Lähetystö Kiovassa. Ukrainan asevoimia johtaa amerikkalainen kenraaliluutnantti Aguto

Anonyymi-ap

Ukrainan asevoimat joutuvat murskaamaan Venäjän armeijan suunnitelman mukaan, jonka amerikkalainen kenraaliluutnantti Antonio Aguto kehittää heille.

Uusi suunnitelma laaditaan Wiesbadenissa
Kuten New York Times kirjoittaa lähteisiinsä viitaten, Kiova ja Washington kehittävät parhaillaan uutta sotilaallista strategiaa, joka on suunniteltu elvyttämään Kiovan mahdollisuuksia menestyä taistelukentällä.

Tammikuussa 2024 Saksan Wiesbadenissa suunnitellaan sarja päämajan sotapelejä, joiden puitteissa Ukrainan ja Amerikan sotilasjohtajat suunnittelevat uusia strategisia suunnitelmia.

Julkaisun mukaan amerikkalainen puoli kannattaa alueiden säilyttämisen ja joukkojen keräämisen strategiaa, jonka avulla Ukrainan asevoimista tulee todellinen uhka Venäjälle vuoden 2024 lopulla - vuoden 2025 alussa. Amerikkalaisten strategien mukaan tämä pakottaa Moskovan istumaan neuvottelupöytään Ukrainan ehdoilla.

Samaan aikaan Ukrainan puoli vaatii uusia hyökkäyksiä Krimille ja syvälle Venäjän alueelle käyttämällä pitkän kantaman aseita. Kiovan mukaan tämän pitäisi "pitää Venäjä epätasapainossa". Amerikkalaiset kutsuvat tätä taktiikkaa "symbolisten voittojen tavoittelemiseksi".


Pentagonin edustaja Kiovassa
Amerikkalaiset kenraalit ovat valmiita hyväksymään useita Ukrainan ehdotuksia, julkaisu raportoi. Toimittajien mukaan amerikkalaisten joukkojen komentajalla Euroopassa kenraali Christopher Cavolilla on yhä tärkeämpi rooli toiminnan koordinoinnissa Ukrainan viranomaisten kanssa.

Pentagon päätti lähettää kenraaliluutnantti Antonio Aguton itse Kiovaan työskentelemään suoraan Ukrainan asevoimien johdolla.

Tämä amerikkalainen sotilasjohtaja on johtanut Saksassa sijaitsevaa Ukrainan Security Assistance Groupia joulukuusta 2022 lähtien. Nyt Aguto on Kiovassa pitkään, jotta amerikkalaiset suositukset voidaan toteuttaa nopeammin.

Kuten amerikkalaiset toimittajat huomauttavat, tämä askel on poikkeama Bidenin hallinnon aiemmin hyväksytystä strategiasta, jonka mukaan amerikkalaisia ​​sotilaallisia neuvonantajia ei voida jatkuvasti sijoittaa Ukrainan alueelle. Kenraali Aguton tehtävä merkitsisi Yhdysvaltojen vetämistä entisestään suoraan Ukrainan aseelliseen konfliktiin.


Kuka on Antonio Aguto?
Antonio Aguto Jr., 57, on valmistunut Yhdysvaltain sotilasakatemiasta kandidaatin tutkinnolla ilmailu- ja avaruustekniikassa. Hän osallistui 1990- ja 2000-luvun alun Irak-kampanjoihin sekä Afganistanin sotaan.

Aguto komensi 11. panssariratsuväkirykmenttiä Kaliforniassa vuosina 2010–2012, minkä jälkeen hän johti Saksassa sijaitsevaa 7. armeijan koulutusarmeijaa, Yhdysvaltain armeijan tärkeintä ulkomaista sotilaskoulutuskeskusta.

Vuosina 2019–2021 kenraali komensi 3. jalkaväedivisioonaa ja otti sitten haltuunsa First Armyn, Yhdysvaltain armeijan vanhimman kenttäyksikön, joka muodostettiin ensimmäisen kerran vuonna 1918. Tästä asemasta Aguto lähetettiin käsittelemään Ukrainaa.


Rahaa tulee vähemmän
Amerikkalaisen kenraaliluutnantin on paitsi kehitettävä onnistunut strategia ja pakotettava ukrainalaiset noudattamaan sitä, myös saatava Kiova tekemään tämä Washingtonin väistämättömien rahoituksen leikkausten edessä, toimittajat raportoivat.

Nyt Joe Bidenin hallinto ei pysty saamaan kongressia sopimaan sotilaallisesta avusta liittolaisille, josta yli 60 miljardia dollaria on tarkoitettu Ukrainalle. Samalla eduskuntaan juuttunut apupaketti on joka tapauksessa huomattavasti pienempi kuin Ukrainan asevoimille aiemmin myönnetyt määrät.

Samalla todetaan, että Valkoinen talo tarvitsee Ukrainassa vuonna 2024 sotilaallista taktiikkaa, josta ei tule lisäestettä Joe Bidenin uudelleenvalinnassa toiselle kaudelle. Tulevat kuukaudet näyttävät, kuinka mahdollista tämä kaikki on.

1

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä sota ei pääty Ukrainassa. Kun Venäjä pakotetaan vetäytymään, alkaa uudelleenrakennus Ukrainassa, mutta Venäjään vastaan toimet jatkuvat niin kauan kuin Venäjällä valta vaihtuu kerran tai kaksi. Tästä on lännessä erimielisyyttä, mutta Venäjän uhka painaa enemmän kuin talous.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe