Poliittiset lakot ovat aivopierujen äiti

Anonyymi-ap

Seisooko lakkokiimaisilla lakkovahdeilla, liivijengillä, muukin kuin järki päässä?
Demarijohtoisten ammattiliittojen hallituksissa ei taida olla järjen häivää?
Eloranta ja muutkin liittopomot vaihtoon. Persut lakkoja järjestävien sosialistien tilalle. Hyvä muistaa, että kepakoita yhteiskunnan rattaisiin olijoita on vain pieni osa koko kansasta ja alle 20% palkansaajista. 2 400 000 henkeä on töissä.

18

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ne kaikki 2 400 000 töissä ole. Osa on saikulla. Ollaan tarkkoja siellä!

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­­­N­y­­m­f­­­o­m­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18161571g

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      En oke juuri seurannut uutisia, niin miksi nyt lakkoillaan?

      • Anonyymi

        Miksi lakkoillaan ? Punikit ovat raivoissaan siitä, kun Suomeen muodostettiin Eduskunta vaalituloksen perusteella oikeistohallitus. Punikit eivät sulata tappiota.
        Lähes kaikissa EU maissa poliittiset lakot ovat kiellettyjä.


      • Anonyymi

        Eloranta haluaa tulla valituksi uudelleen ja hän luulee, että kun osoittaa olevansa "kovis", niin se lisää suosiota. Kenen silmissä lisää, kenen ei. SAK:n jäsenkato kasvaa. Lakkojen takana olevan SDP:n kannatus laskee.


    • Anonyymi

      Elorannalle tuli kiire usuttaa SAK alaiset liitot lakkoon, ennen kuin tulee uusi laki voimaan joka kieltää poliittiset lakot Suomessa.

      Muissa Pohjoismaissa poliittiset lakot eivät ole sallittuja.

      Kun Kekkonen valittiin ensimmäistä kertaa presidentiksi 1956 masinoitiin Suomeen yleislakko, sen vaikutus jäi olemattomaksi, Kekkosesta tuli Suomen pitkäaikaisin presidentti.

    • Anonyymi

      Hallituksen kaataminen on tähtäimessä. Kesällä eivät onnistuneet rasismi syytöksillä vaikka kuukausia jauhettiin eduskuntaa myöten ja muita lakialoitteita ei ehditty käsittelemään ajallaan.

      • Anonyymi

        "Hallituksen kaataminen on tähtäimessä. "

        Surkeita yrityksiä.


      • Anonyymi

        Jos kaatuu, niin Orpo muodostaa uuden. Ei sinne demareita haluta, eivätkä he haluakaan leikkaamaan. Siksi SDP:n aika on vasta 2030-luvulla.


    • Sen verran pitäs käsittää että lakkoilemalla ja ay-liikkeen tuella on duunarin etuudet saavutettu. Jos nyt kuiten tuntuu että siinä on vääryys tapahtunut niin eiku töihin vaan ei siitä linnaan joudu. Samallahan voipi vapaaehtosesti luopua ay-liikken hankkimista eduista esim työaika, sairaslomat, työterveyshuolto, vuoro-ja ylityökorvaukset, sunnuntailisät, Firman järjestämä työvaatetus, sosiaalitilat, ruoka-ja kahvitauot, irtisanomissuoja......näitä riittää. Näitä esi-isien aikaan saamia asiota vois kunnioittaa eikä polkea suohon. Tämän ymmärtämiseen pitäs riittää normi maalaisjärki.

      • Anonyymi

        Viime vuosikymmeninä ay-liikkeet ovat keskittyneet saavutetuista eduista kiinnipitämiseen. Nuo mainitsemasi edut on hankitty kauan kauan sitten.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Viime vuosikymmeninä ay-liikkeet ovat keskittyneet saavutetuista eduista kiinnipitämiseen. Nuo mainitsemasi edut on hankitty kauan kauan sitten.

        Aivan, sen takia mainitsinkin esi-isät. Ei niistä pidä antaa periksi ja jos ei tykkää niin ei liittoon ole pakko kuulua ja ytk on olemassa, sitte vaan lopettaa siivellä elämisen ja luopuu toisten hankkimista eduista. Eväät maistuu paremmalta ku luonnossa kannon nokassa istuu ja syö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viime vuosikymmeninä ay-liikkeet ovat keskittyneet saavutetuista eduista kiinnipitämiseen. Nuo mainitsemasi edut on hankitty kauan kauan sitten.

        SDP aloitti sisällissodan 1918. Vasemmisto oli houkuttelemassa Stalinia aloittamaan Talvisota 1939. Ay-demarit vauhdissa 1992 aiheuttaen syvän laman. Ay-demarit taas vauhdissa organisoimassa poliittisia lakkoja Sipilän hallitusta vastaan 2018, ei johtaneet mihinkään. Sama nyt. SDP oppositiossa, niin SAK lakkoilee demokraattisesti valittua Eduskuntaa vastaan. Vastuutonta yhteiskuntaterroria. SDP:n ja SAK:n avioliitto ei ole isänmaan asialla. Ovat pahiksia.


    • Anonyymi

      Työntekijöillä on kyllä ihan liikaa oikeuksia. Hölmöilee itsensä saikulle tyyliin kännissä käsi poikki niin firman omistaja maksaa. Hankkii pennun niin taas tulee kalliiksi. Jos ryyppää, ei saa antaa monoa vaan pitää etsiä juopolle joku hoito. On vaan yksinkertaisesti ärsyttävä tai huono työntekijä, ottaa aikansa ennen kuin saa savustettua pihalle. Irtisanomisajat ja kaikkee muuta kiusaa on kyllä firman omistajan kukkaron menoksi keksitty. 0-tuntisopimus on paljon parempi, silloin kun ilmoitetaan että työt loppuu niin häipyköön mihin haluaa työntekijä välittömästi.

      • Sen verran kommentoisin että Talvivaarassa ku herrat töppäili niin yhdelle 20e sakkoa rangaistuksena. Oriveen kaivoksessa useita laittomia kaatopaikkoja, Tukesin jeppe vapautettiin. Boliden Kevitsa tutkitaan. Myös Kittilän kaivos. Laki ei kaikille sama. Työntekijän palkatessaan voi koeaika olla pisimmillään ehkä 6kk, luulis siinä ajassa näkevän mikä on miehiään/naisiaan. Ei tule seuraamuksia jos ei jatka sopimusta tai antaa kenkää kesken koeajan. Miksi sanoa huonoina aikoina irti työntekijöitä ku voi lomauttaa? Sairaslomista sen että ku itse olin sairaslomalla niin firma sai koko sairasloma-ajalta yli 90e/pv minusta rahaa kelasta. Ei ne sairikset firmaa kaada.


    • Anonyymi

      Persut pettivät äänestäjänsä taas kerran. Ainoa toimiva on supermamutus.

    • Anonyymi

      aha

    • Anonyymi

      yäk

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe