Kauppakeskukset ja muut vastaavat opastus ammattiliikenteelle?

Anonyymi-ap

Ammatikseen kuljettajan työtä tekevä joutuu jatkuvasti kohtaamaan uusia osoitteita ja haastavampia ovat nämä jättikokoiset kauppakeskukset ja heidän huoltoliikenne. Yleensä ottaen Googlen street view palvelu on todella hyvä ja korvaamaton kun isolla ajoneuvolla ollaan liikenteessä. Kun etukäteen googlettaa niin ei tule yllätyksiä. Mutta street view ei koskaan mene lähelle kauppakeskuksia ja varsinkaan huoltoteille... miksi? Myöskään kauppakeskuksien sivustoilta ei löydy koskaan ohjeita tavarantoimittajille mihin ajetaan , mitään tietoa ei saa? Myöskään huoltotunneleista ei ole mitään tietoa netissä.... aika outoa kun esim. Helsingissä on satoja km huoltotunneleita ?,mutta kaikki tieto on " salaista" . Mitä tässä pelätään, rakasta naapurivaltiotako vai mitä? On tosi turhauttavaa etsiä tietoa asiakkaista netistä kun vastaus on puhdas nolla ! Tutkikaa itse jos ette usko asiaani Kauppakeskus Iso-omena Espoo, Myyrmanni ja niin edelleen ...puhdas NOLLA.

4

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ymmärrän harmituksesi, minuakin on harmittanut monta kertaa. Olisikohan kyseessä ihan lainsäädännöllinen turvallisuusajattelu valtiovallan asetukset koskien huoltotunneleita jotka kriisitilanteissa myös toimivat kansalaisten väestönsuojina.
      Nykyisin kun myös tuo terrorismi uhka on enemmän tai vähemmän tapetilla niin ei haluta julkisesti kertoa esim. kauppakeskuksien huoltoreiteistä koko kansalle. Näin minä ajattelen asian ja se kyllä vaikeuttaa kuskien työntekoa jos työnantaja ei anna kunnon toimitusohjeita.

      • Anonyymi

        No onhan se päivänselvä asia ettei Google autolla kuvata huoltoreittejä kauppakeskuksiin saati sitten Helsingin huoltotunneleihin sillä se olisi silkka itsemurha ajatellen jos joku epäjärjestys syntyisi ja vihollinen/ terroristi haluaisi hyödyntää meidän upeaa maanalaista reittiverkostoa juurikin Helsingin keskustassa tai naapurikunnissa kauppakeskuksissa.
        Kyllä asian on ihan turvarajannut viranomaiset tälle Googlelle , mitä saa kuvata mitä ei. Ja hyvä niin. Turvallisuus ennen kaikkea.


    • Anonyymi

      Uskon, että kyseessä on yleensä suunnittelijan osaamattomuus, ei osata suunnitella oikeasti hyödyllisiä opasteita, mutta lätkäistään sinne nyt jotakin muodon vuoksi.

      • Anonyymi

        Tässä alkuperäisessä kirjoituksessa pohdittiin lähinnä sitä miksi kauppakeskuksiin ei ole tarjolla netissä street view kuvia, kauppakeskuksien pohjakarttoja huoltotiloista, ei mitään raskaankaluston toimitusohjeita. Esim. Kauppakeskus Tripla Helsingissä. On huolto 1,2,3 ja 4
        Mihin niistä voi ajaa esimerkiksi yhdistelmällä ja missä nämä huoltotunnelit ovat ? Mitään vastausta et saa netin ihmeellisestä maailmassa ennakkoon. Yhdistelmällä ei kannata ajaa Helsingissä umpikujaan.Pitäisi olla tarkka visio mihin pitää mennä. Jos mitään tietoa ei ole tarjolla tutkittavaksi niin ei ole helppo kuljettajan osa elämässä kun tavaroita pitäisi kuitenkin toimittaa asiakkaille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe