitä.
Lintuinfluenssa on jo nimensä mukaan lähtökohtaisesti lintujen tauti joka kyllä tarttuu myös nisäkkäisiin. Lintuinfluenssan takia on syksyn aikana lopetettu tuhansittain turkistarhoilla olevia eläimiä. Tartuntojen tutkijoiden puolueellisuudesta taas ei ole takeita. On oudoksuttavaa, että lintutauti ei isommassa määrin ole tarttunut muuttomatkalla oleviin satoihin tuhansiin valkoposkihanhiin tai tiiviissä koloniassa eläviin merimetsoihin. Lisäksi ulkokanalat, fasaanitarhat, yms. ovat suuremmalti välttyneet tartunnoista.
Herää pakostakin kysymys, levittävätkö viheraktivistit virusta turkistarhojen eläimiin. Kehoitan tarhureira erittäin tarkkaan valvontaan siitä liikkuuko läheisyydessä epäilyttäviä henkilöitä. Tutkijoilta tulisi myös vaatia realistinen vastaus kysymykseen; MIKSI LINTUVIRUS ON PÄÄSSYT TARTTUMAAN NÄIN TEHOKKAASTI TURKISTARHOJEN NISÄKKÄISIIN, MUTTA SUURET LINTUKOLONIAT OVAT LÄHTÖKOHTAISESTI SILTÄ VÄLTTYNEET?

5

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaan aikaan vihervasurit tekevät yhtenään omien ideologisten toimittajiensa välityksellä näennäistutkimuksiaan turkistarhauksen kannattavuudesta kansan keskuudessa eli teettäen kyselyt vain omilla kannattajillaan. Viherideologistien toimet on täysi kopio Venäjän Kremlin johdosta jossa vähemmistön ideologia ajetaan koko kansan tuhoksi vaikka väkisin.
      Kuinka kauan tämän uus kansallissosialismin annetaan häiritä tavallista kansaa siihen puuttumatta kysyn vaan? Koskee kaikkea heidän puuttumistaan niin metsästys, metsätalous yms luonnonvaratalouksien osalta.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😋 ­­­N­­y­m­­­f­­o­­m­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181235192

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      No jaa, vihreillä ja animalialla on edustajia Arkadianmäellä, tarhureiden edustaja istuskelee Lohjalla niin onko se ihme, jos tilanne on mikä on.

      • Anonyymi

        Mikään edustus ei voi olla tae sille, että muiden elinkeinoja kielletään mielivaltaisesti tai sellaiseen edes pyritään. Sellaista kutsutaan totalitarismiksi missä oma ideologia ajetaan vaikka väkisin, vaikka se onkin vähemmistön ajama asia. Silloin edes demokratia ei voi olla terminä hallinnolle.


      • Anonyymi

        Jos Lohjalla istuskelijalla viitataan PS-poliitikko A Westerholmiin, viittaus on väärä. Westerholm ei ole suoranaisesti tarhureiden edustaja vaan ajaa 24h lainsäädännöllistä kokonaisremonttia niin metsästys,- riistanhoito, kuin metsäpolitiikankin saralla. Tie on kivinen. On olemassa lukuisa määrä ideologisia tyylejä johtaa maata, mutta suomalainen valedemokratia on yksi pahimmista. Rautalangasta väännettynä, pääministerin tulisi omata suurimmat valtaoikeudet ja jos kyse ei ole perustuslain muuttamisesta enemmistöhallitus saa lainsäädännön läpi sanoi oppositio ja valiokunnat mitä tahansa. Avainpoliitikot ovat liian heikkoja, maatamme johtaa vaaleissa vaihtumattomat ministeriöiden virkamiehet sekä vihervasemmistolainen media. Lukekaa Westerholmin Metsästyskirjasta; muun muassa luku nro:4 miten vahvatahtoinen johto pystyisi perustuslainmukaisesti johtamaan ja saamaan myös jotain aikaiseksi. Hallituskausi on vasta alkamassa, eivätköhän viimeisetkin poliitikot herää vihervasemmistolaisesta virkamieskoneiston harhautuspolitiikasta kun mitättömät 28 sudenkaatolupaa kaatuvat hallinto-oikeuksissa. Vallitseva mantra kannanhoidollisesta metsästyksestä on totuuden vastainen. Todellisten asiantuntijoiden aika koittaa viimeistään kun edellä mainittu politiikka ajautuu täydelliseen umpisolmuun.
        Loppumainintana, Westerholmin Metsästyskirja myyty loppuun lähes kaikista Suomalaisista kirjakaupoista ja Prismoista. Lisäpainoksia tulossa ”joululuettavaksi”.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7621
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4556
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3201
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      354
      1473
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1429
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1119
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1070
    Aihe