Komeron sisältö uusiksi

Anonyymi-ap

Kysyin transsukupuoliselta naiselta tutulta, kuinka vaatteet vaihtuivat. Hän vastasi, että yhtenä ainoana päivänä hän otti vaatekomerosta kaikki miesten vaatteet pois, vei ne roskikseen, osti tilalle komeron täyteen naisten vaatteita ja asusteita, otti pois ne miesten vaatteet, jotka päällä oli käynyt ostamassa naisten vaatteita ja oli iloinen kun jo seuraavana päivänä tuli roska-auto joka vei miestenvaatteet kaatopaikalle.

Onko samoja muistoja muilla transnaisilla?

4

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuollaista "laaki ja vainaa" toimintaa en käyttänyt. Vuosien kuluessa komeroon ilmestyi vähitellen naistenkin vaatteita. Naisten alusvaatteita pystyi käyttämään helposti ja päällysvaatteistakin sellaisia joita ei tunnistanut erityisesti naisten vaatteiksi (onhan paljon myös unisexvaatteita). Vieläkin löytyy joitakin miesten vaatteita. Esimerkiksi miksi heittää menemään täysin käyttökelpoisia pitkiä housuja ja vaikkapa villapaitoja. Samoin kengät, talvikengätkin voivat olla melko samanlaisia. Tavisnaisten pukeutumistyyli on nykyisin aika lähellä miesten tyyliä, joten tällainen täydellinen kaapin sisällön vaihto ei ole tarpeen.

      Ehkäpä joillakin se vanha elämä on ollut niin rankkaa, ettei halua pienimmänkään vaatekappaleen muistuttavan entisestä elämästä.

    • Anonyymi

      Vastaan miehenä, että nuoruudessani kun kaikki pukeutuivat lähinnä leviksiin ja Adidaksen t-paitoihin, ei ollut ongelmaa vaatteiden kanssa (juhlavaatteiden kanssa sitten olikin). Ainoa, mihin tuli muutos oli kirjoitusten jälkeen, kun vihdoin annoin itselleni luvan käyttää miesten alushousuja. Rahaa ei ollut ja olin vanhempien lompakon varassa, joten asia eteni siten, että sitä mukaa, kun pikkuhousut rispaantuivat ne heitettiin pois eikä uusia enää ostettu, vain kalsareita.

      Tuo alushousujuttu oli muuten ihan älyttömän iso juttu. Oli todella korkea kynnys antaa se lupa itselle, vaikka jälkeenpäin ihmettelen ainoastaan miksen tehnyt sitä aiemmin. Osa malleista sopii myös aivan hyvin kuukautissuojien kanssa. Äitini hyväksyi prosessini täysin, mutta aidosti ihmetteli, kun ilmoitin, ettei minulle osteta enää yksiäkään naisten pikkuhousuja ja sanoi ajatelleensa, että niihin siirrytään vasta "leikkauksen jälkeen". Nyt yli 40-v partaäijänä en ole käynyt "leikkauksessa" edelleenkään, mutta hänen logiikallaan pitäisi painella menemään pikkareissa :D Toki hän sittemmin alkoi hahmottaa transsukupuolisuutta paremmin, ja nykyisin miehuutta, enhän transsukupuolinen ole ollut enää vuosiin.

      • Anonyymi

        Tuosta tuli mieleen eräs juttu menneisyydestä. Kävin vuosia sitten pitkään psykiatrisella sairaanhoitajalla ennen kuin uskaltauduin lähtemään prosessiin. Kerroin kuitenkin hoitajalle jo ensimmäisellä käynnillä suoraan, että olen kokenut itseni tytöksi varhaislapsuudesta asti ja tämä asia on pysynyt muuttumattomana koko elämäni (olin käynnit aloittaessani 22), en vain ole kertonut asiaa kenellekään. Käytyäni vastaanotolla muutaman vuoden olin jo hakenut lähetteen ja muutenkin oli jo täysin selvää, että olin menossa prosessiin. Tuli puheeksi alushousut ja hoitaja kysyi milloin aioin vaihtaa naisten alushousuihin. Katsoin häntä hölmistyneenä ja kerroin käyttäneeni niitä jo useita vuosia.


    • Anonyymi

      Minulla on nykyisin enää ainoastaan naisten vaatekappaleita. Aloitin muutamia vuosia sitten vaihtaa vaatevarastoni naistenvaatteisiin pikkuhiljaa. Ostin naisten vaatteita ja vein samaan aikaan joitakin miestenvaatteita Konttiin, kierrätykseen tai sekajätteisiin. Niin pääsin sitten hiljalleen kalsareista ja pikkutakeista. Nyt onkin sitten jo pakko käyttää naisten vaatteita, koska muita ei enää ole. Minusta se ei ole yhtään vastenmielistä...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1709
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1648
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      1185
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1144
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1122
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1037
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      4
      991
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 7
      972
    Aihe