SDP heittää viltistä hiekkaa kaukaloon. Se ei paranna peliä.

Anonyymi-ap

Kyllä on SDP:n oppositiopolitiikka älytöntä. Poliittiset lakot ovat varsinainen aivopierujen äiti.

SDP ei ole yhteiskuntakelpoinen.

SDP aloitti Sisällissodan 1918, Helsingin työväentalolta, Paasitornista se alkumerkki tuli. 38 000 suomalaista kuoli. näistä 75% oli vallankumousyritykseen ryhtyneitä punikkeja.

SDP oli aloittamassa myös Talvisotaa yhdessä Stalinin kanssa, kun sdp:n Otto Ville Kuusinen perusti varjohallituksen Terijoelle. Vallankaappausyritys sekin. Venäläiset marssi Suomeen ja idea oli, että vasemmisto liittyy näihin pelastajiin. Sinne Raatteen tielle ne juhlaparaatiin tarkoitetut torvet ja soittajat jäi. Meillä oli toiset nuotit.

SDP järjesti meille helvetinmoisen laman 1992, kun silloinen metalliliitto kärkenä ei hyväksynytkään yhteiskuntasopimusta, vittuiltiin Ahon hallitukselle.

Vuoden 2018 poliittiset lakot oli sdp:n vittuilua Sipilän hallitukselle. Lakot eivät johtaneet mihinkään.

Tämän vuoden lakot on sdp:n vittuilua Orpon hallitukselle ja etenkin persuille. Lakoilla ei saavuteta mitään hyvää. Lakkojen hintalappu yrityksille ja yhteiskunnalle on yli 100 miljoonaa euroa.

Varsinaisia sdp:n aivopieruja kaikki, joista ei ole ollut muuta kuin haittaa Suomen kansalle.

SDP:n olisi jo aika ymmärtää, että vasemmistodiktatuuri ei ole vaihtoehto.
Suomi on kansanvalta ja demokratia.

30

472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloittaja puhuu demokratiasta, mutta unohtaa, että demokratiaan kuuluu myös lakko-okieus. Tämä persukokkarehallitus on tämän päivän negatiivinen RobinHood, ottaa köyhiltä ja jakaa rikkaille. Eikä hallitusohjelman leikkaukset paranna työllisyyttä mitenkään, ovat vain keino rajoittaa työntekijän oikeuksia.

      "Päätöksiä perustellaan valtiontaloudella, vaikka samalla suurituloisten verotusta kevennetään reippaasti. Kymppi kuussa kokille ja tonni vuodessa toimitusjohtajalle on karkea, mutta osuva kuvaus rahan jakamisesta, toteaa järjestämisvastaava Mika Häkkinen Suomen suurimmasta ammattiliitosta Teollisuusliitosta.
      Ensi töikseen hallitus rajoittaa lakko-oikeutta. Tarkoituksena on estää työntekijöitä protestoimasta muita hallituksen leikkauksia ja heikennyksiä vastaan.
      – Hallitus toteuttaa elinkeinoelämän järjestöjen tavoitteet sellaisenaan. Työntekijäpuolen tavoitteita ei huomioida millään lailla. Ja toteutuessaan paketti on rajumpi kuin kiky. Ansiosidonnainen romutetaan täysin ja palkanmaksu muutostilanteissa katkaistaan nopeasti, Häkkinen luettelee."

      • Anonyymi

        "että demokratiaan kuuluu myös lakko-okieus."

        Totta, mutta jos tunnet vaikka Ruotsi oloja, lakkoilevat todella harvoin.
        Elintaso nousee ja suomalaiset ostelee ruotsalaisten autojakin ja ovat onnellisia.

        Suomessa mennään usein lakkoillessa vuosi taaksepäin todellisessa ansiotasossa. Nyt mennään varmaa useita vuosia.
        Mutta onpa äänestäjiä sitten vasemmistolla ku on pienipalkkaisia .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "että demokratiaan kuuluu myös lakko-okieus."

        Totta, mutta jos tunnet vaikka Ruotsi oloja, lakkoilevat todella harvoin.
        Elintaso nousee ja suomalaiset ostelee ruotsalaisten autojakin ja ovat onnellisia.

        Suomessa mennään usein lakkoillessa vuosi taaksepäin todellisessa ansiotasossa. Nyt mennään varmaa useita vuosia.
        Mutta onpa äänestäjiä sitten vasemmistolla ku on pienipalkkaisia .

        Johtuisikohan siitä että ruotsalaiset ovat diskuteeraamistaitoisia. Suomalaiset niin sanotut johtajat ovat liian usein autoritäärisiä sanelijoita ja vieläpä luonnevikaisiakin. Vastaavasti työntekijäpuolella ole juurikaan luottamusta ao johtajiin. Itse asiassa valtioneuvoston rva Purra on malliesimerkki jääräpäisestä johtajasta joka peittelee omaa epävarmuuttaan kovalla ulkokuorella.

        Suomessa elintaso ei nouse vaan ostovoima laskee, mikä pitkälti tulee Euron epäedullisesta kurssista esimerkiksi Ruotsin kruunuun nähden. Suomalaiset ostavat tosiaan ruotsalaisten autot. Nimittäin käytetyt autot, koska kruunun kurssi tekee niistä edullisia. Suomi ei pääse jaloilleen köyhiä kurittamalla, ei vaikka työttömät ja sairaat ajettaisiin katojiin elämään elämäänsä. Ainoa keino on sisäinen devalvaatio, palkkojen alentaminen, verotuksen nostaminen, ja virkamieslauman puolittaminen. Viimeksi mainittua ei tule tapahtumaan niin kauan kun poliitikot määräävät tahdin tässä maassa.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🔞 ­­­N­­y­m­­­f­­­o­­­m­­a­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Sata miljoonaa on tietenkin eekoon perusteetonta propagandaa. Työnantajat säästävät kun ei tarvitse päivään palkkaa maksaa. Poliittinen lakko on, jos ei nyt paikallaan, niin hyvä muistutus kuitenkin Satoselle ja Orpolle. Ovat nimittäin turhan ylimielisiä tavallisia kansalaisia kohtaan.

      • Anonyymi

        Kaikki koko kansaa koskeva oikeudenmukaisuus koetaan demujen, vassareiden ja kepun leireissä epäoikeudenmukaisuutena heitä kohtaan. Te olette vuosikaudet saaneet/ ottaneet enemmän kuin osuutenne olisi ollut. Olkaa kiitollisia. Nyt ei enää ole varaa sosiaaliseen pelleilyyn siinä mitassa. On pakko tinkiä asioista. Ymmärtäkää asia ja lähtekää mukaan korjaamaan isänmaan tilannetta.


    • Anonyymi

      Laman kyllä aiheutti,persujen nykyinen kumppani kok.pm Harri Holkerin johdolla.

    • Anonyymi

      Persut on kyllä työväenpuolue. Nalle Wahlroos kehuu Persuja, siitä jo tietää että ne ovat duunarin asialla.

    • Anonyymi

      SAK on uhka yhteiskuntarauhalle. STTK ja Akava, eikä Suomen hallitus järjestä lakkoja. Elorannan putikki tyhmine hallituksineen järjestää.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kertoileepi varmaankin vanhoja intti juttuja,aika tylsää.


    • Anonyymi

      Miljoona, miljoona, miljoona euroa. Yhden turvapaikan hakijan (= "siirtolaisen") elinkaarikustannus ylittää miljoona euroa. Laskin MOT-ohjelmaa varten vuonna 2010 työttömäksi jäävän turvapaikanhakijan kustannukseksi 1,1 miljoona euroa. Suomen Perusta laski viisi vuotta myöhemmin Somaliasta tulleen kustannukseksi 1,3 miljoona euroa. Laitetaan mutkat suoriksi ja yhden tulijan kustannukseksi miljoona euroa.

      Ilta-Sanomat 18.12.23: ”ITÄRAJALLE on jätetty syksyn aikana yhteensä 1323 turvapaikkahakemusta, Raja­vartio­laitokselta kerrotaan.” Syksyllä tarkoitetaan marras- ja joulukuuta.


      Suomen rajan ylittäneet eivät täältä pois lähde, vaikkeivat turvapaikkaa saisikaan. Venäjän rajan saldo 1,5 kuukaudessa on 1323 kertaa miljoona eli 1,3 miljardia euroa.

      https://www.vahtera.blog/post/miljoona-miljoona-miljoona-euroa

      • Anonyymi

        Tuohon suuntaan ja todennäköisesti ollaan asian ytimessä. Tietenkään ei voi laskea niitä korvaamattomia kulttuurellisia, monikulttuurellisia, varsin myönteisiä ihania vaikutuksia mitä tulijat tuovat tullessaan. Samaan tapaan kuin romaanit ovat rikastuttaneet kulttuuriamme jo viisisataa vuotta. Voisimme jopa ajatella että tämä kulttuurikastuttaminen on niin korvaamaton asia että voimme hyvin omantunnoin jättää kantasuomalaiset apua tarvitsevat oman onnensa nojaan ja keskittää kaikki resurssit etelän/idänmiesten elättämiseen. Läpinäkyvyyden parantamiseksi voisimme myös säätää monikulttuurisuusveron jotta jokainen näkisi suoraan palkkakuitistaan kuinka paljon monikulttuuristaminen maksaa itse kullekin, olkoonkin vaikka kymmenen prosenttia bruttopalkasta, niin eihän se nyt ole yhtään mitään siihen onnentunteeseen verrattuna että voi näin omalla, varsin mitättömällä, panoksella toteuttaa käytännön monikulttuurisuutta maamme rikastuttamiseksi.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisuus on sairaus, johon ei toistaiseksi ole löydetty parannuskeinoa. Eikä se muuta asiaa yhtään paremmaksi, että perussuomalaiset miesparit vain lisääntyvät.

    • Anonyymi

      Jos nyt aluksi, arvoisa aloittaja, tutustuisit Suomen historiaan, tai jos et osaa lukea tai et ymmärrä lukemaasi, voit pyytää ammattiapua ongelmiisi.

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä aloitus. Kiitos aloittajalle ja monille valaiseville kannanotoille.


      • Anonyymi

        Hyvin sanottu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin sanottu.

        Muistaako joku vielä sorakeisari Valon. Hän jakoi aikanaan vaalien alla pieniä hiekkapussukoita, joissa luki ”Hiekkaa sosialismin rattaisiin”. Joidenkin mielestä sekin oli hyvin sanottu.


      • Anonyymi

        Suomalaisia meni salaa Saksaan 1915 sotilaskoulutukseen, ja kun sieltä tulivat, niin tappoivat 30000 suomalaista ihmistä, miehiä, naisia ja lapsiakin.


    • Anonyymi

      Eikös lakot nyt ole sivistyneempi tapa kuin suora anargia .

    • Anonyymi

      "Heikentyneiden talousnäkymien vuoksi lisäsopeutuksen tarve on arviolta 1–1,5 miljardia euroa, Orpo sanoi. Hallituksen aiemmin päättämä kuuden miljardin euron sopeutus ei siis Orpon arvion mukaan riitä hallituksen tavoitteisiin pääsemiseksi."


      ja SAK järjestää lakkoja.
      Suomen alasajo on alkanut.

      • Anonyymi

        Sehän on selvää säästöä kun kansa lakkoilee, joten lisää vaan lakkoja niin saadaan Orpokin tyytyväiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on selvää säästöä kun kansa lakkoilee, joten lisää vaan lakkoja niin saadaan Orpokin tyytyväiseksi.

        Petteri Orpon ja Riikka Purran voisi siirtää jonnekin Etelä-Amerikan maahan suurlähettiläiksi, niin eivät täällä haittaisi ihmisten elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Petteri Orpon ja Riikka Purran voisi siirtää jonnekin Etelä-Amerikan maahan suurlähettiläiksi, niin eivät täällä haittaisi ihmisten elämää.

        Maa olisi tarvinnut jo aikoja sitten näitä toimia ja tietenkin ne olisi pitänyt aloittaa noususuhdanteessa. Voitte kysyä vaikkapa Tytiltä, Jutalta, Annikalta ja Anteilta miksi ei aloitettu, vaan pikemminkin lisättiin kansan lypsämistä esim. kojamoiden ja nuorisoasuntojen muodossa. Avatkaa silmänne sen sijaan, että suunne on koko ajan auki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Petteri Orpon ja Riikka Purran voisi siirtää jonnekin Etelä-Amerikan maahan suurlähettiläiksi, niin eivät täällä haittaisi ihmisten elämää.

        Siksikö Urpalainenkin siirrettiin Afrikkaan. Joku kertoi jo toisaalla, että nyt afrikkalaiset koululaiset ovat saaneet vahvistuksen siitä, että Suomessa raha kasvaa puissa ja sitä saavat kaikki tulla jokamiehenoikeudella keräämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on selvää säästöä kun kansa lakkoilee, joten lisää vaan lakkoja niin saadaan Orpokin tyytyväiseksi.

        Orpo on Häkämiehen talutusnuorassa, ei hän saa itse mistään päättää.


    • Anonyymi

      Kuka äänestää Demaria tai vasemmistopuoluetta haluaa arvatenkin
      lisää ja paljon maahantulijoita .
      Eli ei oikein kannata ajatusta että Rajat kiinni.

      • Anonyymi

        Niin mutta kun kansainväliset sopimukset, vaatii Suomen kansainvälistymistä. Toisin sanoen suomalaisuuden hävittämistä.


    • Anonyymi

      ddd

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      3972
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      120
      1551
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1366
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1224
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1108
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1066
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1018
    Aihe