Oliko yllätys

Anonyymi-ap

Ei pitäsi olla yllätys muille paitsi Li Anderssonille se että suomalaisten koululaisten taso laskee koko ajan, uusissa kouluissa ei enää läheskään kaikissa ole erillisiä luokkahuoneita jolloin meno on kuin iltamissa, Andersson pumppasi satoja miljoonia koululaisten älylaitteisiin joita käytetään tunneilla, puhelimien käyttöä ei muka voi tunneilla kieltää koska se rikkoisi lasten oikeuksia, kukahan ne oikeudet on kirjannut, ei ainakaan lapset vaan vihervasemmisto, Kiuru sulki koulut kuukausiksi ilman välttämätöntä tarvetta jolloin oli selvää miten käy etäopiskelun kanssa, muissa maissa tälkaista massiivista sulkua kouluissa ei ollut.Vihervasemmiston haavemaailma koulun käynnissä on asia joka on tuhoamassa Suomen koululaitoksen korkean tason, nyt opetus etenee suunnilleen heikompien oppilaiden tahdissa koska eriarvoisuutta ei hyväksytä etenemisessä jota monissa kouluissa vielä hidastuttaa oppilaiden heikko suomenkielentaito mutta heidän pitää opiskella muiden mukana koska heitä tietenkin syrjittäisiin jos heille olisi omat erilliset luokat.

51

559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oppilaiden valmiudet ovat kirjavat, ne ilmenevät mm. maahanmuuttajien osaamisena. Älypuhelimet tylsistyttävät, eikä oppilailla ole aina tarvittavaa pitkäjänteisyyttä. Some klikkaukset ratkaisevat.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­­­N­y­­m­­­f­o­m­­­a­­­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Lisääntynyt maahanmuuttajien määrä laskee pisalukemia.

      • Anonyymi

        Miksei ne muualla maailmalla laske vaikka muissa maissa on kymmen tai sata kertainen määrä maahanmuuttaja oppilaita kuin Suomessa?


    • Anonyymi

      Suorastaan kauhulla odotan mihin tämä holituttomuus johtaa nyt ja tulevaisuudessa..

    • Anonyymi

      ..."erään itäisen naapurimme" aatemaailman johtava idea ja perimmäinen pyrkimys on helposti johdateltava ja mukisematta totteleva lammaslauma eikä liika tieto ole hyväksi , saattavat hallintoalamaiset vielä kysellä joutavia ...

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Kyllä se suomalaisten nuorten ja koululaisten tyhmistyminen on vain ja ainoastaan länsimainen hapatus. Raha saanut nettimaailman joka helvatin sekunti päälle änkeämään . Täällä ne on tunkenut perheitten elämään. Yks vuotiaille käteen kännykkä ja vanhemmilla omat ja siinä ei lukemista eikä laskemista opetella eikä omia aivoja käytetä oikeisiin terveellisiin asioihin.


    • Anonyymi

      Etelässä kouluja joissa maahanmuuttajien osuus 30-50% oppilaista, saa siinä opettajat yrittää kaikkesa että näille tarttuu oppi päähän.

    • Anonyymi

      Hullulle tuntuu että nykyään peruskoulun voi läpäistä ilman että on oppinut mitään koska enää ei luokalle saa jättää,ketään.

    • Anonyymi

      Vanhemmat ojentaa opettajia. "Ette saa olla vihaisia kapsillemme"! Vanhempien vika on kaikki. Se on saletti!

      • Anonyymi

        Kyllä näin on. Porvareitten penikoita ei saa ojentaa ja kieltä heiltä mitään .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näin on. Porvareitten penikoita ei saa ojentaa ja kieltä heiltä mitään .

        Onko maahanmuuttajien lapset jo porvarien penikoita ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näin on. Porvareitten penikoita ei saa ojentaa ja kieltä heiltä mitään .

        Miten lie koulut merkannu nuo porvarien penikat jotta opettajat tunnistavat he ?


    • Anonyymi

      Vasemmisto on ilmoittanut ettei tule koskaan hyväksymään koulujärjestelmää jossa olisi omat luokat tai peräti koulut erikoislahjakkaille oppilaille koska se ei olisi tasa-arvoista, eli tasa-arvo on sitä sitä että oppiminen etenee heikompien tahdissa, mistä niitä aikanaan koulun jälkeen huippuosaajia tulee, maailmassa on monessa maassa huippuyliopistoja jonne halutaan, ovatko ne tasa-arvon vastaisia opiskelupaikkoja.

    • Anonyymi

      Viron ja Suomen päinvastainen PISA-kehitys johtuu harjoitetusta maahanmuuttopolitiikasta . Yhtenäiskulttuurit menestyvät koska kaikki osaavat kunnolla maan oman kielen .
      Varsinkin vasemmistoliiton äänet tulevat ulkomaalaistaustaisilta, joiden lapsetkaan eivät osaa kunnolla suomea eivätkä halua oppiakaan koska kaikki on heille tällöin ilmaista . Veronikan ja Minjan ei tarvitse välittää suomalaisista, koska mamuja on tarpeeksi paljon varmistamaan heidän paikat eduskunnassa .

      • Anonyymi

        Totta haastat ! Aivan järjetöntä ja vastuutonta tuo Vihreiden ja Vasemmiston maahanmuutto politiikka, omat kansalaiset saavat tulla toimeen omillaan kunhan vaan maahanmuuttajista huolehditaan ylihyvin ettei mikään ulkolainen taho päöse syyttämään meitä maahanmuutto vastaiseksi maaksi, tosin mikään ei estä syytöksiltä vaikka kuinka huolehditaan heistä.Kyllä niin raivostuttaa muutaman maahanmuuttaja taustaisin politiikon syytökset siitä että Suomi on rasistinen maa vaikka he ovat täällä saaneet yhteiskunnalta kaiken tuen elämiseen ja koulutukseen ja päässeet jopa kansanedustajiksi asti.Kaikenmaailman Jani Toivolat itkevät kovaa kohtaloaan Suomessa vaikka tämä on varmasti ainoa maa maailmassa missä hänellä oli mahdollisuus päästä kansanedustajaksi taustat ja seksuaalisuus huomioon ottaen, ei muuta, kiitos.


    • Anonyymi

      Pissaa on liikaa aivoissa, sekin on luojan armolahjaa?🤖

    • Anonyymi

      Andersson on julistanut että tavoitteena kaikille oppilaille on yliopistotason koulutus ja sen kyllä huomaa, ammatillinen koulutus jätetty aivan retuperälle paitsioon, ihan niinkuin Vasemmiston mielestä ruumilliset työt olisi jotenkin hävettäviä ja vähempi arvoisia.Ei ole ihme että rakennustyömaat, raskasteollisuus, ammattiautoilu sekä kaupalliset puutarhat ovat maahanmuuttajien varassa, ennen suomalaista työmiestä arvostettiin nyt he Vasemmiston toimesta ovat leimattu opinnoissa epäonnistuneiksi yksilöiksi.Suomalainen työläinen kunniaan koska ei julkinensektori tätä maata elätä !

    • Anonyymi

      Ennätyksellisen nopeasti on kyllä koulutus Suomessa ajettu alas.
      Ennen oltiin sentään maailman ykkösmaa koulutuksessa josta oltiin ihan ylpeitäkin.
      Mutta ei se alasajo ole toki ihan pelkästään viime vuosina ole tapahtunut, on siinä semmonen reilu 10-vuotta mennyt.
      Mutta niinhän sitä varmaan kaikki muistaa Nokian ja kuinka oltiin teknologian kärkimaa.
      Mistä meidät nykyään tunnetaan maailmalla? Siitä varmaan eniten että ollaan maa joka antaa ilmaisen elämän jokaiselle kehitysmaalaiselle joka tänne jollain keinolla pääsee.
      Ja jos ei itse pääse niin meidän poliitikot hakee konsulikyydillä veronmaksajien piikkiin..

    • Anonyymi

      Nyt kun kuuntelee Liin puolustuspuheita, niin helpoin tie on valittu: Syy on ilmeisesti koronan ja koska on ollut etäopetusta, niin köyhimmillä ei ole ollut kunnon välineitä ja tukiopetusta. Ja tietysti syy on jo seuraavan hallituksen. Ei koskaan ole syytä itsessään ja näissä huuhaa uudistuksissa, kuten joku v.... n inkluusio, yhtenäisopetus jne. Kaikki mikä ennen on toiminut hyvin, laitetaan paskaksi. Jos katsoo Viron tuloksia, eroa on kuin yöllä ja päivällä. Virossa opettajalla on sitä auktoriteettia vielä jäljellä ja maahanmuuttajataustaisia oppilaita vähän.

      • Anonyymi

        On se kumma ettei esim. Virossa ole korona vaikuttanut tuloksiin.


    • Anonyymi

      Jokainen joka on käynyt pääkaupunkiseudulla, ymmärtää miksi PISA-tulokset romahtivat. Puolenpäivän jälkeen katukuva on kuin Arabiassa tai Afrikassa, kun mamut ovat ehtineet nousta ja lähtevät liikepaikoille . Asunnot ja eläminen keskustassa todella kallista mutta kun kaikki maksetaan verovaroista .

    • Anonyymi

      Miksi ruotsalaiset huijasivat edellisessä Pisa tutkimuksessa siirtämällä mamuoppilaita syrjään testeistä ja laittoivat valkoisia vastaamaan? Siksikö että saisivat huonompia tuloksia? se on ihan tutkittu tosiasia se äo niissä maissa joista meille näitä ”maahanmuuttajia” (eikös ne olleetkaan pakolaisia?) tulee.
      Ja lukutaidottomuus on kyllä Suomessa ihan uusi asia, jos ei suomalainen oppinut heti eka luokalla lukemaan, hänellä oli lukihäiriö tai muu häiriö.

    • Anonyymi

      Huonosta opetusministeristä tulee huono presidentti. Onneksi ei pääse.

    • Anonyymi

      Totuutta maahanmuuttajien lasten heikkoon oppimiseen ei saa peitellä rasismiin verhoamalla.

    • Anonyymi

      Nykyisiltä koululaisilta puuttuu hyvä kotikasvatus ja koulukuri, siinä kaksi suurinta syytä oppimattomuuteen.

      • Anonyymi

        Ei kainuun kunnissa ole oppimistulokset romahtaneet. Romahdus tulee suurten kaupunkien tuloksista joissa mamu-taustaiset eivät halua oppia edes suomen kieltä .
        Virossa on oltu paljon viisaampia .


    • Anonyymi

      Peruskoulu tasapäisti oppilaita. Oli mahdollisuus valita helpoimmat ja lyhyemmät kurssit, jos ei opiskelu silloin kiinnostanut, eikä vanhemmat "pakottaneet" valitsemaan toisin.
      Keskikoulussa oli laajat oppimäärät joka aineessa, mutta sitten joku keksi, että se eriarvoistaa oppilaita.
      Suomessa pitäisi olla erikoislukioita lahjakkaille oppilaille, joissa olisi keskiarvorajat ja pääsykokeet.
      Mutta niitäkin on yhdistetty normilukion kanssa, esimerkkinä Kuopion maineikas musiikkilukio, jonka viimeisenä toimivuotena ennen yhdistämistä kouluun valittujen matalin keskiarvo oli 8.55.
      Silloin on motivaatio kohdillaan, kun ei ole ei motivoitunut aines pilaamassa.

      • Anonyymi

        Keskikoulu-malli oli hyvä, koska häiriköt saatiin pois häiritsemästä . Tämän päivän ongelma ovat mamujen jälkeläiset jotka eivät halua oppia kieltä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskikoulu-malli oli hyvä, koska häiriköt saatiin pois häiritsemästä . Tämän päivän ongelma ovat mamujen jälkeläiset jotka eivät halua oppia kieltä

        Tanskassa ollut jo kauan systeemi että kansalaisuutta ei saa ennenkuin on läpäissyt kielikokeen, jokainen maahanmuuttaja joka haluaa tehdä töitä ja soputua suomalaiseen yhteiskuntaan haluaa myös oppia nopeasti välttävän suomenkielen taidon, sitten on näitä Oulun imaameja jotka ovat täällä asuneet 30 vuotta eivätkä suostu puhumaan sanaakaan suomea, edut kyllä kelpaavat.


    • Anonyymi

      Vasemmiston politiikkahan on sellaista etteivät edes yritä parantaa vähäosaisten heikosti koulutettujen asemaa vaan pyrkimys on heikentää parempiosaisten toimeentuloa, sillähän ne tuloerot kaventuu helpointen.

    • Anonyymi

      Kainuun vasurit eivät ymmärrä, että vasurien tukeminen tukee muslimimamujen levittäytymistä Suomeen . Kainuussa ei ymmärretä mikä on Suomen suurten kaupunkien tilanne . Duunarit ovat lähteneet ja mamut ovat tulleet tilalle .

      • Anonyymi

        Kainuun vasurit ovat saaneet aatteensa äidin maidosta, kommunistien valtakaudelta . Kelan ulkomaalais-taustaiset arabit, afgaanit ja somalit ovat vasureiden kannattajia valtakunnan tasolla, duunarit ovat nostaneet kytkintä puolueesta . Vaikeaahan sitä on täällä ymmärtää jossa yhtenäiskulttuuri vielä onneksi kukoistaa .


    • Anonyymi

      Keskikoulu oli 60- luvulla natsimaista touhua Ruukin koulussa. Iso apinamies potki jalkoihin ja kävi rajusti kiinni muutamiin oppilaisiin.

      • Anonyymi

        Aika hepposilla toimilla pääsee sitten natsin kirjoihin !


    • Anonyymi

      Missä Merjan suorapuheinen kannanotto Suomen PISA-tuloksien romahtamisesta ja Viron tuloksien noususta ?
      Vai sulkeeko mamuäänet suun ? Vasemmistoliitolle parempi nimi olisi muslimiliitto .

      • Anonyymi

        Vasemmistoliiton kansanedustajat mielistelevät muslimeita ja vasemmistolaiset asiantuntijat ja oikeusoppineet Kremliä .


    • Anonyymi

      Duunarit ovat lähteneet vasureista ja mamut ovat tulleet tilalle . Lii tuskin jatkaa puolueessa tämän kauden jälkeen ? Lii tekee "sannat" ?

      • Anonyymi

        Työläiset ja kommarit ovat persuja nykyään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työläiset ja kommarit ovat persuja nykyään.

        Hyvä niin.


    • Anonyymi

      Vasemmistoliiton kansanedustajat varovat ottamasta kantaa Viron hyvistä PISA-tuloksista eivätkä vahingossakaan myönnä, että syy on luku-ja kielitaidottomien mamujen puuttuminen Virossa .

    • Anonyymi

      Ruotsissa tulee kännykkä kielto kouluihin, Henriksson että meillä perustuslaki ei salli sellaista päätöstä ! On tämä maa merkilliseksi memmyt kun kaikki pitää suvaita jonkun lakipykälän mukaan.

      • Anonyymi

        Suomen yliopistoissa on pilvin pimein punavihreitä professoreja, joiden olemassa-olo yliopistoissa perustuu ajastaan jälkeen jääneisiin, homehtuneisiin ihmisoikeuslakeihin ja -säädöksiin . Tekipä nykyinen hallitus mitä hyvänsä, se Kremliä myötäilevä joukko aina älähtää . Hyvä esimerkki oli rajan sulkeminen .


      • Anonyymi

        Suomessa laitetaan komitea tutkimaan, että miten asia on järjestetty Ruotsissa tai muissa Pohjoismaissa!


    • Anonyymi

      Kerrannii porukat puhhuu asiaa...

