Joulu tulossa ja monet lapset

Anonyymi-ap

ikävöivät isää sitä entistä isää jonka kanssa he leikkivat ja ulkoilivat joka oli joka päivä siinä lähellä. Tämä aika on vienyt lapsilta isän kun katkerat naikkoset valtaavat lapsille kuuluvat aikuiset. Mikä naikkosia viavaa että haluuvat rikkoa lasten perheet ja pakotta isän hylkäämään omat lapset? Mikä on se mahti joka tekee naikkosista ilkeitä ja itsekkäitä.

On kurjaa nähdä lapsia joilla ei ole isää. Onneksi lapset aikuisena hylkäävät isän kun ei ole muistikuvia isän kanssa olemista niin eivät edes kaipaa. Isä ei hylkää joka väliltää lapsistaan, mutta kun naikkonen astuu kuvioihin luvaten lapsettoman elämän ja vauhtia ja menoa, niin kaipa se joidenkin miesten mielen muutttaa. Onneksi äiti ei jätä eikä hylkää, ilmankos lapset aina ovatkin äidillä kun hän on se aunoa turvallinen ihminen lasten elämässä.Joulu on perhe juhla ja naikkosten takia moni lapsi viettää sen ilman isää.

4

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joulu tulossa ja toiset ikävöivät äitiä ja joulupukkia sitä entistä äitiä jonka kanssa he leikkivät ja ulkoilivat joka oli joka päivä siinä lähellä. Tämä aika on vienyt lapsilta äitin kun katkerat vihaiset miekkoset valtaavat lapsille kuuluvat aikuiset. Mikä miekkosia vaivaa että haluuvat rikkoa lasten perheet ja pakottaa ase ohimolla äidin hylkäämään omat lapset? Mikä on se mahti joka tekee miekkosesta rikollisia , ilkeitä ja itsekkäitä.

      On kurjaa nähdä lapsia joilla ei ole äitiä . Onneksi lapset aikuisena hylkäävät äitin kun ei ole muistikuvia äidin kanssa olemista niin eivät edes kaipaa. Äiti ei hylkää joka väliltää lapsistaan, mutta kun miekkonen astuu kuvioihin luvaten lapsettoman elämän ja vauhtia ja menoa, niin kaipa se joidenkin naisten mielen muutttaa, kun tulee se jännä mies Onneksi isä ei jätä eikä hylkää, ilmankos lapset usein jo jää ja ovatkin isällä kun hän on se ainoa turvallinen ihminen lasten elämässä.Joulu , juhannus , Vappu itsenäisyyspäivä ja pääsiäinen on perhe juhla ja miekkosten takia moni lapsi viettää sen ilman äitiä.

      • Anonyymi

        Miehen nainen ja hänen kersat eivät kuulu meihen entiseen perheeseen, joten mies viettää joulunsa ex viamon ja ex lastensa kanssa, ei vieraan naisen ja vieraiden kersojen kassa, se on itsestään selvää. On torkeetä että nainen ensin rikkoo miehen perheen ja ssitten kuvittelee että hän lapsineen kuuluu miehen ja tämän ex vaimon perheeseen, siivellä asumaan ja syömään, ja että miehen exä vaimo ja ex lapet kuuluvat hänen elämään, näin ei ole missään nimessä. Ei ole kuin yksi perhemuoto, ydin pehre ja kun se hajoo tai hajotetaan, on yh perhe johon ei kuulu miehen eukko se uusi ja kiero. Miksi uusio nainen kuvittelee omivansa miehen entisen elämän kokonaan, kun hänellä ei ole mitään pitää viedä heilt kaikki pois, ja tuhota kokonaan. Kummallinen juttu.


    • Anonyymi

      Hurjia juttuja näistä perheenrikkojista. Huh.
      Onneksi meillä ei ikinä ole moista ollut, enpä antaisikaan lapsiani hullujen käsiin ikinä, mieskin sanoi että ei voisi kuvitellakaan naikkosia elämäänsä ikinä. Lapset jo aikuiset, olivat kauhuissaan kun lukivat näitä täällä, sanoivat että perheenrikkominen on suurin katastfori miehen kannalta joka manipuloidaan ihan toiseenmaailmaan ja vieroitetaan lapsistaan, mutta sehän on naikkosten työtä hajottaa ja rikkoa. Ja elää miehen rahoilla ja omaisuudella.
      Huh huh.. kaikenlaisia naikkosia ja kaikenlaisia isiä on jotka hylkäävät omat lapset jonkun sutturan käskystä. Miten????

      • Anonyymi

        Kauheita juttuja näistä perheenhajoittajista . Huh, huijaa.
        Onneksi meillä ei ikinä ole moista ollut, enpä antaisikaan lapsiani hullujen ukkojen käsiin ikinä, naisolettekin sanoi että ei voisi kuvitellakaan miekkosia elämäänsä ikinä. Lapset jo aikuiset, olivat ihmeissään kun lukivat näitä täällä, sanoivat että perheenhajoittaminen on suurin katastrofi naisen kannalta joka manipuloidaan ihan toiseen maailmaan ja vieroitetaan lapsistaan, mutta sehän on miekkosten tapa hajottaa ja hallita . Ja elää naisen rahoilla ja omaisuudella.
        Huh huh.. kaikenlaisia miekkosia ja kaikenlaisia äitejä on jotka hylkäävät omat lapset jonkun häntäheikin käskystä. Miten????no tyhmiä on akat .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe