MEDIA SANANVAPAUDEN PAHIMPIA VIHOLLISIA!

Anonyymi-ap

Media voidaan jakaa informatiiviseen sekä poliittiseen mediaan, että keskustelupalstoihin vapaan kansalaiskeskustelun ylläpitämiseksi. Julkisesti poliittinen media kertoo tapahtumat omasta ideologisesta näkökannastaan. Tämä on sallittua, kaikki ymmärtävät, että esimerkiksi Suomen Uutiset raportoivat maan ja maailman tapahtumista perussuomalaisen näkökannan mukaisesti.
Informatiivisen (ei politisoituneen median) tulisi julkaista kansalaisille tapahtumat ottamatta niihin kantaa sekä käyttämällä kaikkien laitojen asiantuntijoita. Helsingin sanomat ja YLE kaikkein politisoituneimmat. Informatiivinen media käyttää usein asiantuntijoita, mutta asiaan perehtymätön ei huomaa, että kyseiset asiantuntijat ovat lähes poikkeuksetta vihervasemmistolaisia. Objektiivisuuden takia olisi ehdottoman tärkeää, että tutkijoiden ja asiantuntijoiden poliittinen tausta tuodaan julki Metsästyskirjan luvun nro:6 tutkimuksia käsittelevän osion mukaisesti.
Myös lauserakenteilla on merkitystä. Lukija saa samasta asiasta täysin eri sävytteisen kuvan, jos todetaan, että "Suomessa aijotaan tappaaa 300 ilvestä", tai jos lauserakenne olisi: "Suomessa myönnettiin 300 ilvekselle kannanhoidollinen poikkeuslupa".
Tällä oheisella keskustelupalstalla käsitellään tärkeitä asioita. Ne pyritään piilottamaan jopa vuonna 2008 aloitettujen keskusteluiden alle. Salaaminen, piilottelu ja erityisesti, kuten Metsästyskirjan kohdalla vaikeneminen ovat voimakkaita vaikuttamistapoja joita media käyttää. Nostin palstan ylläpidon piilottamat, tärkeimmät keskustelut ylös kommentilla: "Asiat tärkeysjärjestykseen!"
Lopuksi siteeraan suoraan Uutismedialiiton slogania:" SANANVAPAUS PELASTAA ELÄMÄÄ. SANANVAPAUDEN RAJOITTAMINEN ON AINA HÄLYTYSSINGNAALI SIITÄ, ETTÄ DEMOKRATIA HORJUU. EI OLE SATTUMAA, ETTÄ DIKTAATTORIT RAJOITTAVAT AINA ENSIMMÄISEKSI SANANVAPAUTTA. SUOJELLAAN SANANVAPAUTTA. AINA JA KAIKKIALLA."
Eikö olekkin irvokasta luettavaa institutiolta, jota syystä voidaan pitää yhtenä pahimmista sananvapauden rajoittajista, valeuutisoinnista sekä eri aiheisiin liittyvistä mediablokeista. HÄLYTYSSINGNAALI ON HAVAITTU, MUTTA SANANVAPAUDEN RAJOITTAJA ON EPÄSUORASTI POLITISOITUNUT MEDIA ITSE!

3

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vihervasemmistolainen palstan ylläpito iski heti. Metsästäjille täällä saa esittää vapaasti jopa tappouhkauksia, mutta kommentti: ”Asiat tärkeysjärjestykseen!” on poistettu sääntöjen vastaisena välittömästi. Tässä nähdään kuinka TOTUUS on vihervasemmistolle, informatiiviselle, sitoutumattomalle (todellisuudessa viherpolitisoituneelle) medialle ja vihervasemmistolaisille, vaaleissa vaihtumattomille virkamiehille epäedullista.

      • Anonyymi

        Tällä palstalla metsästystä vastustava moderoija trolleineen piilottaa yöllä yleensä kaikki asialliset keskustelut metsästyksen vastustajien teemojen ja trollaamisten alle.
        Käytännössä joka aamu toistakymmentä metsästäjiä moittivaa avausta on nostettu. Tosin modehan itse toimii trollina ja pyrkii näin somen välityksellä mielipidemuokkaukseen. Siksi nämä trollit on joka kerta paljastettava eikä niille saa antaa keskustelutilaa. Vaikeneminen ja "älä välitä" ei enää toimi. Tuo trolliarmeija on vaijettava ja parhaiten se onnistuu niiden joka kommentti paljastamalla. Näin ulkopuolinen vierailijakin näkee missä on metsästyksen vastustajan trollaus yritys ja missä aito kommentti.


    • Anonyymi

      Tottakai se on koska koko aivopesu koneisto perustuu valheelle mukaanlukien kaikki mediat ! Government=Kuberna Mente=Mind Control

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2759
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      360
      2614
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2190
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1788
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1773
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1764
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      139
      1678
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1432
    Aihe