    • Anonyymi

      Todellisuudessa ne Pisa tulokset ovat laskeneet kuin lehmän häntä jo 20 vuotta.
      Tulevat myös laskemaan tästä eteenkin päin jos ei panna koko peruskoulua uusiksi.
      Muutama voimallinen teko saa asian muuttumaan.
      Ensiksi täytyy tiedostaa , että koti kasvattaa ja koulu sivistää.
      Opettajien ja koulun henkilökunnan auktoriteetti ja käskyvalta täytyy palauttaa.
      Luokka koko pienemmäksi ja heikoimmat oppilaat omaan luokkaansa eikä liian aikaisin tavalliseen luokkaan.
      Vanhempien puuttuminen luokalle jääntiin estetään, opettaja kyllä osaa arvioida oppilaan tason siirtyä seuraavalle luokalle.
      Jos oppilas ei ole kykenevä antamaan työrauhan muille oppilaille niin erottaminen täytyy olla myös mahdollista rauhan palauttamiseksi kouluun.
      Päässälaskuja ja lukemista, käsin kirjoittamista.
      Kaikki lähtee paranemaan kun vanhempien valtaa kouluun ja omiin lapsiin tiedostetaan myös kotona.( tänä päivänä jos opettaja moittii jostain ihan oikeasta asiasta oppilasta on vanhemmat suuna päänä haukkumassa opettajaa ei sitä kullannuppua )
      Pisa tulokset kyllä muuttuvat kun pakotetaan oppimaan eikä päästetä luokasta toiseen oppilasta joka ei osaa yhtään mitään.
      Raakasti vain uudelleen samalle luokalle vaikka vanhempia hävettäisi kuinka paljon tahansa.

      • Anonyymi

        Mutta kaikki mamut eivät osaa eivätkä halua oppia koulussa edes suomen kieltä niin miten nämä hoidetaan ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kaikki mamut eivät osaa eivätkä halua oppia koulussa edes suomen kieltä niin miten nämä hoidetaan ?

        Niille opetetaan se suomen kieli, nyt vain leikitään ja häiritään muita oppilaita.
        Kaikki lähtee tietysti vapaaehtoisuudesta mutta tilalle täytyy voida ottaa myös rankemmat keinot jos koulunkäynti ei alaikäisellä kiinnosta.
        Ei kauankaan kun suomalainen äiti sai sakot kun lapsi lintasi koulusta.
        Keinoja on jos niitä vain halutaan käyttää meillä on suomessa oppivelvollisuus laki ja sen myötä myös seuraukset sen rikkomisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niille opetetaan se suomen kieli, nyt vain leikitään ja häiritään muita oppilaita.
        Kaikki lähtee tietysti vapaaehtoisuudesta mutta tilalle täytyy voida ottaa myös rankemmat keinot jos koulunkäynti ei alaikäisellä kiinnosta.
        Ei kauankaan kun suomalainen äiti sai sakot kun lapsi lintasi koulusta.
        Keinoja on jos niitä vain halutaan käyttää meillä on suomessa oppivelvollisuus laki ja sen myötä myös seuraukset sen rikkomisesta.

        Kieli-,luku-ja kirjoitustaidoton yksinhuoltaja somali-äiti joka hoitaa ison lapsikatraansa kotona, ei osaa suomea eikä täten hänen lapsetkaan niin minkäs teet ?
        Jos saa sakot niin valtio maksaa sakotkin .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niille opetetaan se suomen kieli, nyt vain leikitään ja häiritään muita oppilaita.
        Kaikki lähtee tietysti vapaaehtoisuudesta mutta tilalle täytyy voida ottaa myös rankemmat keinot jos koulunkäynti ei alaikäisellä kiinnosta.
        Ei kauankaan kun suomalainen äiti sai sakot kun lapsi lintasi koulusta.
        Keinoja on jos niitä vain halutaan käyttää meillä on suomessa oppivelvollisuus laki ja sen myötä myös seuraukset sen rikkomisesta.

        Eivät arabit, somput yms. etniset ryhmät tarvitse suomen kieltä . Katujengeissä puhuvat jokainen jengiläinen omaa kieltään ja kaikki kulut maksetaan mukisematta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät arabit, somput yms. etniset ryhmät tarvitse suomen kieltä . Katujengeissä puhuvat jokainen jengiläinen omaa kieltään ja kaikki kulut maksetaan mukisematta .

        Pakolaisilla henkilökohtaiset suomalaiset verovaroista kustannetut tukihenkilöt jotka auttavat arjen asioissa, ei tarvetta opetella suomenkieltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      258
      2386
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      2085
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      100
      1805
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1639
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      175
      1203
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1190
    7. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      117
      1048
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      65
      1042
    9. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      60
      1036
    10. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      1033
    Aihe