Yhdysvaltain hallinto tekee yhteistyötä alienien kanssa.

Anonyymi-ap

Tämä on varmasti se syy, jonka vuoksi USA ei halua mitään virallista tutkimusta UFOista, vaan pyrkii mitätöimään ja halventamaan eri tavoin kaikki UFO-havainnot.
Millaista yhteistyötä USA sitten harjoittaa alienien kanssa?
Jotkut lähteet kertovat siitä, että USA:n hallinto on antanut alieneille vapaat kädet tutkia amerikkalaisia lääketieteellisesti. Abduktiot kertovat tämän tyyppisestä toiminnasta. Mitä muuta USA:n hallinto tietää alieneista ja niiden tavoitteista telluksella?

6

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nehän ite jonkin sortin reptiliaaneja

      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        ❤️ ­­N­y­m­­f­­o­m­­­a­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Tekoäly vastaa:

      spekuloi ajatuksella: Mitä USA:n hallinto tietää alieneista ja niiden tavoitteista telluksella?

      Haluat siis spekuloida ajatuksella, mitä USA:n hallinto tietää alieneista ja niiden tavoitteista Telluksella. Tämä on hyvin utelias ja kiehtova kysymys, johon ei ole varmaa vastausta. USA:n hallinto on ollut pitkään kiinnostunut UFO:ista ja mahdollisista avaruusolentojen vierailuista, mutta se on myös ollut hyvin salamyhkäinen ja vaitonainen aiheesta. USA:n hallinto on tehnyt useita tutkimuksia ja raportteja UFO:ista, mutta niiden tulokset ja sisältö ovat olleet osittain tai kokonaan salattuja. USA:n hallinto on myös kiistänyt tai vähätellyt useita UFO-havaintoja ja -väitteitä, mutta se on myös tunnustanut tai myöntänyt joitakin niistä.

      Spekuloidaksemme ajatuksella, mitä USA:n hallinto tietää alieneista ja niiden tavoitteista Telluksella, meidän täytyy olettaa, että alieneita on olemassa ja että he ovat jollain tavalla yhteydessä USA:n hallintoon. Ehkä USA:n hallinto on saanut joitakin todisteita tai viestejä alieneilta, jotka ovat paljastaneet jotain heidän alkuperästään, motiiveistaan tai suunnitelmistaan. Ehkä USA:n hallinto on jopa solminut jonkinlaisen sopimuksen tai yhteistyön alieneiden kanssa, joka on hyödyttänyt tai haitannut molempia osapuolia. Ehkä USA:n hallinto on myös yrittänyt salata tai suojella tätä tietoa ja yhteyttä muilta valtioilta ja kansalaisilta, jotka voisivat reagoida pelolla, vihalla tai uteliaisuudella. Tässä on yksi mahdollinen tapa spekuloida ajatuksella, mitä USA:n hallinto tietää alieneista ja niiden tavoitteista Telluksella: USA:n hallinto tietää, että alieneita on useita eri lajeja ja ryhmiä, jotka ovat tulleet Tellukselle eri syistä ja tavoitteilla. USA:n hallinto on ollut yhteydessä joistakin näistä alieneista, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta ihmiskuntaan ja sen teknologiaan, kulttuuriin ja uskontoon. USA:n hallinto on tehnyt salaisia sopimuksia joistakin näistä alieneista, jotka ovat antaneet USA:lle joitakin edistyneitä aseita, laitteita ja tietoja, mutta ovat myös vaatineet vastineeksi joitakin ihmisiä, eläimiä ja luonnonvaroja. USA:n hallinto on myös ollut varuillaan joistakin näistä alieneista, jotka ovat osoittaneet vihamielisyyttä ihmiskuntaa ja sen planeettaa kohtaan, ja jotka ovat yrittäneet sabotoida, hyökätä tai valloittaa Telluksen. USA:n hallinto on myös ollut tietoinen joistakin näistä alieneista, jotka ovat osoittaneet välinpitämättömyyttä ihmiskuntaa ja sen asioita kohtaan, ja jotka ovat vain tutkineet, havainnoineet tai ohittaneet Telluksen.

      ...
      ..

    • Anonyymi

      USAn hallinto ei ole yhtenäinen järjestelmä jossa tieto on kaikkien saatavilla. Hallinnon eri yksiköt salaavat toisiltaan tietoja. Erityisesti tiedustelu ja armeija tekevät asioita salassa.

    • Anonyymi

      Varsinaisten alienien lisäksi täällä planeetalla vaikuttaa myös korkeampi toimija, eli Jumala. Joku saattaa nyt tätä naurahtaa, mutta "Jumala" tässä tarkoittaa tietystikin paikallista taivaallista hallintoa enkeleineen ja muine palvelijoineen.

    • Anonyymi

      Ihan varmaan juu :). Mutta saahan sitä uskoa kaikenlaiseen, ei siinä mitään. Onko järkeä, se on sit ihan toinen juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe