Naiset juoksevat jatkuvasti perässäni enkä ymmärrä miksi.

Anonyymi-ap

Olenhan minä kyllä melko komea jos totta puhun ja muutenkin älykäs mutta saisivat lopettaa perässäni juoksemisen kun on aina niin vaikeaa valita heistä sänkyseuraa. Olen pitänyt muutaman vuoden virkavapaata vaikka on hyväpalkkainen työ mutta ei se työ koko elämä ole ja siksi pidän sellaisista omillaan toimeen tulevista vanhemmista naisista joilla on aikaa minullekin eikä vain työlleen. Pidän ulkomaanmatkoista sekä rahallisesta riippumattomuudesta ja välillä myös tapailen sellaisia nuorempiakin naisia joille työ on kaikki kaikessa ja jaan iloa heillekin jos ei raha ole heille kaikki kaikessa. Siivellä olija en ole sillä olenhan minä sentään korkeasti yliopisto koulutettu herrasmies vaikken juuri tällä hetkellä ole missään töissä kun aivan kateuttaan eivät palkkaa tällaista itseään älykkäämpää miestä mutta ei ole väliäkään sillä eihän sitä töitä pidä sentään etusijalle pistää. Mutta kyllä sitä joskus haluaisi olla naisilta rauhassa. Roikkuvat jatkuvasti perässä kuin iilimadot pankkikorttejaan heilutellen. Ei hetken rauhaa naisilta. Joskus kyllä tuntuu tosi surkeelta.

89

6880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siitä joku nainen saadaan lisää erikoisuuksia maailmaan🤣🤣😂

    • Anonyymi

      Ompa kamalaa... jos noin hyväkuntoinen äijä juoksee niin kovaa ettei tytöt ja naiset pääse ohitse edes juosten!?
      Hidasta siis vauhtiasi niin ohi menevät!!

      Tai sitten kaikki on "sairaan mielikuvitusta" omasta erinomaisuudesta, NARSISMIA, jota psykologi voi ,
      auttaa!

      Hiom. ÄLÄ OSTA MITÄÄN 24.11.

      • Anonyymi

        En minä tunne mitenkään erikoinen olevan i, vaatimaton tavallinen mieshän minä vain olen ja hieman ujokin, väittävät ainakin kaikki tapaamani mensalaiset mutta naisistahan minun piti teiltä nyt kysyen kun olen naisten kanssa hieman kokematon. Minulla potenssihäiriöitä niin että pitäisiköhän käydä puhumassa siitä lääkärin kanssa. En ole viime talvesta lähtien pystynyt tyydyttämään kuin vain kaksi naista vuorokaudessa, joskus kolme. Pari orgasmia naista kohti tekee vain neljä kuusi orgasmia vuorokaudessa joten jotain on nyt pahasti vialla. Voisipa sanoa että eihän minusta ole enää mihinkähän naisten kanssa ja siksi välttelen liikoja naisia kun jaksan tyydyttää vain naisen kerrallaan ja vain muutaman vuorokaudessa kuten jo kerroin. Nolottaa aivan kertoa tuota. Minä olen vain tällainen tavallinen kirveellä veistetyn näköinen mies en mielestäni vähääkään komea enkä kovin älykäskään. Naiset järkiään pitävät minua komeimpana tapaamanaan miehenä mutta epäilen heidän arvostelukykyään ja makuaan. Pitävät minua myös tavattoman älykkäänä mutta eihän minulla ÄO ole kuin vain vähän yli satakuusikymmentä . Teen väitöskirjaa naisen rakastumisesta komeaan ja yliälykkääseen mieheen sekä sen vaikutusta naisen no joo yliopiston professorina en voi kertoa tuosta tuon enempää en edes upseerikerholla lähimmille alaisilleni, muutamille eversteille jotka aina ovat utelemassa minulta väitöskirjani edistymisestä. Linnan juhliinkaan en tänä vuonna ehtinyt kun nukahdin ja nukuin pommiin sinä iltana, tyydytettyäni kolme kaunista, nuorta opiskelijatarta jokaista muutaman kerran sen päivän aikana. Poden luultavasti vakavaa alemmuuskomleksia kun aina pidän itseäni muita miehiä huonompana vaikka naiset rakastavat minua, minusta jatkuvasti keskenään tapellen. Yritän kestää vaikka helppoa se ei ole. Enhän minä vielä mikään vanha ole mutta melkein voitin ja toiseksi paras maailmassa vain olin tenniksessä, rallissa, formuloissa ja akanheitossa. Ammattilais jääkiekkoilija ja jalkapalloilija olin työni ohessa astronauttina. Tylsää oli. Viikonloppu on ja nuoret yliopistossa opiskelevat piskelijatytöt tappelevat minusta makuuhuoneessani. Eihän minulla nyt sentään tylsää ole. Nyt pannaan opiskelijattaria eikä itketä. Mitähän naiset minussa näkevät kun jatkuvasti ovat minusta tappelemassa.


    • Anonyymi

      Huono vitsi kun ei oikein selvinny missä kohtaa pitäs nauraa

    • Anonyymi

      Minä aloin tossa joku aika ihmettelemään, miksi jotkut naiset alkoi jotenkin erityisesti aika näkyvästi flirttailemaan minulle. Ihmettelin, koska samat naiset ei ollut aiemmin mitenkään erityisesti osoittaneet kiinnostusta minuun.
      Asia selvisi, kun yksi avautui ja kysyi tunnenko erästä naista, no tunsin.
      Meillä oli seksisuhde jonkun aikaa ja annoin hänelle kaikintavoin ja paljon.
      Oli mennyt kertomaan ystävilleen jostain syystä mitä tehtiin ja voin kertoa, että oli varmasti enemmän kuin tyydytetty joka kerta.
      Ihan sama näyttää olevan onko varattu tai vapaa.

      • Anonyymi

        Otappa nyt yliopistohönö ne lääkkeesi ja opettele edes kirjoittamaan "sivistyneesti".


      • Anonyymi kirjoitti:

        Otappa nyt yliopistohönö ne lääkkeesi ja opettele edes kirjoittamaan "sivistyneesti".

        Samaa katoin.


    • Anonyymi

      Mitä vittua yrität selittää, kuinka sekaisin olet?

    • Anonyymi

      Minä olen kyllä onnistunut selviämään puhumalla kaikista naisista ..

    • Anonyymi

      Taas heräsin aamulla kaksi naista sängyssäni ja heti piti ruveta hommiin vaikka koko yö peuhattiin. Kolmas neitokainen soitteli heti aamusta ovikelloa vaatien panemista huh huh. Nukkuu nyt olohuoneen sohvalla vuoroaan odottaen. Voimille käy ja kun pitäisi töitäkin tehdä, muutama väitöskirja on kesken ja vaikka mitä muutakin tekemistä olisi mutta mukavaa tämä naisten kanssa peuhaaminen on ja taidankin pitää ensi viikon yliopistosta vapaata kun on ope, semmonen professori ja tohtori useammallakin alueella. Ei ole tarkoitus itseäni kehuskella vaan jokainenhan tekee mitä osaa ja mihin pystyy. Tällainen tavallinen pulliainenhan minä vain olen ja monella muullakin miehellä varmaan on sänky täynnä naisia seksiä vaatimassa. Vaatimatontahan tämä minun elämäni on ja jollain mopoilevalla pizzalähetillä on varmaan paljon hauskempaa kuin minulla kun saavat ajaa mopolla ja minä saan vain tyytyä tuollaiseen isoon mersuun jota autonkuljettajani taitaa juuri tällä hetkellä pestä autotallissani, vai onkohan pesemässä ja sukimassa ratsuani hevostani mutta nyt pitää lopettaa kun kun kun neito tuossa päälläni ratsastamassaaaaaahh

      • Anonyymi

        Iha kiva satu mu edelleen mä olen vain putkimies enemmän nääs ne kotirouvat putkimiehistä sängyssään fantasioivat kun niistä korkeastikoulutetuista insseistä tohtoreista tai professoreista ne kun on hyviä teoriassa duunari lie osannee si sen käytännön kuitee paremmin kun teoreetikko


    • Anonyymi

      Kirjoitusasusi kertoo selvästikin että et ole koskaan ollut yliopistossa, aloituksestasi tulee selvästi esille että et ole älykäs.
      Virheiden perusteella itseasiassa älykkyytesi on keskivertoa matalampi, tämä on erittäin selvää.
      Nyt kun olemme paljastaneet sinun valheesi voimme todeta että kaikella todennäköisyydellä koko aloituksesi on valhetta.
      Oikea kysymys lienee: Oletko keskivertoa tyhmempi valehtelija vai keskivertoa tyhmempi harhoissa elävä?

      Naiset tykkäävät oikeasti älykkäistä herrasmiehistä jotka osaavat käytöstavat, huumorintaju ja kyky osata yllättää on tietysti plussaa.
      Edellinen suhteeni oli 12 vuotta nuorempaan naiseen ja se kesti neljä vuotta, ikävä kyllä kaksi ensimmäistä vuotta jouduin olemaan toinen mies.

    • Anonyymi

      Tämä on aivan hirveetä, ihan sitten kauheeta. Mieskuntoni on mennyt. Järkyttävää.
      Pari nuorta neitosta oppilastani tuli vierailulle kyselemään tenttien tuloksia, että miten olivat pärjänneet, lämmitin saunan ja miten ollakaan, saunan jälkeen otin parit varvit kummankin kanssa ja lupasivat huomenna tulla uudestaan jotta tarkistettaisiin yhdessä heidän molempien koetulokset. Ai niin mutta kun tämäkin kertomani varmaan herättää lukijoissa täällä kateutta ja katkeruutta niin lopetan työpaikastani puhumisen tähän mutta kun olen tällainen hajamielinen professori, eikä ääootakaan ole kuin vain vaivaiset 170 +risat niin aina unohdan olla siitä yliopistosta kertomatta. Mutta enhän minä siellä pelkästään ole töissä vaan olenhan minä myöskin kirjailija, tutkija, viittä vailla nobellin palkinnot niistä kummastakin saanut, ja osaan vaikka mitä. Mutta aivan tavallinen suomalainen pulliainenhan minä vain olen, en muita sen kummempi ja lippalakkiakin käytän niinkuin muutkin, osake enemmistöt Googlesta, Applesta ja vaikka mistä muusta firmasta, mutta nyt siitä järkyttävästä mieskunnostani. Kun ne oppilaani, jotka huomenna tulevat uudestaan, olivat täältä lähteneet, viestin loppupäivän niiden jo aikaisemmin täällä nukkumassa olleen naisen kanssa ja kun aloitin toisen panovarvin heidän kanssaan, tapahtui jotain aivan sitten hirveetä kun en enää sitä toista varvia jaksanut sen kolmannen naisen kanssa. Kyllä vain. luitte aivan oikein, mieskuntoni on mennyt, viittä vaille impotentti on minusta tullut, jaksoin vain yhdeksän kertaa laueta sitten sen aamuisen heräämiseni. Meni kymmenes kerta kielihommiksi, mutta olenhan minä professori kielissäkin, vaikka eihän sillä taida mitään tekemistä naisten tyydytyksen kanssa olla. Ja kun on niin pieni tuo kikkelikin niin traumojahan siitä on tullut. Ei ole kuin vain sellainen vaivainen kaksikymmentäviisi senttinen tuo mun kullini poloinen. Lepotilassa tietenkin, koska milloin muulloin sitä mittaisi, ei ainakaan panohommissa. Saa nähdä sitten huomenna että montako naista täällä on ja riittääkö kun panee vain kerran. Naisia riittää mutta en ymmärrä yhtään sitä että mitä he minussa oikein näkevät, en ymmärrä sitä sitten yhtään kun olen vain tällainen tavallinen näköinen, yksinkertaisen mies. Mutta eiväthän naiset voi olla väärässä, eiväthän. Eivätpä tietenkään, vailkka olenkin vain tämmöinen........

      .

      • Anonyymi

        Olet joko vähämielinen trolli tai pelkästään vähämielinen. Toivottavasti vielä joskus pääset eroon poikuudestasi, en tosin pidätä hengitystä koska on selvää että älykkyysosamääräsi on erittäin matala.


    • Anonyymi

      Kylläpäs minä olen hajamieliseksi tullut kun unohdin että kello kaksitoista reikä reikä tulee kaksi niin ja reikä tulee kolme kaunista opiskelijatarta yliopistosta neuvott ei vaan keskustelemaan viime viikkoisista tenteistä ja että miten niissä pärjäsivät. Hyvin pärjäsivät. Juuri äsken poistuivat täällä olleet naiset tyytyväisinä mutta minä olen nyt aivan tyhjiin pumpattu ja puoleen päivään mennessä pitäisi taas olla huippukunnossa mutta onneksi en mikään tavallinen pulliainen olekaan niin tai aivan samanlainen pulliainenhan minä olen kuin muutkin ja leikkiähän minä vain ja suvaittakoon että tällainen tavallinen yksinkertainenkin mies välillä saa hieman laskea leikkiä vaikka tavallista korkeampihan tuo minun Äää niin tai mitäpäs nyt tuosta sen enempää. Tilanne nyt siis on se että kullini nyt viettää siestaa ja tyttöjä kolme on parin tunnin päästä tänne tulossa. Apuva! Mutta ei hätää kun avun tähän hätään keksin ja kehittelin jo kesällä yliopistomme laboratoriassa jonka johtajaprofessori olen. Ainakin kymmenen kertaa Viagra tehokkaamman potenssilääkkeen keksin mutta kun sitä ei ole vielä kokeiltu ja voi olla vaarallinenkin ja vaikkapa tissit tai sarvet kasvaa. Mutta minä en pelkää ja koska tyttöjen on saatava tenttinsä hyväksytyiksi korkeimmilla mahdollisilla arvosanoilla niin uhraudun heidän hyväkseen ja kokeilen tuota uutta testaamatonta keksimääni potenssilääkettä ja kuinka voisin antaa ikinä itselleni anteeksi etten rakastelisi kolmea hurmaavan kaunista ihanaa vielä alle parikymppistä opiskelijatyttöä vähintään pari kertaa heistä jokaista tänään ja neuvottelujemme tuloksena ehkäpä joka ikisenä päivänä iltana ja tai yönä kevääseen saakka. Huh tunnen sanoin kuvailematonta puistattavaa intohimoa pelkästään jo tuota mahdollisuutta ajatellessani että yliopistoni kolme priimusta ja ja heidän tiukat kosteat kyrpääni odottelevat huh huh. Nyt suihkuun lääkekaapille ja kiire on kun lakanatkin vielä pitää sängystä ehtiä puhtaisiin vaihtamaan moi.

    • Anonyymi

      Tuo on täys sika toi tyyppi.
      Käyttää tuolla tavoin hyväkseen viattomia opiskelijatyttöjä.
      Toivottavasti sille kasvaa tissit niistä lääkkeistä.
      Sekä eteen että taakse, selkäänkin.
      Ja munat kutistuu ja tippuu pois.
      Turpaan sille pitäisi antaa.

    • Anonyymi

      Vedellään tässä nelisittäin välillä henkeä ja keskustella seksin vastapainoksi henkeviä. Olemme älymystöön kuuluvia ja samaa mieltä siitä että me olemme maamme tulevaisuuden toivo mutta meidän pitää lopettaa ääoistamme muille puhuminen koska se herättää suurta kateellisuutta vähemmän öhöm keskuudessa kuten saamistani kommenteistakin käy ilmi. Näytin niitä tytöille ja heitä nauratti tuon erään kommentoijan esille tuoma poikuutensa joka rivien välistä kävi selvästi ilmi. Mies raukka tuumattiin ja sääliteltiin tuota varmaankin ahkeraa onanoijaa joka tuolla aikaisemmin kiukutteli minulle kohtaloaan aivan kuin minä olisin siihen syyllinen.
      Minkäs minä sille mitään mahdan että minulla on tälläinen ei mutta nyt alkoi taas jököttään ja tyttöjen sen huomattua, heittäytyivät kaikki kolme sängyssä selälleen jalat levällään. Joo tytöt, tajuan vihjeen. Entten tenttien..

      • Anonyymi

        Kyse oli erittäin selvästikin sinusta, ymmärrän että et sitä ymmärrä. Kirjoitat yhtä huonosti kuin kahdeksan vuotias.
        Miksi kirjoitat tänne säälittäviä fantasioitasi tänne? On erittäin selvää kaikille että olet keskivertoa tyhmempi.
        Toivottavasti saat mielenterveysongelmasi vielä hoidettua, koko palsta nauraa sinun typeryydelle.
        Toin vain esille faktoja, surullista että olet vielä tuossa iässä koskematon ja kokematon, ehkä saisit rahasta jos tarpeeksi maksat, tosin sinulla tuskin jää paljoa sossunrahoista säästöön.

        Kirjoitat erittäin huonoa suomea ja se kertoo että olet sivistymätön ja kouluja käymätön juntti.
        Me oikeasti älykkäät jotka saamme naisia, emme kehu sitä netissä, sinä ressukka elät vain haavemaailmoissa. Tai sitten olet oikeasti vain vähämielinen trolli, en tosin tiedä kumpi on säälittävämpää.

        Tsemppiä elämään, sitä sinä tarvitse että selviät siitä.


    • Anonyymi

      olipa oikea itserakas paska.

    • Anonyymi

      Keksintöni toimii todella hyvin mutta välillä pitää vetää henkeä tyttöjen ratsastaessa vuoronperään päälläni minun kirjoittaessani tilanneselostusta teille rakkaat tämän historiallisen tilaanteen seuraajat. Tämä on tärkeä askel ihmiskunnalle ja varsinkin Suomen kansalle todella tärkeä hetki sillä toivo on jälleen virinnyt Suomen väkiluvun nousemisesta. Tässä paneskellessamme olemme keskustelleet naimisiin menosta. Aluksi vain leikkimielellä mutta kun tytöt tosiaankin innostuivat asiasta, huomasin heidän tosiaankin olevan tosissaan ja mieleni rohkaistuani kosin heitä kaikkia kolmea ja yllätys yllätys jokainen heistä vastasi myöntävästi kosintaani. Mutta kun ei mies saa ottaa kuin vain yhden virallisen vaimon niin mitä tehdä? Ruvetaan mormooneiksi huudahdimme yhteen ääneen ja sitenhän sekin asia ratkesi. Kun on meillä kaikilla äätä ja oota vaikka muille jakaa niin todella älykkäitä lapsia tulemme yhdessä saamaan vaikka tällainen tavallinen tyhmä pulliainenhan minä vain olen kuten muutkin miehet mutta turhassa vaatimattomuudessa lyön kaikki muut. Ruvetaan mitä pikimmin mormooneiksi ja käydään ostamassa tuleville vaimoilleni hääpupuuuhaaahoooh..Seuraava.

    • Anonyymi

      Ennenkuin ehdimme edes kuulutuksia kuulutella, saimme kokea neliödraaman samanaikaisesti kun vuoronperään olin morsiammiani tyydyttelemässä.
      Maija morsiammeni soitteli iloissaan kaikille luokkatovereilleen tulevista häistämme, että minä olen sulhanen ja morsiammiani hänen lisäkseen ovat myös Kaija ja Raija. Luokan muut tytöt innostuivat kuulemastaan ja ilmestyivät kaikki, koko luokka oveni taakse ja tietenkin minua kosimaan, josta hetkellinen draama syntyi, morsiammieni vastustaessa perheemme laajentamista neljästä useammaksi. Luokassani jonka professorivalvojana yliopistossa olen ei ole poikia, tyttöjä vain, ja kun Maija, Kaija ja Raija hyväksyivät myöntävän vastaukseni kaikille minua kosineille luokan tytöille, niin huomattiin että siinähän olivatkin kaikki luokan tytöt ja menenkin koko luokkani kanssa avioon ja jokainen pitämäni oppitunti siis tulee olemaan perhekokous. Yhdessä kouluun mennään ja sieltä myös kotiin tullaan. Pitää ostaa onnikka. Mutta missä välissä minä nukun ja teen väitöskirjojani ja uusia keksintöjäni kun pitää koko luokan kanssa rakastella ja hyvänä pitää. Olen minä sitten pölijä mutta lupaus on lupaus enkä lupauksiani peru mutta miten me kaikki mahdumne papin eteen kun hän vihkii minut ja luokkani mieheksi ja vaimoksi. Vaimoiksi ja mieheksi. Apuva äitiii iiisäää, vieläkö huoneeni on vapaana, poikanne vähän tyhmyyksissään töppäili, vaikka enhän minä mikään tyhmä ole, kolmikymmen kertainen ukkomies vaan kohta ja mor niin mooni kun kaikkia tulevia vaimojani rakastan ja rakastelen ja ihanaa vaihtelua tulee olemaan uuuuuuh..Seuraava.

      • Anonyymi

        Luuletko tuota jonkun täällä uskovan? Et ole ikinä edes naisen kanssa ollutkaa!
        Taidat vain olla joku tyhmä elämässäsi epäonnistunut valehteleva sosiaalipummi!


    • Anonyymi

      Tuo mitä kirjoitat, ei voi olla totta! Eihän?
      Professori et missään tapauksessa ole, koska et osaa edes lukea. Tämä on "Tositarinat" palsta, eikä mikään novellipalsta!
      To-si-ta-ri-nat
      Opettele edes lukemaan, herra professori muka hah!

      • Anonyymi

        Vai että sieltä olet. Ja kivaa on vai?


    • Anonyymi

      Ei savua ilman tuota. Jotain perää tuossa voi olla.
      Aloittaja kertoo ensin olleensa monta vuotta työttömänä ja sitten olevansa professori ja opettaja yliopistossa, jossa hänellä on oma luokka oppilaineen, joille pitää kokeita. Ei minun tietääkseni yliopistoissa ole erillisiä luokkia vaan opiskelijat hyppivät siellä luennolta luennolle, ja jokaisella ovat aivan omat oppisuunnitelmansa ilman luokkia.
      Arvatkaas mitä minulla tuli mieleen? No että tällä professoriksi itseään kutsuva mies on huijari, rikollinen ja seksihullu, joka huijaa naispuolisia opiskelijoita harrastamaan seksiä kanssaan.
      Hän on väärillä papereilla päässyt ujuttautumaan johonkin yliopistoon pitämään luentoja.
      Aiheet luentoihin kiinnostavat ja houkuttelevat vain naisia.
      Tämä huijari hypnosisoi naispuoliset opiskelijansa rakastumaan itseensä ja houkutellakseen nämä vaimoikseen.
      Odotettavissa on tilauslento Utahiin, mormoonien pesäpaikkaan, kone täynnä nuoria naisia, myytäväksi siellä akattomille vaimoiksi.
      Ihmiskauppaa siis ja ennen kevättä ei yliopistoissamme ole ainuttakaan naisopiskelijaa kun kaikki ovat vaimoina mormoonien haaremeissa.
      Warning! Warning! Varokaa tuota seksihullua huijariprofessoria!
      Tuntomerkit: kiimainen katse, jatkuvasti pullottava etumus ja kuluneet housun polvet, kosiskellessaan jatkuvasti opiskelijatyttöjä.
      Tästä on tehtävä ilmoitus Interpoliin ja vaikka minne, opikelijatyttöjä on suojeltava, he tarvitsevat nyt apuvamme!

      • Anonyymi

        Törkeääkin törkeämpää panettelua ja kunniani loukkaamista. Täyttä mielikuvituksen tuotetta tuollaiset valheelliset väitteet. Ei kai minua nyt voi syyttää siitä kun naispuoliset opiskelijat joukolla rakastuvat minuun. Minkä minä sille mahdan että naiset pitävät minua komeana ja puoleensa vetävänä, älykkäänä ja hauskana, suoranaisena seksitaiturina. En minä sille mitään mahda. Olen mikä olen. Täydellinen, jokaisen naisen unelma, niin tai unelma ja unelma, Unelma ei ainakaan nimeni ole.
        Tämä on aivan kauheeta, mitä prioriteeraan nyt, väitöskirjojeni tehtailua, loistavien keksintöjeni keksimistä, vaiko omistautumista viidellekymmenelle morsiammelleni, tuleville vaimoilleni? En osaa päättää! Niin viisikymmentä minua kosiskelevaa naista, oikein luitte, katsokaas kun tyttöjen rinnakkaisluokan tytöt ja pari homoakin kuulivat tulevista häistä luokkani kanssa, niin olivat heti pyrkimässä mukaani papin eteen, kaksikymmentä uutta tyttöä ja kaksi poikaa, mutta ne pojat karsin siitä porukasta heti pois kun enhän minä tiedä että mitä poikien kanssa voisi tehdä, korkeintaan niitä voisi pitää autonkuljettajina ja puutarhureina mutta osaavathan ne tytötkin sen sänkyhauskuuden lisäksi autoakin ajaa. Nyt siis pitää viidenkymmenen hääpuvun lisäksi ostaa saman verran sormuksia sekä tuleville vaimoilleni että itselleni mutta miten saan niin monta sormusta mahtumaan omaan nimettömääni, en mitenkään, joten pitää tehdä niistä kaulaketju. Nyt kun tulee kaikki aikani menemään tuleville viidellekymmenelle eukolleni niin jäi kesken viittä vaille valmiin, valoa nopeammin lentävän avaruusaluksen kehittely ja vaikka kuinka monta muutakin ihmiskunnallemme tärkeää keksintöä, mutta haluan olla hyvä aviomies ja prioriteerata tulevia vaimojani. Vuoden päästä perheeni hekilölukumäärä on jo reippaasti tuplautunut joten suuri hotellihan tässä on onnikoiden ja sänkyjen lisäksi ostettava ja suurkeittiö sinne nikkaroitava. Hommia on luvassa mutta suurperheellisen on kaikkensa perheensä eteen annettava ja tehtävä ja nimikyltit aivan ensimmäiseksi puolelle sadalle vaimolleni hankittava kun muistini on rajallinen, eikä professorilta muuta voi odottaa kuin hahamielisyyttä ja mikäs se semmonen professori on jos ei edes vähän ole hajamielinen, sillä sehän kuuluu jo ammattikuvaan. Onneksi keksin vuosi sitten sperman tuotannon satakertaistavan lääkkeen sen potenssilääkkeen lisäksi sillä nyt niitä kuluu molempia.
        Mutta nyt loppuu meidän perheeltä koulupäivä ja onnikat oottaa jo pihalla moi.


      • Anonyymi

        Minuakin ihmetyttää että kuinka noin tyhmä ja kirjoitustaidoton mies on saanut yliopistossa professorin viran.
        Ovatkohan nuo sen naisjututkaan edes puoleksi totta.


      • Anonyymi

        Oletko se toinen niistä homopojista jotka saivat professorilta rukkaset?


      • Anonyymi

        No kato koiraa, mistä sinä tuon kaiken tiedät? Sinähän taidat olla selvännäkijä!


    • Anonyymi

      Voi rakas päiväkirja kuinka onneton ja järkyttynyt minä nyt olen.
      Äitini tuli hakemaan minua pois täältä sulhaseni luota mutta en lähtenyt vaan kieltäydyin jyrkästi.
      Hän tunsi sulhaseni jo entuudestaan ja nähdessään toisensa, heittäytyivät heti toisensa syliin alkaen intohimoisesti suutelemaan toisiaan.
      Sitten poistuivat kahdestaan makuuhuoneeseen, ollen siellä pitkään.
      Maija kultaseni, minun pitää kertoa sinulle jotain, sanoi hän sieltä pois tultuaan. Et voi mennä professorin kanssa naimisiin koska minusta tulee hänen vaimonsa. Tunsimme toisemme kun opiskelimme ja hän on sinun vanhemman sisaresi Idan isä. Sinustahan tulisi hänen äitipuolensa jos menisit hänen kanssaan naimisiin.
      Menenpäs professorin kanssa naimisiin huusin itkien, mikään ei voi siitä minua estää.
      Kukaan muu ei tiedä sisaresi Idan olevan hänen tyttärensä, kuin vain sinä, minä ja professori itse, mutta ei siinä vielä kaikki kun...kun... ...Kun mitä äiti? No kun sinäkin Maija olet hänen tyttärensä.
      En kuullut tuota..en kuullut tuota..minä menen hänen kanssaan naimisiin koska rakastan häntä.. kuuletko..minä menen, minä menen, et äiti voi minua estää.
      No mene sitten, mennään molemmat, mutta muista ettet kellekään kerro meneväsi oman isäsi kanssa naimisiin.
      En äiti en, insestiseksistämme tulevan mieheni kanssa ei kukaan muu maailmassa saa ikinä mitään tietää.
      Nyt rakas päiväkirjani olet ainoa maailmassa joka tietää tämän salaisuuteni vanhempieni lisäksi.
      Huomenna kirjoitan lisää.
      APUA..MINNE TÄMÄ MENI..EI VOI OLLA TOTTA..MINNE TÄMÄ NYT OIKEIN MENI..EI VOI OLLA TOTTA TÄMÄHÄN MENI SOMEEN.. KAIKKIEN LUETTAVAKSI..KAUHEETA..
      niin päiväkirjani rakas..minä..heh heh vähän..vähän narrasin sinua vain kun eihän tuo ollut totta..novellia vaan..ainekirjoitus kouluun. (miten tään saa täältä pois luoja..ja vielä nettiin..)

    • Anonyymi

      Tasan kaksikymmentä vuotta sitten kiveksissäni polski ja uiskenteli pikkuinen tyttösiittiö, joka odotteli lähtölaukausta suureen maailmaan, äitinsä kohtuun. Lähtölaukaus pamahti ja tämä pikkuinen tyttösiittiö ponnisteli kaikki voimansa kroolatessaan kohti jököttävää kiimaista penistäni ja nyt tämä sama jököttävä penikseni taas oli tämän saman pikkuisen tyttösiittiön kanssa lähikosketuksessa kaksikymmentä vuotta jälkeenpäin. Mutta nyt se pikkuinen tyttösiittiö oli jo ehtinyt muuttumaan suureksi yhdeksäntoista vuotiaaksi tytöksi, jonka märässä, kiimaisessa pikkupillussa minun kiimainen, pikkukullini juuri oli saanut siemensyöksyn ja suuri määrä pikkusiittiöitäni oli juuri matkalla tyttäreni kohtuun. Hauska tavata rakas Maija-tyttäreni vetäessäni vieläkin kovaa kulliani hänen pimpsastaan. Samoin isi-rakas vastasi tyttö minua suudellessaan. Miksi pimeässä hiivit vuoteeseeni, niin että vasta hetkeä ennen laukeamistani tunnistin sinut omaksi tyttärekseni, enkä ehtinyt ajoissa siitintäni vaginastasi ulos vetää ja hedelmöittämistäsi estää? Tiedätkös rakas tyttäreni, miksi tätä kutsutaan? Rakastelemiseksi isi-kulta, etkös sinä iskä nyt sitä tiedä. Ei vaan insestiksi Maija-rakkaani eikä se ole sallittua. Mutta eikös ollutkin ihanaa, tietää rakastelevansa oman tyttärensä kanssa, tunnusta isi-kulta. No tunnustetaan tunnustetaan, mutta tämä ei saa tulla meille tavaksi. Ooh iskä kulta kun sulla seisoo taas niin ihanasti ja vooih kuinka ihanalta se taas tuntuu mun pillussani ooiiih isi isi kun sä oot ihanaaaa...

    • Anonyymi

      Tasan kaksikymmentä vuotta sitten kiveksissäsi polski ja uiskenteli pikkuinen tyttösiittiö, joka odotteli lähtölaukausta suureen maailmaan, minun kohtuuni, meidän Maija-tyttäremme, muistatkos?
      No mutta muistanhan minä, muistan sen viikonlopun kuin eilisen päivän. Mutta eihän se viikonloppu ollut vaan keskiviikko, iskän synttärit, juhlittiin niitä vanhempieni kanssa kaikki me neljä. No joo niinhän se olikin, juotiin koskista ja pidettiin hauskaa. Hi hi hi ja minä sammuin kun yritettiin rakastella toisenkin kerran. Joo ihan niin kuin sammui isäsikin, ihan olit isääsi tullut. Sammuiko iskäkin, en tiennytkään. En minäkään muuten mutta kun äitisi kertoi siitä aamulla. Ei ainakaan mulle ja sinähän olit ehtinyt jo häippäistä kun äiskä nousi ylös sängystä iltapäivällä. Aijaa niinkö siinä kävi, no siinä tapauksessa hän kertoi siitä jo silloin yöllä. Yöllä? Eikun isäsi aamulla.
      Aah aah ihanaa uuh mä tuun... ...Minä myös oooh.
      Oletko muuten kuullut että sain pikkusiskon tyttäreni lisäksi samana päivänä ja jaoimme äitini kanssa saman huoneen synnytyslaitoksella. Olivat niin saman näköisiäkin kuin kaksi marjaa. Joo selvisi minulle kun oli tyttö täällä alkuviikosta yötä. Oppilaani hänkin, ovat Maijan kanssa rinnakkaisluokilla. Ja nyt ollaan kaikki kolme tulevia vaimojasi. Niin, eikö olekin ihmeellistä.
      Ei vaan hullua sillä sinustahan tulee mieheni lisäksi vävynikin. Niin joo tällaistahan tämä elämä on, yllätyksiä täynnä.

    • Anonyymi

      Huomenta ja aluksi sää sekä paikallisuutiset.
      On kaupunkimme lunta tulvillaan, sää on kirkas, raikas ja kylmä.
      Yliopistollamme on meneillään kahden miehen mielenosoitus ja reportterimme on paikan päällä.

      No mikäs se teitä nuoria miehiä nyt oikein mättää kun on ihan pitänyt meidän yliopistommekin valloittaa ja miehittää?

      Kun jotain määrättyä, pientä ihmisryhmää aletaan syrjimään ja boikotoimaan, niin se on rasismia ja rasismi on laitonta. On laitonta rikkoa lakia, sorsimalla toisenlaisia, toisin tykkääviä ja ajattelevia ihmisiä. Syrjitään ja sorsitaan sorsijan taholta laittomasti pientä herkkää ihmistä, joka ei sellaisen ylimielisen ja itserakkaan tuomitsijan tavoin tykkää ja pidä aivan samoista ja ihan kaikista asioista kuin hän. Esimerkiksi sellaisista pikku asioista, kuin ettei ahmi mansikkaa, vaan popsii mustikkaa. Joku tykkää tyttärestä, joku tyttären äidistä mutta samanlaisia ihmisiä he ovat kumpikin, kuten myöskin tyttären isä.
      Minua ja opiskelijatoveriani on meille täysin käsittämättömistä syistä laittomasti syrjitty ja häpeällisesti loukattu yliopistomme professorin taholta, saadessamme molemmat häneltä rukkaset, häntä kosittuamme.
      Miksi hän vastasi myöntävästi kahdenkymmenen muun luokkatoverimme kosintaan, antaen vain meille kahdelle kieltävän vastauksen? Eikö meillä pojillakin ole samoja ihmisoikeuksia kuin tyttöilläkin? Emmekö mekin ole samanlaisia ihmisiä tunteinemme? Eikö meilläkin ole tyttöjen lailla samoja ihmisoikeuksia rakastaa toista ihmistä, tässä tapauksessa professoriamme? Meidän poikien numero ykkösemme poikkeaa hieman tyttöjen numero ykkösestä mutta numero kakkanen meillä kaikilla on täysin samanlainen, sekä heillä tytöillä että meillä pojilla, ja samalla tavoinhan opiskelemme ja rakastamme professoriamme.
      Asianajajamme Pälvi Rysänenkään ei ymmärrä hänen päätöstään olla hyväksymättä kosintaamme, syyllistyen siten törkeään rasismiin ja kunniamme loukkaukseen. Lakikirjastaan 'Suomen Sana', löysi hän lakipykälän 'Rakasta. lähimmäistäsi niinkuin itsesi, on hän sitten mies tai nainen, hällä väliä', ja siihen lakipykälään vedoten, vaatii professoriamme joko naimaan meitä meidät kuten naiset, tai sitten korvaamaan henkiset kipumme ja särkymme kunnioidemme loukkauksista miljoonalla eurolla meille kummallekin.
      Vetoamme teihin rakas herra professori, ota meidät kaksi teitä tulisesti rakastavaa nuorta miestä vaimoiksesi. Teillä on yli viisikymmentä nuorta naista morsiamminanne, tulevina vaimoinanne, joten me kaksi olisimme vain kuin piristävä mauste haaremissanne ja onhan se muodikasta ja nykyaikaista panna uunollaan kakkasta.

      Professoria emme ole tavoittaneet lausuntoa varten tilanteen johdosta.
      Seuraamme tapahtumien kulkua ja sitten sää.
      Illaksi ja yöksi odotettavissa lunta, pimeää ja unta.

    • Anonyymi

      Morsiammiani, tulevia vaimojani oli tullut helteistä hiihtolomaa viettämään kartanolleni. Koska suksia ei riittänyt kaikille, loikoilivat suksettomat aurinkoa ottaen uimarannallani. Päärakennus oli kaksikerroksinen ja huoneita siinä oli lähes puolen sataa. Joka huone oli täynnä nuoria naisia ja ne joille niistä ei löytynyt makuupaikkaa oli majoitettu kartanoni muihin rakennuksiin ja loput lähinnä partiolaisista koostuvat telttailivat pihanurmikolla. Kolme tytärtäni siskokset Maija ja Ida sekä heidän tätinsä siskonsa Tiina saivat jakaa leveän sänkyni annettuaan minulle ensin jokainen siveyslupauksensa olla houkuttematta minua insestiin kanssaan ja nukkua jalat tiukasti yhteen painettuina vieressäni sekä kätensä kaukana kikkelistäni kun se oli niin tavattoman herkkä kosketuksille ja hyväilyille. Siveyslupauksiaan minulle vannoessaan sai elohiiri toisen silmäni räpsymään joka tuntui ilkeeltä mutta heitä se vain nauratti. Säälimättömiä ilkimyksiä, ei olisi sitä heistä uskonut. Vesisukset ja veneet eivät riitä kaikille hiihtohalukkaille, kävi eräs uimapukunsa kotiin unohtanut partiolainen minulle ilmoittamassa ja pyysin sihteeriäni tilaamaan niitä lisää.
      Edellisenä iltana hämärän jo laskeuduttua kartanoni pihan ylle, pujottelin savuketta polttaen sinne pystytettyjen partiolaistyttöjen telttojen välissä. 'Söpöysvaroitus tytöt' kuului eräästä teltasta, jonka asukkaita en vielä ollut nähnyt, heidän vasta vähän ennen pimeän tuloa saavuttuaan. 'Professori on sikäsöpö, oikea namupala', kuului eräästä teltasta. 'Hänet olisi kiva saada yöksi tänne telttaan, niin pidettäisiin tytöt sen makupalan kanssa hieman hauskaa'. Järkytyin kuulemastani. Hiki pisaroi otsallani. Täällähän oli vaarallista käveleskellä yöaikaan. Juuri kun olin kääntymässä palatakseni takaisin sisälle, pimeni silmissäni. Takaapäin päähäni oli laitettu huppu, kädet sidottu ja minut vietiin yhteen teltoista. Lupaako setä olla huutamatta jos otamme hupun pois? Lupaan! Lupaako setä rakastella meidän kanssamme aamuun saakka jos vapautamme sedän kädet? Lupaan lupaan tytöt teille ihan mitä tahansa kunhan suojelette minua muilta tytöiltä, ulkona hiippailevilta peloittavilta möröiltä ja pääsen väliinne peiton alle piiloon. Pääsiiin aah uuh aaah kivojen partiolaistyttöjen suojelukseen siksi yöksi ja hauskaa oli meillä kaikilla. Opettaja on opettaja aina ja pidin professoritason seksivalistusta tytöille koko sen yön ja koulussa jatkettaisiin kun siellä tavattaisiin. Mutta hiihtolomamme oli vasta alkanut ja huisin jännää tulisi olemaan vielä paljon edessä.
      On se sitten tosikiva olla rikas ja yli-älykäs sikasöpö professori tyttöjen jahdattavana.

    • Anonyymi

      Ei kun näinhän se yö menikin.
      Aamulla varhain horjuin ihan sitten poikki pois tuosta partiolaisten teltasta, jonne minut oli yön pimeydessä kidnapattu tyttöjen ratoksi. Teltan oviaukolla tunnistin partiolaistyttöjen johtajatytön alaisekseni, yliopistoni erääksi opettajattareksi. Tekin täällä rouva Roteva, olitteko tekin mukana tässä minun.. ..Teidän hihi.. anteeksi.. teidän tyydyttämisessänne.. kyllä olin herra professori mutta.. eikö se teistä sitten ollut hauskaa.. älkää sanoko ettette te nauttinut siitä.. ettehän.. luulin että te nautitte siitä vähintään yhtä paljon kuin me kaikki tämän teltan tytötkin herra professori! Kaikki te tytötkin? Rakastelitteko tekin minun kanssani hyvä rouva?
      Joo..juu..niin opettajanahan minä vain opetusmielessä hieman professorilla ratsastelin ja pidin ikäänkuin vain oppituntia tytöille että osaavat sitten senkin taidon aikui.. ai kun on jo valoisaa ulkona ja ai kun aamuvirkut rästäätkin niin iloisena siellä lauleskelee ja professorin ei nyt ollenkaan tarvitse kuvitella että minä siitä professorilla ratsastamisella olisin tyttöjen tavoin yhtään nauttinut, ehei en nauttinut vähääkään ja.. ..Mutta äskenhän sanoitte että nautitte siitä ja.. ..ja minä rakastan teitä niin mielettömästi herra professori ja minä tunsin olevani kuin seitsemännessä taivaassa saadessani jäykän siittimenne sisääni vaginaani mutta yhyy tytöt repivät minut pois päältänne ja halusivat itse jokainen vuorollaan omiin pikku va.. ymmärrättehän yhyy ja minä kun olisin niin mielelläni sitä teillä ratsastamistani halunnut jatkaa kun te olette niin ihana herra professori rakkaani haluan kanssanne naimisiin ja eroan miehestäni ja vien lapsemme lastenkotiin jos mieheni ei halua ottaa heistä huoltajuutta ja ja... Opettajar yritti itkusta nyyhkyttäen hypätä kaulaani, mutta onnistuin väistämään hänet ja heittäydyin järkyttyneenä teltasta ulos. Rynnätessäni teltalta taloa kohti, iski yhtäkkiä tajuntaani se tosiseikka että teltta jossa yöni olin viettänyt ja joka oli täpötäynnä partiolaistyttöjä ja joista jokaisen rouva Roteva oli väittänyt minulla yöllä vuorotellen ratsastaneen, olikin vanha ja suuri armeijan teltta. Uusi ennätys, kaikin puolin mutta kyllä oli kullinikin hellä ja arka ja tuntui kuin se olisi yön aikana useammassakin pikku prässissä ollut kovassa puristuksessa ja nyt aivan punainenkin varmaan. Kauheeta kun ei mitään yön järkyttävistä tapauksista ollut jäänyt mieleeni myöhemmin muisteltavaksi. Ei mutta kylläpäs tämä piha on sotkettu. Pitääkin illalla pimeän tultua sitä telttojen välistä käydä vähän haravoimassa ja polttelemassa tupakkaa. Juu. Ja jospa vihjaisisin rouva Rotevalle olevanikin myönteinen hänen yöllisille oppitunneilleen ja ettei minulla suinkaan ole yhtään mitään yöllisiä kidnappauksiani vastaan. Pitäähän sitä nyt sen verran minunkin partiolaisia auttaa ja olla opetusmielessä heidän käytettävissään kun se heistäkin on niin hauskaa ja ihanaa. Sikäsöpö heh heh, enkä vain minä yksin, vaan ollaan sitä kaikki.

    • Anonyymi

      Morsiammeni, tulevat vaimoni Maija, Ida ja Tiina pitivät minulle kuulustelun yöllisestä poissaolostani.
      Maija ja Ida ovat sisaruksia, Tiinan ollessa heidän tätinsä, sisarpuolensa, pikkuserkkunsa, sekä myöskin heidän isoäiti- ja äitipuolensa naidessaan minut.
      Meniköhän nyt oikein, vähän on sekavaa myöskin minulle itselleni, pitää tunnustaa.
      Maijan ja Idan äiti Aija on tyttäreni, joten olen heille sekä isoisä että isä.
      Vuosikymmenien salaisuudet ovat paljastuneet, mutta syytön minä tähän sekasotkuun olen.
      Olen olosuhteiden uhri, sattui vain aikoinaan panettamaan väärään aikaan, väärien naisten läsnäollessa, vaikkei nyt ihan noinkaan, sillä rakastinhan minä heitä molempia, syvästi ja tulisesti, vaikkakin eri vuosikymmeninä. Sekä äitiä että tytärtä ja nyt tyttären tyttäriä, eli myöskin tyttäriäni, jälkipolveani, tulevia vaimojani, heti kun päästään Utahiin ja ollaan ruvettu mormooneiksi. En edes vielä tiedä että mihin ne siellä uskovat. Tiedä vaikka uskoisivat suomalaisen joulupukin johtajaporoon tai -tonttuun, hou hou hou onko täällä kilttejä.. no eipä taida olla.. aivan selvästi meidän suvun sukuvika, kun tuhmia ollaan ihan kaikki, mutta kivaahan se vain on, emmekä tuhmuuksimme sekoita suvun ulkopuolisia osaa
      ottamaan.
      Missä sinä isukki viime yön olit, aloitti Tiina. Niin isi, et tullut hoitamaan meitä viime yönä, jatkoi Maija. Tulevina vaimoinasi meillä on oikeus tietää se, vaatii Ida. Sekä niin monen muun sortin sukulaisinasi ukki-kulta, huokaisi vielä Tiina.
      Minut häikäilemättömästi ihmisryöstettiin illalla, vietiin suureen telttaan ja käytettiin siellä isolla joukolla seksuaallisesti hyväksi ja vasta aamulla minut vapautettiin.
      Kauheeta, keitä ne olivat?
      Niitä partiolaisia siinä suuressa teltassa ja jokainen niistä piti minua poninaan, vaikka kuinka vikuroin ja yritin potkia heitä pois päältäni.
      Ne tytötkö.. linnaanhan siitä.. ..Mitä..olenko minä saanut kutsukirjeen linnan juhliin, ettekä te ole siitä minulle mitään.. ..Ei vaan sellaiseen toiseen linnaan kun ne tytöt ovat.. ..Linnaanko ne tyttöraukat itsensä nyt hommasivatkin ja vieläpä tuossa iässä mutta ehkäpä he ensikertalaisi.. ..Ei vaan sinä vaari kun sekaannuit.. ..Sanoissani niin, mutta enhän minä voi heistä poliisi-ilmoitusta tehdä kun voivat joutua linnaan, joten annan heille kaikille tuon tekonsa anteeksi ja unohdetaan tuo heidän katala rikoksensa minua.. ..pitäessään sinua hyvänään, voi luoja, sinunhan on täytynyt nauttia noiden pik.. ..no ehkäpä pikkuisen kun muistelin sotilasaikaani siinä sotilasteltassa maatessani ja.. ..ja tyttöjen vuoroitellessa päälläsi? Enhän minä niitä tyttöjä ehtinyt ajattelemaan kun olin huolestunut siitä että muistavatko tytöt lisätä puita kaminaan ja.. ..Mutta meillähän on täällä helle-aalto kulkemassa ylitsemme joten.. ..Joten menen nyt nukkumaan kun oli niin rankka yö... Tuletteko tytöt peittelemään?
      Minun oli nyt nukuttava hyvin sillä sain etiäisiä siitä että illalla saattaisin taas joutua tuhmien kidnappaajien uhriksi ja heillä oli tuhmuudet taas mielessään.
      Nukahdettuani näin unta että iihahaa olin pikkuinen iloinen poni.

    • Anonyymi

      En ehtinyt kunnolla edes nukahtamaan kun hätkähdin hereille, jonkun pujahtaessa peittoni alle selkäni takana.
      Paljaat suuret rinnat painautuivat selkääni vasten.
      Ei kuulunut lähituttavapiiriini oletin mielessäni.
      Kuulunpas, protestoi heti tuttu ääni ääneen lausumattomia ajatuksiani.
      Rouva Roteva, tekö se olette?
      Minä! Ilahduitteko herra professori, ja jos ette, niin miksette?
      Mutta mitä teette sängyssäni, herätitte minut.
      En Mikko-rakas herättänyt sinua, eläkä edes harkitse kulta-pieni minun potkaisemistani sängystä lattialle tai minä suutun.
      Mikä kumman ajatusten lukija te hyvä rouva oikein olette kun jo toisen kerran tiesitte mitä ajattelen, eihän tämä voi olla totta, näenkö minä sittenkin vain unta?
      Minä olen Ritva sinulle kultaseni ja kysymykseesi että näetkö unta, vastaan etten tiedä, mutta jos sinä ja siinä tapauksessa myös minäkin näkisimme nyt yhdessä samaa unta, niin siinä tapauksessa tämä unemme tarina ja siinä esiintyvät henkilöt ovat täysin kuvitteellisia.
      Rouva Ro.. ..Ritva!.. ..Ritva niin, jos nyt näin on että tämä onkin vain pelkkää unta, niin rohkenen pyytää saada luvan puristella ihania suuria rintojanne, sillä siitä olen aina siitä lähtien haaveillut kun.. ..Ja haaveeksi se Mikko nytkin sinulta jää.. tytöt hoi.. jonoon sängyn viereen.. oppitunti alkaa ja ensimmäinen tyttö heti sänkyyn työharjoittelua suorittamaan mutta vaatteet ensin pois päältä.
      Peiton reuna edessäni heilahti hetkeksi ylös alas ja tunsin kuinka tytön pehmeä vartalo pienine rintoineen painautui omaani vasten, sain tahtomattani erektion ja kaluni painautui kovana tytön vatsaa vasten.
      Kuule Ritva tämähän on laitonta, opetuksen on tapahduttava yliopistomme tiloissa, luentosalissa, ja sielläkin opetuksen vastaanottajan pitää olla koulumme oma oppilas.
      Mutta eikö sinustakin tämä vierasoppilas ole tavattoman sievä,suloinen ja ihana?
      Kieltäydyn vastaamasta!
      Ole sitten hiljaa ja liikkumatta, äläkä koko ajan häiritse opetusta!
      No niin Irma, kerroppa minulle että mikä tämä on jolla minä hieron mitä?
      Se on minun posliiniksi ajelemani häpykumpuni, jota vasten opettaja hieroo professorisedän kivenkovaa suurta penistä ja minun vaginani on nyt aivan kostea ja valmis ottamaan sen sinne sisälle.. opettaja.. olen valmis.. ooh..pettaja..
      Ritva oli työntänyt lonkkani yli kätensä, tarttunut jököttävään kaluuni ja tyttö antoi opettajalleen aivan oikean vastauksen. Kaluni oli todellakin ollut siellä, missä tyttö oli sanonut sen olleenkin, mutta nyt tilanne oli muuttunut.
      Opettaja opettaja nyt se on pillun vaossani ei vaan oooh siisällä mun pillussani ooh!
      Tyttö oli työntänyt lantiotaan voimakkaasti omaani vasten ja aaah, olin unohtanut laittaa makuuhuoneeni ooh..veeni kieltokyltin herättämisestä ääh uuuh!
      En halunnut herätä vaan nukkua ja nähdä tämän uneni loppuun.
      En olisi herra professori niinkään varma, että tämä on vain unta, kuului Ritvan ääni takaani.
      Seuraava tyttö, vaihtakaa tytöt sängyssä paikkaa!
      Hommahan näytti nyt menevän aivan vituralleen. Jonon päähän olivat ilmestyneet iäkkäät työntekijättärenikin, siivoojattareni, keittäjättäreni ja jopa naapurin vanha mummelikin rollaattoreineen ja ystävättärineen.
      No siitä vaan, noukin yöpöydältäni jökötyspillerini, sillä hyviä naapurisuhteita on hellästi vaalittava.
      NAAPURIT ULOS JA HETI!

    • Anonyymi

      Olin viettänyt yön siinä tämän vaatimattoman kartanoni pihalla olevassa vanhassa armeijan teltassa.
      Miksi olin niin tavattoman kiinnostunut siitä vanhasta teltasta, no siksi tietenkin kun se niin elävästi toi armeijan ajan mieleeni.
      Luulisi olleen hauskaa silloin aikoinaan sellaisessa suuressa teltassa keskellä synkkää korpea viikokaudet telttailla, mutta kaikkea muuta.
      Kuin sillit suolassa siellä kylki kylkeä vasten silloin nukuttiin, kuten nytkin tässä meidän partiolaisten teltassa. Ahdasta oli niin ettei edes kunnolla kääntymään päässyt, mutta jostain syystä se tuntui nyt paljon siedettävämmältä kuin intissä aikoinaan ja nyt se jopa jostain käsittämättömästä syystä tuntui jopa hauskaltakin, ja milteipä odotin iltaa ja nukkumaanmenoa teltassa.
      Miksi siis nyt vapaaehtoisesti jälleen tuollaiseen ikäviä muistoja herättävään telttaan etsiydyin, ja vieläpä tällaisen helteen aikana, niin ettei edes pyjamaa voinut yllään tämän kuumuuden takia pitää.
      Sitä ihmettelin itsekin kaikkien muiden tavoin, mutta olisiko syynä siihen ollut se avoin, lämmin ja rakkaudellinen toverihenki, joka siellä teltassa vallitsi, en tiedä, mutta paljon enemmän minä telttailusta nyt pidin, kuin silloin aikoinaan intissä ollessani.
      Ja kaikenlaista hyödyllistä ja hauskaa minä siellä teltassa myös opin, kuten partiolaissolmujen tekoa, tekohengitystä ja vaikka mitä muutakin tärkeää asiaa.
      Liityin partiolaisiin ja minusta tuli partiotyttö, tyttö siksi, koska täällä ei partiopoikia ollut, joihin liittyä.
      Ja kun ei lähimaillakaan ollut partiopoikia partiopukuineen, ei auttanut muu kuin pukeutua kuten muutkin täällä olevat partiolaiset. Vilpoisaa näin helteellä.
      Morsiammeni murjottavat tuntiessaan minun hyljänneen heidät, epäillen minun ruvenneen runkkariksi, niin tai lesboksi tai miksi lie kun on alkanut käyttämään hamettakin. Harkitsivat keskenään myös alkavansa tarjoamaan minulle numero kakkosiaan kun ei numero ykkösensä näytä enää minua kiinnostavan.
      Kyllä kiinnostaa ja paljon kiinnostaakin, enemmän kuin arvaavatkaan, nuo minun morsiammeni, mutta kaikkia salaisuuksianihan en heille kerro.
      Mutta pian loppuu hiihtolomamme, arki alkaa ja morsiammiltani taas yöunet.

    • Anonyymi

      'Heräätyyys ja hyvää huomenta tyttöseni, nousepas nyt ylös siitä minun päältäni. Ahdastahan täällä on mutta oletpas sinä nyt nukkumapaikan itsellesi valinnut, kun minun vatsani päällä on sinun täytynyt nukkua, kumma kun en jo aikaisemmin ole herännyt. No olinko pehmeä ja hyvä patja.'
      'Joo oli oikein hyvä nukkua sedällä mutta kun piti nukkua vatsallaan koko yö, pystymättä edes kääntymään, oli miinusta, ehdottomasti suurta miinusta, enkä suosittelisi setää kellekkään muulle patjaksi, ja varsinkaan en siksi kun professorisetä on nyt minun aivan ikioma patjani, enkä patjaani muille lainaa, vaan haluan aina tästälähtien nukkua siinä vain aivan yksin.'
      No ei mutta herääpäs nyt neitiseni, sinähän puhut vieläkin aivan unissasi. Päästä minut tästä kuspisille kun rakkoni tuntuu jo halkeevan ja hätä on aivan kauhee.
      Joo lähetään kun sama vika mulla ja tulis housuihin jos sellaiset jaloissamme ois.
      Yritin työntää tyttöä pois päältäni, siinä onnistumatta.
      'Mitäs tämä nyt on, sinähän olet kuin liimattuna siinä vatsallani.
      Joo niin oonkin, parissa sekunnissa kuivuvalla erikoissuperhyperpikaliimalla, ja kiinni pysyn nyt sussa lopun ikääsi setä rakas.
      Saanko esittäytyä, tuleva ikuinen ja ainoa elämänkumppanisi Pia.. tuota mikäs se sinun ja minun tuleva, meidän yhteinen sukunimemme on, haluaisin sen tietää.
      Ei mutta mitä pilaa tämä nyt on, jonkinlainen yhdessä keksimänne piilokamerajuttuko, lopettakaahan tytöt se kuvaaminen. Vilkuilin ympärilleni, mutta kaikki muut teltassa olijat nukkuivat, eikä kukaan näyttänyt tätä pelleilyä kuvaavan. No hyppäähän nyt kiltti pieni pois päältäni, ennenkuin pisin housuihini. Hi hi mihin housuihisi, liritellään yhdessä tähän allamme olevalle makuupussille, minulla tulee nyt kun en minäkään voi enää kauempaa pissiäni pidätellä. Tyttö tyttö sinähän pissaat minun päälleni, ja aivan tahallasi.. sinäpäs hävytön tyttö olet.
      Enkä ole kun häpykarvanikin nyt ovat aivan märät ja koska minulla on häpykarvat niin minulla on siinä tapauksessa myöskin häpy, pitäisihän sinun se nyt ymmärtää, vai mitä setäkulta.
      Apua tytöt auttakaa, kiljuin hädissäni, syvästi järkyttyneenä. Muut tytöt heräsivät huutooni, tullen apuun, mutta eivät saaneet nostettua pois päälläni makaavaa, aivan selvästi pahasti päästään pimahtanutta likkaa. Kiinni minussa oli ja pysyi, ettei vain sittenkin tyttö puhunut täyttä totta säikähdin nyt todellakin.
      Ja sitten minun patoni murtui, pystymättä enää kauempaa pidättelemään kuseni tuloa.
      Uuooaah iihanaa huusi likka päälläni, kusisuihkuni osuessa hänen klitorikseensa.
      Kusentuloni loputtua ojensi hän kätensä haaroihimme ja piteli kullinpäätäni pillunsa suulla, samalla heiluttaen ja hyppyyttäen itseään minun päälläni.
      Tunsin kuinka kullini paisuessaan alkoi työntymään tytön kiimasta ja kusestani märkään kaluani kiljuvaan pimpsaan.
      Olin nyt todella järkyttynyt ja tuo odotettavissa oleva kauhistuttava onnettomuus vain sekunttien päässä, joten nyt oli toimittava todella ripeästi.
      Tytöt apuva ja heti, vetäkää pian Pian pillusta penikseni pois ennenkuin se on myöhäistä.
      Mutta eivät ehtineet, siellä oli ja pysyi, en edes edestakaisin siellä tiukassa ja ahtaassa vankilassaan sitä voinut liikutella, joten eihän se edes lauennutkaan, jotta sen sen jälkeen olisi kutistuneena voinut sieltä ulos vapauteen vetää. Vanki kulliseni olet Pian pillun.
      Morsiammeni soittivat päivystävän lääkärin kotikäynnille.
      Totesi vain että kiinni vatsoistamme toisiimme olemme kuin siamilaiset kaksoset ja että mahdotonta meitä pois toisistamme on irroittaa, sillä niin vahvaa oli tytön käyttämä liima ollut. Ajan kanssa liimauspaikka reunoiltaan hitaasti irtoaisi, mutta siihen saattaisi mennä vuosiakin, kauheeta, hirveetä kaikkine lukemattomine synonyymeineen kauhistelin.
      Oletko tyttö vielä edes rippukoulua käynyt kysyin häneltä. Tottakai olen, vastasi hän. Jo vuosia sitten, ja saat vielä aiheen iloita siitä, etten mikään suurikokoinen painava läski ole, minua siinä sylissäsi ympäriinsä joka paikassa kannellessasi.
      Tarkkailin tytön korvia ja nenää, hänen tuota sanoessaan, ja totta näytti puhuvan, totesin ilahtuneena.
      Hän kuulemma löytyi muistinsa menettäneenä ja paperittomana muutama vuosi sitten, väittäen olevansa jo viidentoista, jonka perusteella sitten henkilöllisyyspaperinsakin sai, kuiskaili korvaani minulle rouva Roteva.
      Niin olenkin, enkä valehtele, tokaisi siihen hyväkuuloinen Pia.
      Eikä taida tyttö ainakaan nyt valehdella, ja samaahan hän sanoi jo löydettäessä kolme vuotta sitten, tokaisi Roteva.
      Viime viikolla papereidensa mukaan kahdeksantoista täytettyään, olisi päässyt pois lastenkodista, ja nythän hän sinuun kuin iilimato liimauduttuaan, sieltä pois sinun luoksesi pääseekin.

    • Anonyymi

      Opettele nyt, hyvä mies, ensin taivuttamaan oikein sana morsian! Ja sitten voitkin lopettaa tämän "huumorikertomuksesi".

    • Anonyymi

      Juoruile täti minusta vain, en minä siitä välitä vähääkään, kommentoi tyttö tuota rouva Rotevan selostusta, minua samalla kaulasta halaillessaan.
      Kutsumme sinut sitten häihimme.
      Häihimme?
      Häihinne?
      Niin juuri, oikein kuulitte, häihimme!
      Mutta enhän minä Pia ole sinua kosinut, enkä ole edes ollut aikeissa mennä kanssasi naimisiin, vastahan minä nyt aamulla sinuun tutustuin ja täysin sitten tahtomattani.
      Tuletko professori miehekseni, tulet, asia siis sovittu ja häät on meillä juhannuksena.
      Tyttö veti päätäni alaspäin, nosti omaansa, ja suuteli minua pitkään ja himokkaasti.
      Pitkään sainkin rakkaani kosintaasi odottaa, sanoi hän sitten hengästyneenä, huulensa huuliltani irroitettuaan.
      Olin aivan pyörällä päästäni, enkä tajunnut enää mistään mitään.
      Eihän tämä voinut olla totta.
      Teltan muut tytöt partiolais taitoineen valmistivat Pialle kantopussin, niin ettei minun koko ajan tarvinnut häntä käsilläni kannatella. Jotkut tytöistä katsoivat kateellisen näköisenä vatsassani kiinni roikkuvaa tyttöä, ikäänkuin siinä nyt jotain kadehdittavaa olisi ollut, mutta tytöt ovat tyttöjä ja aina minusta kateellisia toisilleen. Välillä tuntui vatsanahkani olevan repeämäisillään, kun emme tähän aivan näin läheiseen ja tiiviiseen yhdessä oloon olleet vielä kumpikaan tottuneet.
      Tytön pillussa jököttävä kaluni kannatteli häntä hieman, ainakin milloin tahansa odotettavissa olevaan orgasmiini saakka.
      Rouva Roteva taitavana käsistään, ompeli Pialle ja minulle ensi hätään kaavun, jotta voisimme muiden ihmisten parissa teltan ulkopuolella liikkua, luvaten erilaisia asusteita lisää meille suunnitella ja ommella aivan ensi töikseen.
      Kävimme saunassa ja suihkussa, minun toivoessani liimauksen edes hieman irtoavan reunoiltaan, mutta tiukasti pysyivät ihomme toisiinsa yhteen liimautuneina.
      Voi minkä onnettomuuden tyttö minulle ja itsellesi nyt aiheutit, miksi näin teit?
      Joo kun rakastuin sinuun heti ensisilmäyksellä, sinut eka kertaa nähdessäni.
      Yritin epätoivoisesti herättää huomiotasi minuun, muttet näin rumaa tyttöä kuin minäkin olen, edes nähnyt, muut tytöt vain näit ja niiden kanssa olit, joten epätoivoissani minä tähän keinoon turvauduin, anteeksi, mutten tätä tekoani vähääkään kadu.
      Rumanako Pia muka itseäsi pidät? En usko, nyt narraat minua. Sinähän olet koko sen tyttölauman kaunein, ihastuttavin ja hurmaavin tyttö.
      Huomasinhan minä sinut, sinuun ihastuin, mutta en edes uneksinut sinun minusta välittävän. Voi mikä pöllö olinkaan, kun en nähnyt ja ymmärtänyt tunteitasi minua kohtaan. En ikinä aikaisemmin näin totaalisesti ole menettänyt vahvaa itseluottamustani. Tottakai sinä rakastuit minuun. Kuinka olisit voinut olla rakastumatta minuun. Hölmöhän minä olin, kun muuta edes kuvittelin.
      Olet kaunein näkemäni neito, ja sinä.. sinä rakastat minua, ja oletpa jopa jo laillisessa naimaiässäkin, vaikka aivan varma päinvastaisesta olin.
      Ja nyt en enää ikinä pysty ketään muuta naista sänkyyni viemään ja rakastelemaan, koska itsesi liimasit siihen eteeni sellaisen esteeksi, hyvästi ihanat orkkuni, joita ilman nyt joudun elämään ja pelkästään sinun kanssasi elämään ja olemaan, vaikka kyllähän minä jo tähän läheiseen suhteeseemme alan jo tottumaan ja tykästymäänkin. Ei tarvitse enään pillunkaan perässä juosta, kun se siinä valmiina ihan kullissani kiinni jo on.
      Vai että nyt jo minua, sinä pettämähän halajaisit, joo minun kanssani joudut nyt vain olemahan, muttet koskaan enään ilman pillua elämähän.
      Pia alkoi pimpsassaan olevaa kulliani pimpsalihaksillaan rytmikkäästi puristelemaan, joka aikaansai minulle orkut, ja pian Pialle myös.Tykkäsitkö pöllö orkuistasi? Tykkäsin! Menetkö pöllö kanssani naimisiin? Menen! Lupaatko? Lupaan! Lupaatko pitää tuon lupauksesi? Lupaan! Lupaatko ottaa vain minut ainoaksi vaimoksesi, mutta tietenkihän saavat ne muutkin morsiammesi asua luonamme avovaimoinasi, kun meistä kukaan ei halua mormooniksi tulla, kuulin heidän itsekin sen sanovan.
      No en halua morriksi enää minäkään, kun täysi-ikäinenhän olet jo sinäkin, ja sinne Utahiin ei iättömyytesikään puolesta tarvitse mennä, mutta en voi luvata mitään, ennenkuin olen keskustellut siitä morsiammeitteni kanssa.

    • Anonyymi

      Mutta tämähän menikin nyt meidän kaikkien mieliä kiduttavan monimutkaiseksi jutuksi tämä koko meidän hommamme.
      Joo ihan liian monimutkaiseksi meni, joten miten olisi jos jättäisit ne joukkonaimisiinmenot ja myös meidän kahden avioitumisen unholaan ja pysyttäisiin vain kaikki tytöt pelkkinä avovaimoinasi, minäkin, mutta tänne minä kanssasi asumaan silti jookos jään?
      Joo kun olen päättänyt olla sinua koskaan enään sylistäni päästämättä!
      Oho, no jopas oli yllättävä päätös!
      Eikös ollutkin?
      Oli, ja sittenhän meidän ei tarvitsekaan sitä kallista liimanirroitustahnaa tilata, johon olin ajatellut alkaa rahaa kadun reunalla istuen kerjäämään ja säästämään, mutta ethän sinä tietenkään sinne kanssani olisi tulossa, tätä ammatinvalintaani hyväksyen tukemaan.
      Mitä, onko sitä sellaista liimanirroitustahnaa sittenkin olemassa, sitä tilataankin nyt heti paikalla.
      Eikä tilata kun minulla ei ole yhtään rahaa, töihin en tästä sylistäsi pääse rahaa tienaamaan, enkä halua sinun rahojasi käyttää sen ostamiseen, joten ei auta muu kuin vain odotella vanhuuseläkettäni, ja sitten vasta tilata ja maksaa se aivan ikiomilla eläkerahoillani.
      Mutta siihenhän menee lähes puoli vuosisataa, enkä minä voi siihen saakka sitä odotella, kun eihän minua täällä silloin enään olisikaan, ja vaikka olisikin, niin pyykkipoikaa joutuisit yöt ja päivät nenässäsi pitämään.
      Aijaa, no mihinkäs sinä silloin sitten aiot mennä, merillekkö? Katso naamassani olevia ryppyjä ja arvaa.
      Aijaaha, että kauneushoitolaan?
      Elä tyttö hyvä vanhaa miestä enään tämän enempää kiusaa.
      En, anna anteeksi rakkaani, muutaman kuukauden päästä pääsemme irti toisistamme, sen sinulle lupaan, mutta saanhan jäädä tänne luoksesi, etkä minusta irti päästyäsi, minua ikinä luotasi pois aja, ethän kulta? Lupaathan sen minulle rakas?
      Lupaan, lupaan tyttö hyvä, tämä on sinun uusi kotisi, mutta jos et kerro, mistä sitä tahnaa voi tilata, niin saat nyt heti paikalla kalppia täältä tiehesi.
      Aijaaha että ajat minut sittenkin pois täältä ja jo tänään?!
      Niin teen, tuossa on portti, eikä takaisin tulemista sinulla sitten enään tänne ole.
      Nyyh..no hyvästi sitten rakkaani, lähdenkin tästä nyt heti, voisitko armaani edes portille saakka minut saatella, otan siitä sitten ratikan, heti kun vetävät tänne korpeen saakka raiteet.. kiltti?!
      Tottakai.. ai niin mutta.. joo.. eikun tarkemmin ajateltuna ehkä sittenkin.. ehkäpä sittenkin sinun olisi parasta täällä vielä ainakin yksi ensi yö nukkua. Mutta nyt etsitään tietokone ja tehdään se turkasen tahnatilaus.
      Mutta ensin kultsu käydään pisillä ja kakilla, pyyhitkö multa kultsu sitten pyllyn? Tottakai kun vaikeaahan se sinulle itsellesi on.
      Kuule kultsu pyllystäni puheen ollen.. ..Voi älä tyttö kultsuttele minua, pyydän.. ..Miksi?.. ..Siksi kun..kun en vain pidä siitä.. ..Kutsun sinua sitten etunimeltä, mikä se on?
      Kutsu minua vain sedäksi.
      Enhän minä nyt sulhastani voi sedäksi kutsua, kerro nyt vain se nimesi, jookos.. ..En!
      Kultsu kultsu kultsu kultsu..
      No hyvä on, mutta lupaatko olla nauramatta?
      Lupaan!
      Uuno on etunimeni.
      No jopas on uuno nimi, kauheeta, vanhempasi ovat kyllä olleet itse täysiä uunoja, antaessaan sinulle tuollaisen nimen. Enhän minä sinua nyt Uunoksi voi kutsua, kun olet professori ja vaikka mitä. Miksi minä sinua voin kutsua?
      No ( huokaisu) kutsu nyt kultsuksi kun aloin jo tottumaan siihen.
      No mikä minun tuleva sukunimeni sitten on, ei kai mihinkään puroon päättyvä?
      Ei pääty puroon, vaan komealta kalskahtava vanha ruotsalainen aatelisnimi se on, von Prinskorvmedketchup.
      Komee tosiaankin nimi on, mutta käydään nyt kakilla ja sitten onkin jo ruokailuaika.
      Kuivaillessani ja pyyhkiessäni seuralaiseni pillua ja pyllyä, aloin tuntemaan tuttua kihelmöintiä kullissani ja aivan viime hetkessä sain sen ohjailtua ykkösportille, josta se jo itsekin osaisi matkaansa jatkaa. Ruokapöydässä istuessamme se sitten siellä Pian pillussa täysin villiintyi, muiden ruokapöydässä ruokailevien suureksi riemuksi, hämäysyrityksemme täysin epäonnistuessa.
      Aaah Piiaaa ihanaaa peerunaaa uuh.. ..Voii kultsuu ymm niiiin ooon aaah aivan maahtavaaa uuu pottuuu.
      Kiitimme Pian kanssa maittavasta ruoasta ja poistuimme saunaan peseytymään ja.. ..'voi kultsu kulta, olenko minä tosiaankin noin imarteltavan kiihoittava?
      Nyt tiedän varmuudella sen, että minua todellakin rakastat, ja kanssani siniverisen sukusi jalon sukunimesi iloiten jaat.'

    • Anonyymi

      Sana tästä minun ja Pian tapauksesta ilman muuta levisi kulovalkean tavoin ensiksi koko Suomeen ja sitten ympäri koko maailman, ihmisten ilman muuta alkaessa matkimaan meitä.
      Miehillä koko maailmassa olivat selkäviat monikymmenkertaistuneet, ihmiset jäivät pois töistä, tuotannon laskiessa. Miksi ihmeessä ihmiset ovat tuollaisia toisiaan matkivia apinoita ja ihan sitten pölijöitä, ihmeteltiin yleisönpalstoilla ja hallituksissa.
      Jopa UFO-tutkijatkin kertoivat nähneensä kuvia ja filmejä, joissa pienet vihreät otukset kanneskelivat toisiaan, aivan kuin toisiinsa liimattuina. Uskomatonta, että humanoiditkin paljastuivat tuollaisiksi tontuiksi. Mihin tässä enään voi uskoa kun ei nyt enää niihinkään.
      Liimat loppuivat liikkeistä, naistenkenkien myynti puoliutui, vaatemuoti muuttui, kaikki muuttui, katukuvaa myöten. Maailmaa ei tuntenut enää entisekseen. Vanhapiika, pian eläköityvä siivoojattarenikin löysi itselleen vihdoin koko ikänsä kaipaamansa elämänkumppanin. Kävi nimittäin niin että aamulla juuri kun olin aikeissa ulkosaunani oven avata, avautuikin se itsestään, minun säikähtäneenä Pia sylissäni hypätessä syrjään. Hirmuinen läiskähdys vain kuului oviaukossa ja sitä seurasi kauhea huuto, sekä syvän riemun, että kauhun huudahduksia, kuin samasta suusta. 'VOI KIITOS KIITOS RUKOUKSENI ON KUULTU - IIIK APUVA APUA ÄITII AUTA'
      Se toinen minulta rukkaset saanut poika oli levittänyt pikaliimaa vatsalleen, aikoen hypätä ja liimautua selkääni kiinni mutta onnekseni roteva siivoojattareni oli juuri saunottuaan ollut ulos tulossa ja tietenkin ilman rihman kiertämääkään päällään. Pojalla oli ollut pahat mielessä, mutta numero kakkoseni sijasta saikin hän nyt himokkaan ikänaisen numero ykköstä. Pojalla oli ollut kalu kovana ja sinne se heti pillun pohjaan saakka kokonaan upposi. Poika huusi ja itki ja itki ja huusi se vanhapiikakin, mutta ilosta ja riemusta poikaa sylissään rutistaessaan.
      'Puki puki poika, elä yhtään ujostele, tätiä saat panna milloin mielesi tekee, niin usein ja paljon kuin haluat, eikä täti noin söpöltä pikkupojulta pimpsaansa pihistele.'
      Kuule Manta, sanoin siivoojattarelleni. 'Saat tältä kellonlyömältä kuukauden palkallisen loman ja tämä ulkosauna makuukammareineen on sen ajan käytettävissäsi. Käsken keittäjätäreni tuomaan teille ateriat ja jopa väkevämmätkin juomat aivan milloin haluat. Senkuin vain hänelle soittaa pirauttelet kaikki toivomuksesi ja papinkin voin tänne hommata teidät vihkimään.' Ilosta kirkuen vetäytyi Manta itkevä poika sylissään takaisin saunaan.
      'Olitpas sinä ilkee, poikaparka.' Poikahan oli vielä ilkeempi, ajattele nyt mitä olisi tapahtunut, jos hän olisi onnistunut liimautumaan selkääni kiinni.
      Joo oikkeessa oot, ja onhan nyt Mantallakin onnen päivät edessään.
      Mutta siirynpäs nyt hieman ajassa eteenpäin.
      Jotkut iloitsivat ja rikastuivat tämän aikaansaamamme muotivillityksen johdosta, kuten esimerkiksi rouva Roteva ja hänen reippaat, pienet partiotyttönsä. Heidän perustamansa firma Roteva&Partiotytöt menestyi, laajeni, ja pääsi pörssiin. Ympäri maailmaa työllistivät he jo parin kuukauden sisällä satoja tuhansia ihmisiä. Seuralaiseni Pian palkkasi rouva Roteva firmansa vara- ja edustusjohtajaksi, antaen jo firmansa suunnitteluvaiheessa hänelle kottia eli ennakkoa, joten
      hän sai aivan ikiomilla rahoillaan maksetuksi sen tarvitsemamme liimanpoistotahnan. Minua sääliessäänhän hän sen sen tekosyyn varjolla teki kun tiesi ettei Pia suostunut minun rahoillani sitä liimanpoistajaa tilaamaan käytettäväksemme. Yllättyi sitten itsekin sen firmansa uskomattomasta menestyksestä.
      Lopulta kun saimme sen kauan kaipaamamme liimanpoistoaineen,
      olin jo niin tottunut tytön kanniskeluun ja hänen kaluani vasten jatkuvasti pomppivaan ja stimuloivaan pimpsaansa, että hetkellisessä mielenhäiriöltä muistuttavassa mielentilassani heitin tahnaputkilon hevostallini takana olevaan jorpakkoon. Pia ei hämmästyksekseni kuitenkaan tuosta järjettömästä teostani suuttunut, vaan nyyhkyttäen halasi minua ja vain totesi minun ehtineen ennen häntä, kun hänellä olivat aivan samat aikeet mielessä olleet.
      'Nyt tiedän varmuudella sen, että minua todellakin rakastat, kuten minä sinua ja sinulle vapautesi uskallan jälleen takaisin antaa. Meitä yhdistävän liiman tilalle tulee siitä vieläkin vahvempi side, meitä tiukasti toisiimme sitova molemmin puolinen rakkautemme.
      Grrr rakkaani, kyrpäsi jälleen vaatii lupaa jälleen saada sotkea pilluni spermallaan ja lupa oli annettu siihen jo ennen sen pyytämistä.
      Tuntui taivaalliselta hieroa, hyväillä ja kevyesti puristellä tätä onnesta ja nautinnosta kehräävää pientä kahdeksantoista vuotiasta teinityttöä sylissäni, jököttävä pikku kikkelini hänen pikku pimpsassaan. Pieniä olemme me pikkuihmiset pikkumurheinemme tässä suuressa maailmankaikkeudessa.
      Mutta onneksi minulla on pikku Piani ja Pialla pikku minut, Professori Uuno von Prinskorvmedketc hupsista.

    • Anonyymi

      Oli mahtavaa taas saada nukkua ilman Piaa vatsaani liimattuna, mutta joka kerta kun heräsin, nukkui tyttö joka kerta joko vatsani tai selkäni päällä, ja herätessäni vatsani päällä hänen nukkuessaan, oli jököttävä kaluni joka kerta Pian pillussa.
      Pia itse ei muistanut mitään siitä, että miten ja miksi oli unissaan päälleni tullut.
      Kerran sitten pysyttelin itse hereillä, odotellen tytön nukahtamista.
      Montaa minuuttia ei ollut ehtinyt hänen nukahtamisestaan kulua, kun hän alkoi valittaen haromaan käsillään ympärilleen ja itkuisella äänellä hokemaan kultsua. Löytäessään käsillään käsivarteni, kiipesi unissaan vatsani päälle, ja alkoi lantiotaan lantiotani vasten hinkkaamaan, kunnes kaluni jäykistyi, ja vasta tuntiessaan sen painavan pillunvakoaan, ikäänkuin rauhoittui ja huokaisi helpottuneena pitkään ja hartaasti, onnellinen hymy kasvoillaan. Kultsu rakas olin vielä kuulevinani hänen onnellisena huokaisevan, ennenkuin aloitti rauhallisen unissaan tuhisemisensa.
      Tunsin hellyttävää tunnetta tätä söpöä tyttöä kohtaan.
      Aamulla hän ei tästä itse muistanut yhtään mitään, söpöläiseni.
      Morsiammeni, heihin mukaan luettuina tyttäreni, joista kaksi samalla olivat myöskin tyttärentyttäriäni, olivat hyljänneen minut, oman sulhasensa, isänsä, isoisänsä, ja jokainen heistä oli vaihtanut minut toiseen täysin tuntemattomaan mieheen.
      Eivät ole vielä itse kertoneet siitä, mutta luotettavalta taholta sain siitä tietää. Uneni eivät petä koskaan.
      Kuinka raakoja ja petollisia naiset saattoivatkaan olla. Kyllä on moraalittomuus huipussaan, kun näinkin läheiselle sukulaiselle, kuin mitä minäkin heille olen, tuolla tavoin vain antavat rukkaset. Ja mikä hiton ilopoika se minä heille olen, ensin käytetään vuosi..eikun viikkokaudet
      seksuaalisesti hyväksi, ja sitten kun isiin kyllästytään, eikä isin kulli enää kelpaakkaan, jätetään vain kuin nalli kalliolle. Ja niinkuin ne saunassakin aina keikistellen nakuilivat ja.. ja .. kuka.. mitä.. mitä kuka sanoi.. ai tytöt.. hei.. mistäs te siihen ilmestyitte.. no olipas yllätys.
      Hyvää myöhästynyttä isäinpäivää, huusivat tytöt kuorossa, hypäten kaikki kaulailemaan ja pussailemaan minua.
      Et kai vain luullut meidän sinut unohtaneen?
      No en tietenkään, mitä hupsuja!
      Ja nyt sitten meidän lisäksemme ukkosemme olet rakastunut myöskin Piaan?
      No niinhän siinä kävi, ja taitaa tyttö olla ensimmäinen teistä kaikista, joka ei tänä vuonna enää tampooneja tarvitse.
      Onneksi olkoon yhteiselle perheenlisäyksellemme, iloitsivat tytöt.
      Mutta mitenkäs Pian koulunkäynnin?
      Kehtoa yhdessä keinutellessamme, annan hänelle yksityistunteja, olenhan minä nyt sentään professori, joten arvokkaampaa koulutusta on turha edes etsiäkään, ja muutaman vuoden päästä meitä ehkä on kaksi professoria saman katon alla, ja ehkäpä kolmekin, jos vauva turhan kitisimisen sijasta pitää korvansa auki.
      Tänä yönä tytöt saadaan pitkästä aikaa kunnon kullia, mutta ensin käydään saunassa, ja pestään siitä Pian pillun hajut pois, kun liottelit sitä viikkokaudet vain siellä. Ei vaan leikkiähän me vain laskemme kun pyysimme häntäkin mukaan ensi yönä sängyssäsi pidettävään sukukokoukseemme ja pukeutumisen suhteen tilaisuudessa vallitsee ehdoton nakupakko!
      Perherakastelumme aloitimme jo saunassa ja pesuhuoneessa, jatkaen sitä keittiössä saunakahvitellessamme ja olohuoneessa telkusta uutisia katsoessamme, kunnes jatkoimme rakasteluamme makuuhuoneessamme, jossa yksi seinusta oli vain yhtä monimetristä leveää sänkyä.
      Pia ilmoitti jo ennen saunaa haluavansa vain katsella joukkopanemistamme, koska on jo itse saanut makiaa mahan täydeltä, muiden paikalla olijoiden jäädessä viime viikkojen aikana täysin ilman. Muut paikalla olijat siitä onnellisina heläyttelivät iloiset naurunsa, myönnellen tosiaankin näin käyneen ja täysin ilman näiden viikkojen ajan olleen.
      En yhtynyt nauruun, yritellessäni pysytellessä naurusta pomppivan vanhimman tyttäreni päällä.
      Kivaa oli meillä kaikilla ja aamulla väsytti ja nukutti meitä kaikkia.
      Hyviä unia kultsu ja kultsun tyttäret, toivotteli Pia meille, vatsalleni kavutessaan ja siihen heti nukahtaessaan, ja kohta koko väki nukkui.

      • Anonyymi

        Onko sinulla tavallista korkeampi älykkyys?


    • Anonyymi

      Ensin kirjoitat että olet hyväpalkkaisessa hommassa sitten ruikutat kun ei sunlaista älykköä kukaan ota töihin😂
      Sano niille akoille että kävelevät välillä, turha kai juosta kokoaikaa.
      Aivan liian hirveesti itserakkautta poteva ukon hölmäke! Kannattaa pyrkiä maan tasalle ennenku rysähtää

    • Anonyymi

      Hienostunut, pikantti maku, jättää miellyttävän jälkimaun suuhun, itse pillu tuntuu kielen päällä sopivan kokoiselta, ihanalta.. ei mutta nythän sinä pieraisit, huh mikä haju!
      Enkä pieraissut!
      Olet Tiina!
      Huijasit minua senkin lurjus, tuota ei hyväksytä, vaadin saada kullisi pilluuni ja naida spermasi sinne!
      Hyväksytäänpäs, säännöt ovat sääntöjä, seuraava tyttö!
      Leikimme tyttöjen kanssa leikkiä tunnista tyttö.
      Makasin silmälaput silmilläni sängyssä ja minun piti pelkästään nenälläni ja kielelläni tunnistaa pillun mausta ja muodosta vuoronperään kasvojeni päällä kyykkivä tyttö.
      Jos en onnistunut tunnistamaan tyttöä, oli hänellä oikeus ratsastaa päälläni jos halusi, ja päätös siitä oli pelkästään hänen omansa.
      Seuraava tyttö asettui paikalleen, laskien kyykkyasennossa pimpsansa kasvoilleni.
      Suuret ulkoiset häpyhuulet laskeutuivat molemmin puolin poskiani, ilmansaannin minulla loppuessa. Tunnistin tämän pimpsan omistajan, mutta kun sain ilmaa kehkoihini, protestoin että alaikäisiä on otettu tähän leikkiimme mukaan. Pimpsa tuoksuu ja maistuu ihanalta mutta säännöt ovat noudattamista varten, laki on laki, joten tytteli ulos.
      Hihihihi, kyllä tuo professori sitten osaa, Mantahan minä vaan olen ja vituksihan ne kaikki muut miehet tätä mun tavaraani ovat kuhtuneet.
      Ai vai että Manta se sieltä keittiöstä siinä olikin, no jopas minä pahasti erehdyin.
      Joo Mantahan minä ja kiitos vaan kun professori noin kiltisti ihan tahallaan erehtyi.
      Ideana tässä arvausleikissä oli se että jos en tunnistanut jotain tytöistä, sai tyttö ratsastaa päälläni kulli pillussaan, kunnes laukesin häneen, joka sekin oli aivan hänen omassa valinnassaan, että jättikö mitään seuraavana vuorossa olleelle pelaajalle. Manna ei tätä oikeuttaan hyväkseen halunnut käyttää, koska tiesi minun aivan tahallaan olleeni häntä tunnistamatta, häntä ilahduuttaakseni.
      Seuraavan tytön tunnistin heti, verenpaineeni noustessa huippuunsa ja sydämmeni alkaessa hakkaamaan kuin pajavasara. Tyttö nimittäin horjahti, kyykistyessään kasvojeni yläpuolella ihanuuttaan huulilleni tuodessaan, ja samalla huudahti että huijjuijjuu.
      Olimme pari päivää aikaisemmin molemmilla saippuaa silmät täynnä ja mitään näkemättöminä hapuilleet pesuhuoneessa saman suihkun alle, siellä sokkoina tartautuneet toisiimme kiinni, molempien samanaikaisesti liukastuessa ja kaatuessa luikkaalla lattialla lattialle pitkällemme, hänen onnekseen mätkähtäessään kaatuessamme minun päälleni, nyrjäyttäen vain molemmat ranteensa niin ettei voinut saippuoida ja pestä itse itseään ja minä kun olen tällainen avulias herrasmies niin....
      Tunsin kullini pongahtavan
      pystyyn ja pelkäsin saavani orkut heti, jo pelkästä tytön pimpsan tuoksun nuuhkimisesta, mutta suureksi ilokseni niin ei käynyt.
      Ooh katsokaas tytöt tuota proffan kullin äkillistä pystyyn pomppaamista.. tunnistitko jo noin nopeasti tämän tytön.. kuinka se voi olla mahdollista kun emme mekään häntä tunne.. vasta
      äskettäin muutama päivä sitten koeajalla liittyi partiotyttöihin mukaan ja.. kuka hänet nyt tähän meidän isojen tyttöjen leikkiin kutsui ja mukaan päästi?
      Heti ylös ja ulos siitä kun et vielä virallisesti kuulu edes meihin partiotyttöihin! Jos viikon koeajan jälkeen sinut partiotytöksi joukkoomme hyväksytään, niin tervetuloa sitten näihin partiotyttöleikkeihimmekin!
      Manta ystäväni joka vielä oli jäänyt pukeutumaan ennen poistumistaan, vaistosi järisyttävän kiihoittumiseni ja puoltani pitäen, vaati jyrkästi että partiotyttökokelaan oli saatava jatkaa leikki loppuun, koska näytti siitä niin kovasti pitävän.
      Minä olen tämän kartanon pomo ja nyt tytöt kädet irti siitä tytöstä ja antakaa hänen leikkiä jatkaa kun kerran sitä haluaa!
      Niinpä tyttö suureksi ilokseen sai leikkiämme jatkaa, työntäen huohottaen pimpsansa tiukasti suutani vasten.
      Imin ja nuolin kuin ekstaasissa tätä ihanaa, jo iältään ajokorttiin oikeutetun pikku tytön pikku pimpsaa. Kaikistahan meistä ei isoina tule isoja, kuten ei tämäkään iso tyttö, vaan oli jäänyt pienikokoiseksi, mutta silmiä hivelevän kauniiksi iäkkääksi pikku tytöksi.
      Autolla tämäkin iso tyttö tänne oli ajaa körötellyt iso pino tyynyjä pyllynsä alla, jotka nyt olivat vaihtuneet pienistä isoista tytöistä tykkääväksi minun suureksi pääkseni.
      Tunnetko sinä tämän tytön kyselivät minulta nyt muut tytöt. Yritin kertoa heille että tunnistan, ihan totta, sillä en pidä valehtelusta, mutta olin niin hämmennyksissä ja kuin juovuksissa nuolemastani ja imemästäni pimpsanektarista, että sain vain änkytettyä että e-een.. , jolloin tyttönen tämän leikin säännöt tuntiessaan, pakitti pyllyään senverran taaksepäin, että sai imaistua kivikovana jököttävän pikku kikkelini pikku pilluunsa, jonne piakkoin oli odotettavissa suuri joukko kilpauintia haarastavia siittiöitäni.
      HUIJJUIJJUU huusimme yhteen ääneen kaluni upotessa sinne tytön ahtaaseen riemutunneliin.
      Ei mutta nyt on tärkeämpääkin
      tekemistä kuin selostaa että mitä
      tapahtui sitten, mutta arvailkaa itse JIHUUUUU!!!

    • Anonyymi

      Vasemmalta puoleltani kuului kilahdus, ja päätä käännettyäni äänen suuntaan, näin parisenkymmentä senttiä olkapäästä alaspäin minua tuijottavat vakavat tytön silmät, joiden omistajat tunnistin heti.
      Hei sinähän voitit siinä eilisessä tyttöjen järjestämässä leikissä sen pääpalkinnon, minulla ratsastamisen. No piditkö palkinnostasi?
      Pidin! Valtavasti! Piditkö sinä minusta? Rinnoistani? Vartalostani? Pillustani? Minusta?
      Eiväthän nämä minun rintani nyt mitkään hääppöiset ole, tällaiset pystyt, suipot ja kiinteät teräväpäiset rinnan kuvatukset vaan, eikä ne edes roikukaan, kuten kauniilla, himoittavilla naisilla kuuluu roikkua!
      Eikä kuuluu, ja sinun kauniit rintasi ovat oikeat super ihanat loisto rinnat! Harvalla naisella on noin kauniit, kateutta muiśsa naisissa herättävät tisut!
      Sillä sinun Piallasi on samanlaiset, rakastatko häntä?
      Rakastan!
      Voisitko rakastaa minuakin, voi etpä tietenkään, kun minulla on vain sellainen pieni ja tiukka pillu, jossa kullisi varmaankin tunsi eilen valtavaa ahtaan paikan kammoa, eikä pienintäkään vieraanvaraisuutta, kun tunsi pillunporttini vain osittain avatuiksi, niin että piti vain hitaasti ja vaivalloisesti sinne ryömien hivuttautua!
      Ihan kiva ja todella ihanaahan siellä oli vierailla ja kylässä käydä, mutta pyydän anteeksi kun kaluni sieltä poistuessaan jätti sen niin epäsiistiin kuntoon, sen ensin sotkettuaan! Pialla on ihan yhtä tiukka ja ahdas pillu kuin sinullakin ja minä.. niin tai kullini.. pitää sellaisista!
      Nyt valehtelet!
      Ja minähän en valehtele koskaan, vaan valehdellessanikin puhun aina täyttä totta!
      Muuten mikä tuo äskeinen kilahdus oli, kuulitko sinä se?
      Kuulin, vastasi tyttö, samalla kättään kohottaen, minun käteni kohotessa mukana.
      Menimme juuri äsken kihloihin!
      Olin tyttöön käsiraudoilla yhteen kiinnitettynä, mutta hämmästyksekseni en sitä säikähtänyt, vaan tuntui kuin olisin siitä vain tavattomasti ilahtunut.
      Eikä sinulla tietenkään näihin avainta ole?
      Lähetin sen kirjatussa kirjeessä Korvatunturille! Se tuodaan sinulle jouluaattona, jos siihen saakka olet minulle kiltti!
      Mikä sinun nimesi on?
      Mia!
      Pia ja Mia, jopas sattui, tiesin heti ettei tästä pahaa seuraisi, hyvää vain.
      Kaksi ihanaa joulunodotusviikkoa edessä, voisiko ihanammin enää vuoden lopettaa.

    • Anonyymi

      Viikko jouluun ja joulupukin ovelle kolkutteluun tuomisineen. Odottelin käsirautojen avaimia, avaimia käsirautoihin, kaksiin käsirautoihin, joissa molemmissa oli tytöt kahlittuna minuun. Mia oli käsiraudoittanut myös Pian minuun kiinni, eivätkä he säästelleet ääntään, keskenään jatkuvasti minusta riidellessään.
      Ensin he molemmat rakastivat minua ja nyt he rakastivat minua sekä myöskin toisiaan, ja minä rakastin heitä molempia, sekä itseäni, väittivät he molemmat. Pientä terveellistä itsekunnioitusta se vain on, eikä mitään itserakkautta, pois se minusta.
      Olihan se mielenkiintoista katsella, kuinka tytöt rakastelivat toisiaan, kunhan eivät vain unohtaisi minua, jota nyt onneksi ei vielä ollut tapahtunut.
      Öisin rakastelujemme jälkeen kävimme kolmisittain ihailemassa kuuta ja suunnittelemassa yhteisiä tulevaisuuksiamme. Heillä tulevaisuus vielä oli edessä, minun eläessäni siinä jo, sillä minulla se tuntui olevan jo auttamattomasti
      takanapäin elettynä. Vielähän minulla saattoi olla kymmeniäkin vuosia jäljellä, mutta kun ajattelee niin että teini-iässä suoritetaan ammatinvalinnat niin minulla niiden valitsimieni ammattien työt olivat kohta tehty. Pialla ja Mialla olivat tulevat ammattinsa vielä valitsematta.
      Mitä kultsu mietit?
      Tässä vain Pia pieni ajatuksissani höpisen turhia itsekseni!
      Olet surullisen näköinen!
      Minä olen hieman surullinen!
      Mennään sisälle ja sänkyyn!
      Kyllä me tytöt jotain hauskaa sinulle täksi yöksi keksitään!
      Vaan kaunis on kuutamo ja tytöt mulla kainaloissa.
      Ulkosaunan ohi kävellessämme, kuului sieltä surkeaa pojan itkua.
      Kummitteleeko tuolla saunassa, kysyi Mia pelokkaalla äänellä.
      Ei vaan siellä vain eräs kiimainen
      vanhapiika mummeli eheyttää lomallaan yhtä homopoikaa!
      Mutta sua ei tarvitse eheyttää, eihän, käy sinä vaan nukkumaan niin me tytöt keskenänne...
      Ei vaan minähän se vasta eheyttämisen tarpeessa olenkin ja rukoilen teitä molempia minua tämän yön eheyttelevän, jookos tyttökullat?!
      Hi hi kyllähän me kultsu sua ihan mielellämme eheytämme, mutta Viagraa tuut kyllä tarviimaan, kun ollaan me tytöt semmosia eheyttäjiä ettei parempia löydy!
      Muuten olen samaa mieltä mutta teidän kanssanne en viagraa tarvitse kun olette te niin kulliani jökötyttäviä makupaloja!

    • Anonyymi

      Kahden aina kaunihimpi totesin ääneen, makuuhuoneeni toiselle vastakkaisellekin seinälle nikkaroimattamaani, koko seinän pituudella nyt olevaa uutta sänkyä ihaillessani.
      Pitäisimme morsiammeni ja minä sellaisen yhdistetyn kihlapari- luokkatapaamisen tänä viikonloppuna. Morsiammeni kuljetettaisiin tänne kahdella onnikalla, joka käsitti kahden, eikun nyt peräti kolmen yliopistoluokan naispuoliset opiskelijat plus muut koulun ulkopuoliset rakkaani ja tulevat tai tulemattomat vaimoni.
      Pitäisimme konferenssin, jossa käsiteltäisiin aktuellia kysymystä, että kannattaako meidän nyt yleensäkään yhteen hynttyitämme mormooneina lyödä, vai jatkaisimmeko yhdessä olojamme luterilaisina pelkästään avoliitossa.
      Morsiammineni olimme kallistuneet avoliiton kannalle ja siitä pidettäisiin nyt lippuäänestys. Huutoäänestys oli pois suljettu, koska osa meistä vielä flunssaepidemian jälkiseurauksena poti äänensä menetystä, eikä se olisi meiltä muilta heitä äänensä menettäneitä kohtaan ollut vähäkään reilua.
      Pari tyttöä oli päättänyt lukea itsensä papeiksi, ja kuinka ihmeessä he sitten mormooneina voisivat toimia luterilaisen kirkon pastoreina, eivät mitenkään.
      Siltä siis jo etukäteen nyt näytti, että lentoliput Utahiin jäisivät ostamatta, ja jo tehdyt varaukset olisi peruutettava, juhannushäidemme jäädessä nyt näillä näkymillä melko varmaan haaveeksi vain.
      Toinen käsiteltäväksi otettava asia oli morsiammieni suuruus, ei siis suinkaan heidän yksilöllisestä painostaan nyt ollut kysymys, vaan heidän lukumäärästään, joka koko ajan oli vain nousemistaan noussut, kun jo kolmaskin luokka naisoppilaineen yliopistostamme lukeutui morsiammieni lukuisaan joukkoon. Puhelimitse olivat tytöt suorittaneet joukkokosintansa, nuo parisen kymmentä tyttöstä, ja unen pöpperössä kännyyni vastatessani annoin heille myöntävän vastaukseni. Siinä tyttöporukassa oli ollut mukana myöskin pari koulumme siivojatarta, sekä juuri samaan aikaan paikalla ollut naispuolinen sähkömittarin lukija.
      Joku voisi sanoa että eihän tuollaista morsianmäärää nyt kellään voi olla, ja että täyttä propagandaahan tuo tuollainen väite vain on, mutta reippaasti toiseksi minä tuossakin taas jään, kuten esimerkiksi joka ikinen vuosi Nobel palkintoja jaettaessa.
      Ehkäpä luultavasti tulevan Suomen oikeusministerin, politiikko Pälvi Rysäsen
      lakikirjasta 'Suomen Sana', löytyy mies nimeltä David, joka reippaasti lyö minut ja minun vajaat kahdeksankymmentä morsiantani, jotka eivät vielä edes ole vaimojani, peräti tuhannella aviovaimollaan.
      Eikä Rysäsen Lakikirja, Suomen Sana, valehtele!
      Minähän olen vain yksi mies, en yhtään siitä enempää, joten tilasin paristoineen sata surrursauvaa auttamattomasti ilman huomiotani jääville, ja siitä varmaankin pettyneiksi itsensä tunteville morsiammilleni.
      Eipä nyt sitten muuta moi kuullaan.

    • Anonyymi

      Kummallakin puolellani oli tyttö, joiden kanssa käsi kädessä kävelin kohti kartanoni porttia, ja rehellinen ollakseni, he suoranaisesti raahasivat vastaan hangoittelevaa minua perässään.
      Kuinka saattoivatkaan nämä minua paljon pienemmät ja heikommat tytöt, Pia ja Mia, minun kalliit ja rakkaat kullinnup.. kullannuppuni, pystyäkään moiseen voimankäyttöön, sitä en ymmärtänyt, täysin käsittämätöntähän tämä oli.
      Hidastetaan tytöt vähän vauhtia, seuraan kiltisti teitä.. lupaan!
      Iso tyttö ja ihan sitten hupsu, vastasi Pia minulle nauraen.
      Elä kiusaa kun hävettää muutenkin tavata vanhempasi tässä hameessa.
      Se hame pukee sinua, mutta sukkahousut olisit saanut jalkaasi etsiä, noita karvaisia kinttujasi peittämään!
      Kultsu tosiaankin on söpön näköinen tuossa hameessaan, todella hurmaava!
      Olimme yhä käsiraudoilla kaikki kolme toisiimme kiinnitettyinä, emmekä vapautuisi kuin vasta jouluaattona, jos.. jos ei sitten pukkia ryöstettäisi matkalla tänne.
      Jo jouluaattona, ja minä kun olin alkanut pitämään tästä. Parhaasihan sinä rakas sillä minun parhaimmalla kynsiviilallani yritit, vaikket edes naarmuakaan näihin käsirautoihimme saanut, lohdutteli minua Pia, mutta hauskaahan meillä vain yhdessä on.
      Joo hauskaa on, ja parhaanihan minä yritin, myöntelin.
      Pian vanhemmat halusivat tavata nuorukaisen, joka oli heidän rakkaan tyttärensä sydämen valloittanut, tulevan vävypoikansa, joka tietenkin olin minä.
      Jaaha, ja te olette nyt se tyttäremme suuresti ihailema partionjohtaja rouva Roteva, totesi tuleva appiukkoni heti minut nähtyään, samalla kättään käteltäväkseni ojentaessaan.
      Ei vaan hän on minun tuleva rakas mieheni, professori Uuno von Prinskorvmedketchup! Sano isi Uunolle päivää.. ei mutta äiti.. miksi sinä siihen nurmikolle nyt kävit nukkumaan!?
      Tuleva anoppini oli pyörtynyt.
      Antakaa rouva Roteva anteeksi tyttärellemme tuo hänen ainainen, vähintäänkin omituinen leikinlaskunsa!
      Mutta kun minä todellakin olen teidän tuleva vävynne, möräytin kättäni ojentaessani.
      Tuleva appiukkonikin pyörtyi jo nurmikolla makaavan vaimonsa viereen.
      Herättyään ja noustuaan jälleen jaloilleen, tuijottelivat Pian vanhemmat minua pitkään, järkyttyneet ilmeet vitivalkoisilla kasvoillaan.
      Tuollainen ikivanha transvesti minun vasta pari viikkoa sitten kahdeksantoista vuotta täyttäneen tyttäreni aviomiehenä, ja siitähän nyt ei tule yhtään mitään, suostumustamme emme siihen anna. Lapsihan tyttäremme vielä on, ja te jo tuollainen ikivanha ihan pimahtanut ukko!
      En alkanut vastaankaan tuossa asiassa väittämään, mutta syyn hameen käyttööni halusin heille selvittää.
      Enhän voinut molemmat kädet Piaan ja tähän toiseen tyttöön kahlittuina pukeutua kuten tapoihini kuuluu. Sen selitin, sekä yhteen kahlitsemisemme syyn. Partiolaishameeseen oli helpompi pukeutua kuin miesten pukuun, ja olenhan minä nyt sentään virallisesti partiotyttö, joten jo säännötkin velvoittavat minut tätä hametta päälläni pitämään, ja Skotlannistahan se minun sukuni on tänne aikoinaan hameet päällään soutaneet.
      Tytärtänne tulisesti rakastan, ja hänen kätensä lisäksi koko hänen vartaloaan teiltä tulevat rakkaat appivanhempani pyydän.
      Ja kukas tämä toinen tyttö sitten on, kysyi kaunis tuleva anoppini.
      Minä olen Uunon ja Pian tyttöystävä ja rakastajatar ja Pia on sitä samaa meille ja Uuno on minun ja Pian poikaystävä ja lapsiemme tuleva isä!
      Arvata saattoi, ketkä tämän Mian selityksen jälkeen yhdessä pyörtyä kupsahtivat jälleen nurmikolle.
      Et kai sinä Pia vain ole perinyt tuota jatkuvaa pyörtyilyä vanhemmiltasi?
      Virvoittelimme tulevat appivanhempani hereille, siirtyen sen jälkeen sisälle kartanooni, olohuoneen sohville istumaan ja keskustelemaan.
      Meidän partiotyttöjen johtaja rouva Roteva ilmestyi myöskin seuraksemme.
      Täältähän minä vihdoinkin tämän meidän yhteisen ilotyttömme, partiotyttö herra professorin niin iloisen näköisenä löysinkin!
      Pomppasin pystyyn, tervehtien partiotyttöjohtajaani sääntöjemme mukaan.
      Lepo vain partioilotyttö Uuno herra professori ja onneksi olkoon!
      Onneksi.. mistä onneksi olkoon?
      Testeistämme.. meistä partiotytöistä jokainen, jopa pikkuinen minäkin, saimme yhdessä tekemistämme testeistämme positiiviset tulokset!
      Jipii siis partiotyttötaitotestin läpäisin minäkin! Vähän minä jo ehdin sitä jännittää, mutta hyvinhän se menikin!
      Me kaikki muut tytöt, paitsi et tietenkään sinä, juuri tätä testiä tehnyt, etkä siis siitä mitään tuloksiakaan saanut!
      Miksi juuri tätä testiä en minä saanut muiden tyttöjen tavoin tehdä? Olenhan minäkin partiotyttö siinä missä muutkin tytöt?!
      Koska vaikka sinä partiotyttö oletkin, niin et silti oikea tyttö ole, kuten me muut tytöt! Se oli raskaustesti ja sinusta tuli nyt isä suurelle teltalliselle partiotyttöjä, joten onneksi olkoon sinulle vielä kerran! Pyörryin! Onnesta kai, tai ehkäpä järkytyksestä, ja vasta hitaasti tajuntani sammuessani ymmärsin syyn sille, miksi kortsuja rakastellessa käytetään, ja vaikka hajamielinen professori olisinkin, niin en sentään niin hajamielinen olisi saanut olla.. että.. että...

    • Anonyymi

      Eihän tästä ole edes vielä vuorokauttakaan kulunut, kun eilen pitämässämme konfrensissa sovimme että mormooneiksi ei meistä kukaan rupee, ei joukkonaimisiin mennä, eikä lapsia hankita, ja jo nyt.. !
      Painoin lattialla istuen pääni käsieni varaan, vieräyttäen kyyneleet silmistäni, sillä niin tavattoman järkyttynyt minä nyt
      olin.
      Tämähän on ennenkuulumatonta, suoranainen skandaali, ettei partiotytöille ole jaettu heille kuuluvia ehkäisypillereitään, jokaisen partiotytön perustarvikkeita!
      Rouva Roteva, kuinka selitätte tämän laiminlyöntinne? Olette huolimattomuudellanne saattaneet lähes puolisataa partiotyttöä siunattuun tilaan! Harkitsen tekeväni teistä poliisi-ilmoituksen tutkintopyyntöineen! Kuinka kuvittelette voivanne elättää tuollaisen lapsilauman, tai edes tuota omaanne? Kysympähän vain, vaikka eihän asia tietenkään minulle kuulu!
      Kuuluupahan, teillehän se juuri kuuluukin senkin siitossonni! Kuinka te voittekaan, joka vieläpä olette professori, tuollaista sontaa horista, ja vieläpä selvin päin, vai oletteko te käyneet ilman lupaa matkalaukullani!? Luuletko sinä ukko tosiaankin, että partiotyttöjen perusvarustuksiin kuuluu ehkäisypillerit hahhahha hulluhan sinä olet yhyyy kuinka minä nyt kehtaan näyttäytyä partiotyttöjeni seurassa, maha pystyssä jokaisella yhyyy ja itellä kans voi surkeus kun oot surkee ukko nyyh, mikset käyttänyt meitä tyttöjä paneskellessasi kortsuja?
      Tytöthän ne paneskelivat ja suorastaan raiskasivat minut!
      Joo syytä sinä vaan meitä tyttöparkoja vaikka itse hyppäsit ympäri telttaa ruiskimassa kuin palosotilas sillä ruiskullasi!
      En hyppinyt teltassa, vaan olin siellä yhdessä ja samassa paikassa joka kerta siellä ollessani, enkä minä arvannut niitä kumeja ostaa, kun tytöthän minut sinne huppu päässä väkisin raahasivat. Ja mistäs minä arvasin niitä kortsuja edes ajatella, kun luulin että kaikki naiset käyttävät pillereitä, ja unohdin niiden kondoomien olemassa olonkin käyttötarkoituksineen! Luulin että niitä enää vain käytetään nostalgisistä syistä, muotijuttuna!
      Ei se ollut kultsun syy vaan tytöt sen pakoitti siihen niinku minäkin kun liimasin meidät yhteen ja olikohan professorin kanssa edes kymmentäkään teltan tytöistä! Montako teidän lisäksenne hyvä rouva teki sen testin ja monellako tytöllä se näytti punaista, ja puhukaa nyt totta! Muistakaa että partiolainen ei valehtele koskaan ja te olette vieläpä johtajamme!
      Hävytöntä väittää minua valehtelijaksi yhyy... neljä meitä on ja ollaan aivan raskaina, enkä valehtele yhtään, niin tai ehkä kolme ja se on monta se!
      Te ja kaksi tyttöäkö kolmisittain lopultakin olette ne väittämänne teltan kaikki tytöt?! Kuinka saatoittekaan noin ison emävalheen keksiä.. ja kun vieläpä olette johtajammekin ja ymmärsitte joutuvanne tästä valheestanne kiinni?!
      Yhyy mutta kun minä rakastan Uunoa, mutta Uuno ei rakasta minua, kuin teitä tyttöjä vain.. yhyy eroan ja Uuno saa jatkaa johtajananne, niin eiköhän kohta teistä jokainen olekin paksuna ja minä olen ollutkin oikeassa!
      Ja sitähän mun ja Mian kulta ei tee!
      Miakin kahlitsi itsensä mun kultsuun ja sitte muhinkin ja mä meen mun kultsun kanssa naimisiin ja pidetään kultsun kanssa meijän Miijaa meidän yhteisenä avokultsuna! Tulkaa kultsut, mennään sänkyyn!
      Mentiin!
      Me olimme ottaneet yläkerrasta yhden siellä olevista tyhjistä makuuhuoneista yhteiseen käyttöömme, saadaksemme siellä olla rauhassa muilta ihmisiltä.
      Kun palasimme takaisin alas, olivat Pian vanhemmat sieltä jo häipyneet, lähteneet kotiinsa.
      Kirjeen olivat ennen lähtöään kirjoittaneet ja jättäneet pöydälle.
      "Et ole enää tyttäremme! Hyvästi!", luki Pia sen meille ääneen.
      Ei itketä, kommentoi hän surullisella äänellä, kirjeen luettuaan.
      En minä heitä kaipaa, sillä onhan minulla teidät kaverit, sanoi hän samalla kun hypähti syliimme meitä molempia, Miaa ja minua halaamaan.
      On surku kun en teidän molempien kanssa voi mennä naimisiin, mutta minulla on idea!
      Tiedämme, nauroivat tytöt yhteen ääneen.
      Kuinka te sen voisitte tietää, sillä vastahan se minullekin välähti päähäni?!
      Ei vaan muistit sen!
      Muistin? No nyt en kyllä ymmärrä!
      Tytöt kertoivat nauraen, kuinka edellisenä yönä minun nukahdettuani, olivat keskustelleet siitä, kuinka väärin oli kieltää moniavioisuus, ja kuinka he sitten olivat sen ratkaisseet keskenään, tuollaisen noin tosi tyhmän kiellon kiertääkseen. Sitten olivat sitä ainakin tunnin ajan kuiskineet nukkuvan minun korviini. Se jäi alitajuntaani ja nyt minä muistin sen, kuten tytöt olivat laskeneetkin.
      Tuohan on todella loistava idea, olette tytöt tosi neroja!
      Ideana oli se, että ensin menee Pia kanssani naimisiin, jonkin ajan päästä minusta erotakseen. Sitten menee vuorostaan Mia minun kanssani naimisiin ja eroaa hänkin minusta, jolloin kummastakin simsalabim on tullut entisiä virallisia vaimojani. Ja jos jompikumpi haluaa, ja tottakai Pia haluaa, mennä uudestaan kanssani naimisiin, niin papin eteen vain jälleen. Suorastaan nerokastahan tuo oli ja minä sanoin että "kyllä"!

    • Anonyymi

      Rouva Roteva kosti vastarakkaudettomuuteni häneen, ja minun lisäkseni hänen kostonsa uhreiksi joutuivat myöskin tulevat entiset vaimoni Pia ja Mia.
      Tuo katala nainen oli etsinyt ja palkannut Suomen taitavimman lukkosepän, haluten eroittaa meidät kolme rakastavaista toisistamme. Lukkosepältä meni käsirautojemme auki tiirikoimiseen vain silmänräpäys.
      Olimme kaikki kolme järkyttyneitä meille näin yllättäen tulleesta vapaudestamme, ja halasimme nyyhkyttäen jäähyväisiksi toinen toisiamme.
      Hassujahan me olemme, emmehän me toisiamme jätä, ja yhdessähän me pysymme ilman noita helyjäkin!
      Emme niin, ja nuo raudat alkoivat jo todellakin hiertämään ranteitani!
      Käydään niiden tilalle ostamassa uudet, sellaiset pehmeän pörröiset ja ihanan punaiset seksimyymälästä, jookos!?
      Kolme kättä nousi heti hyväksymisen merkiksi pystyyn.
      Aloin kaivamaan lompakkoani esille, lukkosepältä saamamme palvelun maksaakseni, kun rouva Roteva huudahti että minä maksan, vaadin saada maksaa.
      Se on vain pieni korvaus siitä huonon laskupääni aiheuttamasta väärinkäsityksestä, raskaaksi tulleiden tyttöjen lukumäärästä, joka ei nyt aivan tarkalleen pitänyt paikkaansa, ja samalla pyydän mitä nöyrimmin saada esittää anteeksipyyntöni tapahtuneen johdosta, vaikka eihän syy pelkästään vain minun ollut!
      No jos nyt kerran aivan välttämättä haluatte maksaa, niin..!
      Ette voi aavistaakaan, miten onnellinen nyt olen, nähdessäni teidät eroitettuina toisistanne!
      En.. en todellakaan voinut aavistaa, mitä kaikkea vielä tulisi tapahtumaan.
      Rouva Roteva oli etsinyt ja löytänyt toisen partiotyttöporukan, jota oli alkanut johtamaan, jostain toiselta päin Suomea, ja vieläpä erittäin pahamaineiselta alueelta. Rasavilleinä, tottelemattomina ja jopa vaarallisina nuorisorikollisinakin epäiltyinä, he olivat todella pelkoa herättäviä partiotyttöjä, ja tunnustaa pitää, että minussa herätti kauhua jo pelkkä ajatuskin kohdata yksikin tuollainen tyttöhirmu ulkona pimeän tultua.
      Voisi ryöstää, ja mikä vielä sitäkin pahempaa, saattaisi vielä vaikkapa raiskatakin tällaisen herkullisen makupalan, kuten minäkin olin. tuollaiset toivottavas.. eikun mahdollisesti erittäin seksinnälkäiset tytöt oli kiertettävä kaukaa.
      Suuren partiotelttansa he olivat pystyttäneet hieman kauempana olevalle niitylle, sen keskellä olevan lammen rannalle.
      Jokaisella heistä oli oma auto ja ne he olivat parkkeeraaneet kehäksi telttansa ympärille.
      Sellaisia aikuisia, pieniä ja sieviä tyttöjä he olivat kaikki.
      Tyttöjen pienikokoisuus selittyi sillä, että heidän asuinpaikkakunnallaan maa oli erittäin ravintoköyhää, vilja siellä jäi lyhyeksi, kuten tietenkin myös sitä syövät ihmisetkin.
      Minulla alkoi tekemään mieli kalaan, lammelle onkimaan, mutta kun siellä majailivat ne kauhean vaaralliset ja peloittavat, yksinäisiä miehiä ihan varmasti raiskailevat tuhmat partiotytöt.
      Himoni onkimiseen oli kuitenkin pelkoani niin paljon suurempi, että uskaltauduin pimeän tultua hiljaa onkeni kanssa hiipiä lammelle, ja onkia siellä sitten oikein hiljaa. Nami nami, huomenna saisin paistettua kalaa.
      Mutta tytöt siellä harrastivat nakuina yöuintia, huomasivat minut, ja ottivat vangikseen.
      Sinä senkin tirkistelijä, rankaisematta et meitä täällä tiiraile!
      Mutta enhän minä muuta kuin kalastelen vain, ja vieläpä omalla lammellani!
      Vai olet sinä se tämän kartanon omistava partiotyttömies, sinähän tulitkin tänne aivan omin jaloin, eikä tarvinnut meidän edes lähteä sinua tänne itse hakemaan, kuten käskyn johtajaltamme saimme tehdä!
      Ja nyt me tytöt pidetäänkin tämän vankimme kanssa oikein hauskaa, pumpataan se niin tyhjiin, että sillä sen jälkeen kivekset sen kun vain kipinää ja tulta iskee!
      Hetken päästä tuli rouva Rotevakin tyttöjen hakemana paikalle, kamera käsissään.
      Herra professori, nyt tehdäänkin sellainen filmi kultsuillesi, että he sen nähtyään hylkäävät teidät heti sen nähtyään!
      Ahaa, tätä sinä katala nainen siis suunnittelitkin, mutta sinua en ikinä omakseni ota, jos niin luulet!
      Tytöt! Nielkää eepillerinne, peittäkää kasvonne ja toimikaa, niin minä filmaan!
      Partiotytöt suusuojat kasvoillaan, riisuivat sekä minut että itsensä aivan ilkosilleen.
      Kullinihan innostui heti tekemään kunniaa näille ravintoköyhillä viljatuotteilla kasvaneille pienikokoisille ihanille, seksikkäille partiotytöille.
      Oli laihaa ja vähemmän laihaa, iso- ja pienirintaista, karvaista sekä karvatonta sieltä mistä pissivät.
      Ette kai te vain pakoita minua rakastelemaan teidän jokaisen kanssa, ettehän?
      Etkö halua?
      E..een, en sitten yhtään!
      Ha haa ja sinultahan me ei siihen lupaa kysytä!
      Minut käskettiin käymään makuulle patjan päälle ja sitten vuoronperään sain hieroa, hyväillä ja puristella jokaisen tytön kiinteää alastonta vartaloa, ainuttakaan paikkaa unohtamatta.
      Lopuksi neitokaisten kiimoissaan kiemurrellessaan käsittelystäni, nuolin ja sormittelin heidän pimpsojaan niin kauan että he huutaen saivat orgasminsa.
      Minäpäs olinkin pätevä ukko. Ei sormi tällä ukolla suuhun mennyt, vaan juuri sinne, minne sen pitikin.

    • Anonyymi

      Tämäpäs onkin pätevä ukko, hänet minä haluan ikiomakseni!
      Ei vaan minä!
      Hän on minun!
      Minunpas!
      Tytöt alkoivat keskenään tappelemaan minusta, jolloin Ritva Roteva joutui menemään väliin, ja joutui hetkeksi siirtämään huomionsa minusta heihin, mitä yksi tappeluun osallistumattomista tytöistä heti käytti hyväkseen.
      Tuo kaunis, pystyrintainen hyväksikäyttäjäni, veti minut päälleen, ohjaillen ylikiihoittuneen kullini sievään posliinipimpsaansa, joka hetken päästä ahnaasti imaisi spermani sisäänsä.
      Näin ja vaistosin, että aina kun näit minut, niin sinua alkoi heti näkemiseni valtavasti vituttamaan, eikö alkanutkin??
      Alkoi, heti rupesi pimpsattamaan!
      Piditkö pillustani, kysyi hän silmiini katsoen. Tuntuiko ihanalta työntää kullisi pimpsaani, sitä siellä nauttien edestakaisin työnnellä, ylös, alas, ylös, alas, siellä minun ahtaassa sykkivässä pikku pimpsassani? Aah minusta se ainakin tuntui niin taivaallisen ihanalta, odottaa milloin kivikova kyrpäsi alkaisi pumppaamaan spermaa sinne.. ja sitten kun lämmin spermasi paineella vittuni pohjaan ruiskusi.. tunsin kuinka sinä kanssani nautit siitä.. lauetessasi liukkaaseen, märkään, kyrpääsi puristelevaan, halukkaaseen vittuuni! Etkö nauttinutkin.. kerro.. sano että nautit siitä?!
      Nautin.. nautin.. se tuntui todellakin järisyttävän ihanalta! Olet ihanimmista ihanin tyttö, vaikutan ehkä nyt mielestäsi epäkohteliaan tunkeilevalta, mutta mikä on nimesi?
      Kia, äläkä kulta unohda ottaa minua mukaasi, jos täältä joskus vielä pois pääset!
      En Kia kultaseni sinua tänne jätä, vaan täältä paetessani mukaani sieppaan!
      Yht'äkkiä puolipehmentynyt kaluni olikin Kian pillun ulkopuolella.
      Minut oli jaloistani vetämällä vedetty pois tytön päältä.
      Kuka antoi sinulle luvan jo laueta, huusi tyttö, joka seuraavana Kian jälkeen olisi ollut ilman kullini käyttöä tapahtuvassa tyydytysvuorossa, ja jonka alussa olisi arvottu että saapiko kimuli kullianikin, mutta mitäpäs sitä nyt enää pehmyttä kullia arpomaan.
      Sinä et tee yhtään mitään ilman lupaamme, ja nyt jatkat hieromistamme ja nuolemistamme, kunnes kyrpäsi on taas panovalmiina pilluihimme työntymään ja niitä sillä pumppaamaan!
      Aamun koitteessa olimme kaikki aivan uuvuksissa, nukahtaen heti kun silmämme ummistimme.
      Iltapäivällä herättyämme, jatkuivat taas tyttöjen orgiat kanssani.
      Olin heidän seksileikkikalunsa, onnellinen sellainen, hyi minua, tunsin pettäväni Piaa ja Miaa.
      Kiaa vuorollaan tyydyttäessäni, kuiskaillen suunnittelimme vangitsijoiltani pakenemista.
      Rakastan sinua ja sydämmeni itkee verta, nähdessäni sinua tuolla tavoin seksiorjuutettavan, nyyhkytti hän korvaani.
      Kun miltei viikko jo vangitsemisestani oli kulunut, kuiskaili Kia että aamun koitteessa pakenemme. Ja niin teimme.
      Hän oli edellisenä päivänä houkutellut hevoseni kauempaa laitumelta teltan eteen, ja sitonut sen narulla vaivaiskoivuun kiinni.
      Aamulla tyttö katkoi köyteni, kalautettuaan vahtivuorossa ollutta tyttöä ensin puukalikalla päähän.
      Juoksimme teltasta ulos, hyppäsimme hevoseni selkään, ja karautimme täyttä ravia kohti kartanoani.
      Olin jälleen vapaa, vaatteistanikin, sillä ne jäivät telttaan. Kalsareistani tytöt siellä saivat nyt keskenään tapella, että kuka niitä runkatessaan saisi haistella.
      Uljas, uljaampi, Uunoin, luki lehtien otsikoissa seuraavana päivänä etusivuilla kuvan kanssa, joissa uljas hevoseni on noussut takajaloilleen, kuopien etukavioillaan ilmaa. Minä ilman satulaa taiteillen siinä heppani selässä alastomana, alaston Kia sylissäni, kullini luiskahtaneena juuriaan myöten.. no arvata saattaa että minne, ja sen päivän sanomalehdet olivat kaikki K18.
      Minusta oli heti katoamispäivänä tehty katoamisilmoitus. Minua etsittiin, vaan ei löydetty, ja kartanoni pihalle ratsastaessani, oli siellä juuri lehdistötilaisuus menossa. TV-kamerat ikuistivat tuloni ja sen illan uutisetkin olivat alle kahdeksantoista vuotiailta kielletyt.
      Vaan kidnappaajiltani ne eivät heistä keltään olleet kiellettyjä, ja täysi ikäisinä heistä jokainen joutui poliisiputkaan.
      Mutta nyt oli kaikki taas hyvin.
      Pia ja Mia iloitsivat löytymisestäni, mutta sänkyhommiin minusta ei moneen päivään ollut, lääkärin määrätessä kovia kokeneelle kullilleni lepoa ja rauhaa, ainakin muutamaksi päiväksi.
      Kian kanssa Pia ja Mia ystävystyivät, ja vain ilostuivat kun kerroin rakastuneeni heidän lisäkseen nyt myös häneen, ja että haluaisin hänet kolmanneksi tulevaksi entiseksi vaimokseni, johon he heti ilosta hihkuen suostuivat.
      Haastatteluja annoimme useille eri juorulehdille, mitä niitä nyt onkaan Kusi, Seiska, Kasi, Ysi, Kusiysi, Me partiotytöt, Jallu, Kalle, Maija, Me naapurin muijat, Herätkää j.n.e.
      Lukekaa kuulkaa niistä, että miten meillä nyt menee. Olisin minä päässyt partiopojaksikin, mutta paljon kivempi on olla partiotyttö partiotyttöjen joukossa, ja olen ruvennut kovasti tykkäämään telttailusta. Partiotyttöjen kanssa tietenkin.

    • Anonyymi

      Kia vasemmassa kainalossani, Mia oikessa kainalossani, ja Pia tietenkin tapansa mukaan vatsani päällä nukkumassa, kun heräsin ennen heitä.
      Tunsin lämpimiä tunteita heitä kaikkia kolmea kohtaan, antaessani katseeni hellästi hyväillä heistä jokaista vuoronperään.
      Kuinka syvästi rakastinkaan heitä kaikkia.
      He olivat ihania katsella, kosketella, ja rakastella, jopa monta kertaa vuorokaudessa.
      Vietimme onnellista perhe-elämää, me kaikki neljä rakastavaista keskenämme.
      Papin siunaus vain meiltä puuttui, ja olikin jo korkea aika minun viedä Pia papin eteen, ja sitten Mia ja Kia vuorollaan.
      Kun olisin avioliiton satamaan ensin jokaisen tytön vienyt, ja heti heistä sen jälkeen avioeron ottanut, voisin taas avioon Pian kanssa lopullisesti mennä, ja sittenhän minulla yhteisessä perheessämme olisi kolme vaimoa, kaksi heistä kylläkin entisiä vaimoja, mutta vaimojani kuitenkin.
      Meillä oli pieni, mutta juuri sopiva ikäero keskenämme, sellaiset vaivaiset neljäkymmentäviisi vuotta vain.
      Kuudenkymmenenkolmen vuoden iässä sitä mies vasta osaa arvostaa juuri kahdeksantoista vuotta täyttäneitä vaimojaan, jota heidän on aivan turha nuorilta saman ikäisiltä pojanklopeilta odottaa, sillä lapsiahan sen ikäiset pojat käytökseltään ja ajatusmaailmaltaan vielä ovat, toisin kuin saman ikäiset tytöt. Kypsiä naisiahan kaikki juuri täysi-ikäisyytensä saavuttaneet tytöt jo olivat, kuten minunkin Piani, Miani ja Kiani.
      Pialla oli tapana unissaan minun päälläni nukkuessaan työntää pimpsansa kaluni päälle, josta sen sitten aina automaattisesti joka aamu herätessämme sai kovana sisäänsä, ja niin tapahtui nytkin.
      Uuh huomenta kultsu, aah aamujumppamme aika jälleen, nukuitko kultaseni hyvin ooh!?!
      Kyllä Pia pikku pimpsaseni mmm.. ei kun kultaseni!
      Pian saatua aamuorkkunsa, huuteli hän muita tyttöjä jämille, kun minä en vielä ollut tullut. Aamuseisokkini kesti ja riitti vielä heidänkin aamujumppiinsa ja orkkuihinsa, Pian ottaessa lopuksi lastini suuhunsa.
      Tässä sitä tytöt on vitamiiniä ja energiaa, totesi hän spermani nieltyään.
      Mutta jo seuraavana aamuna, tuli spermalleni muuta, tuiki tärkeämpää käyttöä.
      Mia sen huomasi, tuon pienen partiotytön äkillisen kalpenemisen,
      joka juuri samana aamuna vietti kahdeksastoistavuotis syntymäpäiväänsä muiden partiotyttöystäviensä ympäröimänä, ja yht'äkkiä hän vain kirkaisten pyörtyi.
      Mia soitti kotilääkärillemme, joka heti kiirehti kartanolleni, pyörtynyttä tyttöä tutkimaan.
      Potilaalla vakavaa muistinmenetystä, huimausta, kalpeutta, ja niin edelleen, luetteli lekuri diagnosiaan.
      Kaija-tyttösen tohtori vei autollaan mukanaan vastaanotolleen, verikokeita ja lisätutkimuksia varten.
      Tunsin olevani tästä tytöstä vastuussa, ja iltapäivällä lähdin Mian kanssa autollani kyselemään Kaijan vointia, sekä kysymään, että joko tyttö pääsee lääkärin luota pois.
      Pois pääsi, mutta tutkimusten tulokset olivat hälyttäviä.
      Tyttö sairasti jotain erittäin harvinaista sairautta, jota tähän asti oli todettu vain vanhoillis.. eh.. mutta tuotahan ei saanut päästää hoitomenetelmiensä vuoksi julkisuuteen.
      Tämä sairaus hoitamattomana oli erittäin vakava, ja vaatisi pitkä-aikaista, säännöllistä, päivittäistä hoitoa.
      Oliko tytöllä isää, jota nyt tarvittaisiin tytön erikoishoitajana, no eipä tietenkään, eikä edes veljeä tai vaariakaan.
      Tytön äiti oli yksinhuoltaja, joka heti otti vapaata töistään, kiirehtien tytärtään katsomaan.
      Voi hyvä herra professori, ettekö te voisi tytärtäni henkilökohtaisesti hoitaa, kiltti? Tohtori kertoi teillä olevan saman veriluokan, sekä juuri sopivat geenit, tyttäreni erikoishoitamiseen, joten pyydän teitä, auttakaa tytärtämme!
      Tytärtämme?
      Juuri niin, tapasimme vajaat yhdeksäntoista vuotta sitten ruotsinlaivalla, minun ja ystävättärieni vieraillessa hytissänne! Te sammuitte, meidän tyttöjen silti jatkaessa juhlimista kanssanne!
      Aijaaha..vai niin?!
      En oikein tiedä kun minulla on jo niin rankaa muutenkin, ja kun..! Kultsu, sinun on nyt ehdottomasti otettava Kaija hoitoosi, sillä ilman hoitoasi ei Kaija tästä vakavasta sairaudestaan selviä!
      Mutta kun..!
      Ei mitään muttia, eikö Kaija ole mielestäsi todella hurmaavan kaunis ja ihana pieni kaunotar, johon ei normaali mies voi olla ihastumatta ja rakastumatta, ja hän tarvitsee nyt välttämättä sinun apuasi.. ja vieläpä mitä todennäköisimmin oma, ikioma tyttäresikin kun hän on!
      Niin tietysti mutta..!
      Otat kultsu hänet hoitoosi, ja sillä selvä, sillä jos et sitä tee niin minä, Mia ja Kia suutumme sinulle!
      Voi professori kiltti, minä maksan vaikka puolet pienestä nälkäpalkastani teille, jos hoidatte tyttäremme terveeksi, muutan halvempaan asuntoon, otan lisätyön, .. ..No hyvä on, mutta teen sen aivan ilmaiseksi, ja te voitte viettää viikonloppunne täällä tyttärenne.. ..tyttäremme!.. .. tyttäremme luona, niin kauan kuin tarvis on!
      Voi kiitos rakas professori, ettekö voisi aloittaa Kaijan hoitoa nyt heti?! Pyydän!
      No eihän siinä mikään muukaan auttanut, Kaijaa oli autettava, mutta kaikin puolin yllättävää tämä kaikki taas oli.

    • Anonyymi

      Kaija oli saanut oman pienen makuuhuoneen, ja hän oli syvässä unessa, minun sinne hänen äitinsä ja Pian kanssa saapuessani.
      Kaija kulta, äiti tässä!
      Voi äiti kulta, kiva kun tulit!
      Tottakai minä tulin kun sain kuulla sinun sairastuneen, otin töistä vapaata ja jään tänne niin kauaksi aikaa kuin vain haluat!
      Voi kuinka kivaa äiti!
      Niin ja tässä on sinun isäsi!
      Minun isänikö?
      Saanko minä vihdoinkin aivan ikioman isän, ja vieläpä meidän ikioman professorimme, voi kuinka ihanaa?!
      Professori.. minun isäni, voi kuinka hauskaa, kun me kaikki tytöt tykkäämme niin paljon hänestä, ja jokainen meistä on häneen niin kovasti rakastunut!
      Voi isi anna mulle hali!
      Tyttö vuodatti onnen kyyneleitä minua kaulasta rutistaessaan, ja minullakin alkoi liikutuksesta silmät kyyneleitä vuotamaan.
      Hauska tavata, minun ikioma rakas tyttäreni!
      Nythän sinä isi voit alkaa minua joka päivä hoitamaan, ja monta kertaa päivässä, voi kuinka hauskaa!
      Mitä tohtori sinulle sairaudestasi, sen syistä ja hoidosta kertoi?
      Sitä vaan että se on sekä psyykkistä että fyysistä, sellaista kemiallista! Että vagina on yhteydessä hermostoon, mielialaan ja sen semmoseen ja että tarvitsen jotain kemiallista ainetta parantuakseni mutta että sitä ei tuota kuin vain oma isä ja että sitä tuottaa ja erittää vain oman isän tuo tuolla ja että se sillä pitää hitaasti ja huolellisesti ja ajan kanssa monta kertaa vuorokaudessa hieroa tänne syvälle sisälle ihan pohjaan saakka mutta kun mulla ei iskää ollut mutta nyt on voi kun ihanaa nyt mä parannun!
      Puhuessaan Kaija osoitteli vuoronperään minun ja omaa etumustaan, sinne napojemme alapuolelle.
      En minä aivan kaikkea ymmärtänyt että mitä se tohtori selitti mutta sen se kans sanoi että mun rintojani isin pitää myös puristella ja imeä ja nuolla kun ne erittää sellaista kemikaalia jota isi tarvitsee sen toisen kemikaalin erittämiseen täällä!
      Nyt Kaija naputteli sormellaan housujeni kankaan läpi sitä.. äh, siis kaluani.
      Hiukan minua tämä sinun hoitosi epäilyttää ja vastustaa, jos sinä nyt tosiaankin olet minun tyttäreni, sillä silloinhan se olisi...!
      Eikä olisi insestiä vaan vain lääketieteellistä erikoishoitoa kaukana seksistä kun sitähän se ei missään nimessä ole sanoi se tohtori eivätkä tohtorit valehtele!
      Eivät niin tyttöseni, oikeassa taidat olla!
      Kyllä minustakin Kaija on aivan oikeassa ja voithan sinä häntä hoitaessasi ajatella jotain aivan muuta, jotain ikävää, vaikkapa tulevia veromätkyjäsi tai jos silti tulee oikea paneminen hoidon aikana mieleen, niin ajattele minua!
      Nuo olivat Pia hyviä neuvoja, no ei sitten muuta kuin vain tyttären hoitoa aloittamaan! Mitä pikemmin sen aloitan, niin sitä nopeammin tyttö paranee!
      Riisuin vaatteeni ja kömmin Kaijan viereen peiton alle.
      Me tässä Kaijan äidin.. ..Raija!.. ..Raijan kanssa lähdetäänkin saunaan!
      Pidetään saunaa lämpimänä teillekin, jos jaksatte siellä enää tuollaisen rasittavan hoidon jälkeen käydä!
      Ei kuule Piia taideta jaksaa käydä kun isi saa nyt tehohoitaa mua huomiseen myöhään iltaan saakka kun mä haluun parantua pian! Menkäähän nyt siitä kun isi taitaa jo olla valmis mua hoitaan!
      Ju.. uuuh o.. ooh.. juu oon!
      Kaijalla oli ihana vartalo, jota sormittelin joka paikasta.
      Oletko jo ollut sängyssä jonkun pojan kanssa?
      Juu oon, mulla oli poikakaveri!
      Mutta ei ole enää?
      Mulla on nyt sut isi, totu ajatukseen!
      Mutta tämähän on vain sinun vakavan sairautesi hoitamista, ei rakastelua!
      Juu on, mutta mikä estää meitä käyttämästä mielikuvitusta, että me paneskeltais ihan oikeesti?!
      No ei tietenkään mikään, mutta se olisi väärin!
      Eikä olisi, nyt isi mielikuvitellaan, ja sinä alat mua paneen, nait mua isi hei!
      Kiinteät rinnat olivat pitkät ja suipot, joita kiimoissani puristelin, imin ja nuolin.
      Vartalo oli hoikka, kimmoisa ja naisellisen pyöreä oikeista paikoista.
      Pimpsa oli sileäksi ajeltu, ja tiukka.
      Tyttö puristeli ihastuneena kivikovaa kyrpääni, sillä glitoristaan hieroen. Ohjasi sen pillunreikäänsä, jonne sen hitaasti nautiskellen työnsin. Minä sain ensin orgasmin ja heti sen perään Kaijakin.
      Isi olit ihana!
      Sinun on pakko naida minun tyttökavereitanikin! Lupaatko?
      Lupasin.
      Ja sitten molemmat tyydytettyinä sylikkäin nukahdimme hymy huulillamme.
      Herättyämme jatkoimme tulevaa maratoonirakasteluamme.
      On se mahtavaa, kun isällä ja tyttärellä ovat samat mielenkiinnot ja harrastukset.

    • Anonyymi

      Kaijan pimpsa tuntui täysin toisenlaiselta, kuin muiden tyttöjen, Pian, Mian ja Kian pimpsat. Se tuntui suorastaan ihmeelliseltä, hieroessaan ja hyväillessään kulliani sen sinne työnnettyäni. Koko tyttö tuntui niin erillaiselta, eläväiseltä, kuin luodulta vain minua seksuaallisesti tyydyttämään.
      Olinko rakastumassa, vasta edellisenä päivänä löytämääni omaan tyttäreeni, josta en aikaisemmin ollut ikinä edes kuullutkaan, tietämättömänä hänen olemassaolostaankaan.
      Vaistomaisesti ajattelin häntä enemmänkin rakastajattarenani, kuin tyttärenäni, vaikka isällisiäkin tunteita tunsin vahvasti häntä kohtaan. Tunteeni vuorottelivat kummallisesti koko ajan, ja tunsin tunteineni olevani täysin hukassa.
      Isyyskoe vakuutti minun olevan tytön biologinen isä, mutta tunteeni sanoivat minulle toista.
      Saatoinko luottaa omaan lääkäriini, mutta mitä hän valehtelullaan voittaisi.
      Rakastan sinua kultaseni niin mielettömästi, huohotti tyttö korvaani, minun työnnellessäni kyrpääni hänen pillussaan yhä nousevalla nopeudella.
      Isi minä tulen minä tulen iskäää uuh ihannaaa...!
      Ja minä tulin samanaikaisesti hänen kanssaan.
      Iskä älä vedä sitä pois sieltä vielä vaan anna minun vielä hetki tuntea se siellä.
      Makasin liikkumattomana tyttäreni päällä, antaen hänen pillullaan puristella pehmeää kaluani ja minä nautin siitä aivan valtavasti.
      Iskäää.. arvaa mitä.. sulla kyrpä kovenee taas.. enkö olekin hyvä?!
      Olet! Mistä sinä tuon olet oppinut? Tytöiltä.. olen pitänyt korvani auki kun he kertovat poikaystävistään ja olen painanut kaiken kuulemani mieleeni!
      Iskä.. saanhan minä pitää sinua poikaystävänäni saanhan?
      Siltähän tuo vaikuttaa, että sellainen minusta on nyt sinulle tullut! Kutsu minua aivan miksi haluat, mutta muista kuitenkin, että minä olen sinun isäsi!
      Muistan muistan isi kulta mutta rupee nyt jo paneen mua kun mua nyt taas niin kovasti panettaa!
      Keskityimme hiljaa puhisten ja äännähdellen rakasteluumme ja ei aikaakaakaan, kun saimme taas orkut.
      Olet sinä tosi tyttö, harva pystyy tuohon samaan kuin sinä!
      Kokematon minä vielä sänkyhommissa olen mutta olen lukenut paljon kaikenlaisia rakkaustarinoita!
      Oppivainen olet, opiskeletko?
      Keskustelimme pitkään kaikenlaista, oppien tuntemaan paremmin toisiamme. Tunnistin paljon omaa itseäni tytössä, ajattelussa ja mielipiteissä.
      Älykäs tyttö hän oli.
      Pidimme molemmat paljon seksistä ja oliko se nyt niin väärin, että me sitä yhdessä harrastimme, kun kumpikin meistä sitä halusi.
      En usko.
      Kuulehan Kaija kun minun täytyy myös tulevien vaimojenikin kanssa olla, etteivät suutun meille! Lähden nyt heidän luokseen, ja tulen sitten taas parin päivän päästä takaisin sinua hoitamaan!
      Minä tulen mukaan!
      Ethän sinä voi sitä tehdä!
      Voinpas tehdä ja sen teenkin! Haluan että te yhdessä adoptoitte minut ja saan olla kanssanne! Olen minä hyvä tyttöjenkin kanssa!
      Niin siinä sitten kävi, että tytöt rakastuivat tyttöön ja tyttö tyttöihin.
      Kaikki rakastimme toinen toisiamme, eikä tyttöjen ikinä tarvinnut jonottaa ja tyytyä vain minuun.
      Mutta Pia oli jyrkkä siinä, että heti heräämisemme jälkeen hänellä oli oikeus päivän ensimmäiseen rakasteluun kanssani. Hän jatkoi nukkumistaan vatsani päällä, enkä minä saanut unta, jos en häntä siinä vatsani päällä tuntenut, eikä saanut unta hänkään, jos ei saanut siinä vatsani päällä nukkua.
      Joskus jos Kaija suuttui jostain Pialle, jota onneksi kuitenkin sattui erittäin harvoin, kävi hän juuri ennen heräämistämme runkkaamassa minulle orkut, Pian silloin jäädessä ilman aamupanojamme, ja silloin oli Pia koko sen päivän huonolla tuulella, josta sitten sai kärsiä Kaija itsekin, katuen tuota tuollaista kiusantekoaan, kun enhän siitä tykännyt minäkään.
      Kaija aivan silmissä parani, mutta kyllä sitä tyttöä jouduin hoitamaankin, vaan hauskaahan se vain minusta oli, kuten hänestäkin.

    • Anonyymi

      Huomenta, taidattekin olla itse professori Prinskorvutanketchup?!
      Ei vaan ketsupilla!
      Anteeksi?
      Saatte anteeksi neiti.. med..
      Prinskorvmedketchup on nimeni!
      Anteeksi!
      Johan minä sanoin teille että te saatte anteeksi! Montako kertaa minun oikein täytyy teille hyvä neiti sanoa, että olette jo saanut anteeksi, ennenkuin te uskotte, että te tosiaankin olette saanut anteeksi?
      Ei mutta anteeksi neiti! Nythän se onkin minun vuoroni pyytää teiltä anteeksi, kun tuolla tavoin noin epäkohteliaasti teille tiuskin! Mutta kun minua on jo toissapäivästä lähtien vituttanut niin valtavasti, että ihan hulluksihan minä meinaan tästä puuttesta tulla!
      Puutteesta.. jaa että.. mistä puutteesta?
      Pimpsan puutteesta, pimpsattaa jo niin kovasti, että päätin lähteä tästä tekopillun ostoon, mutta kun äsken kompastuin ja kaaduin tässä pihamaalla, niin tiputin autonavaimeni, enkä nyt löydä niitä!
      Mutta hyvä herra professori, ettehän te autolla saa ajaa.. tehän olette aivan humalassa!
      Enkä ole.. ja kukkua kanssa.. enhän minä ole juonut pisaraakaan alkoholia, joten kuinka minä nyt voisin humalassa olla!?
      Kyllä te nyt humalassa vaan olette.. ettehän te pysy kunnolla edes pystyssäkään!
      En niin, pystyssä pysyttelyssä minulla tosiaankiin tuntuu olevan hieman vaikeuksia.. kummallista, sillä enhän minä ole juonut mitään muuta kuin mehua vain.. keittiöstä löysin koko hik kannullisen ja.. ei mutta sehän on ollutkin keittäjättäreni vahvistettua kotiviiniä ja minä kun ihmettelinkin että jopas on kitkerän makuista mehua! Taitaakin se nainen olla salajuoppo!
      Onko täällä muita kotona.. ystävättäresi..?
      Ei ole, ja siksihän minua nyt pilluttaakin kun pillun puutteessa joudun nyt kitumaan!
      Missäs he sitten ovat?
      Pilluparantolassa joka ainut tyttö, kun ajattelemattomuuksissaan heti saunan jälkeen pyllyt paljaina menivät ulos sementtirappusille istumaan ja vilvoittelemaan, ja pilluthan niillä siinä paleltu ja tulehtu! Mutta kukas se sinä olet ja millä asialla sinä täällä olet.. eikun anteeksi.. tarkoitin että, kuka te neiti olette ja mitä haluatte ja voinko teitä auttaa, jos te nyt juuri minua tulitte tapaamaan? Olemmeko ehkä sopineet tapaamisesta?
      Emme ole! Minä olen Lahja ja olen Nuorten Naisten Ompeluseuran lahjatoimikunnan asialla täällä, tapaamassa teitä herra professori!
      Vai että sinä oletkin lahja naisten ompeluseuralta minulle, no mutta tämäpäs olikin hauskaa, ei tarvikkaan minun nyt lähteä pillu ostoksille!
      Ei vaan haha minun nimeni on Lahja, enkä suinkaan ole hihi mikään lahja teille! Olen täällä pyytämässä avustusta ompeluseurallemme!
      Vai että lahja teille hahhahha, tepäs olettekin vitsikäs!
      Voihan surku, mutta haluaisitteko lähteä kanssani saunaan, se on jo valmiiksi lämmitetty!
      Duoda, duoda juu, voisihan tuota ajatella, kun saunaa on tehnytkin mieli ja poikaystävä petti ja jätti kun löysi uuden naisen ja yhyy joo jos löytyy lisää sitä mehua ja eiköhän me jotain muutakin hauskaa yhdessä keksitä!

    • Anonyymi

      Tunsin kuinka pikkuhiljaa heräilin valveille. Päähäni oli nukkuessani perustettu paja, pajavasaran jyskyttäessä siellä taukoamatta. Mutta miksi juuri minun päähäni, ja vieläpä minulta itseltäni siihen lupaa kysymättä? Ja suutanikin ne lurjukset ovat käyttäneet kiljutynnyrinään, ja vieläpä työmaavessanaan, kun maistuu suoraan sanoen paska suussa.
      Avasin varovasti silmäni, näkemättä yhtään mitään muuta kuin pimeyttä vain.
      Kuulin liikettä viereltäni, ja kun ojensin kättäni ääntä kohden, sain kouraani tissin, ja ison tissin sainkin. Säikähdin.
      Ei ollut kukaan minun pienirintaisista tytöistäni, vaan joku aivan vieras nainen nukkui minun vieressäni. Jatkoin tunnusteluani, ja löysin toisenkin tissin, samaa kokoa kuin edellinenkin.
      Hihihi älä ukkokulta kutita kun minä olen niin herkkä kutiamaan!
      Anteeksi mutta kuka olette ja mitä teette sängyssäni?
      Että mitäkö teen? Sitä mitä nyt häävuoteessa tehdäänkin.. hihihi rakastelen oman mieheni kanssa tietenkin!
      Mitä.. nukkuuko miehennekin tässä minun sängyssäni, ja miksi, jos saan luvan kysyä.. Aii, tuo teki kipeää.. älkää rouva nipistelkö minua!
      Halusin vain varmistua että unissasiko juttelet, kun niin kummia höpöttelet!
      Tottahan toki sinäkin ukkoseni nukut samassa sängyssä kanssani, onhan tämä sentään hääyömme.
      Vietättekö te rouva hääyötänne rakastellen minun kanssani.. mitä miehennekin sanoo siitä, kun hän herää ja näkee sen?
      Hänhän voi siitä suuttua, ja käydä väkivaltaiseksi.. minä tästä taidankin lähteä etsimään toista sänkyä itselleni, niin että te saatte rauhassa miehenne kanssa jatkaa yhteistä hääyötänne!
      Ei mutta Uuno, nyt minä kohta suutun, jos et heti paikalla lopeta tuota hassutteluasi, vai väitätkö sinä ettet muka muista, kuinka me eilen juhlallisesti lupasimme toisiamme rakastaa, sekä myötä- ja vastoinkäymisissä?!
      Me..menimmekö me muka eilen naimisiin? Kuka te oikein olette, jos saan luvan kysyä? Pilailetteko te rouva hyvä minun kanssani?
      Etkö sinä nyt muka minua muista?
      Minä olen rouva Lahja Prinskorvmedketchup, ja jos et nyt heti paikalla lopeta tuota tyhmää leikinlaskuasi, niin minä suutun!
      Ompeluseuran lahjako?
      Muistaakseni me menimme saunaan, kun ensin olimme etsineet, löytäneet, ja takavarikoineet keittäjättäreni viinakätköt, enkä sen jälkeisistä tapahtumista enää mitään muuta muistakaan!
      Ei voi olla totta, etkö sinä tosiaankaan muista yhtään mitään? Jopas sinulla on huono viinapää!
      Sinä kosit minua, soitit papin tänne, ja hän vihki meidät! Poimi tänne ajaessaan pari liftaria autoonsa, jotka toimivat todistajina!
      Voi taivahan talikynttilät, mitä minä nyt morsiammilleni Pialle, Mialle ja Kialle sanon? Hehän jättävät minut kun tämän kuulevat!
      Siinäpähän jättäköön, koska sinä olet nyt minun ikioma mieheni, enkä salli heidän sinuun enää sormellaankaan koskevan!
      Mutta kuules ukko, nyt haluaa tämä morsian oman miehensä ihanaa mulkkua!
      Yhden panon jälkeen kaluni kieltäytyi enää toistamiseen nousemasta ylös.
      Tuo sinun mulkkusi ihan selvästi murehtii niiden sinun pikkumorsiammiesi menettämistä, mikä hävytön kulli!
      Lahjaa alkoi myöskin jo kaduttamaan juhlatuulella ajattelemattomasti tekemämme päätös naimisiin menostamme.

    • Anonyymi

      Kuule Uuno, tunnen erään kirkon arkistossa työskentelevän miehen, joka voisi ehkä meitä nyt auttaa, soitetaanko!?
      Tuumasta toimeen ja soitettiin.
      Teorissahan minun olisi mahdollista todisteet avioon menostanne hävittää kaikista arkistoista pois, mutta kun en uskalla, vaikka miljoonan saisin!
      Arastuttaa ja pelotuttaa kyllä niin paljon että jos jään kiinni ja saan potkut, että hädin tuskin edes kahdellakaan miljoonalla uskaltaisin edes ajatellakaan noin vakavaa rikosta tehdä!
      Saatte sata tuhatta!
      Ei riitä, miljoona minun siitä ehdottomasti pitää saada, ja teillehän se on pikkuraha!
      Minkä Kroisoksen te oikein luulette minun olevan?
      En saa kuin vain hädin tuskin sata tuhatta kokoon, ottakaa tai jättäkää, ja tarkemmin mietittynä taidammekin Lahjan kanssa erota virallisesti, vaikka aikaa se ottaa, ja paljon pahaa ehtii aviossa olomme minulle aiheuttamaan, muttei auta, joten hyvästi nyt vain, ja jäähän teille nyt tästä minun päätöksestäni hyvä omatunto! Anteeksi kun vaivasimme!
      No jospa minä nyt sen sata tuhatta voisin aivan vain lähimmäisen rakkaudesta teitä kohtaan hyväksyä, mutta osan haluan käteisenä ja loput Sveitsiin tililleni!
      Heti kun saan rahaa käteen ja loput tililleni, olette jälleen poikamies!
      Itselläni oli sellainen krapula, että lähetin Lahjan toimittamaan kassakaapistani löytyneen käteisen miehelle, ja itse siirsin loput tuosta sovitusta sadasta tuhannesta tileiltäni Sveitsiin.
      Ennen Lahjan lähtöä alkoikin täysin odottamatta kulliani pilluttamaan, hyväksyessään kai sittenkin vaimoni tyttöjeni korvikkeeksi, ja hyvän näköinen pakkaushan hän oli, joten kävimme makuuhuoneessa rakastelemassa.
      Parin tunnin päästä soi kännykkäni ja soittajana oli vaimoni Lahja.
      Kiitos herra professori lyhyestä, mutta ihanasta avioliitostamme, jää rakkaani hyvästi, mutta odota, joku tässä vierelläni haluaa sanoa sinulle vielä jotain!
      Hyvää iltaa hyvä professori!
      Arkistoissa ei ole kohta enää jälkeäkään teidän ja Lahjan solmimasta avioliitostanne, se on vain enää yhdestä pienestä seikasta kiinni!
      Mistä pienestä seikasta?
      Tästä... 'Hokkus pokkus hah hah haa'.. Hyvästi herra Uuno ja kiitos rahoista! Olette jälleen poikamies! Onneksi olkoon!
      Kiukutti, suututti ja hävetti.
      Kalliiksi tuli minulle Nuorten Naisten Ompeluseuran lahja.
      Laitoin saunan lämpiämään ja olin juuri menossa sinne, kun ovisummeri soi.
      Oven takana portailla seisoi kaksi hymyilevää, noin kolmikymppistä kaunista naista.
      Hyvää iltaa herra professori, olemme UTNNRY:stä, ja tulimme teiltä pyytämään pientä lahjoitusta toiminnallemme!
      Toimintamme selittämiseen voi vierähtää jonkin verran aikaa, joten saisimmeko astua sisään siitä teille kertomaan?
      Olin kyllä juuri menossa saunaan ja.. ..Mutta emmehän me halua häiritä teidän saunomistanne, vaan istuskelemme sen aikaa tässä rappusilla pilviä ihaillen, ja onhan tässä katos jos alkaa vettä satamaan.. voi että saunominen sitten on ihanaa, eikös olekin Terttu.. ..On Pirkko, aivan sitten taivaallista.. ..Mutta ensi viikollahan me pääsemme taas pitkästä aikaa saunaan..voi tuskin maltan odottaa sitä, mutta menkää te herra professori nyt vain itse saunomaan, ennenkuin palellutatte itsenne siinä oven raossa värjötellen seisoessanne!
      Tulkaapas tytöt nyt sisälle siitä itse paleltumasta, kun vaikuttaahan siellä ulkona olevan jo kylmä!
      Haluaisitteko tehdä minulle seuraa saunan lauteilla? Pyyhkeet ja kylpytakit teille kyllä löytyvät!
      Voi kiitos, tulemme enemmän kuin mielellämme!
      Hihi mistä arvasittekaan meidän rakastavan saunomista?
      Hehe mistäpä lie, arvasin!

    • Anonyymi

      Istuessamme lauteilla hikoilemassa, kysyin naisilta, että mistä tuo 'UTNNRY' on lyhennys.
      'Unelmiaan Toteuttavien Nuorten Naisten Rekisteröimätön Yhdistys', vastasi Pirkko.
      Ette kai te vain harrasta ompelemista?
      Emme! Miksi niin?
      No muuten vain kysyin, ei sillä väliä!
      No niin, ja mikä olikaan tytöt se teidän asianne?
      Pirkko köhi kurkkuaan, ennenkuin aloitti.
      Suomessa on huutava pula spermasta ja virallisesti hyväksyttyjä siittiöitä ei tahdo enää saada mistään!
      Kaikkia kun ei sperman luovuttajiksi hyväksytä, niin vain harva siihen kelpuutetaan, pelkästään jo iänkin vuoksi!
      Hedelmöitettävät naiset siis saavat odotella spermaa jopa vuosikaudet, ja siksi me pikaisesti omaa lasta kaipaavat naiset perustimme tämän yhdistyksemme!
      Joten.. kiertelette nyt keräämässä pieneksi jääneitä, käyttämättömiä lastenvaatteita tuleville lapsillenne?
      Joten.. kiertelemme nyt spermaa kerjäämässä miehiltä..komeilta ja älykkäiltä miehiltä, jollainen tekin herra professori olette!
      Uuno vain teille tytöt..jätetään nyt nuo turhat tittelit pois, kun saunakaveteitakin jo ollaan!
      Vai että spermaani te haluatte, no sitähän te saatte vaikka nyt heti!
      Ei, ei, kun ensin teidän..sinun pitää täyttää kyselylomake terveyden tilastasi, mahdollisista sairauksistasi ja sen semmosista!
      Menet sitten pornolehden kanssa masturboimaan spermasi koeputkeen, vaikkapa vessaan, jossa me Tertun kanssa emme ole sinua turhalla läsnäolollamme häiritsemässä!
      Koeputkeen..turhalla läsnäolollanne..no nyt en ymmärrä kyllä yhtään mitään!
      Miksi sen minun spermani pitäisi sen koeputken kautta sinne teidän kohtuihinne kierrättää?
      Sellaiseen en suostu! Turhaa vilustuttaa siittiöitäni sellaisessa kylmässä koeputkessa, sillä nuhanhan ne siitä saavat, ja sitten joudutte yhdeksän kuukautta kuuntelemaan, kun ne siellä teidän masuissanne vuorokaudet ympäriinsä aivastella pärskivät!
      Ei tuu mitään, näin on nyt marjat!
      Tytöt ymmärsivät minun olevan aivan tosissani, sekä kuinka heidän kovasti kaipaamansa siittiöni näyttivät jo olevan lähtöasemissaan, valmiina pikauimaan heidän kohtuihinsa, ja päätös lähtölaukauksesta oli nyt vain pelkästään heidän käsissään!
      Pirkko ja Terttu katselivat kysyvinä toisiaan, toisilleen välillä epävarmoina päätään puistellen, välillä nyökkäillen!
      Meidän pitää nyt hieman neuvotella keskenämme, lähdemme hetkeksi pesuhuoneeseen!
      Jäin yksin saunaan, heidän paluutaan tekemineen päätöksineen odottamaan.
      Naiset olivat hemaisevan kauniita, kuin joka miehen toiveunia.
      Mutta olivatko he lesboja, välähti mielessäni. Eivät varmaankaan, mutta sormukset heillä molemmilla oli sormissaan, ja siis joko naimisissa tai eronneita, mutta kohtahan se selviäisi.
      Tytöt palasivat saunaan, ja näytti siltä, etteivät he vielä olleetkaan tulleet yhteisymmärrykseen.
      Voimmeko luottaa vaitioloosi, yhteisten salaisuuksien salaisina pitämiseen, ettei niistä muille kerrota ja maailmalla jokaiselle huudeta?
      Minuun voitte luottaa täysin, sillä olen mestari salaisuuksien pidossa, joten antakaa tulla, huuleni pysyvät sinetöityinä salaisuuksillenne!
      Ensinnäkin, me olemme sisaruksia, ja toiseksi, me molemmat olemme naimisissa, vaikkakin juuri tällä hetkellä olemme kumpikin asumuserossa, emmekä tiedä, tai ole läheskään varmoja siitä, että pelastaako mahdollinen lasten saantimme enää avioliittojamme!
      Te olette tosiaankin aivan toistenne näköisiä kaunottaria, eipäs tullut mieleenikään että voisitte olla sisaruksia, kun puhutte hieman eri murteita!
      Niin..asuimme koko ikämme eri puolilla Suomea, vanhempiemme erotessaan jaettua meidät keskenään! Minä asuin isämme luona ja Terttu asui äitimme luona, emmekä montaa kertaa lapsina, emmekä sitten aikuisinakaan nähneet toisiamme, kunnes vasta pari vuotta sitten!
      Miehemme ovat kaksosia! Rakastuimme molemmat toistemme miehiin, erosimme ja avioiduimme kumpikin toistemme entisiin miehiin, eli vaihdoimme ikäänkuin miehiä keskenämme!
      Mutta hyvin ei mennyt, ja päätimme sisareni kanssa yht'aikaa asumuseroistamme ja
      yhteisen asunnon hankkimisesta!
      Pirkko kiersi yht'äkkiä kätensä Tertun hartioiden ympärille, suudellen tätä pitkään.
      Rakastamme toisiamme ja haluamme yhteiset lapset, mutta emme me nyt aivan lesboja sentään ole, vaan huomasimme molemmat ihastuneemme, ja ehkäpä peräti rakastuneemme nyt myös sinuunkin!
      Pirkko kääntyi, ja halaten suuteli nyt myös minua. Terttu vuorostaan siirtyi lauteilla toiselle puolelleni istumaan, tehden samoin kuin sisarensakin.
      Olin kuin puulla päähän lyöty, elämä on aina mitä ihmeellisimpiä yllätyksiä täynnä.
      Huomenna muutetaan tänne tulevien lapsiemme isukin luokse, vai mitä isukki?
      Ju..juu!

    • Anonyymi

      Mutta mitä miehenne tulevat tästä sanomaan? Minulla on kylläkin musta vyö karatesta, mutta kun pelkään väkivaltaa!
      Musta vyö..sittenhän sinä pärjäät heille molemmille, vaikka molemmat kätesi selän taakse sidottuina! Milloin sinä sen vyön sait..olet varmaan jo lapsesta pitäen harrastanut karatea, opeta sitä meillekin, jookos?!
      En minä karatea voi opettaa kun en sitä osaa itsekään, ja sen vyön minä kerran kauan sitten ostin kirpputorilta!
      Hahaha vai niin, no tottahan sinä puhuit, että sinulla sellainen vyö on, ja kun löydät kirpputorilta muös sellaisen karateasusteen ja pistät sen sillä vyöllä sidottuna päällesi, niin uskonpa ettei kukaan uskalla käydä päällesi!
      Niin ja niistä miehistämme..kävi ilmi että isämme oli jatkuvasti pettänyt äitiämme vieraiden naisten kanssa, ja miestemme äiti oli yksi niistä naisista, ja he ovatkin siis velipuoliamme!
      No se oli varmaan teille järkytys kun sen saitte tietää!
      No olihan se, ja vielä suurempi järkytys oli se, kun yllätimme kerran miehemme yhdessä peuhaamassa sängyssä, mutta väittivät kiven kovaa vain harrastaneensa harmitonta painia!
      No jopas nyt jotakin, ja asuvat nyt tietenkin hekin yhdessä?!
      Mistäs arvasit, niin asuvatkin, vaikka molemmat muka ovat olevinaan eheytettyjä!
      Ai jaa että ovatkin hel.... ...No niin ovat, mistäs nyt senkin arvasit?!
      Ja tähän astinen lapsettomuutemme on vain heidän ja heidän siittiöidensä syytä, jotka käsipohjaa uimalla ehtivät vasta puoleen väliin matkallaan kohtuun päästä, kun jo vanhuuteen kuolla kupsahtelevat! Vaikka hyvähän se vain on, ettemme omien veljiemme kanssa lapsia saaneet!
      Mutta mennäänkös nyt tytöt pesulle, isukki saippuoi ja pesee teidät molemmat!
      Voi kun kivaa, tulee aivan lapsuus mieleen!
      Puistelin järkyttyneenä päätäni, näiden tyttöjen juttuja kuunnellessani.
      Molemmilla naisilla oli kiinteät ja pulleahkot, aavistuksen verran roikkuvat kauniit rinnat, joita oli ilo hyväillä ja puristella.
      Puhtaita ovat jo tissimme, siirryppäs jo sieltä alempaakin meitä pesemään, nauroivat he molemmat heitä vuorollaan pestessäni.
      Pillunsakaan ei kuulemma koskaan aikaisemmin ollut ollut niin puhdas kuin nyt, minun pesuni jälkeen.
      Molemmilla oli tuuhea karvapehko, jotka vielä pesuhuoneesta poistuttuamme, olohuoneen sohvalla istuessamme, huolellisesti ajan kanssa harjasin ja kampasin, hiuksiaankaan unohtamatta.
      Kosteuttavalla ihovoiteella myös voitelin heidän vartalonsa ylhäältä alas saakka.
      Pesuhuoneessa jo olisin halunnut aloittaa lasten teon heidän kanssaan, mutta he molemmat tykkäsivät, että vain sänky on oikea paikka siihen, ja annoin heille siinä periksi, ja olinhan minäkin siinä heidän kanssaan aivan samaa mieltä.
      Mutta vielä ennen sänkyyn menoamme, oli minun täytettävä se heidän kyselykaavakkeensa, ja siihen kirjoittamani vastaukset läpikäytyään, hyväksyivät he minut ilman muuta, tulevien lapsiensa isäksi.
      Makuuhuoneestani kuului koko seuraavan yön kova-äänistä ähinää, puhinaa, huohotusta ja muuta asiaan liittyvää ääntelyä.
      Aamulla olimme kaikki aivan poikki, ja nukuimme koko päivän iltaan saakka, tyttöjen luokseni muuton siirtyessä auttamattomasti seuraavaan päivään.
      Yön aikana olin hedelmöittänyt molemmat tytöt moneen kertaan, kiitos keksimäni potenssilääkkeen, joka vei voiton Viagrastakin. Sille oli syytä hakea patentti mitä pikimmin, jotta saataisiin meidän suomalaisten syntyvyys lisääntymään.
      Illalla herättyämme, jatkuisi taas yhteinen ilonpitomme.
      Että osaakin lapsenteko olla hauskaa!
      Mutta siitä ei passaa liikoja ympärilleen huudella, kun saattaapi veroittaja mätkäistä siitä sekä ilo- että hauskuusverot.
      Pialta tuli viesti, että pimpsat ovat joka tytöllä hyvää vauhtia paranemassa, ja että kohta pääsevät takaisin kotiin.
      Pitääkin keskustella tästä Pirkon ja Tertun kanssa, ettei heidän tänne muuttonsa olekaan niin kovin suotavaa, koska tytöt ehkä suuttuisivat ja jättäisivät minut sen vuoksi. Ymmärtävät ja hyväksyvät varmaan tilanteen, sillä ovathan he itsekin meidän laillamme kokeneet nuoren rakkauden häälyväisyyden. Niin tai olenhan hieman tyttökavereitani morsiammiani vanhempi, mutta niinhän sen pitää ollakin, että poikakaveri on pikkuisen tyttökavereitaan vanhempi, kuten nyt meidänkin tapauksessamme.

    • Anonyymi

      Näin unta..seksi-unta..ja se oli aivan kauhee seksi-uni, kun oikein todella tosi vanha alaston nainen, ainakin viisikymppinen, jos ei ylikin, ajoi minua jäätelötötteröt kummassakin kädessään takaa, siis todella sellainen oikea namutäti, joista minua on jo pitkälti yli kuusikymmentä vuotta varoiteltu, ja jollainen sellainen nyt aivan varmaan jäätelöllä suunnitteli houkuttelevansa minut sänkyyn kanssaan rakastelemaan.
      (Joku nyt varmaan ärsyyntyy ja suuttuu, kun tähän juttuuni en ole pahemmin pisteitä käyttänyt, mutta se joka pisteitä tuhlailee, se lopulta pisteittä jää. Ja nyt joku toinenkin tietenkin suuttuu, kun yritän olla vitsikäskin, vaikken huumorista ymmärrä yhtään mitään. No mutta onko pakko lukkee? No eijjoo pakko lukkee!)
      Isi isi odota, älä jätä isi, pysähdy! Nainenhan kutsui minua isäkseen.
      Hämmästyksissäni pysähdyin, ja jäin odottamaan häntä.
      Nainen heittäytyi juoksusta hengästyneenä kaulaani, suukotellen minua suoraan suulle.
      Kuka olet nainen, ja miksi kutsuit minua isiksi?
      No kun sinä olet minun isini ja minä olen sinun tyttäresi Ulla, ja äitini nimi on Bertta Bulla, jonka sinä neljäkymmentäseitsemän vuotta sitten saatoit häntä kotiin lavatansseista kotiin saatellessasi raskaaksi!
      Kyllähän minä Bertan muistan, mutten tiennytkään että hän sai sinut minusta muistoksi!
      No nyt isikulta tiedät! Tykkäätkö isi minusta, pidätkö minua kauniina?
      Olethan sinä kaunis, sievä tyttö!
      Ulla tosiaankin läheltä katsottuna oli viehättävän näköinen, kaunis nainen, joten en vain häntä miellistelläkseni häntä kauniiksi kehunut, mutta ikää hänellä jo oli liikaa, hänestä seksuaalisesti kiinnostuakseni.
      Mutta tottahan toki olisin valtavan kiinnostunut ollut, jos tällaista oikeasti olisi tapahtunut, mutta kun sitä unissaan ja seksihaaveissaan on hieman rantumpi ja rentumpi.
      Ja nyt isi mun luo ja sänkyyn, kun mua on aina kiihottanu sellaset isän ja tyttären väliset seksijutut!
      Mutta eihän sellainen rakastelu ole isän ja tyttären välillä sopivaa, eikä minulla nyt ole aikaakaan tulla luoksesi vierailulle!
      Tyttäremme, elikkä siis myös tyttärentyttäresi Tiina asuu luonani, ja häntä vuorostaan
      kiihoittavat isä ja tytär juttujen lisäksi myös sellaiset seksijutut,
      joissa tyttö rakastelee isoisänsä
      kanssa, ja kyllä häntä nyt tuplasti tulee surettamaan, kun sinä et päässytkään tulemaan, ja olisit vaikkapa viikon pitänyt meitä kumpaakin hyvänäsi!
      Eikun nythän minä muistankin, että minullahan alkoikin tänään kuukauden loma, ja tottahan toki minä nyt tulen sen luoksenne viettämään!
      Tyttäremme Tiina tulee siitä valtavasti ilahtumaan!
      Tyttäremme? Mutta eihän hän minun tyttäreni ole, vaan sinä olet, ja ensimmäistä kertaahan me vasta nyt tänään tapaamme!
      Olisin niin toivonut, että olisit isi minusta, omasta tyttärestäsi voinut olla ylpeä, mutta ei, minun on kerrottava tämä! Olen istunut pankkiryöstöstä!
      Mitä..oletko sinä ryöstänyt pankin?
      Olen isi, pankin ryöstin, ja jälkeenpäin Tiinan jo synnyttyä, selvisi minulle vasta, että se olikin sinun spermaasi, jota sieltä varastin!
      Oliko se pankki spermapankki jonka sinä ryöstit?
      Juu oli, ja kun minä sitten viikkojen päästä siitä jäin kiinni, niin jouduin istumaan yön yli putkassa, voitko kuvitella, sain istua poliisiputkassa rikoksestani kuulusteltavana!
      No voihan taivahan taskulamput!
      Ja sitten tapahtui jotain aivan todella kauheeta, heräsin, ja jäi tyttäriäni ja tyttärentytärtäni panematta!
      Untahan se vain oli, ja unissanihan minä tuollaiseen pervouteen olisin syyllistynyt, mutta tässä yrittelen nyt nukahtaa uudelleen, ja toivon sille jo näkemälleni pervounelle jatkoa.
      Isi isi odota, älä jätä isi, pysähdy......

    • Anonyymi

      Ja tämän isin uni Ulla-unityttärestään jatkui. Kiva.
      Matkalla Ullan asunnolle, kertoi hän elämäntarinaansa.
      Bertta-äitini meni naimisiin miehen kanssa, joka oli hel... ...Vai että sellaisen kanssa! Hehän eivät omien uskomustensa mukaan synny homoina, joten siinä tapauksessa eivät myöskään synny heteroina! Päättävät sitten teini-iässä, että mitä seksuaalisuutta haluavat olla!
      Halusitko sinä isi olla hetero?
      Ei vaan minä synnyin heterona, tai ainakin minä aina olen himoinnut vain naisia! Mutta joskus minä kylläkin olen vahvasti epäillyt olevani nainen miehen kehossa, sellainen lesbonainen, kun en miehistä tykkää yhtään! Minulla on aina ollut vain naisia kavereinani ja ystävinäni!
      Pidätkö neulomisesta, kukista..naisten vaatteista?
      Ostan useasti naisten alusvaatteita ja kukkia, mutten itselleni, ja kansakoulussa minä kerran virkkasin patalapun, eikä siitä hassumpi tullut!
      Aha..viittaa vahvasti siihen, että todellakin olet lesbo, omalla mulkulla..kätevää muiden naisten kanssa, kun ei näiden jatkuvasti tarvitse olla ostelemassa battereita hieromasauvoihinsa, kun sinä olet siinä heidän vierellään, käden ulottuvilla!
      Enpä taidakaan Tiinan kanssa sinua luotamme pois päästää, kun olemme sinut kerran sinne kotiimme sisälle saaneet, ja ovi paukahtanut perässäsi kiinni!
      No sittenhän sinä Ulla itse ainakin olet hetero, etkä lesbo!
      Äläpä sano, teini-iässä tein valintani, ja päätin olla lesbo, mutta kauaa en ehtinyt lesbo olla, kun huomasin, etten tunne pienintäkään vetoa naisiin, enkä naisia ollenkaan lähettyvilläni siedä!
      Rakastuin kotini lähellä olleeseen liikenneympyrään, otin teltan kainalooni ja muutin rakkaimpani luo, mutta rakkauteni sammui jo yhden yön aikana! Autot pörräsivät meitä häiriten jatkuvasti ympärillämme, ja tulin pakokaasuista huonovointiseksi, eikä se seksi ollut minun makuuni!
      Rakastuin milloin mihinkin, kunnes rakastuin mieheen, mutta kun ei saatu lapsia, niin erosimme!
      Kaksikymmentäkahdeksan vuotiaana sitten tein sen spermapankkiryöstön, ja sain Tiinan, sinun spermastasi, ja kun kaikista niistä lukemattomista koeputkista sain juuri sitä sinun siellä runkkaamaasi spermaa, oli todellista kohtalon pilaa!
      Tiina-tyttäreni oli kaunis yhdeksäntoista vuotias neitokainen, joka asuntoon saapuessamme juuri oli ratsastuspuuhissa rakkaimpansa, naapurista varastamansa mopon kanssa.
      Heräsin, eikä yhtään surettanut se, etten ehtinyt tyttärieni kanssa siinä unessa rakastelemaan.
      Kuka nyt noin kahjoa unta, noin omituisten tyttärien kanssa, viitsii koko yön katsoa, en minä ainakaan.
      Niin tai olihan se Tiina tosi seksikäs tyttö, eikä se Berttakaan hassumman näköinen ollut.
      Vedin peittoa uudelleen korvilleni.
      Ja tässä isi-rakas on tyttäremme Tiina Tunturi-sulhasensa kans........

    • Anonyymi

      Etkö voisi lopettaa tuon paskan puhumisen . Ei naiset sinua jahtaa kuin unissasi .

    • Anonyymi

      Ei noin tyhmälle voi oikein sanoa mitään . Höpö, höpö juttuja .
      Siis lopeta tuo jauhaminen.

    • Anonyymi

      Pirkko ja Terttu olivat olleet vuorokauden kestäneellä kaipunkireissullaan, lisää koeputkia spermaani varten hakemassa, minun sen aikaa unissani omalla kädelläni runkkaillessani.
      Siinä se onkin sellainen morsian, joka ei jätä koskaan, ei heitä hanskaa niskaansa ja vain häivy.
      Heidän yhdistyksensä muutkin jäsenet halusivat saada spermaani, minusta Pirkolta ja Tertulta kuultuaan, ja olivatpa jopa valmiita maksamaankin siitä aivan huimia summia, sillä olihan se sentään yliälykkään professorin kullista lypsettyä spermaa, yliälykkäine siittiöineen.
      Joka siittiölläni oli mitattu ääoon olleen vähintäänkin ja aivan takuuvarmasti sataseitsemänkymmentä, ja joillakin siittiöyksilöilläni se oli ollut jopa parikin sataa, ja siitä ylikin.
      Jos vain jaksaisin ahkerasti koeputkiin spermaani runkkailla, niin jo yhden ainoan sukupolven jälkeen olisivat suomalaiset maailman älykkäintä kansaa.
      Spermastani olisi oltu valmiita maksamaan jopa miljoonakin euroa koeputkillisesta, mutta enhän minä sitä nyt aivan kenelle tahansa suostunut myymään, ja alle parikymppisille naisille vaadin saada sen henkilökohtaisesti toimittaa perille saakka, sinne minne sen oli tarkoituskin joutua, sillä pitihän minun heiltä samalla henkilöllisyyspaperitkin tarkistaa, ettei minun spermallani olisi edes vahingossakaan alaikäisiä, tai jopa väärän värisiä tyttöjä sentään ilman omaa läsnäoloani hedelmöitetty, eikun ei siis ollenkaan.
      Lesbotyttöjenkin oli se itse minulta haettava, ja suoraan kullistani se pimsaansa suostua vastaan ottamaan, sillä halusin varmistaa sen joutuvan sinne minne pitikin, eikä mustaan pörssiin kaupattavaksi joutuvan.
      Monet vanhemmat toivat kahdeksantoista vuotta täyttävät tyttärensä jo päivää ennen syntymäpäiväänsä kartanolleni yöpymään, ja aamulla heidän herätessään, odotti heitä iloinen yllätyslahja herätessään, jota he suuresti arvostivat.
      Voi mistä te iskä ja äiskä tiesittekään, että juuri tällaista lahjaa minä olin toivonutkin, hihkuivat he sitten lahjan saantinsa jälkeen kännyihinsä, vanhemmilleen iloissaan soitellessaan.
      Tuollaisissa tapauksissa halusin minäkin oman lahjani heille antaa, viikon ilmaisen oleskelun luonani, ja vieläpä minun sängyssäni saivat kanssani nukkua, ja jos halusivat, niin eihän heidän vielä sittenkään tarvinnut luotani pois lähteä.
      Jaa että mitenkö jaksoin, jaksoin kiitos keksimieni potenssilääkkeen ja sperman tuotannon lisäyslääkkeen avulla.
      Niiden avulla kaluni jökötti aina kun itse halusin ja spermaa tuli niin paljon halusin. Niille ovat patentit vielä hakematta, mutta kun kerkeen..kun kerkeen, niin kohta niitä sinunkin yöpöydän laatikostasi löytyy, kunhan jaksat vain niiden markkinoille tuloa odottaa.
      Pirkko ja Terttu jäivät järjestyksen pitäjiksi kartanolleni, lapsettomia naisia lappaessa sisään ja ulos luonani. Hoitelivat spermabisneksiäni ja vaurastuttiin kaikki.
      Joskus ruokatunneillamme käytiin yhdessä yksityissuihkarillani Pariisissa syömässä päivälliset, ja joskus vain kahvit siellä Eiffeltornin kahvilassa juomassa.
      Pialla, Mialla ja Kialla ei ollut mitään spermabisneksiäni vastaan, koska jaksoin heitäkin siinä välillä hoitaa.
      Olimme kaikki hyvin onnellisia.
      Professorin virkaani en ymmärrettävistä syistä ehtinyt enää hoitamaan, oppilaitteni suureksi suruksi, mutta ostin heille kaikille hieromasauvat lahjaksi, extra battereineen, semmoiset ladattavat latureineen, sekä litran pullot liukastusöljyä ja kuvat heille jokaiselle, jököttävästä kalustani, heidän vauhtiin sauvoineen
      päästäkseen.
      Käytetyt kalsarinikin tytöiłle menivät, kuin vesi kuumille kiville. Kannattava kalsaribisneskin kullinkuvineni tuli kuvaan mukaan, kun kaikki naiset, ja jopa miehetkin, niitä alkoivat haluamaan ja ostettavakseen vaatimaan, niistä lahjoistani entisille oppilailleni jostain
      juorulehdestä luettuaan.
      Minusta äänestettiin vuoden mies, ja postilaatikkoni piti vaihtaa suurempaan, kun entiseen eivät enään minulle osoitetut kosintakirjeet mahtuneet.
      Tässä samalla tätä juttua
      kirjoitellessani, pelasin tekoälyn kanssa shakkia, ja kun sen pari kertaa voitin, ilmoitti oppineensa jo jopa itkemäänkin.
      Mutta tällainen aivan tavallinen, vaatimaton pulliainenhan minä vain olen, kuten kaikki muutkin ovat.

    • Anonyymi

      En minä jaksa, minua niin väsyttää..antakaa minun nukkua!
      Ethän sinä nyt sinne kuumalle lauteelle voi jäädä nukkumaan..ylös siitä..mikä sinulle nyt oikein tuli..ja noin vain yht'äkkiä..sinähän olet sairas?!
      TYYTÖÖT APUUN..UUNO SAI JONKUN KOHTAUKSEN!
      Kuulin kuinka sauna täyttyi yhteen ääneen huutavista tytöistä ja jokaiseen raajaani tartuttiin.
      Ei saa kullista nostaa, yritin sanoa, mutta eihän sitä kukaan kuullut, ja älysiväthän he sen itsekin, ettei se mikään kantokahva ollut.
      Minua retuuteltiin kauhean metelin säestyksellä jonnekin.. jonnekin.. sänkyyn..tottakai..sänkyyn tietenkin, ja siihen minä heti sitten nukahdinkin, sammuin kuin saunan lyhty.
      Herra professori.. herätkää.. no nythän te lopultakin heräsitte.. kuinka te voitte?
      Minä voin hyvin.. luulisin.. mutta miksi minä nukun keskellä päivää, kun pitäisi hommia paiskia?!
      Olette ylirasittunut ja tarvitsette nyt muutaman päivän, tai ehkäpä jopa viikon lepoa!
      Mitä muuten näissä kahdessa pullossa on? Olette kuulemma joka päivä käyttäneet näitä itse sekoittamianne lääkkeitä samanaikaisesti minun määräämieni lääkkeiden kanssa ja epäilen teidän nyt saaneen lääkemyrkytyksen! Mitä nämä sisältävät?
      Minun kehittelemiäni potenssi- ja sperman tuotannon kiihdytyslääkkeitähän ne vain ovat, joille olen hakenut ja saanut patentin, ja nyt neuvottelen erään lääkefirman kanssa niiden valmistamisen aloittamisesta!
      Mutta nyt minun on lähdettävä hedelmöittämään asiakkaitani!
      Yritin nousta ylös, mutta lääkärini painoi minut takaisin sänkyyn.
      Te ette nyt lähde minnekään, vaan pysytte sängyssä!
      Teitä koskevat huhut ovat siis sittenkin totta! Pidätte bordellia naisille!
      En pidä naisille bordellia vaan autan heitä vain toteuttamaan haaveensa, saada ikioma lapsi!
      Miksi he teidän kanssanne lapsen haluaisivat? En ymmärrä!
      Korkean älykkyyteni tähden, jonka heidän lapsensa tulevat perimään minulta!
      Nyt tuolla on olohuone täynnä hedelmöittämistään odottavia naisia, ja minä senkun vain laiskottelen tässä, pois tieltäni senkin puoskari, sinun minulle kirjoittamiesi myrkkyjen takia minä tähän sänkypotilaaksi jouduin, mutta nyt voin jo paremmin!
      Antavatko he kaikki tuolla alhaalla näkemäni kauniit, nuoret naiset teidän rakastella kanssaan, ja vieläpä ilman kumia?!
      Tohtorilla alkoi leuka väpättämään ja silmät pyörimään päässään.
      Sinä uuno se vaan saat paneskella kaikkien noiden ihanien, nuorten naisten kanssa ja minä se saan vaan tyytyä vetämään omaan käteeni, vanhoja ja resuisia Jalluja ainoastaan selaillessani!
      Ja he vieläpä maksavat siitä sinulle?! Sehän on täysin uskomatonta! Minä joudun aina maksamaan naisille, vaikka minullakin on korkea älykkyysosamäärä!
      Paljonko?
      Kelloko?
      Ääoosi pölvästi!
      Sataviisikym.. ..Elä pilleripelle valehtele minulle.. ..Sata neljäkymmentäkuusi! Riittäisikö se aaöömäärä noille ihanille naisille, jos suostuisin teitä viikon ajan tuuraamaan, teidän itse sairastellessanne armollinen herra professori, ja pyydän äskeistä sinutteluanne mitä.. ..Siinäpähän Pelle sinuttelet, mitäpäs tässä enää teitittelemään, kun ollaan jo vuosikaudet toisemme tunnettu!
      Jaaha ja sinä olisit valmis minua tuuraamaan, joo mikäs siinä jos asiakkaani sinut hyväksyvät!
      Moni on tullut pitkän matkan päästä ja niille saattaisi kelvata hieman tyhmempikin jälkeläinen!
      Menepäs Pirkko neuvottelemaan asiakkaidemme kanssa, jos kelpaisi puoleen hintaan vain tämän tohtorin alle sadanviidenkymmenen aaöön laatusperma, mutta luvatkaa oma huone viikon ylläpidolla, kaikille parikymppisille ja siitä nuoremmille neitosille, sekä kymmenen prosentin alennus kaupan päälle, niin hoitelen heitä sitten tulevan viikon aikana pikkuhiljaa vointini mukaan!
      Ja sinä Pelle hyvä, otapas nyt niistä molemmista pulloista pipetillä pari tippaa lääkettä, että jaksat tämän päivää naisia panna, ja sitten parin tunnin päästä otat niitä pari tippaa lisää!
      Ja käyppäs suihkussa, ennenkuin aloitat hommasi!
      Tuota kun minun pitää se vastaanottoni nyt sulkea ainakin viikoksi, niin paljonko minä saan sinulta palkkaa?
      Vai muka vielä palkkaa siitä kun saat ilmaiseksi panna nuoria naisia?!
      Mitäs sinä kuule maksoitkaan niille maksullisille.... no ei mutta kylläpäs hehe ikäisekseen on vielä nopea tuo meidän vanha tohtorimmme!

    • Anonyymi

      Tohtorimme antautui oikein antaumuksella uuteen työhönsä ja otti joka päivä kotitöitäkin kotiin mukaansa.
      Suureksi ilokseni huomasin hänen pitävän vanhemmista naisista, jättäen nuoremmat asiakkaat mieliummin minun vastuulleni. Kiva.
      Tohtori Pelle Kikkelikeli pisti vastaanottonsa kiinni ja siirtyi päätoimisesti minun hommiini.
      Varttitunnin ajomatkan päässä olevaan kotiinsa hänen oli joka ilta päästävä nukkumaan kun ei saanut unta vieraassa paikassa. Oman huoneen hän tietenkin oli kartanossani saanut, mutta käytti sitä pelkästään vain asiakkaidemme hoiteluun.
      Harminani oli pitkään ollut eräs jo vanhemman puoleinen rouva, jota en ollut saanut raskaaksi, en sitten millään, ja epäilinkin hänen salaa syövän ehkäisypillereitä ja minua pitävän vain seksileikkikalunaan.
      Annoin nimittäin takuun raskaaksi tulosta, rajattomien uusinta käyntien muodossa, ja hänhän ravasi paneskeltavanani lähes joka viikko, ja alkoi jo tuntumaan kuin hän olisi asettunut asumaan kartanooni, käyden vain välillä näyttäytymässä kotonaan ukolleen.
      Työnsin hänet Pellen niskoille, joka tietenkin rakastui heti päätä pahkaa tuohon kiusanhenkeen, ja kiusanhenki vuorostaan häneen.
      Hetken ajan näytti tilanne jo vakavalta, ja pelkäsin Pellen sanoutuvan työsuhteestamme irti, mutta hänhän rakastui vuoron perään kaikkiin näkemiinsä ja tapaamiinsa naisiin, joten pian oli sekin vaara ohi.
      Poliisi kuului kiinnostuneen toiminnastamme, ja tilasin heti kuorma-autollisen ompelukoneita, lankoja, kudinpuikkoja, virkkuukoukkuja, ja kaikkea muutakin ompeluun liittyvää, mallilehdistä lähtien, ja perustin tyttöjeni kanssa sellaisen naisten ompeluseuran kartanooni.
      Kun poliisit sitten tekivät ratsian, muka bordelliini, olivat kaikki ompelukoneet miehitetyt asiakkaillani, ja lopuilla naisilla oli villasukkakutimet sun muut käsissään.
      Eräs konstaapeleista muiden mukana sisälle rynnätessään, kompastui ulkorappusissa, saaden verta vuotavan haavan otsaansa, ja toinen haavottui sormeensa, työntäessään sen ajattelemuksissaan käynnissä olleen ompelukoneen neulan alle.
      Saatuaan ensin sen otsaansa haavoittuneen poliisin otsan laastaroitua, huusi Tohtori Pelle Kikkelikeli sitten huoneensa oven raosta eteiseen että "Jaaha ja sitten seuraava poliisi, ei vaan potilas!".
      Pois lähtiessään joka poliisilla oli kädessään naisilta lahjaksi saadut villasukat, -lapaset, tai pannulappu, ja annettu lupaus naisille pikaisesta uudesta kylässä käynnistä.
      Poliisit vielä ainakin sen kerran vetivät vesiperän, ja hommat tuon keskeytyksen jälkeen pyörähtivät uudelleen käyntiin.
      Sänkyni alle piiloon pujahtanut alaston, juuri edellisenä päivänä kahdeksantoista vuotta täyttänyt tyttönen, kömpi sieltä hihitellen esiin, sängylle viereeni.
      Töitä, töitä, päivästä toiseen vain töitä, mutta raadettava vain leipänsä eteen on, sillä ei Luoja laiskoja elätä, ajattelin itsekseni, työntäessäni hellästi kivikovana jököttävää kulliani tytön söpöön pikku pimpsaan.
      No niin neiti, mitä saisi olla, tyttö, poika, vai kaksoset ja yksi kumpaakin?
      Rakastinhan minä työtäni, tätä ihanaa työtäni, kunhan siihen vain ehti ensin paneutua kunnolla.
      Työmaanani oli nyt kaunis ja söpö neitsyt.
      Etkö ole ennen poikien kanssa ollut?
      Laitontahan se minulta olisi ollut, kun vasta tänään täytin kahdeksantoista ja saavutin täysi-ikäisyyteni!
      Mutta miksi haluat nyt heti raskaaksi, ja vieläpä minun, tällaisen vanhan ja vieraan vaarin kanssa, etkä odota että löytäisit poikaystävän, jonka kanssa lapsen yhdessä tekisitte? Vedänkö kaluni pimpsastasi ulos ja roiskinko spermani vatsallesi?
      Ei, ei kun se sinun suuri ja kova kyrpäsi tuntuu niin ihanalta siellä minun liukkaassa pikku pillussani, ja kun me molemmat haluamme tämän yhteisen lapsen, ja kun me olemme jo kauan sitten sopineet siitä, että sen heti teemme, kun kahdeksantoista vuotta täytän ja tänäänhän minä niin paljon täytin!
      Haluamme.. sopineet.. mutta emmehän me mitään sellaista ikinä ole sopineet, ja tänäänhän me vasta tutustuimmekin!
      Ehdin juuri ennen laukeamistani vetää kaluni tytön pimsasta ulos, ja laueta tytön vatsalle.
      Miksi sinä setä tuon teit.. minähän olen jo maksanut tuosta sedän spermasta, ja nyt se on tuossa hikisellä vatsallani!
      Saat tyttökulta rahasi takaisin, ja saat aivan ilmaiseksi levätä ja viettää lomaa täällä kartanossani, ja soitan sinulle psykiatrinkin, jonka minä tietenkin, ilman muuta
      maksan!
      Tyttö tuijotti minua pitkään, pöllähtäneen näköisenä suu auki, minun hellästi hänen hiuksiaan silitellessäni, ja samalla spermaani hänen vatsaltaan pois pyyhkiessäni.
      Eikä maksa mitään, kysyi lopulta tyttö, hymyn hitaasti levitessä hänen kasvoilleen.
      Eikä maksa mitään, myönsin.
      Hahaha sinä siis pidät minua hulluna, niinkö?
      E..enhän minä sinua tyttö rakas nyt hulluna pidä, mutta.. mutta... ...Hiukan tärähtäneenä vain?... ... No juu, mutta ihan pikkuisen vain tärähtäneenä!
      Tyttö ojensi hihitellen minulle pienen kätensä.
      Lyödään setä kättä päälle.. ilmaiseksi siis!
      Ilmaiseksi niin, kuten lupasinkin!

    • Anonyymi

      Jippii, siinä on minulla ja Terhillä pesämunaa, perhettä perustaessamme!
      Tä?
      Minun nimeni muuten on Mirja, jos setä ei nyt sitä satu muistamaan, ja Terhi on minun tuleva mieheni, vaimoni, tai molempia, miten sen nyt ottaa ja ajattelee!
      Leikkaako nyt setä-kulta, nauroi tyttö minua halatessaan ja poskeani suukotellessaan, että setä lähimmäisen rakkaudessaan minua kohtaan, menetti paljon rahaa, mutta sai tilalle ikuisen ystävyyteni ja rakkauteni, ajatellessaan vain minun parastani. Kiitos!
      Vanhempamme kustansivat tämän käyntini täällä, ja nyt minä tulevan puolisoni kanssa saan ne rahat pitää! Kiitos setä-kulta, ja nyt pistä se sinun kyrpäsi takaisin sinne minun pilluuni, kun sinulla
      on vielä tämä hommasi kesken!
      Nauroin makeasti tälle jutun uudelle, täysin yllättävälle käänteelle.
      Käydään nyt kuitenkin ensin syömässä ja juomassa kahvit, ja voitaisiin me sitten kyllä saunassakin käydä, vai mitä?
      Joo ihanaa! Tykkäätkö sinä setä minusta, olenko minä sinun mielestäsi niin ihana ja himoittava, että sinä voisit ajatella minua ilmaiseksikin panna, kuten tässä nyt tulee käymään?
      Olet todellakin oikea kullinnuppu, ihana ja himoittava, joten kuinka voisinkaan olla sinua rakastelematta, kun kerran itsekin vaikutat siihen noin valmis olevan!
      En tiennytkään että miehen kyrpä voi noin ihanalta pillussa tuntua, se oli jotain aivan suurenmoista, ja haluan sitä tunnetta lisää, ja sinut lähelläni pitää!
      Minut lähelläsi saat pitää, ja kohta lapsi kohdussasi itää, kun saan pilluasi lisää!
      Hah hah meiltähän tämä runoilukin yhdessä sujuu, mutta kuulepas setä!
      Niin Mirja?
      No kun Terhi, se tuleva puolisoni, täyttää ensi kuussa myös kahdeksantoista, niin voisitko ajatella tekeväsi hänellekin lapsen ilmaiseksi, häälahjaksemme?
      Niin no.. en oikein tiedä kun...
      Mirja on vielä minuakin kauniimpi ja söpömpi, ja mikä meitä estäisi kolmisittain yhdessä pitämästä hauskaa vielä jälkeenkin päin!? Paljonkin jälkeenpäin, ehkäpä aina?
      Ja mistäs sitä kumpikaan tiedämme, vaikka saisit päähäsi pyytää meidät vakituisesti asumaankin tänne?!
      Niin, mistäs sitä tiedämme, vaikka sellaistakin päähäni saisin, mutta kun minulla jo on... ...Pia ja ne kaksi muutakin kihlattuasi, tiedän, kun Pian kanssa aamulla jo juteltiinkin ja pidimme heti toisistamme! Kyllä me kaikki viisi toimeen tulisimme, älä sitä murehdi, ja kivahan täällä sitten lapsiemme kanssa olisi asua, vaikkei välillämme mitään sen intiimimpää silloin enää olisikaan!
      Vaikka kyllähän meillä olisi!
      Mikäpäs sen mukavampaa olisikaan jos olisi, mutta tämän spermabisnekseni kanssa en kauaa enää jaksa, kun tosiaankin pitää jaksaa myöskin Pian, Mian ja Kiankin kanssa!
      Ajattelin lopettaa tämän homman, enää uusia asiakkaita ottamatta, mutta Mirjahan on ilman muuta poikkeustapaus, ja pitäähän hänenkin lapsellaan minun geenini olla, kuten sinunkin lapsellasi, ja samallahan heistä tulisi sisaruksia keskenään!
      Saunassa istuessamme ihailin Terhin sopusuhtaista, solakkaa vartaloa, kauniine pystyrintoineen.
      Ihanampaa naista maailmassa tuskin saattoi olla.
      Täälläkö, kysyi hän, häntä suihkun alla saippuoidessani ja pestessäni.
      Ei vaan sängyssä vasta!
      Terhi oli tosi ärhäkkä ja kyltymätön sängyssä.
      Kun olin lauennut häneen lähetyssaarnaaja asenmossa, ei mennyt montaakaan minuuttia, kun hän jo taas oli saanut kutistumaan kaluni seisomaan.
      Nyt halusi hän ratsastaa päälläni, ja se oli menoa se.
      Sinä päivänä kartanollani vieraat saivat valita, että joko lähteä takaisin kotiinsa, vai odottaa seuraavaan, tai sitä seuraavaan päivään omaa vuoroaan.
      Suurin osa heistä oli aivan toiselta puolen maata, ja he olivat valmistautuneet viettämään pitemmänkin aikaa luonani, joten yksikään heistä ei jättänyt huoneitaan, vaan jäivät syömään, juomaan ja lomaa viettämään kartanooni.
      En halua kutsua sinua Uunoksi, koska en pidä siitä nimestä, eikä se sovi sinulle yhtään!
      Olin yrittänyt saada Terhiä lopettamaan itseäni sedäksi kutsumisen, siinä onnistumatta.
      Ei mutta nyt tiedän, kutsun sinua Kultsuksi, kuten Miakin teki!
      Hei Kultsu, mitä kuuluu, onko hyvä päivä tänään?
      Päivä on ollut mitä parhain, kiitos sinun Terhi! Entäs itselläsi?
      Kiitos sitä samaa Kultsu, ja kiitos siitä vuorostaan sulle!
      Voi kun Mirjakin olisi nyt täällä, niin saisimme yht'aikaa lapsemme.. etkö voisi... ...En, en missään nimessä, unohda se nyt aivan tyystin!
      Mutta saako hän muuten tulla tänne seurakseni? Juteltaisiin, saunottaisiin, ratsastettaisiin kun sinulla on hevonenkin.. jookos? Ei! Jooko? Jooko? Jooko? Ei!
      Katso, tässä on hänen kuvansa, eikö hän olekin kaunis? O..o... ...On.. joo on kaunis sinunkin mielestäsi, tiesinhän minä että sinä pitäisit hänestä!E..e... ...Ei.. niin ei ole siinä Mirjalla vaatteita päällä!
      Mutta asiasta toiseen, saako Mirja tulla tänne seurakseni viettämään lomaa? Jookos? Jookos Kultsu?
      Et Kultsu sano mitään ja hiljaisuushan on myöntymisen merkki joten... Voi kiitos kiitos ja taas sinulla seisoo! Ja nyt ratsuni hii-ohoii....!

    • Anonyymi

      Hyvää päivää herra professori, minun nimeni on Terhi!
      Mirja varmaankin on jo kertonut kaiken minusta! Ainakin minulle hän on jo kertonut kaiken teistä, ja pelkäänpä että teistä minä nyt olen saanut itselleni varteen otettavan kilpakosijan, sillä muusta hän ei enää osaa puhuakaan kuin vain teistä!
      Terhi..? Mirjahan sinä olet ja Terhi on Terhi!
      Ei vaan kyllä minä olen Terhi, ja se huijari jonka kanssa olette viime päivät ahkerasti painiskellut sängyssänne, on minun tuleva aviopuolisoni ja hänen nimensä tosiaankin on Mirja!
      Mirjalla se aina vain on jekut mielessä, mutta ei hän mitään pahaa tarkoita, on vain niin valtavan lapsellinen, iso tyttö!
      Katsoin Mirjaa suoraa hänen kauniisiin, ruskeisiin silmiinsä.
      Onko tuo totta? Etkö sinä Mirja olekaan Terhi, vaan tämä Mirja onkin Terhi? Miksi annoit minun luułla, että olisit Terhi nimeltäsi?
      No minä vain halusin testata sinua, että kuunteletko sinä ollenkaan, mitä minä puhun sinulle! Kyllä minä sinulle kerroin olevani Terhi, mutta kun aloinkin kutsumaan itseäni Mirjaksi, niin et reagoinut siihen millään tavoin!
      Suureksi surukseni huomasin, ettet kuuntele yhtään, mitä minä puhun!
      Suruksesi? Mutta sinähän naurat jatkuvasti, kuten nytkin, ja olet aina niin tavattoman iloisen näköinen!
      "Ka ollakko vai eikö olla, ah naurankin nauruni takaa".. anteeksi Kultsu!
      Mutta mitä tykkäät Mirjasta, eikö olekin sievä ja söpö tyttökaveri mulla? Tekiskös mieli päästä sitä panemaan, kun kohta on vaarassa sun jiinsseistäs vetoketju hajota hahaha? Tuosta sinun punastelustasi päätellen iskin naulan kantaan, että mieli tekisi! Mennään kaikki kolme sänkyyn, jookos!?
      Lopeta jo Mirja tuo tyhmä leikinlaskusi! Minua aivan hävettää tuo sinun käytöksesi!
      Älkää välittäkö hänestä.. mutta.. emmekö voisi jo sinutella toisiamme, sillä tulemmehan me lähivuorokaudet olemaan läheisiä sänkykavereita? Minä olen Mirja, ja sinua kai saan kutsua Uunoksi, vai onko sinulla toista nimeä, ja mikä se siinä tapauksessa on?
      O.. Olavi!
      Olavi? Siitä nimestä minä pidän!
      Hauska tutustua Olavi, tunnen että meistä tulee hyvät ja läheiset ystävät toisillemme, ja vaistoan, että sinä tunnet samoin!
      Mirja ojensi minulle hennon kätensä käteltäväkseni.
      Sitä samaa tosiaankin tunnen, mutta sänkykavereitahan meistä ei vielä kuukauteen voi tulla, sillä olethan vielä vain seitsemäntoista iältäsi kuukauden ajan! Mutta tunnustaa pitää, että siitä tulee minulle pitkä kuukausi!
      Äläpäs ole siitä niinkään varma, sillä olen suunnitellut olevani kuukauden päästä jo kahdeksan kuukauden päässä lapseni synnyttämisestä, enkä tule tinkimään siitä päivääkään!
      Onko jotain kysyttävää, vai voimmeko jo pitää asiaa loppuun käsiteltynä?
      Mu....!
      Hyvä, ei siis muuta, ja nyt tämä tyttö lähtee syömään, niin että sitten illalla ja yöllä jaksan rakastella kanssasi! Kehoittaisin Olavi sinuakin nyt syömään vankasti, ettei sinulla sitten kunto sängyssä kanssani petä!
      Tyttö lähti minua ohjailemaan ruokasalia kohden, käsikynkässä minua perässään vetäen.
      Jopas on kova täti, eikä vasta kuin
      seitsemäntoista.
      Mirja seurasi perässä, kätensä takana itsekseen hihitellen.
      Muut asiakkaani olin jo edellisinä päivinä hoidellut, eikä ruokasalissa ollut enää kuin vain muutama Pellen asiakas.
      Söimme hiljaisuuden vallitessa, toisiamme katseillamme mitaten ja silloin tällöin toisillemme hymyillen.
      Tuletko tunnustamaan minun ja Mirjan tulevien lasten isyyden?
      Sopimuksemme mukaanhan sinun ei olisi sitä pakko tehdä, mutta hauskaahan se olisi sinunkin heiltä joka vuosi isäinpäiväkortit saada, kuten mekin heiltä äitienpäiväkortit tulemme saamaan! Puhumattakaan synttäri- ja joulukorteista, sekä kivoista piirrustuksista, joita on sitten tosi kiva katsella! Eikä se ole kuin vain yhdestä nimikirjoituksesta kiinni!
      Ei ole pakko mutta harkitse asiaa!
      Sen Terhi teen, ja sen lupaan, että harkitsen asiaa vakavissani!
      Luonani asuu jo kolme tulevaa, minulle lasta odottavaa äitiä!
      Tiedän sen, Mirja kertoi! Sittenhän meitä tuleekin täällä asumaan viisi odottavaa, ihan ikiomaa naistasi!
      Ei mutta nyt kuuluukin jo se auto tulevan, huudahti yht'äkkiä Terhi, auton äänen ulkoa kuulleessaan. Kävi ikkunasta katsomassa ulos ja huudahti että joo se se on.
      Löytyykö talosta kantoapua?
      Kantoapua!?
      Niin, se on meidän muuttokuorma,
      eikö Mirja kertonutkaan että se tulee jo tänään?!
      Tytöt valitsivat huoneensa alakerrasta, ettei sitten ison vatsan kanssa tarvitse kummankaan rapuissa koikkelehtia.
      Tavarat joukolla sisään kannettuamme, istuivat sekä entiset että uudet tytöt hetken olohuoneessa keskenään rupattelemassa ja kikattelemassa, ystävystyen heti toisiinsa.
      Toivottelin tytöille hyvät yöt ja menin huoneeseeni Mirjaa sänkyyni peiton alle odottelemaan.
      En uskonut Terhin älykkäänä tyttönä sentään lakia alkavan rikkomaan, sillä laitontahan hänen olisi ollut sänkyyn kanssani tuppautua, kun vielä kuukausi oli jäljellä hänen täysi-ikäisyyteensä. Lakia kunnioittavalta tytöltähän tuo suloisen tätimäisen tyttömäinen Terhi vaikutti, eikä varmaankaan......
      Haukotutti.
      Nukahdin.

    • Anonyymi

      No eikö ne ole ne ulkonäöltään kauneimmat sitä polkemista varten niillä kun luulis olevan se ylikorostunut itsetunto joka ehkä kestää sen et äijä jätkä panee ja vaihtaa seuraavaan mu sun kohdalla kertomustasi lukiessa luulen että ne sun perässä juoksevat on niittä jotka etsii sitä jolla oikeasti jopa seisois ettei tarvis aina tyytyä siihin puolivelttoon jota ei meinaa edes viagran voimin pilluun saada kun ei pillu ole luonnostaan edes kostia se kun se liukkari kuivahtaa jonkin ajan päästä nääs pitäs välillä laittaa lisää sitäkin jos meinas ettei olis turhaa sitä polttavaa kitkaa välissä veikkaisin että useimmat naiset pornofilmeissä voihkii kivusta

    • Anonyymi

      Oletko huomannu sen että onko niillä naisilla varjoa auringonvalossa, katuvalossa tms. Jos ei niin ehkä sun olisi syytä kääntyä mt.palvelun puoleen, jos on niin kuljet vain mies kaverisi kanssa käsikädessä ja ehkä välillä suukotellen, pitäisi tehota perskärpäsiin.

    • Anonyymi

      Havahduin hereille, kun peittoani nostettiin, ja tunsin kuinka lämmin tytön vartalo painautui omaani vasten.
      Käsi hyväili ensin rintaani ja vatsaani, siirtyen sitten puristelemaan kaluani, joka sai miellyttävät väristykset aikaan koko kehossani.
      Mirja?
      Juu, kuului kuiskaus.
      Taisin nukahtaa! Panettaako?
      Mmm!
      Peitto valahti syrjään, tytön noustessa hajareisin päälleni, alkaen hieromaan pimpsaansa kovettunutta kulliani vasten.
      Minun vuoroni...!
      Shh!
      Tunsin sormen huulillani, ja käden rinnallani painavan minua takaisin alas, kun olin yrittänyt nousta ylös, kierräyttääkseni Mirjan lähetyssaarnaaja asentoon.
      No eipähän ratsuna ollessa rasittanut, hänen ratsastaessaan päälläni.
      Tyttö ohjaili kullini pimpsaansa, ottaen sitä hitaasti, vähän kerrallaan sisäänsä.
      Tuntui kerta kaikkiaan mahtavalta, kun hän pillua vieläkin tiukemmalla pillunsa suulla, kuin kireällä ja joustavalla kumirenkaalla, ensin hieroi kullinpäätäni sisään ja ulos, ennenkuin antoi sen kokonaan solahtaa sisälle tiukkaan pilluunsa.
      Tunsin kuinka liukkaan pillun seinämät puristelivat rytmikkäästi kyrpääni, ja se tuntui niin ihahaanalta, että pystyin vain, vasta juuri heränneenä, tästä yht'äkkisestä nautinnosta ääneen voihkimaan.
      Mirja yhtyi voihkimiseeni, lisätessään vauhtia päälläni. Vauhti kiihtyi ja kiihtyi, eikä meidän kummankaan orgasmit enää olleet kaukana.. nyt.. nyyt...
      Oooh Mirjaaa....!
      Oooh Olaviii....!
      Oooh Terhiiiiii.... mitä.. mitä..?
      Terhi rojahti huohottaen, naurusta kikattaen rintani päälle.
      Sitä vaan, että kun tasan yhdeksän kuukauden päästä minulla alkavat synnytyspoltot, niin muistakin pitää autonavaimesi silloin esillä, sillä silloin saat minut heti viedä sairaalan synnytysosastolle yhteistä lastamme synnyttämään.
      Minähän olin nyt aivan totaalisesti tullut tämän katalan tyttölapsen huijaamaksi.
      Tunsin itseni ihan sitten, perinpohjin järkyttyneeksi.
      Terhi, Terhi, kuinka sinä saatoitkaan tämän katalan tempun minulle tehdä?
      Nythän minusta tuli sellainen pe...!
      ...Perusteellisesti tyydytetty, tyytyväinen vanha ukko!
      Eläkä Olavi kuule valita, kun juuri tätähän sinä odotit, että minä tulisin tänne kanssasi paneskelemaan!
      E..enkä odottanut kun Mirjaa!
      Valotkin olit Olavi kulta sammuttanut, ettei tarvitsisi muka olla näkevinään ja tietävinään, että kuka se viereesi pimeässä pujahtaa, elikkä minä.
      Mirja kertoi että hänen kanssaan paneskellessasi, pitää aina olla
      valot päällä, kun haluat
      silmilläsikin hänen nuorta vartaloaan paneskella! Tunnusta!
      No joo tunnustaahan minun todellakin täytyy, että aivan uskottava selityshän tuo huoneessa vallinneeseen valottomuuteen on!
      Jos et Olavi nyt kerro totuutta, niin tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun samaan sänkyyn kanssasi tulen, ja minä tarkoitan myös mitä sanon!
      Säikähdin!
      Anteeksi Terhi, olet aivan oikeassa! Tiesin että tulisit, ja siksi sammutin valot! Ja tunsinhan minä jo olemuksestasi ja tuoksustasi, sekä myös rakastelutyylistäsi, joka muuten on aivan omaa huippuluokkaansa, että sinähän se siinä olit!
      Hävettää nyt kauheasti tuo tuollainen epärehellisyyteni, mutta tästä lähtien lupaan olla sinulle aina ja joka asiassa rehellinen!
      No älä Olavi nyt sentään joka asiassa minulle rehellinen ole, kun joskus se minäkin voin vähemmän viehättävä olla, ja auta armias, jos et silloin minulle valehtele!
      Kyrpäni oli vieläkin tuon kuluneen päivän aikana himoitsemani ihanan tytön pikku pimpsassa, eikä se suostunutkaan lerpahtamaan ja poistumaan sieltä, ennenkuin saisi laueta sinne toisenkin kerran.
      Kuinka sinun kyrpäsi voikaan taas olla panokunnossa, vaikka vasta pari minuuttia sitten se lastinsa pilluuni laukoi?
      Ei edes minun entinen poikaystäväni pystynyt tuollaiseen taikuuteen, vaikka oli vain minun ikäiseni poikanen! Sinä Olavi lyöt nuoret poikasetkin mieskunnossasi!
      Onko sinulla ollut poikakavereitakin.. mutta sinähän olet lesbo?!
      En tiedä mikä minä loppujen lopuksi olen, mutta Mirjaa syvästi rakastan, ja hänen kanssaan haluan elämäni jakaa!
      Ei minulla ole ołlut kuin vain yksi poikakaveri, jonka kanssa seurustelin kolme pitkää vuotta!Ko.. ko...?
      Kolme niin, ja olinhan minä melko nuori silloin, kun ensi kerran koulussa tavattiin!
      Ra.. ra...?
      Ja rakastelemaan aloimme heti, kyllä vain!
      Mu.. Mu...?
      Mutta nyt rakastellaan me, ja nyt on sinun vuorosi ratsastaa minun päälläni.. noin uuh ihanaa.. aah mikä ihana kyrpä ooh sinulla onkaan ouuh lyki lyki poju ooh....
      Ja sinä yönä ei me Terhin kanssa nukuttu silmänräpäystäkään.
      En voinut saada tarpeekseni tuosta ihanasta tytöstä, vaan kaluni väsymättömänä vain nosti yhä uudelleen ja uudelleen päätään, Terhin vierelläni siitä syystä joka kerta riemusta kiljahtaen.
      Aah Olavi, Olavi miehistä ja pojista ehdottomasti parhain ooh.. minun, minun ihan ikioma rakas Olavini!

    • Anonyymi

      Koko sen aamupäivän nukuimme, syvää ja rauhallista unta, kertaakaan heräämättä.
      Sylikkäin, toisiimme käsillämme ja jaloillamme yhteen kietoutuneina, uneksimme toisistamme ja edellisen yön ihanasta rakastelustamme, sekä niistä lukemattomista orgasmeistamme, jotka sen yön aikana toisillemme olimme lahjoittaneet.
      Olimme molemmat rakastuneita, minä Terhiin, ja Terhi Mirjaan, kuten myös minäkin Mirjaan. Rakastin nyt Mirjan lisäksi myös Terhiä, sekä tietenkin myös Piaa, Miaa ja Kiaa.
      Elämä oli ihanaa, minulle rakkaudellisesti hymyillen.
      Minun pyllyynikö sinä yrität, sinne on sinulta pääsy kielletty, etkä sinä siellä muutenkaan viihtyisi, kun siellä vain kakka haisee!
      Mitä..kuka..kenelle sinä Terhi juttelet?
      Tuolle sinun kullillesi, kun se rupesi tuolla minun pyllyn vaossani pullistelemaan!
      Jopas oli hävytön, ja itse en sen kanssa ollut porukassa mukana!
      No etpä tietenkään kun nukuit siellä selkäni takana!
      Tunsin itse herätessäni kovan kullisi reisieni välissä, ja kun unenpöpperössäni työnnyin alaspäin, tarjotakseni sille pilluani, niin luiskahtikin vahingossa aivan väärää reikää kohti!
      Terhi käännähti rivakasti minua päin, nosti jalan lantioni päälle, ja ohjaili kovan kullini siihen oikeaan ja ainoaan ehtaan pilluun, eikä enää vahingossakaan siihen hinttipojanpilluun, johon se äsken vahingossa oli joutua.
      Rakastelimme mieliasennossani, kyljellään vastakkain.
      Toinen käteni tytön pyllyyn tarrautuneena, ja toinen tytön ylävartalon ympäri kierrettynä, saimme sen päivän ensimmäiset orkut molemmat.
      Ovelta kuului koputus, ja koputtajalle luvan sisään astumiseen annettuamme, ilmestyi ensin Mirjan pää oven rakoon ja sitten koko tyttö.
      Tulin katsomaan, että joko te minun rakkaani olette heränneet! Miten olette tulleet
      keskenänne toimeen? Oletteko tapelleet vai rakastelleet?
      Mistä me nyt Olavin kanssa olisimme tapelleet?
      Minusta!?
      Sinusta? Joo, koko yö tapeltiin sinusta, ja aamulla oltiin sitten aivan poikki molemmat!
      Ja kun heräsitte, niin taas aloitte minusta tappelemaan, lopettakaa heti tuo painimisenne, tai minä suutun teille molemmille!
      Tule Mirja tänne sänkyyn meille suuttumaan!
      Mirja tuli, ja puski itsensä väliimme, johon jäi kädet puuskassa selälleen makaamaan.
      No kumpi teistä voitti minut itselleen?
      Kumpikin, kun tuli sinusta tappelussa tasapeli, mutta mitä itse olet touhunnut?
      Katsoin kännystä koko yön pornoa!
      Pornoa? Mutta ethän sinä koskaan ennen ole pornon katsomisesta kiinnostunut!
      Mutta nyt olin!
      Mirja osoitti sormellaan vastakkaisella seinällä olevan kirjahyllyn ylimmäistä hyllyä.
      Valvotutitte mua koko yön!
      Mitä.. onko tuo kamera? Oletko sinä salaa filmannut meitä?
      Olen, enkä voi olla ihmettelemättä, että kuinka te jaksoittekaan sillä lailla paneskella, orkkujenne välillä edes yhtään levähtämättä?!
      Kultsulla ei kyrpä edes lerpahtanut orkkujensa jälkeen, vaan heti alkoi uutta varvia väsymättä vetämään! Eihän sellaisen pitäisi edes olla mahdollista!
      Meillä vain Tertun kanssa keskenämme synkkaa niin hyvin, ja kun minussa on aina vähän ollut semmoista kovan panomiehen vikaa, niin mitä ihmeellistä tuossa nyt oli!?
      Ja samalla tavoinhan minä jaksoin rakastella sinunkin kanssasi Mirja rakas, tunnusta nyt pois vain!
      No joo..ehkäpä niinkin, mutta Terhin kanssa jaksoit enemmän!
      Rakastan Mirja teitä molempia ihan yhtä paljon!
      Olavi rakastaa Mirja meitä molempia aivan yhtä paljon!
      Enkä minä ikinä väsy, enkä lopeta rakastamatta teitä kumpaakaan!
      Eikä Olavi ikinä väsy, eikä lopeta rakastamatta meitä kumpaakaan!
      Eikö.. etkö Kultsu?
      En Mirja!
      Ei Mirja!
      Halasimme, suukottelimme ja sormittelimme Terhin kanssa molemmat Mirjaa, kunnes hän ulisten kiemurteli välissämme.
      Käännyin selälleni, vetäen Mirjan päälleni kahareisin istumaan, ja ohjasin kovan ja halukkaan kyrpäni hänen pimpsansa suulle, josta se sen heti imaisi sisäänsä, Mirjan laskiessaan itseään alaspäin.
      Tertun vuorostaan vedin polvilleen kasvojeni päälle, pääni jäädessä hänen jalkojensa väliin, niin että pääsin nuolemaan hänen pimpsaansa.
      Tytöt päälläni hyväilivät ja suutelivat toisiaan.
      Kun laukesin päälläni ratsastavan Mirjan pimpsaan, vaihtoivat tytöt paikkaa, ja sama tapahtui sitten Terhinkin kanssa.
      Tyydytettyämme pariin kertaan toisemme, keräsimme märät ja kosteat, sekä lakanat että pyyhkeet kainaloihimme, vieden ne saunaan mennessämme pesukoneeseen.
      Pyykkiä oli edellisestä päivästä lähtien kertynyt paljon.
      Saunoimme, saippuoin ja pesin tytöt, joka oli jo pikkupojasta lähtien ollut mielihommaani, ja sitten mentiin kolmisittain takaisin sänkyyn nukkumaan.
      Hahhah laskin leikkiä.. että muka nukkumaan hehheh ja katin kontit että me muka nukuttu olisi.

    • Anonyymi

      Aamulla keittiössä kahvitellessani, kohtasin siellä surullisen näköisen Mian.
      Huomenta kultsu, näkeehän sinuakin! Vieläkö muistat minut? Nimi alkaa ämmällä, niinkuin Mirjalla, ja tämän hetkinen oloni on turhautunut, ja alkaa teellä, niinkuin Terhillä!
      Anteeksi Mia kun olen laiminlyönyt sinua, mutta nyt on aikaa minulla sinullekin!
      Aivanko totta! Voi mikä ilon päivä pikku Mialle, haista....!
      No ei mutta jopas tuoksutkin hyvälle! Olet ostanut uutta hajuvettä.. hyvä valinta!
      Voi luoja!
      No niinpäs onkin.. sunnuntai, ja minä kun olin vielä aivan lauantaissa! Olisiko sinulla Mia mieli tehnyt kirkkoon?
      No ei Uuno olisi, mutta saunaan tekisi, jos löytyisi vain saunakaveri!
      Kelpaisinko minä?
      Pitäisikö rukoilla että.. lähde kultsu kanssani saunaan.. kun nyt on sunnuntaikin?!
      Tottakai sinä lähdet sinne kanssani mukaan, kun enhän minä vasta lakatuilla kynsilläni voi nyt itse itseäni edes pestä!
      Tiesitkö muuten, että se on mielihommaani? Jo alle kouluikäisenä pikkupoikana minä...!
      Tiedetään, tiedetään.. saippuoit ja pesit aina kaikki siskosi, sekä myös kaikki kylän tytötkin!
      Ja sitten sinä katkerasti itkit, kun isäsi ei lainannut sinulle hevosta, jotta olisit päässyt naapurikylänkin tytöt pesemään!
      Joo, ja siitä jäikin elinikäinen, vakava trauma minulle!
      Surullista!
      Niin on, mutta lähdetään nyt heti sinne saunaan sinua pesemään! Se lohduttaa, kun tulee aina niin paha mieli, näitä vanhoja muistellessa!
      Kiva kun suihkun- ja pesuntarpeineni voin kultsu sinua auttaa ja lohduttaa!
      Istuimme lauteilla hikoillen, aina välillä vettä kiukaan kiville heitellen, ja hyvältä tuntuivat löylyt, kuten aina.
      Mitä jos tehtäisiin kuntosali tuonne kellariin, ja alkaisit ahkerasti siellä kuntoilemaan, niin voisit auttaa useammin?!
      Kieltäydyn tuohon kommentoimasta, jottei tulisi siitä meille kummallekin vain paha
      mieli!
      Joo taisi olla minulta huono idea, kun sinähän voisitkin innostua painonnostosta, enkä tykkää katsella enkä pestä lihaksikkaita naisia, joten antaa olla!
      Saadaanhan me sängyssäkin pidettyä kuntoamme yllä!
      Omaasi joo, kun ei ole sinua viime aikoina ainakaan minun sängyssäni näkynyt!
      No kun tuli tuo kiireellinen urakkahomma, joka piti hoitaa alta pois!
      Tupla urakkahan se oli!
      Niin.. sellaiseksihan se pääsi muuttumaan, mutta nyt ei ole enää kuin vain sen viimeistelyä silloin tällöin!
      Hauskaa siis oli Mirjaa ja Terhiä paneskella, ja tulee heidän kanssaan hauskaa vielä tulevaisuudessakin olemaan!
      Työ on aina työtä, ja on ollut opeteltava jo pienestä pitäen tuntemaan työn iloa, teki sitten mitä tahansa!
      Ja sitä työniloa tunsit heidän kanssaan?
      Tunsin kyllä.. tästäkin työstäni iloa!
      Mutta nythän olen ne työt lopettanut, saadakseni enemmän aikaa sinulle, Pialle ja Kialle!
      Kyllähän sinä sen tiedät, että teidän tähtenne sen tein!
      Tämä sinun niin sanottu työsi oli kuin kermakakku, jonka heitit ovesta ulos, ensin kaavittuasi ja säästettyäsi kerman siitä itselläsi, saadaksesi sitä omaksi huviksesi nautiskella, milloin vain mielesi tekee!
      En sano, etteivätkö Mirja ja Terttu olisi ystäviämme, mutta he vievät yhä sinun aikaasi, ja se tulee yhä olemaan meiltä kolmelta pois!
      Ja samalla tavoin me vuorostamme viemme sinun aikaasi heiltä!
      Olemme kaikki kuusi nyt täydellisessä umpikujassa keskenämme!
      Asiaahan tietenkin auttaa se, että me tytötkin hoitelemme seksuaalisesti toinen toisiamme, mutta pitemmän päällehän tämä homma ei tule toimimaan!
      En tiedä, mutta antaa tämän asian nyt tällä kertaa jäädä tähän, ja nyt sinä kultsu lähdet omaa pikku Miaasi pesemään, ja sitten puhtoisena sänkyyni rakastelemaan!
      Mutta aivan ensimmäiseksi otetaan nyt oikein kovat löylyt, ja katsotaan kumpi ensimmäisenä hyppää lauteilta alas!
      (ja arvatahan saattoi, kuka toiseksi viimeisenä lauteilta kiirettä pitämättä ja selkä suorana asteli pesuhuoneeseen kylmän suihkun alle. minä.)

    • Anonyymi

      Vedä se nyt ulos sieltä, äläkä enää pelleile!
      Ei se lähde, kun se on juuttunut sinne!
      Eihän se voi olla mahdollista, ethän sinä sentään mikään koira ole, vai oletko?
      Hau hau enkun vov vov en, kun se ei uuuu tule ulos niin ei tule!
      Mun on päästävä kuselle ja nyt heti!
      Kierähdän selälleni niin voit itse yrittää saada sen sieltä ulos!
      Totta puhuit, siellä on ja pysyy!
      Niin että mitäs me nyt tehdään?
      Huudetaan apua, AAPUUVOUVOUUU!
      Herää, kultsu! Heräää!
      Mitä.. kuka.. mitä, missä, milloin.. miksi sinä Mia korvaani huudat?
      Sinähän se huudat ja voliset suoraa huutoa unissasi!
      Hereillä minä olen, ja nyt tuo telkkukin säikähti sinun huutoasi ja sammui kesken filmin!
      Telkun minä sammutin jo aikaa sitten, kun sinä nukahdit ja rupesit kuorsaamaan kesken sen filmin katsomisen, ja peittoa vedin silmille minäkin.
      Heräsin kun huusit unissasi apua, ja minä vuorostani huusin sinulle että herää, kun et ravisteluuni herännyt!
      Makuuhuoneen ovi avautui, ja sisään lappoi tyttöä oven täydeltä.
      Mikä täällä on hätänä, kuului yht'aikaa useammasta suusta.
      Kultsu vain näki pahaa unta ja huusi unissaan apua!
      Ulvomiselta se meistä kuulosti!
      Tytöt seisoivat kysyvän näköisinä sängyn vieressä, odottaen kai että kertoisin unestani, joka oli saanut heidät heräämään ja päätä pahkaa ryntäämään tänne Mian makuuhuoneeseen.
      Näin unta että rakastelin Mian kanssa, ja kun lauettuani häneen yritin vetää kulliani ulos hänen pillustaan, niin en sitä ulos saanutkaan!
      Siellä oli ja pysyi vaikka kuinka riuhdoin!
      Säikähdin kun huomasin käsieni muuttuneen karvaisiksi, ja rupesi haukututtamaan ja ulvotuttamaan! Miakin yritti riuhtoa itseään minusta irti, mutta ei onnistunut, ja nalkissä pysyttiin molemmat!
      Ja sitten sinä aloit unissasi haukkua räksyttämään?
      Niin!
      Ja herätit meidät ulvomisellasi!
      Joo niin kai.. anteeksi!
      Ei se mitään kunhan et meitä pure!
      Etkä kuse kintuille!
      Hau hau haluakoo hauva että lähden ulkoiluttamaan?
      Ja jylkyttämään hah hah!
      Hauvalle pitää nyt hommata veromerkki!
      Pia tarttui käteeni, vetäen minut Mian sängystä ylös.
      Tule kulta, mennään minun huoneeseeni, ethän sinä tässä metelissä saa uudestaan unen päästä kiinni!
      Voi leikkiähän me vain!
      Kivaa leikkiähän tuo oli, ja osoittaa että te välitätte minusta, kiitos!
      En minä koskaan tiedä unissani huutaneeni, enkä varsinkaan haukkua räksyttäneeni, joten vähän hirvittää jos siitä tulee tapa!
      Yrittäkää tytöt saada unen päästä uudestaan kiinni ja hyvää yötä!
      Hyvää yötä vastasivat tytöt kuorossa.
      Hyvä yö vietettiin mekin Pian kanssa, vaan ei silmän räpäystäkään nukkuen alkuyöstä.
      Grrr Uuno kultaseni, nyt tarkistetaan, ettei kyrpääsi ole tullut muutoksia, kun noiden uusien tyttöjen kanssa, olet kokonaisen viikon ajan saanut viettää sellaista kauheaa koiran elämää, heidän sinulla yötä päivää panettaessaan itseään, sinua ajattelematta vähääkään!
      Niin.. kyllähän se vähän voimien päälle kävi, mutta ajattelin että tytöt ovat tyttöjä, ja että annetaan nyt niille sitä, mitä he minulta haluavat! Että lähimmäisen rakkaudesta uhraudun, ja heille nyt annan, mitä he minulta odottavat saavansa! Ehtaa ja aitoa, kotimaista kullia, eikä mitään sekundaa, made in jossain savi- tai risumaja ulkomailla!
      Sinä kulta se aina olet aivan liian kiltti!
      Huokaisu!
      No niinhän minä Pia rakas olen, mutta sitä ei kaikki muut aina ymmärrä!
      Pia työnsi minut selälleni sänkyynsä, nousten itse päälleni.
      Nyt kultaseni vain siinä rentona lepäillen nautiskelet, minun tehdessä työt, jookos!?
      Kyllä rakas kullinnuppuni, teen aivan kuten haluat!
      Pia otti kullini sisäänsä.
      Liukas ja tiukka pimpsa alkoi kaluani puristellen ja hieroen nousemaan ylös ja alas, ensin hitaasti ja tunnustelevasti, kunnes vauhti kiihtyi ja kiihtyi, sammuttaen tajunnastamme kaiken muun ulkopuolisen, täyttäen sen vain tietoisuudella, tällä juuri nyt ja tällä hetkellä tapahtuvasta aktistamme, eikä koko maailman kaikkeudessa mitään muuta tapahtunutkaan, eikä ollut olemassa muita kuin vain me kaksi.
      Big Bang, maailma räjähti ympärillämme samanaikaisesti kun spermalastini syöksähti minusta Piaan, vaihtoi ihmistä, muutti aivan toiseen kaikkeuteen ja olemassaoloon, tehtäväänsä suorittamaan, tietämättä sen tehtävän jo suoritetun edeltäjiensä toimesta. Nainen oli jo raskaana.
      Mutta meille tärkeintä oli tuo pienen hetken kestänyt suurenmoinen onnen tunne, orgasmit saadessamme.
      Kiitos Pia!
      Kiitos itsellesi!
      Nukahdimme onnellisina toistemme syliin.

    • Anonyymi

      Sinä et Kirjoitusasusi perusteella ole käynyt kuin elämänkoulun, kirjoituksesi kertoo että sinulla on keskivertoa matalampi älykkyys.

      Naiset eivät pidän sinunlaisista sivistymättömistä junteista, siksi kirjoitat säälittäviä fantasioitasi tänne.
      Sinun onneksi on maksullisia naisia jotka ehkä voivat koskea sinuun 😊👍

    • Anonyymi

      Varmaan on elatusmaksut maksamatta kun ne juoksee jotta saisi ne edes sulta kun ei kunnon naintia saaneet.

    • Anonyymi

      Samaa ihmettelen minäkin.

    • Anonyymi

      Aamulla heräsin, Pian nukkuessa minun päälläni.
      Hän oli yrittänyt lopettaa tuota tapaansa, kerta kerran jälkeen, sortuen siihen aina yhä uudelleen ja uudelleen.
      Ei minulla mitään sitä vastaan ollut, kivaltahan se vain minusta tuntui, mutta kun hän oli alkanut siitä päältäni tipahtelemaan, unissaan kääntyillessään, vierien siitä sitten lattialle, eikä se ollut yhtään kiva herätys, sen arvata saatoin.
      Oltiin kokeiltu sellaista itse tehtyä, isokokoista kantopussiakin, jollaisessa äidit kantavat pienokaisiaan edessään, mutta se oli hieman epäkäytännöllinen.
      Sillä kun minua rupesi kusettamaan, tahtoi hän aina herätä, kun jouduin häntä edessäni roikkuvassa kantopussissa kantamaan edestakaisin vessaan ja takaisin.
      Kun sitten häntä vuorostaan alkoi pisittämään, eikä puoliunissaan päässyt kantopussistaan irti, niin antoi olla, nukahti uudelleen, ja molemmat sitten aamulla herättiin läpimärkinä.
      Niin, ja siinä oli vielä sekin haittapuoli, siinä hänen päälläni nukkumisessa, tosin hauska ja mukava sellainen, että kaluni yleensä aina, aivan kivikovana, oli omin päin lähtenyt vierailulle Pian pimpsaan, ja jos oli kiire nousta ylös, niin sellaista kiirettä ei ollutkaan, että pikaisesta ylösnousustamme olisi yhtään mitään tullut. Ei puhettakaan sellaisesta, kuten ei nytkään tänä aamuna.
      Sinne taas oli kaluni karannut Pian salaperäisen kiihoittavaa pillua tutkiskelemaan.
      Hyvä Poika, niin sitä pitää!
      Kutsuin kulliani Pojaksi, kuten kaikki muutkin miehet tekevät.
      Niin sitä Tyttö pitää, päästit Pojan taas kylään, kuului huudahdus rintani päältä!
      Pia taas vuorostaan kutsui pilluaan Tytöksi.
      Huomenta Pia, sinäkin heräsit!
      Juu kun tuli alakertaan vieraita!
      Vieraita?
      No vieras sitten! Ja pitääkin nyt lähteä tästä varmistamaan että se tuntee siellä olonsa tervetulleeksi ja kotoisaksi, moi kuullaan!
      Joo kuullaan moi!
      Uuh aah ihanaa oiih.. tule.. tule.. aaah!
      Ja Poikahan tuli ja ihanalta se tuntui minustakin.
      Olen usein miettinyt elämän pohjimmaista tarkoitusta, tullen siihen lopputulokseen, että se on rakastelu, ja sen seurauksena molempien osapuolien saamat jumalallisen ihanat orgasmit.
      Sieltä se Neitsyt Mariankin neitsytkammarista aikoinaan kuului PH-Jumalan kiimaiset huudahdukset, Joosefin vaimoa pannessaan, uuh aah ihanaa Mariiiaaa!!! Vaimo-ihminenhän erään raamatunkohdan mukaan se Mariakin jo silloin oli, mutta eihän se meidän Jumaliamme haitannut, kun epäilen että porukalla... niin tai mitäpäs ketään minun epäilyni kiinnostaisivat, mutta että joku saattaisi itselleen olla oma isänsä... Voi Herra Jumala sentään edes ajatusta sellaisesta.
      Se siitä mutta on se sentään kiva, kun meillä kristyillä sentään on ihmisvaimot ja ihmisrakastajattaret. Perjantaipyllistelijöillä kun vain on joitain aasejakin alempiarvoisia, epämääräisen näköisiä, itsestään liikkuvia, pulleita ja erehdyttävästi jätesäkkejä, (sisältö tuntematon), muistuttavia kummajaisia, kummia lapsiautomaatteja "vaimoinaan". Ei mutta nythän minulta poikkesivatkin ajatukset naisista aivan muihin otuksiin ja orjuutettuihin, halveksittuihin kotieläimiin, tai mitä lienee omistajiensa pahoinpitelemiä ja halveksimia elukoita ne näille ihmiselukkauroksille ovatkaan.
      Ääneen minä en kyllä tuollaisia ajatuksia kehtaisi edes ajatella, pois se minusta!
      Mitä kultsu mietit?
      Sitä, miten paljon sinua ja teitä kaikkia tyttöjä minä arvostan ja rakastan!
      Kiitos Pia että olet olemassa!
      Samoin kultsu kultaseni! Me tytöt vuorostamme olemme kiitollisia siitä, että meillä on sinut!
      Ja mitäs me Pia nyt tehdään?
      Aamupanot on suoritettu, laiskottaa, muttei nukutakaan!
      Minä tiedän! Kian kanssa et ole ollut pitkään aikaan, ja hän kaipaa sinua ja läheisyyttäsi!
      Ja kulliani?
      Ja varsinkin sitä!
      Ja, det gör ja, och överraskar Kia glatt!
      Minä lähden mukaasi Kiaa yllättämään, ei ehkä vielä ole herännyt, mutta mikä iloinen yllätys se hänelle onkaan, kun herää kyrpäsi pillussaan!
      Koska minä rakastan sellaista heräämistä, niin miksei sitten myöskin Kia kultasemmekin!?
      Meillä tytöillä kun se rakastelu on vähän semmoista, kuin että yrittäisi jatkojohdon väärää päätä työntää jakorasiaan, ja eihän se onnistu, ei sitten millään, ja siihen tarvitaan miehistä apua kaluineen!
      Kiva kuulla, ja saada tuntea itsensä teille noin tärkeäksi!
      Olet, olet, tottakai sinä olet, enkä saata millään käsittää sitä, että miten ihmeessä olemmekaan voineet aikaisemmin kuvitella itsemme edes vähänkään onnellisiksi! Ihan sitten itse keksittyä harhakuvitelmaahan se meille vain on ollut!
      Mutta nyt lähdetään Kiaa herättelemään kun tuo sun kikkeliskin muistuttelee kellon jo olevan kaksitoista, ja Kia voi herätä ennen aikojaan, ennenkuin ehdimme hänet herättämään!
      Lähdettiin.

    • Anonyymi

      Avasimme hiljaa oven Kian huoneeseen ja kuin hiiret hiivimme sängyn viereen.
      Kia oli potkinut peittonsa pois päältään, nukkuen selällään vain muistot pikkareistaan jalassaan.
      Tyttö näytti niin enkelimäisen seksikkäältä Piankin mielestä, hänen siinä täysin nakuna nukkuessaan, että tarttui kovasti puristaen kädellään käsivarteeni, ja työnsi toisen kätensä sormet pimpsaansa, alkaen niitä siellä edestakaisin työntelemään.
      VAU kuului tuskin kuuluvasti hänen suustaan, Kiaa samalla kiihoittuneena tuijottaessaan, ja itseään runkatessaan.
      Olisipa minullakin nyt tuollainen kulli kuin sinullakin, niin arvaapa mitä nyt sillä tekisin?
      Ei harmainta aavistustakaan! Painuisit nyt varmaankin heti vessaan kokeilemaan, että miltä seisaaltaan pissiminen tuntuu?!
      Höh, näin minä ensin sille kullilleni tekisin!
      Pia irroitti otteensa käsivarrestani, tarrasi kulliini kiinni, ja alkoi sitä kädellään runkkaamaan.
      Eikö tunnukin kivalta?
      Joo tuntuu, eipä ole ikinä välähtänyt edes mieleenikään, tuollainen kikkelin ja oman käden välinen yhteistyö ja avunanto!
      Ja jos on taiteellisia taipumuksia, niin voisi samanaikaisesti toisella kädellään myös paperille piirrellä pillun kuvia, ja katsella niitä, kun tekee tuolla tavalla kädellään kikkelilleen, niinkuin nyt sinäkin teet minulle!
      Joo, eiks ookkin kivaa ja kätevää?!
      Joo on, ja mitä sitten?
      Pia nosti ja siirsi hitaasti Kian jalat erilleen, varoen tätä ihan aivan heti herättämästä, nousten sänkyyn polvilleen niiden väliin.
      Sitten sinä levität tytön jalkoja tällä tavoin.. näin.. ja menet polvillesi siihen hänen jalkojensa väliin.. tällä tavalla.. ja alat sormillasi ja kielelläsi kiihoittamaan silmiesi edessä olevaa pillua, samalla itseäsi runkaten.. katso nyt kultsu tarkkaan, ja paina tarkoin mieleesi kun minä näytän, niin osaat sen sitten itsekin minun jälkeeni tehdä!
      Pia aloitti Kian pimpsan nuolemisen, ja glitoriksen imemisen, työntäen sitten ensin etusormensa tämän pillunreikään, sitä siellä edestakaisin työnnellen, ja kohta myöskin keskisormensa.
      Kun Kian lantio alkoi liikahtelemaan edestakaisin sekä sivu - että pystysuunnassa, ja alkoi kuulumaan hänen kiimaista voihkintaansa, siirsimme Pian kanssa katseemme ylöspäin.
      Kia oli herännyt ja silmät puoliavoinna katseli vuoronperään meitä kumpaakin, kädet ylös päänsä alle nostettuina.
      Uuh ooh hahhah opetatko sinä Pia siinä nyt sorsaa uimaan? Eiköhän kultsumme ole jo pikkupoikana, ja ihan itse, oppinut runkkaamisen taidon?!
      Kia alkoi yhä enemmän kiemurtelemaan ja voihkimaan Pian käsittelyssä.
      Jatka.. jatka aaah vähän aikaa vielä Pia vielä vielä uuuh.. ja nyt haluun kyrpää sinne mun pilluuni.. pian pian oooh noin nooin mä tuun mä tuuun ooouu ....!
      Kian ihanaan pilluun tulin.. ei vaan tulin melkein, jatkaen panemista.
      Tuntuuko ihanalta, kyseli Pia innoissaan, sormet pillussaan.
      Päätä itse sanoin, ja nousin Kian päältä ylös polvilleni kyrpä pystyssä, vetäen Pian syliini.
      Olimme molemmat niin äärettömän kiihottuneita, ettei Pian montakaan kertaa tarvinnut sylissäni pomppia kun jo molemmat tulimme.
      Olimme nyt kaikki orkut saaneet, ja tyytyväisiä olimme kaikki kolme.
      Pia oli mainio opettaja, ja Kian kanssa innoissamme pyysimme häntä kertomaan meille mehiläisistä ja kukkasista.
      Pia keskimmäisenä meidän molempien syleilyssämme, peitto päällämme, aloitti Pia meille oppituntinsa.
      Niin katsokaas kaverit.. kun mehiläinen tällä tavoin tulla surraa ja pörrää surrurrur kohti kukkaa niin....
      Pian kertomus mehiläisistä oli niin jännä ja kiihoittava, että aloimme taas toisiamme hyväilemään.
      Pia veti minut päälleen, sai hetken päästä orkut, kuten pian myös Kiakin.
      Otimme välillä pienet päivänokoset, ja jatkoimme taas rakastelujamme.
      Tätä jatkui myöhään iltaan saakka, kunnes oli jo aika käydä yöpuulle.
      Näin ihanaa unta laajasta niitystä kukkineen, silmänkantamattomiin.
      Suristen lentelin sen yllä kukasta kukkaan, kauhistellen edessäni olevaa kovaa urakkaa.

    • Anonyymi

      Älä puhu soopaa . Tai sitten juoksevat perässä kun olet heille velkaa . Taitaa olla vouti

      • Anonyymi

        Sinähän sen voudin tiedät.


    • Anonyymi

      Ja huomenna onkin sitten torstai ja riisipuuropäivä!
      Keittäjättäreni sanat järkyttivät minua suuresti.
      Mitä? Taasko? Emmekö me taaskaan saa hernekeittoa syödäksemme? Mikä ihme siinä oikein on, kun herneitä ei enää saa mistään?
      Saisihan niitä pimeesti, mustasta pörssistä, mutta maksavat ainakin satasen kilo, jos ei jo kaksikin!
      Vai että sellaisia hintoja ne hernetrokarit jo niistä herneistään kiskovat! Sehän on suoraan sanoen hävytöntä! Eihän tässä enää auta muu kuin itse ruveta niitä kasvattamaan! Mikä siinä oikein on, kun niitä ei enää koskaan kaupasta saa?
      Eilen aamulla oli tullut, mutta kun puolenpäivän jälkeen kävin siellä, niin olivat jo loppuneet!
      Miten se voi olla mahdollista?
      No voihan se kun asiakkaat niitä joukolla vetävät nenäänsä, marssien sitten niistä mitään maksamatta ulos!
      Nyt soppakauha narraat!
      Enkä narraa, vaan kun maailma on mennyt niin mullinmallilleen, että ihmiset ottavat joka asiasta nokkiinsa, niin missä tahansa herneitä vain näkevät, niin nenäänsähän he ne heti vetävät!
      Heräsin siihen kun korvastani vedettiin.
      Syömään herra professori, hernekeitto on jo pöydässä!
      Enkös minä Laina ole sinulle jo monta kertaa sanonut, että sinuttele minua, äläkä jatkuvasti teitittele?!
      Olettehan te her...!
      Taas! Näin muuten Laina juuri äsken unta sinusta!
      Keittäjä-palvelijattareni veti säikähtäneen näköisenä käden suunsa eteen, samalla pikaisesti etumustani vilkaisten.
      Ette kai te vain mitään tuhmaa unta minusta nähneet?
      Olisitteko hyvä rouva tulleet siitä iloiseksi, jos sellaista unta teistä olisin nähnytkin?
      Hui sentään.. en tietenkään.. !
      Laina pakeni punastuneena ovea kohti, kohti keittiötään.
      .. niin tai en tiedä!
      Enkä tiennyt minäkään, että miksen ikinä ołlut hänestä tuhmia unia nähnyt, sillä hän oli vieläkin kaunis ja hyvän näköinen nainen, vaikka jo eläkeikää lähentelikin. Lähennellytkään en ikinä häntä ollut, mutta se kai johtui siitä, että aina oli täällä ollut nuoria opiskelijatyttöjä pyörimässä, milloin milläkin asialla, mutta etupäässä tärkeillä asioilla.
      Mutta missä olivat rakkaimpani, rakkaat tyttöni, kun oli jokapuolella niin hiljaista.
      Ruokapöydässäkin ruoka oli katettu vain minulle.
      Laina, missä tytöt ovat?
      Sanoivat lähtevänsä vaateostoksille, eivätkä raskineet herättää teitä, kun olitte nukahtaneet nojatuoliin, joten soittivat ja pyysivät paria naapurin poikaa autoineen kuskeikseen!
      Paria naapurin poikaa?
      Mistäs ne tytöt ne pojat tuntevat?
      Uimassa käydessään ovat heihin tutustuneet, ja kivoja poikiahan he ovat, sellaisia parikymppisiä kitaran rämpyttelijöitä! Oma bändikin niillä kuulemma on!
      Vai että rämpyttelevät kitaroitaan minun vaimoilleni? Ja kun vielä niin nuoriakin ovat! Parikymppisiä pojankoltiaisia?!
      Ovathan he sentään jo pari vuotta tyttöjä.. anteeksi vaimojanne.. vanhempia!
      Jaaha, ja minua sinä Laina kai pidät heille liian vanhana ikäloppuna? Sano suoraan vain!
      No enhän minä, mutta kun kylällä ihmiset puhuvat että.. että...!
      Mitä.. mitä ihmiset kylillä meistä puhuvat, kakista nyt ulos vain?!
      No sitä vain, että kun on vallan jumalatonta, kun herra professori pitää itseään viisikymmentä vuotta itseään nuorempia huo.. tuota tyttösiä luonaan asumassa!
      Vai että huoria, ja vai että viisikymmentä vuotta nuorempia.. kuinka he kehtaavatkin?!
      Hävytöntä!
      Suoraan sanoen törkeääkin törkeämpää kunnianloukkaamista! Eihän meillä ole ikäeroa kuin vain jotkut vaivaiset.. jokunen vuosi!
      Samalla tavallahan minäkin olen kaksikymmentä vuotta täyttänyt, kuten nuo minun naisieni perässä juoksentelevat pojanklopitkin!
      Hihi mutta siitä on jo paljon yli neljäkymmentä vuotta aikaa!
      Mistä?
      Siitä kun professori täytti kaksikymmentä vuotta!
      No mutta mitä ihmettä sillä nyt on tämän asian kanssa tekemistä?
      Ei.. en tiedä.. ei tietenkään yhtään mitään.. yhyy.. eihän minulla tämän asian kanssa mitään tekemistä ole.. yhyy.. minähän rakastan herra professoria.. nyyh!
      Rakastatte.. minua.. kuin äiti lastaan.. niinkö?
      Ei vaan kuin se sinun ikäisesi pikkutyttö naapurikylästä, jonka joka lauantai aina kävit saippuoimassa ja pesemässä, silloin kauan, kauan sitten!
      Laina? Oletko sinä se naapurikylän
      pikku Laina, johon minä silloin alle kouluikäisenä pikkupoikana olin niin syvästi rakastunut?
      Olen!
      Missä sinä kaikki nämä vuodet olet ołlut?
      Viimeiset kymmenen vuotta , siitä lähtien kun mieheni tämän ajan jätti, tuolla sinun keittiössäsi kyttäämässä, etteivät keitot ja puurot pala pohjaan!

    • Anonyymi

      Enkö minä ole jo kymmenen vuoden ajan ystäväłlisesti ja joka ikinen päivä, pyytänyt ja rukoillut miltei itku kurkussa, että sinä sinuttelisit minua, MUTTA KUUROILLE KORVILLE MINÄ VAIN OLEN PUHUNUT!
      Hui!
      Niin juuri hui.. jos sinä et nyt heti paikalla ala minua sinuttelemaan, annan minä sinulle lopputilin, kotiarestia, ja lukitsen sinut huoneeseesi, etkä ulos pääse, ennenkuin olet oppinut sanomaan minulle s i n ä !
      En minä osaa!
      Opettele, tai minä otan sinulta keittokauhan pois!
      Ei, ei, sinä et saa ottaa minulta minun kauhaani pois, et saa.. yhyy!
      No tulihan se sieltä.. lopultakin!
      Anteeksi herra presidentti!
      Voi taasko, ja mikä ihmeen presidentti se minä nyt olen?
      Tämähän vain pahenee entisestäänkin!
      No kun sih..shi..sii..nä... ...Hyvä, hyvä..si..nä, sinä... ...Sinä...
      ...HYVÄ! BRAVOO LAINA!
      Sinä, sinä, sinä Uuno, Uuno, Uuno...!
      Hyvä, riittää jo!
      Nyt minä tiedän että miksi minä en sinua uskaltanut sinutella!
      No miksi?
      No siksi kun minä en sitten millään oppinut kutsumaan sinua herraksi silloin koulussa, ja opettaja antoi minulle siitä syystä aina jälki-istuntoa!
      No ei mutta sinähän sait siitä trauman, ja ihan vain minun takiani!
      Niin, ja ihan vain sinun takiasi!
      Minun hirmukorkean ääooni takia!
      Muistan kuinka kansakouluun jouduttuamme opin kaiken aivan hurjaan tahtiin!
      Joka kuukausi minut aina siirrettiin seuraavalle luokalle, ja saman vuoden jouluun mennessä olin kansakoulun neljä luokkaa jo suorittanut! Aloitin heti joulun jälkeen yhteiskoulussa, ja kevääseen mennessä olin suorittanut sielläkin kolme luokkaa! Jatkoin opiskelujani ahkerasti kesäisinkin, ja yllätys, yllätys teille entisille kansakoulu kavereilleni, kun te vuorostanne aloititte yhteiskoulun! Muistatkos?
      Kuinka voisinkaan sitä unohtaa, tulen aina muistamaan sen kuin eilisen päivän!
      Pihalla olimme nähneet, jutelleet, halailleet, ja hypänneet yhdessä, mukanani olleella narulla narua!
      Muistan, ja meillä oli kivaa!
      Joo kivaa meillä oli, kunnes kellot soivat koulun alkaneeksi! Kokoonnuimme koko koulu juhlasaliin, istuimme vierekkäin, odottaen rehtoria lavalle pitämään koulunalkajaispuhetta, ja silloin sinä suutelit minua, sanoen tykkääväsi minusta, mutta.. nousit ylös ja hyvästelit minut! Säikähdin, järkytyin, ja sydämeni tuntui murtuvan! Tartuin käteesi, ja itkien pyysin sinua jäämään, mutta sinä vain vedit kätesi kädestäni pois, ja kyynelsilmin sinä sanoit minulle: "Laina rakas, minun on mentävä, jää hyvästi!", ja minä vain itkin, koko rehtorin puheen ajan!
      Niin, sinä häiritsit sitä puhettani, koko sen ajan, kun sitä pidin!
      Etkä ikinä enää minua siellä koulussa suudellut, etkä tullut edes ulos välitunneilla leikkimään ja hyppäämään narua kanssani!
      No kun piti opettajien kanssa höpistä koulun asioista välituntien aikana, eivätkä päästäneet minua ulos leikkimään!
      Eikä rehtorin ollut sopivaa seurustella oppilaidensa kanssa, ja vielä vähemmän suudella näitä! Potkuthan minä olisin saanut, ja syytteet vielä kaupanpäällisinä niskaani pikkutyttöjen suutelemisesta!
      Mutta pikkupoikahan sinä vielä olit, ja minun ikäiseni!
      Joo mutta koulun rehtori myös!
      Minulle kasvoi silloin rinnat, etkä ikinä päässyt niitä koettelemaan!
      Eihän se myöhäistä ole vieläkään!
      Kyllä se kuule Uuno myöhäistä jo on, ollut jo vuosikymmeniä, kun nyt ne jo roikkuvat, kuin kaksi tyhjää rukkasta tuolla paitani alla! Kokeile jos haluat, mutta älä sitten pety!
      Roikkuuhan ne, mutta ihan kivastihan ne tuntuu roikkuvan, eivätkä rukkaset näin täyteläiset ole!
      Sinähän Laina narrasit minua!
      Ite narraat, kun eiväthän ne sinun makuusi ole!
      Minun makuskaalani kuule tyttö hyvä on laaja! Laajempi kuin luuletkaan!
      Olinpa unohtaa, sait kirjeen, jossa sinua pyydetään presidenttiehdokkaaksi! En ole kuorta avannut, enkä kirjettä lukenut, mutta soittivat sohvalla nukkuessasi kännykkääsi, jonka olit unohtanut keittiöön, ja minähän tietenkin vastasin siihen! Selittivät asiansa ja kysyivät että suostutko!
      Vai että presidentiksi, surkee homma!
      Vaikka kuinka hyvin pressana työsi tekisit, niin kuitenkin puoli kansaa koko ajan haukkuu ja valittaa!
      Ei taida oikein kiinnostaa, enkä välitä kaikkia niitä ihmisiä tavata, joita tavata pitäisi! En varsinkaan niitä kahta petturipressaa, niitä putlerpaskan renkipoikia ja käskyläisiä! Olen rauhaa rakastava ja väkivaltaa vihaava mies, mutta niitä sällejä inhoan niin paljon, että saattaisin koko maailman nähden vetästä niitä molempia kuonoon, ja vetää niiltä molemmilta paskiaisilta housut nilkkoihin, jotta näkisivät millaisia munattomia akkoja ne luihut ovat!
      Miltä puolueelta se pyyntö presidenttiehdokkaaksi tuli?
      Tosireilut suomalaiset sen lähettivät!
      Jos keltaiset olisivat sellaisen pyynnön minulle esittäneet, niin olisin saattanut harkitakin!
      On punaisia, vihreitä ja ties mitä muita värejä, mutta keltaisista en ikinä ole kuullutkaan!
      En minäkään, mutta nyt naapurikylän tyttö kuule saunaan pesulle!
      Ihanaa, olenkin kaivannut helliä saippuaisia käsiäsi jo kauan.. kauan.. sinä, sinä.. SINÄ!

    • Anonyymi

      Lainasta tuli rohkea ja iloinen nainen, ja turha arkuus hävisi hänestä tyystin.
      Tytöt ihmettelivät hänen muuttunutta olemustaan.
      Laina on rakastunut!
      Mutta keneen, eihän täällä ole miehiäkään?!
      Mustiin?!
      Mutta Mustihan on koira!
      On niitä sellaisiakin naisia!
      Mutta Laina ei ole sellainen nainen!
      Johonkuhun meistä?
      Ei Laina sellainenkaan nainen ole!
      Mutta kun täällä ei ole yhtään ainutta miestä!
      Eikö?
      Ei!
      Tekokulliako sinä viime yönä sitten sait?
      Niin mutta eihän kultsu.. niin tai tietenkihän hän mies on.. mutta eihän...!
      Mutta jospas sittenkin?! Eikö teistä tosiaankaan kukaan ole huomannut, kuinka he ovat alkaneet hymyilemään ja salaa vilkuilemaan toisiaan, luullen ettemme me sitä huomaisi?!
      En minä ainakaan ole sellaista huomannut!
      En minäkään!
      Mutta minä olen!
      Kauheeta, luuletko sinä heidän yhdessä pettävän meitä!?
      Luulen! Laina on alkanut sinuttelemaankin kultsua!
      Elä, onko tuo totta?
      Totta se on! Niin totta kuin minä tässä istun, en minä valehtele!
      Mutta sinähän seisot!
      No niinkun juuri sitä sanoessani nousin seisomaan!
      Hys, Laina tulee!
      Ja sitten aina minuutin välein käytte haarukalla kokeilemassa, että onko kakku uunissa jo kypsynyt ja kerma sisällä vaahdottunut ja jos ei ole, niin nostatte lämmön kolmeensataan asteeseen ja...!
      No ei mutta mitäs te tytöt täällä suunnittelette tekevänne, se mitä ehdin kuulla, niin mustalle karrelle palaneen pannukakun tekemistä, joko kartanon palohälyttimiä testataksenne, tai sitten treffejä tämän kylän palokunnan poikien kanssa suunnitellaksenne, vai molempia?!
      Laina seisoi hetken aikaa keittiön ovella, tytöistä jokaista vuoronperään kysyvästi katsoen, mutta kun ei heiltä keneltäkään vastausta saanut, asteli pöydän ääreen, veti tuolin alleen, ja istahti sille.
      No kertokaapas nyt tytöt minulle, mikä mieliänne askarruttaa, sillä jotain salaisuuksiahan te nyt yhdessä vatvotte, joista ette halua minun kuulevan!
      Näen ja vaistoanhan minä sen, joten antakaapas tytöt nyt kuulua!
      Ystäviähän me kaikki tämän talon tytöt keskenämme olemme, emmekö olekin!?
      Olemmehan me, emmekö olekin?
      Pia katsoi kysyvästi muita tyttöjä.
      Olemme.. ainakin minun mielestäni, vastasi Kia.
      Onko sinulla jotain vispiläkauppaa meidän miehemme kanssa, ja vastaa nyt Laina meille suoraan ja rehellisesti?! Onko?
      Et Mia varmaankaan tarkoita tuota uutta keittiöni yleiskonetta, joka hetkessä munat vispaa ja taikinat vaivaa, vispilästä puhuessasi?
      En, vaan tarkoitan sitä, että pettääkö kultsumme sinun kanssasi meitä?
      Oletko sinä Uunon tuon pikkusormesi ympärille kiertänyt?
      Tai tuon toisen, tai ettei vain olisi kumpaankin pikkusormeensa Uunoparkaamme pyydystänyt, täydensi Mirja kulmiaan samalla rypistellen Kian esittämää kysymystä.
      Voi hyvät tytöt, lupaatteko toisillenne olla kertomatta, mitä minä nyt kerron teille?
      Joo.. MITÄ?
      Anteeksi! Vitsi vain!
      Hauska vitsi, haha, mutta kerro nyt!
      Me Uunon kanssa olimme toisiimme rakastuneita jo lähes kuusikymmentä vuotta sitten, kun emme vielä koulussakaan olleet!
      Teidän ollessanne kaupungissa vaateostoksillanne, kerroin hänelle kuka olin, ja hän...
      ...Tarrasi heti tisseihisi kiinni!
      Laina käänsi säikähtäneenä katseensa Kiaan.
      Tuohan oli jo peloittavaa! Mistä sinä tuon tiesit?
      Tulipahan vain mieleeni!
      Sinussa tyttö saattaa olla tietäjän vikaa! En löydä lasejani, joten jos...?
      Kia osoitti sormellaan keittäjättären otsaa, joka otsalleen käden nostettuaan, kadonneet lasinsa siellä kätensä alla tunsi.
      Hämmästyttävää! Sinulla aivan selvästi tietäjän taidot ovat, ja sinusta tulee vielä kuuluisa povari, sanokaa minun sanoneen!
      Jatka nyt Laina vain sitä kertomustasi, ja unohda tuo Kia!
      Ja Laina jatkoi, puhui ja puhui, tyttöjen häntä suu auki kuunnellessa ja välillä hänelle kysymyksiään esittäen.
      Tarinaansa kertoessaan, oli Laina johdattanut koko tyttölauman olohuoneen sohville istumaan.
      Ja mitä sitten tapahtui, kysyi Kia ääni jännityksestä väristen.
      Uuno saippuoi minut, huuhteli minut, käänsi minut ympäri ja hieroi suurta kulliaan minun vatsaani vasten! Tahdotko rakkaani kysyi hän! Voi tahdon, tahdon vastasin minä, ja sitten me rakasteltiin, niin että minulla aivan silmissä säkenöi!
      Entä sitten.. mitä sitten.. jatka?
      Huuhtelin spermat vittuun?
      Vittuun?
      Ei vaan sieltä pois!
      Voi kuinka romanttista! Sinä Laina olet nyt yksi meistä, kultsun tyttö sinäkin!
      Paksuksi ei minun ikäistäni naista Uuno enää saa, mutta voinhan minä syödä itseni paksuksi!
      Ja nyt tytöt jäätelölle!

    • Anonyymi

      Laina oli kymmenen vuotta elänyt selibaatissa, sekä henkisen että lihallisen rakkauden suuressa puutteessa, ja piti nyt kynsin ja hampain kiinni seksuaalisista oikeuksistaan minuun.
      Jos joku yritti hänen vuoronsa kanssani viedä, silloin suuttui hän tulisesti.
      Meidät on yhteen vihitty, ja me olemme yhtä, minä ja Uuno, julisti hän suureen ääneen muille tytöille.
      Laina puhui siinä totta, kun sanoi että papin edessä meidät oli vihitty, ei tyttö siinä valehdellut, muttei myöskään kertonut koko totuutta siitä asiasta.
      Vihkiminen tapahtui leikkikoulussa ja leikkipappina toimi ikäisemme naapurin poika.
      Lupasimme Lainan kanssa aina tykätä toisistamme, ja tasapuolisesti aina jakaa kaikki saamamme karkkimme ja lelumme.
      Sitten leikimme lopun päivää hiekkalaatikolla, Lainan tehdessä meille hiekkakakkuja, joita maistettuamme, syljimme lopun päivää hiekkaa suustamme.
      Laina oli kova mimmi sängyssä, mutta hänen minun omistelunhalunsa alkoi tuntumaan meistä kaikista muista suoraan sanoen rasittavalta, emmekä tienneet mitä tehdä, kunnes.. ratkaisu siihen, eräänä päivänä huristeli nälkäisen näköisenä mopollaan pihallemme.
      Olin tyttöjeni kanssa istumassa pihakeinussa, kun tuo laiha poika seuraamme ilmestyi.
      Minun nimeni on Leo, enkä ole moneen päivään syönyt mitään!
      Poika seisoi siinä nälästä horjuen, ja ennenkuin ehdimme mitään hänelle vastata, pyörtyi hän siihen nurmikolle eteemme.
      Uuno, nosta tuo poika syliisi, ja kanna hänet heti sisälle!
      Laina oli ottanut komennon käsiinsä, ja tein työtä käskettyä.
      Kannoin pojan olohuoneen sohvalle, jossa tämä vähän ajan päästä tuli takaisin tajuihinsa.
      Laina keitti velliä, jota syötti nälkiintyneelle pojalle, ennenkuin tarjoili hänelle vahvempaa ruokaa.
      Leo kertoi lopettaneensa koulun ja olevansa työtön.
      Tyttöystävä oli hänet jättänyt, löydettyään toisen, jolloin hän oli ottanut moponsa alleen, repun selkäänsä, ja lähtenyt maailmalle seikkailemaan.
      Rahat ja eväät olivat loppuneet, eivätkä ihmiset olleet olleet auttamishaluisia.
      Monta päivää ruokaa edes näkemättä, vei pojalta täysin voimat, ja jos ei hän meiltä apua olisi saanut, olisi hän kuukahtanut lopulta nälkään, bai bai baha maailma viimeisenä ajatuksenaan.
      Laina petasi hänelle vuoteen, yhteen talon tyhjistä huoneista, mutta sieltä hän hetken päästä horjui takaisin olohuoneeseen.
      Sanoi pelkäävänsä yksin nukkumista, ja mieluummin nukkui Musti seuranaan olohuoneessa, kuin yksin huoneessaan.
      Suihkuun hän ei ollut halunnut mennä, mutta kertoi aamulla siellä sitten yöllä käyneensä.
      Kumma ja ujo poika hän oli. Suoraan sanoen hyvin omituinen.
      Mutta jostain syystä minä pidin hänestä ja hän vuorostaan minusta.
      Viikko meni ja kaikki tytöt saivat pahan ripulin, syötyään salaattia, jossa oli salmonellaa.
      Kuulin ripuliepidemian riehuvan ympäri kylää, kaikkien asioitua samassa kyläkaupassa, ja sieltä ostettuaan sen viikon tarjouksena ollutta lehtisalaattia.
      Säikähdin ja eristäydyin omaan huoneeseeni, pysytellen kaukana tytöistä.
      En edes keittiötä tai samoja vessojakaan tyttöjen kanssa uskaltanut käyttää, en edes olla koko talossa, vaan muutin asuntoautooni.
      Myöhään illalla koputettiin asuntoautoni oveen.
      Mene pois, kuka lienetkin, tänne on sinulta ja kaikilta muiltakin pääsy kielletty!
      Olavi, se olen minä, Leo, enkä minä ole sairas!
      Oletko täysin varma siitä?
      Olen Olavi, olen siitä täysin varma!
      Leo oli Terhin tavoin alkanut kutsumaan minua toisella etunimelläni Olaviksi, ja se oli mielestäni plussaa pojalle, joka ratkaisi päätökseni päästää hänet sisälle.
      Miksi et häivy matkoihisi tästä taudin pesästä, luulin että olisit jo älynnyt häipyä täältä!
      Lainasin autoasi ja kävin kaupungissa ostoksilla, ja ruokaa on nyt auto täynnä!
      Mutta eihän sinulla tietääkseni ollut rahaakaan, ei kai kaupan kassa sinua nyt ohikaan päästänyt, niitä maksamatta?
      Löysin viikko sitten seteleitä pullottavan lompakon, ja otin ne talteen, ennenkuin joku muu olisi ne löytänyt ja pitänyt itsellään!
      Vai sinä lurjus ne rahani varastitkin!
      Se sinun seteleistäni tyhjentämäsi lompakkoni oli minun housujeni taskussa!
      Mutta nythän sen tunnustin, ja tässä ovat loput rahoistasi!
      Poika kaivoi taskustaan setelinipun, työntäen ne kouraani. Katselin häntä pitkään hämmästyneenä, sanaakaan suustani saamatta.
      Olisit voinut häipyä täältä, nämä rahat taskussasi, muttet tehnyt sitä! Miksi? Tässä on paljon rahaa!
      Leo kohautti kysymykseeni mitään vastaamatta olkapäitään.
      Hetken asiaa mietittyäni, työnsin ne takaisin hänen käteensä.
      Tarvitset näitä täältä matkaa jatkaessasi ja.. vaati rohkeutta ja rehellisyyttä antaa nämä rahat minulle takaisin! Nyt ne ovat sinun!
      Poika nyökkäsi vain liikuttuneen näköisenä päätään, minulle mitään vastaamatta.
      Käyn hakemassa ostokseni autosta.. ostin meille pitzankin!
      Pidin tästä pojasta, hän oli kaunis ja.. ja.. järkytyin.. mitä minun päässäni oikein pyöri.. oliko minusta tullut vain pelkkä homo, ilman sapiens sanaa sen perässä?
      Olin syvästi järkytetty.
      Olinko minä rakastunut tähän poikaan?
      Oliko minusta tullut hintti?
      Olin todellakin kauhuissani.

    • Anonyymi

      Pizzan lämmitimme mikrossa ja söimme hyvällä ruokahalulla.
      Kiitos rahoista, ja anteeksi kun varastin ne!
      Ole hyvä, ja toivon ettet toiste enää tuollaista tee!
      Ajattele jos joltain todella köyhältä varastettaisiin ruoka- ja vuokrarahat, häädettäisiin asunnostaan kadulle nälkää näkemään, sairastuisi ja kuolisi sinne! En ainakaan minä haluaisi ottaa sellaista omalle tunnolleni!
      En minäkään, mutta ajattelin että sinä et noiden rahojen perään itkisi, kun et köyhäkään näytä olevan! Mutta toiselta köyhältä ei tulisi mieleenikään varastaa!
      Samanlaisia Robin Hoodeja taidamme olla molemmat!
      En sinua syyttele, enkä tuomitse, sillä luulenpa että olisin sinun kengissäsi tehnyt samoin, ja vieläpä pahemminkin, sillä olenpa melko varma siitä, ettei minusta täällä sen jälkeen olisi näkynyt enää varjoakaan!
      Sinä palautit rahani ja sitä Leo kunnioitan! Olet rehellinen poika!
      Kiitos Olavi!
      Poika oli pitkään hiljaa, miettivän näköisenä.
      Olavi?
      Niin?
      Pidätkö minusta?
      Häkellyin, jonka poika vaistosi.
      Ei en tarkoita että sillä tavoin, vaan niinkuin ihmisenä.. lähimmäisenä?
      Tuijotin hetken poikaa, ajatusten poukkoillessa mielessäni.
      Miksi tuollaista kysyt?
      Koska näen sen silmistäsi, että pidät minusta! Katsot minua sillä lailla!
      Sillä lailla.. miten sillä lailla?
      Kuin Piaa, Miaa ja...!
      Kuulehan poika.. eiköhän sinun olisi nyt parasta painua omaan huoneeseesi nukkumaan, kun en enää ymmärrä puheistasi yhtään mitään?!
      Haluan jäädä tänne!
      Tarkoitin vain sitä että.. että.. et vaikuta yhtään mustasukkaiselta, vaikka oletkin huomannut minun ihastuneen Piaan ja Kiaan ja ....
      ... Etkös sinä puhunut jotain Miasta, etkä Kiasta?
      Joo puhuin! Olen ihastunut heihin kaikkiin! Anteeksi!
      No johan se olisikin kummallista, jos et heihin olisi ihastunut tai jopa rakastunut!
      Joo olen rakastunut.. Olavi!
      Olet Leo kumma poika!
      Etkö voisi soittaa vanhemmillesi, ja kertoa että voit hyvin, tässä kännykkä, soita nyt heti!
      Asuin tätini luona!
      No soita tädillesi sitten!
      Hän luulee että asun tyttöystäväni luona, jonka kanssa minulla menivät välit poikki!
      No älä soita sitten, mutta nyt minä ainakin käyn nukkumaan!
      Hyvää yötä!
      Hyvää yötä Olavi!
      Riisuuduin alushoususilleni ja painuin peiton alle.
      Jos haluat käydä suihkussa niin käy, vesi on lämmintä!
      Joo!
      Nukahdin, ja hetkeksi havahduin kun tunsin ja kuulin pojan kömpivän viereeni kapealle petille, mutta nukahdin heti uudelleen.
      Näin unta että.. niin tai väliäpä tuolla unellani, kun eihän se ole yhtään mitään sen rinnalla, mitä sen jälkeen tapahtui herätessäni.
      Tunsin kuinka joku aivan selkääni kiinni painautuneena nukkui takanani, käsivarsi ympärilleni kierrettynä, ja minun pitäessäni kevyesti tuon käsivarren jatkeena ollutta kättä omassa kädessäni.
      Missä olin ja kuka minua halasi, sillä halauksesta tässä nyt aivan selvästi oli kyse.
      Leo, sehän on Leo, se poika.
      Kierähdin ympäri Leoon päin ja samalla tunsin hänen huuliensa painautuvan omia huuliani vasten.
      En ollut ikinä miestä suudellut ja nyt sekin tapahtui, että mies suuteli minua, ja vieläpä himokkaana.
      Aloin työntämään poikaa kauemmaksi itsestäni, mutta jäykistyinkin hetkeksi paikalleni, alkaenkin sitten vastaamaan tuohon suuteluun, himojeni yht'äkkiä herätessä huippuunsa.
      Tunsin käden ensin hierovan ja puristelevan nopeasti jäykistyvää kaluani, kunnes se työnnettiin alushousujeni sisälleni kyrpääni runkkaamaan.
      Leo.. kuka olet, kysyin kiinteitä, suippoja rintoja käsissäni puristellen.
      Nimeni on Lea, ja minä rakastan sinua Olavi! Tiedän sinun vuorostasi rakastavan minua!
      Rakastan sinua todellakin, ja mikä helpotus, että nimesi loppuukin aahan, eikä oohon!
      Siirsin kättäni tytön vartalolla alaspäin, kunnes se löysi karvapehkon, ja sieltä sen alta aivan oikean pimpsan. Tyttö tosiaankin oli ehta ja aito, aivan oikea tyttö, eikä mikään sellainen poika, joka on kasvattanut itselleen rinnat, ties miten se sitten onkaan mahdollista, noin vain niitä kasvattaa.
      Mutta mikä helpotus, en ollutkaan mikään homo, niin tai olinhan minä, homo sapiens.

      Ja mitä sitten tapahtui, on jo historiaa, vaikka eihän siitä historian kirjoissa mainita sanallakaan, tiedä sitten, että miksei.

      ------

    Ketjusta on poistettu 466 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe