Aamumetrossa

Anonyymi-ap

Aamun toinen metro on lähes tyhjä, kun raahaudun vaunuun ja suljen silmäni miettien, pystyisikö nukkua vielä hetken ennen kuin on pakko herätä todellisuuteen. Otan laukkuni syliini, ristin jalkani ja suljen silmäni. Havahdun hetkisen kuluttua naureskeluun, kun kaksi selvästi laitamyötäisessä olevaa vanhempaa miestä ovat istuneet vastapäätä, tuijottelevat minua, ja katselevat minua arvostellen.

Huomaan kauhuksi jakkuhameeni nousseet istuessani hieman ylemmäs, ja alushousujeni olevan suoraan tarjolla vanhemmille sedille. Toinen siirtää kättään polvelleni, ja lamaantuneena jään tuijottamaan miehiä odottaen, mitä tuleman pitää. Katson silmäkulmastani ympärilleni, mutta metrovaunussa ei näy muita. En ole varma, onko se hyvä vai huono juttu.
Miehen käsi liikkuu tottuneesti hameeni alle etsien tiensä alushousujeni alle. Vaistomaisesti avaan hieman reisiäni, jolloin miehellä ja tämän kaverilla on vielä parempi näkymä hameeni alle.

Miehen karhea sormi löytää heti tiensä sisälleni. Hän liikuttaa sormeaan sisälläni, ja hieroo toisella sormella klittaani. Miten hyvältä se tuntuukaan. Mies siirtyy viereeni istumaan ja jatkaa sormiensa liikuttamista sisälläni. Kaveri vastapäätä avaa sepaluksensa, ja ottaa elimensä esille. "Tiedät kai tyttö, miten tällaiselle tehdään hyvää?" setä kysyy ja runkkaa elintään muutaman vedon. Minua tyydyttävä mies kallistaa minua toisella kädellään etukenoon niin, että istun yhä penkillä, mutta suuni on vastapäätä istuvan miehen kyrvällä. Otan sen varovaisesti suuhuni ja maistelen sitä kiihkoissani. Tämä mies ei ole käynyt suihkussa tänään, tuskin eilenkään. Kyrpä on hien ja hieman kusenkin makuinen, mutta lutkutan sitä innolla. Mies työntää sen niin syvälle kuin saa, ja silmäni valuvat vettä samalla, kun oksennusrefleksistä huolimatta yritän imeä kyrpää parhaani mukaan. Olen jo unohtamassa, missä olen kun vieressäni oleva setä hieroo minua taivaisiin, kunnes tajuan metron kuulutuksesta, että olemme muutaman aseman päästä keskustassa. Vaikka vaunussa ei vielä ole ketään, en usko hetkeäkään, etteikö metroon tulisi keskustassa vähintään muutama muukin matkustava. Nostan pääni sedän kyrvältä ja huohotan, että entä jos muut näkevät?

Minua tyydyttänyt setä nousee seisomaan ja ottaa muutaman askeleen oville ja vetää hätäjarrusta. Juna pysähtyy asemien väliin kirskahdellen. "Eiköhän sinulla nyt ole tarpeeksi aikaa hoidella meidät molemmat, setä toteaa. Tipahdan penkiltä metron pysähtyessä, mutta jatkan kyrvän lutkuttamista polvillaan lattialla. Junan pysäyttänyt mies tulee takaisin penkkiväliimme. ja nostaa minut konttausasentoon. Käännyn hieman sivuttain, jotta voin samanaikaisesti jatkaa suihinottoa likaisen kyrvän omistajalta, kun toinen, tuskin paljoa puhtaampi kyrpä etsii tietä sisälleni takaapäin. Hameeni on rullautunut vyötärölle ja stringini on siirretty pois tieltä. Olen valmistautunut ottamaan kyrvän pilluuni, kun ensimmäisen työnnön jälkeen mies survookin sen täysillä perseeseeni. Huudahdan kivusta, mutta jatkan kyrvän lutkuttamista toisen miehen työntyessä nopeaan tahtiin kakkoseeni. Kipuun sekoittuu nautintoa, ja autan itseäni vielä omin sormin, ja pian laukeankin kyrpä suussa ja toinen perseessä. Myös suuhuni lauetaan, enkä saa nieltyä kaikkea spermaa vaan sitä valuu molemmista suupielistäni. Toinen mies laukeaa perseeseeni karjahtaen, ja hetken aikaa vain vedämme henkeä. Sitten takanani ollut mies laittaa minut vielä imemään perseessäni olleen kyrvän puhtaaksi ja sujauttaa sen housuihinsa. Metro nytkähtää liikkeelle, miehet siirtyvät käytävän toiselle puolelle. Vedän hamettani alaspäin ja otan peilin esille ja parantelen meikkiäni eli yritän jotenkin pelastaa sen, mitä pelastettavissa on. Onhan minun puolen tunnin päästä oltava töissä pankissa palvelemassa hymy huulilla ihmisiä vähän toisenlaisten panojen ja ottojen parissa.

2

3048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      H­­ei! Oma str­eam. Sisää­nkäynti k­­­aiki­­lle, jotka haluav­­at pi­­­tää ha­uskaa 👉 http://aram-us.com/H/O6m0Z6

    • Anonyymi

      Wau.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe