Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KAINUUSEEN JA KAJAANIIN VIRTAA VALTOIMENAAN ELÄTETTÄVIÄ ITÄ-RAJAN YLI valt. pj. hiljaa

Anonyymi-ap

Miksi valtuuston puheenjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja ei ota mitään julkista kantaa Itä-rajan yli virtaavaan pakolaisvyöryyn. Nehän tulevat pääosin meidän kajaanilaisten haitoiksi ja elätettäviksi ja ilman näitäkin Kajaani rypee jo suurissa veloissa ja budjetit ovat rajusti alijäämäisiä. Odotan Eila Aavakarelta ja Teuvo Hatvalta kannanottoa.

11

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heiltä on turha odottaa mitään järkevää kannanottoa. Heillä ei ole vaikutusvaltaa ko. asiassa.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­­­N­­­y­­­m­­f­­­o­­m­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#181242398

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Entäs kaupunginjohtajan kannanotto?

      • Anonyymi

        Oletteko koskaan miettineet miten näkymätön ja sanomaton kaupungin johtaja Kajaanissa on?
        Poliittinen virkanimitys (kepu) mielettömän suurella korvauksella menetetystä vapaa-ajasta. Palkka "tehdystä" työstä 11000-12000 euroa. Puhumattakaan muista työhön kuuluvista etuisuuksista.


    • Anonyymi

      Ei kande kyllästyy odottaan

    • Anonyymi

      Kermankuorijoita ei saa häiritä... sulle mulle mulle sulle mulle....
      monille parempi bisnes kuin luulettekaan

    • Anonyymi

      Kajaanin kaupungin sijoitussalkkujen arvo on noin 195 miljoonaa. Se on niin paljon rahaa, että ne kotouttamalla tulisi 5300/asukas, joka kattaa asukaskohtaiset velat ja jää reilu tonni ylikin. Konserniyhtiöiden velat maksaa yhtiöt.
      Köyhien on toki vaikea ymmärtää miksi jotkut harrastaa sijoitustoimintaa, mutta kannattaa seurata sijoittajien tulo- ja verotustietoja, niin ehkäpä oivallusta syntyy.

      Pakolaisvyöryn kustannuksista vastaa valtio siihen asti, kunnes pakolainen sijoittuu kunnan asukiksi. Suurin osa näistä painelee Etelä-Suomeen ja muualle Eurooppaan.

    • Anonyymi

      Olkaamme kiitollisia Putinille kun järjestää Kainuun vuokra-asuntomarkkinoille joukoittain uusia vuokralaisia. Vuokralaisia joiden asumisen kustantaa valtio eikä Kainuun kunnat ja kunnallis- kirkollis ja yhteisöverojen maksajat.

      Lisäksi saamme lisää virkoja ja työllisiä julkisiin palveluihin . Nämä kaikki Putinin ansiosta. Mitähän ne ulkomaillakin meistä ajattelevat kun suomalaiset työllistyvät välillisesti Putinin sotakassan kautta.

    • Anonyymi

      Jussi Halla-Aho kirjoitti jo 2004 tästä Apulaiskanslerista joka esti koko rajan sulkemisen. Myöhemmin Jussi kirjoitti ennusteen vaikeuksista kun Vihreiden Brax ja Tarja Halonen järjesteli hänet Apulaiskansleriksi. Punavihreä johtavassa asemassa voi tulkita lakia siten että se edistää Vihreää politiikkaa.

    • Anonyymi

      Rehellisyyden nimissä on korjattava harhakäsitystä, että nykyinen Kajaanin kaupunginjohtaja olisi kepun nimitys. Kun viimeistä nyt virassa olevaa kaupunginjohtajaa valittiin niin loppusuoralla oli kaksi kanditaattia. Haastattelutilaisuuksissa nykyinen kaupunginjohtaja ilmoitti olevansa poliittisesti sitoutumaton ja kuulumaton mininkään merkittäviin järjestöihin mm. vapaamuurareihin. Toinen kanditaatti, joka oli Kajaanin kaupunginjohtajan virkaa täytettäessä Kuusamon kaupunginjohtajana oli tietojen mukaan sitoutunut ottamaan vapaamuurarien jäsenkirjan mikäli hänet valitaan kaupunginjohtajaksi - hän oli kepun ja kokoomuksen ehdokas. Todettakoon, että silloin sekä kaupunginvaltuuston että kaupunginhallituksen puheenjohtajat olivat vapaamuurareita. Nykyisen kaupunginjohtajan valinnan tueksi tuli enemmistö valtuutetuista yli puoluerajojen ja näin vapaamuurariehdokas ei tullut valituksi. Äänestystulos oli valtuustossa muistaakseni 28 - 23.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe