Nuoruuden ystävä

Anonyymi-ap

Olen ollut aika hyvä ystävä nuoresta lähtien yhden mua 2v nuoremman naisen kanssa ja olin häneen vähän ihastunutkin jossain vaiheessa, kun hän oli vielä yläasteella ja mä lukion ekalla.
Mutta ei meillä ollut mitään sutinaa tuolloin, mahtoiko häntä edes kiinnostaa tuolloin ja sitten meillä meni asia usein niin, että meistä oli aina vähintään toinen varattukin sen 3 vuoden aikana, kun kävimme kouluja samaan aikaan. Ja sitten menikin muutama vuosi, ettemme nähneet kertaakaan, kunnes päädyimme sattumalta samaan työpaikkaan.
No, hän oli taas siinä vaiheessa suhteessa ja sitten mä löysin itselleni uuden kumppanin vähän ennen, kuin he erosivat. Syynä siihen oli kaverini raskaus.
SItten mä erosin omastani ja olin laittanut haun muutamaan opiskelupaikkaan, mihin pääsinkin yhteen ja mikä oli aika kaukana kaiken muun lisäksi. Ihan sillä, kun ajattelin että nyt mua ei pidättele mikään kotiseudulla enää, joten voin nostaa kytkintä.
Siinä menikin sitten yli puoli vuotta, ennen kuin näimme seuraavan kerran ja hän oli saanut muksunsakin jo, vaikka pidimme yhteyttä muuten.
No hän sitten erään kerran kysyi ihan suoraan, että voitaisko me aloittaa seksisuhde tai ylipäätään harrastaa seksiä edes silloin tällöin?
Mä säpsähdin vähän ja jotenkin ensireaktio oli että ei nyt hitto sentäs nyt tässä vaiheessa voi mitään alkaa. Tietty olin päättänyt opiskella opiskelut loppuun sinkkuna ja jatkaa sitten matkaa jonnekin päin Suomea ja tietty pelästyin vähän, että jos pitäisikin sitten alkaa kunnon suhteeseen hänen kanssaan ym. Vaikka pidin nyt hänestä edelleenkin, mutta ei sopinut nyt mun silloiseen elämäntilanteeseen.
Mutta asia jäi kypsymään ja kävin myöhemminkin vierailulla hänen luonaan ja erään kerran sitten asiat lähtikin käsistä. Molemmat oltiin tympäännytty lähinnä sinkkuelämästä johtuvaan epäsäännölliseen seksielämään ja eipä ne yhden yön jutut ventovieraan kanssa ole mitään hyviä.
Joten eräänä iltana olimme käyneet suihkussa(erikseen) ja kuivattelimme itseämme kuitenkin olkkarissa, kun hän sitten pudotti pyyhkeen pois päältään,esitteli itseään ja kysyi, että oletko nyt ihan varma, ettei seksi mun kanssa kelpaa. Taisi istahtaa vielä sohvalle hieman eroottiseen tai ainakin todella paljastavaan asentoon.
Ja siinä vaiheessa mulle tuli ihan julmettu seisokki ja muuta ei tarvittu.
Painelin salamana sohvalle, kellistin hänet makuulle ja aloin nuolemaan hänen pilluaan ja siitä siirryin pikkuhiljaa ylöspäin, kunnes olinkin jo hänen sylissään ja työnnyin sisään ja aloimme naimaan.
Oli aika himokasta rynkytystä ja eka tilanne olikin kyllä aika nopeasti ohitse, eli hänelläkin oli pitkä aika ilman seksiä, joten hänkään ei tarvinnut paljoa omaan orkkuunsa.
Panimmekin sen viikonlopun aika aktiivisesti, melkeinpä koko ajan ja siitä se suht säännöllinen seksisuhde sai alkunsa, mitä kesti parisen vuotta. Eli kävin hänen luonaan aina mahdollisuuksien mukaan ja hän kävi joskus mun luonani opiskelupaikkakunnallani.
Vähän kyllä ensin hirvitti, jos siihen tuleekin tunteet mukaan tai että hän tulee nyt mullekin raskaaksi, mutta ei siinä nyt käynyt kumpaakaan. Ja ystävyys on säilynyt näihin päiviin asti, vaikka seksisuhde loppuikin sitten tosiaan parin vuoden päästä.

8

4485

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   aikuis iällä tapasin nuoruuden ihastukseni kutsui bileisiin oli kuulemma tyttöjen ilta sain nussia ja lopuksi minua nussittiin erikokoisilla sauvoilla sain uuden kutsun viikon päästä ihanaa

  • Anonyymi

   mun nuoruuden ystävä kertoi olevansa homo halusin heti kokeilla miltä tuntuu panee nykyisin mua aina kun tulee paikalle

   • Anonyymi

    Kahohan niät homoilla on jo pääsiäinen täydessä vauhdissa. Ettekö tuuleta siellä ollenkaan tykkäätte olla paskanne hajussa.


   • Anonyymi

    Mitäs panette ja haisette oma on vikanne hinurit buaahaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kahohan niät homoilla on jo pääsiäinen täydessä vauhdissa. Ettekö tuuleta siellä ollenkaan tykkäätte olla paskanne hajussa.

    Piilopuppeli kilahti buaahaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Piilopuppeli kilahti buaahaa

    Mitäs kilahdit hähähähähähhää


  • Anonyymi

   Kyllä spedellä taas kehittää buaahaa

   • Anonyymi

    No mitäs sulla nyt on työn alla


  Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sähköpotkulautaonnettomuus

   Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
   Vantaa
   224
   2815
  2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

   On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
   Ikävä
   69
   1840
  3. No nainen...

   Mitkä on fiilikset nykyään?
   Ikävä
   108
   1310
  4. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

   ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
   Ikävä
   96
   1161
  5. Ole rohkeampi kuin koskaan

   ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
   Ikävä
   69
   1110
  6. Oulussa puukotettu lasta

   Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
   Perussuomalaiset
   316
   933
  7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

   Ikäväsi kohteessa?
   Ikävä
   42
   909
  8. Mitä tekisit jos

   täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
   Ikävä
   84
   904
  9. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

   Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
   Sinkut
   68
   857
  10. Miten ihmeessä

   on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
   Ikävä
   48
   813
  Aihe